ARC3C

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ARC3C
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 849.680.507

Publication

26/10/2012
ÿþ " _~-~ 3i. ~~«< i,.y I Mnd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(lIIV11111Q1ue~1I1

eussa

ii.tte.

2012

Ondernemingsnr : sql 6 Q,r~ 50_1.

Benaming (J Q V

(voluit) : arc3c

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Peehoopstraat 33 te 1770 Liedekerke

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een onderhandse akte dd. 01-10-2012 dat tussen

1. De heer Carrette Cédric,

wonende te 9200 Dendermonde, Fortstraat 114,

2.De heer Timmermans Geert,

wonende te 1770 Liedekerke, Peehoopstraat 33,

een Vennootschap Onder Firma werd opgericht, genaamd "arc3c", met maatschappelijke zetel te 1770; Liedekerke, Peehoopstraat 33.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 100,00 (honderd) Euro en is verdeeld in 100 (honderd)' aandelen die elk 11100ste (één/honderdste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt :

ARTIKEL 1

De vennootschap draagt de naam: "arc3c" Vennootschap Onder Firma.

ARTIKEL 2

De werkelijke zetel kan worden gevestigd of verplaatst zonder statutenwijziging in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij de oprichting of bij besluit van het bestuursorgaan van de vennootschap.

De vennootschap kan bij besluit van het bestuursorgaan kantoren en administratieve zetels oprichten in België en in het buitenland.

ARTIKEL 3

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, en zowel voor eigen rekening als voor van derden:

- het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software), analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van de beste oplossing.

- de activiteiten van studie, opleiding, organisatie- dienstverlening en raadgevend bureau inzake, automatisering op alle niveaus, systeemanalyse en ontwerp, softwareanalyse en ontwerp, softwareontwikkeling, implementatie en onderhoud van softwaretoepassingen, telecommunicatie, informatieverwerking en' dienstbureau voor derden, hardware en softwarepersoneel, het publiceren van artikels omtrent hardware en. software.

- alle activiteiten in verband met internet, internettoepassingen, in het bijzonder het ontwerpen, opstellen, creëren, uitbaten en commercialiseren van websites zowel voor eigen rekening als in opdracht van derden, het verlenen van internetaansluitingen zowel aan ondernemingen als aan particulieren, de e-commerce, evenals alle dienstverlening aangaande het voorgaande.

het online verkopen van alle goederen via internet, online marketingcommunicatie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

- de aankoop en verkoop, import en export, verhuur, leasing en installatie van computerhardware en software en alle randapparatuur en toebehoren daarmee gepaard gaande, alsmede het onderhoud daarvan.

- het verlenen van diensten en adviezen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, bedrijfseconomie en bedrijfstechnische aangelegenheden, de administratie van ondernemingen en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt,

- het beheer en de uitbreiding van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zonder enige beperking alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals daar zijn: de aankoop, de ruiling, de verhuring, het onderhoud, de verfraaiing, aile handelingen in verband met de verwerving of de overdracht en terbeschikkingstelling van aile roerende en onroerende goederen,

- De vennootschap zal, teneinde haar vennootschappelijk vermogen te beheren en te rentabiliseren, mogen overgaan tot beleggen in en beheren van zowel roerende als onroerende goederen welke de vennootschap bezit of in de toekomst zal verwerven en dit uiteraard beperkt tot louter patrimoniaal beheer en zonder daarbij commerciële activiteiten te willen verrichten; zij mag hiertoe alle gebruikelijke juridische handelingen stellen,

- de vennootschap kan haar diensten verlenen onder welke vorm ook, aan alle personen, zowel rechtspersonen als natuurlijke personen, en kan elke hiertoe strekkende transactie of financiële verrichting doen en zich borg te stellen ten overstaan van derden met het oog op verhandelingen voor deze derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken , zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten,

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, verenigingen of samenwerkingsverbanden bestaande of nog op te richten zowel in België als in het buitenland. De vennootschap mag overgaan tot het uitgeven van obligatieleningen en vastgoedcertificaten.

Zij kan bestuursmandaten vervullen bij andere vennootschappen en kan als vereffenaar aangesteld worden. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengsten, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

ARTIKEL 4

De vennootschap begint op heden en is opgericht voor onbepaalde duur; zij kan slechts om wettige redenen

of bij unanieme beslissing van de vennoten ontbonden worden.

ARTIKEL 5

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en wordt gevormd door de totale waarde van aile door de vennoten onderschreven aandelen. Het minimum kapitaal is vastgelegd op 100,00 (honderd) Euro. Het wordt vertegenwoordigd door 100 (honderd) aandelen die elk 11100ste (één/honderdste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 6

De aandelen zijn ondeelbaar en op naam. De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per aandeel voor de uitoefening jegens haar van de rechten eraan verbonden. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de naakte eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst toidat één persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent. Deze persoon dient te voldoen aan de voorwaarden vennoot te worden.

Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber, dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

ARTIKEL 7

Voor iedere overdracht tussen vennoten is steeds de voorafgaande toestemming van de meerderheid van

de vennoten vereist.

ARTIKEL 8

Het overlijden van een vennoot heeft de ontbinding van de vennootschap niet ten gevolge. Bij overlijden van één van de vennoten kunnen de overblijvende vennoten de aandelen van de erfgenamen overnemen tegen de waarde per aandeel vastgesteld op basis van de reserves zoals blijkt uit de laatste ingediende fiscale aangifte.

Zo er na het overlijden van een vennoot nog slechts één vennoot overblijft, staat het deze vrij de vennootschap te ontbinden, om te vormen, dan wel een derde partij de aandelen van de erfgenamen te laten overnemen tegen de waarde per aandeel vastgesteld zoals supra vermeld.

I

~ , 3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 9

De vennoten of hun rechtverkrijgenden kunnen in geen geval de verzegeling vorderen van de voorwerpen die tot het vermogen van de vennootschap behoren, noch een inventaris doen opmaken, noch om het even welke maatregel vorderen die de normale werking van de vennootschap kan verhinderen.

ARTIKEL 10

Is vennoot van de vennootschap: ieder die zich akkoord verklaard heeft met de statuten, minstens één aandeel heeft onderschreven en als zodanig is aanvaard. Aanvraag tot opname als vennoot of onderschrijving van een aandeel betekenen tevens volledig akkoord met de statuten.

ARTIKEL 11

Over de aanvaarding van een nieuwe vennoot wordt beraadslaagd door de vergadering der vennoten, die

moet beslissen bij gewone meerderheid der aanwezige leden.

ARTIKEL 12

De volgende persoon wordt als niet statutaire zaakvoerder benoemd:

1. de GCV C2rrette, met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Fortstraat 114, ingeschreven in het RPR Dendermonde, onder het nummer 0808.061.369, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Carrette Cédric,

2. de VOF Timmermans  Visar, met maatschappelijke zetel te 1770 Liedekerke, Peehoopstraat 33, " ingeschreven in het RPR Brussel, onder het nummer 0891.429.505, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Timmermans Geert.

De vennoten en de zaakvoerders die in naam en voor rekening van de vennootschap de activiteiten en handelingen binnen het kader van het statutair doel hebben verricht, kunnen hiervoor bezoldigd worden.

De zaakvoerders kunnen warden ontslagen door een beslissing van de aandeelhouders bij gewone meerderheid. De zaakvoerders kunnen vrijwillig ontslag nemen door opzegging aan alle vennoten. Voor de uitwerking van dit ontslag is geen statutenwijziging vereist.

Iedere ambtsbeëindiging en infunctietreding als zaakvoerder wordt openbaar gemaakt overeenkomstig ' artikel vierenzeventig van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 13

Indien er in de vennootschap meerdere zaakvoerders benoemd zijn, dan zijn zij gezamenlijk bevoegd om de

vennootschap bij alle handelingen te vertegenwoordigen.

ARTIKEL 14

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wettelijke voorschriften inzake de boekhouding en de jaarrekening van ondernemingen en het wetboek van vennootschappen.

De rekeningen van de vennootschap worden ieder jaar op het einde van het maatschappelijk jaar afgesloten. De zaakvoerder(s) maken de inventaris, de balans en de resultatenrekening op.

De jaarrekening van de vennootschap wordt goedgekeurd door de vereniging der vennoten ten laatste zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

ARTIKEL 15

Over de toewijzing van de winsten van de vennootschap zal de vergadering der vennoten vrij kunnen

beslissen.

ARTIKEL 16

De vergadering der vennoten wordt jaarlijks gehouden op de tweede woensdag van de maand december

om twintig uur en indien deze dag een feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Zij zal verslag houden over de maatschappelijke aangelegenheden, kennis nemen van de rekeningen, deze

goed- of afkeuren en stemmen over de te geven kwijting aan de zaakvoerder(s).

ARTIKEL 17

Het maatschappelijk jaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het jaar daaropvolgend.

ARTIKEL 18

Alle bepalingen van de artikelen 1832 tot en met 1872 van het Burgerlijk Wetboek, alsmede van de bepalingen van het wetboek van vennootschappen waarvan bij deze statuten niet op geldige wijze is afgeweken zijn van toepassing. Ingeval van nietigheid van één of meer clausules van deze akte blijven alle overige bepalingen ervan de partijen tot wet strekken.

OVERGANGSBEPALINGEN

Vestiging werkelijke zetel

De comparant beslist om de werkelijke zetel te vestigen te 1770 Liedekerke, Peehoopstraat 33.

Y

" a Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum vanaf de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid en zal

worden afgesloten op dertig juni tweeduizend en veertien. (30-06-2014).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bekrachtiging handelingen gesteld in naam van de vennootschap in oprichting

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek Vennootschapsrecht  aile handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 01-10-2012 tot op heden.

De oprichters erkennen ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Hij erkent tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

Volmacht BTW f Ondernemingsloket

De comparant verleent bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de BV-CVBA De Decker & Co, met zetel te Dendermonde, Vosmeer 1, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren ten opzichte van de Kruispuntbank van Ondernemingen, inzonderheid de inschrijving van de nieuw opgerichte vennootschap, en dit eveneens bij alle Federale Overheidsdiensten, tevens alles te doen voor het aanvragen en bekomen van alle nodige vergunningen en erkenningen.

GETEKEND :

GCV Carrette,

op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, cie beer Canette Cédric,

zaakvoerder

VOF Timmermans - Visar,

op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Timmermans Geert,

zaakvoerder

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

oprichtingsakte dd. 01-10-2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARC3C

Adresse
PEEHOOPSTRAAT 33 1770 LIEDEKERKE

Code postal : 1770
Localité : LIEDEKERKE
Commune : LIEDEKERKE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande