ARCHITECT- EN STUDIEBUREAU BART DE SMEDT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECT- EN STUDIEBUREAU BART DE SMEDT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.495.676

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 03.07.2014 14267-0165-009
01/08/2014
ÿþMoa Word ira

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na veerlegging ter griffie van der egelegd/ontº%,

n9en op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

ter grif~; 2 31ULI 2014

rechtbank van deAlederlan

~1~and astalige

_ _________________ " ea ~ Brussel

Ondernemingsnr : 0842.495.676

Benaming

(voluit) : Architect- en studiebureau Bart De Smedt

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Bullenbergstraat 65A 1703 Schepdaal

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

In de bijzondere algemene vergadering van 05/07/2014, werd met éénparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar: Doylijkstraat 75, 1701 Itterbeek en dit met ingang vanaf 07/07/2014

Bart De Smedt

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 09.07.2013 13285-0265-009
18/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

in *12015980" NV

0 g JAN. 2912'

Griffie

oP12- '15)5616

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ARCHITECT- EN STUDIEBUREAU BART DE SMEDT

ivErl;Jrr} :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bullenbergstraat 65a te 1703 Dilbeek Schepdaal

(volledig adres)

Onderwerp atlïte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Carine Walravens, te Dilbeek Schepdaal op 23 december 2011, geregistreerd tien bladen, drie verzendingen te Dilbeek Il de 04.01.2012, boek 601, blad 14, vak 14. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR). De Ontvanger a.i. (getekend) VAN CAUWELAERT K, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "ARCHITECT- EN STUDIEBUREAU BART DE SMEDT" met zetel te Dilbeek Schepdaal, Bullenbergstraat 65a, door :

1/ De Heer DE SMEDT Bart Hugo Germaine, wonende te Dilbeek-Schepdaal, Bullenbergstraat 65a, echtgenoot van Mevrouw BRICLET Julie Anne Laetitia Jacqueline, hiemagenoemd.

2/ Mevrouw BRICLET Julie Anne Laetitia Jacqueline, wonende te Dilbeek-Schepdaal, Bullenbergstraat 65a, echtgenote van de Heer DE SMEDT Bart Hugo Germaine, voornoemd.

INSCHRIJVING DOOR INBRENG IN GELD.

Op de zeshonderd twintig (620) aandelen werd in geld ingeschreven aan de prijs van dertig euro (30,00 euro) per aandeel, als volgt:

1/ De Heer Bart De Smedt, voornoemd, op 619 aandelen en verricht hiertoe een storting van 6.190,00 euro 2/ Mevrouw Julie Briclet, voornoemd, op 1 aandeel en verricht hiertoe een storting van 10,00 euro

TOTAAL: 620 aandelen vormen het kapitaal van 18.600,00 euro.

Het kapitaal is volledig geplaatst en is volstort voor één/derde hetzij voor zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 euro). Op elk aandeel werd minstens voor één/vijfde volstort zodat aan de wettelijke vereisten inzake volstorting werd voldaan.

De som van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 euro) staat ter beschikking van de vennootschap.

STATUTEN.

Artikel 1 Benaming en vorm

1.1 De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid is opgericht onder de naam' ARCHITECT- EN STUDIEBUREAU BART DE SMEDT'.

1.2 Enkel deze enige en als dusdanig in de statuten vermelde benaming zal gebruikt worden. Van deze

benaming zijn afkortingen, vertalingen of andere transcripties niet toegelaten. Daarentegen zijn, voor de vorm die de rechtspersoon heeft aangenomen, de afkortingen, voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, toegelaten.

1.3 De architect-rechtspersoon en zijn vennoten zullen er voor zorgen dat de naam van de architect-natuurlijke persoon uit de benaming en het logo wordt geschrapt, indien de betrokken architect-natuurlijke persoon bij definitieve tuchtbeslissing werd geschrapt.

1.4 De naam wordt vermeld op alle stukken die uitgaan van de vennootschap, en wordt aangevuld met de woorden 'burgerlijke vennootschap met handelsvorm'.

Artikel 2 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring of het kennelijk onvermogen van een vennoot.

De vennootschap kan slechts vervroegd worden ontbonden krachtens een besluit van de algemene vergadering der vennoten, beraadslagende zoals voorgeschreven voor statutenwijziging, onverminderd de toepassing van de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel 3 Zetel

3.1 De zetel van de vennootschap is gevestigd te Dilbeek-Schepdaal, Bullenbergstraat 65a.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de psrso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt ingeschreven op de tabel van de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Architecten.

3.2 De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een ander adres binnen hetzelfde taalgebied. Deze wijziging wordt kenbaar gemaakt aan de Raad van de Orde van Architecten waar de maatschappelijke zetel gevestigd was en aan de provinciale Raad waar de nieuwe maatschappelijke zetel zal gevestigd worden. Ze wordt gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

3.3 De oprichting van een bijkomende vestiging wordt gemeld aan de provinciale Raad van de Orde van Architecten in wiens rechtsgebied ze gevestigd wordt, evenals aan de provinciale Raad van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Artikel 4 Doel

4.1 De vennootschap heeft tot doel :

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

- Het uitoefenen van het beroep architect in de meest brede zin, onder meer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, energieprestatie EPB-verslaggeving, veiligheidscoördinatie, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, het uitvoeren van studies en ontwerpen voor stabiliteit en bijzondere technieken, expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn. De statuten zullen overeenstemmend met de deontologie van het beroep van architect worden geïnterpreteerd;

- het uitoefenen van het beroep van architect en de uitbating van een studiebureau, deze opdrachten worden uitgevoerd in naam van en voor rekening van de vennootschap;

- Het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel;

- Zij mag alle financiële handelingen doen, zowel roerende als onroerende behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen, doch slechts voor zover deze gebeuren op een niet commerciële wijze, volgens het beheer van een goed huisvader en voor zover deze handelingen het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten behorende tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en hieraan ondergeschikt en bijkomstig zijn;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, de financiering ervan, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, huurfinancieringen en alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan. Dit moet kaderen binnen het normale patrimoniumbeheer, zonder dat dit een aanvullende commerciële activiteit mag worden.

- De vennootschap kan kredieten en leningen toestaan. Zij kan zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

of het eigen vermogen. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen van professionele aard.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

4.2 De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

4.3 Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

4.4 In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

Artikel 5 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EURO). Het is verdeeld in zeshonderd twintig (620) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel een fractiewaarde vertegenwoordigend van één/zeshonderd twintigste van het maatschappelijk kapitaal. De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 620.

Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal volstort door inbreng in geld ten belope van één/derde, hetzij voor zesduizend tweehonderd euro.

Artikel 11 Bestuursorgaan

11.1 De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars...

11.2 Een stagiair kan slechts zaakvoerder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

11.3 Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van

Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en  zo nodig- in vervanging te voorzien.

11.4 Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Hij heeft recht op een aandeel in de winst die door de algemene vergadering bij gewone meerderheid wordt toegekend bij winstverdeling. De reis en andere kosten door de zaakvoerder gedaan binnen de uitoefening van zijn mandaat worden hem door de vennootschap terugbetaald op zicht van de door de zaakvoerder echt verklaarde onkostenstaten.

Artikel 12 Bevoegdheden

12.1 Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

12.2 ledere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

12.3 Bij wijze van uitzondering kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

Artikel 13 Vertegenwoordiging

13.1 Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

13.2 Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

13.3 Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig

vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen.

De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

13.4 Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bv. het ontslag van de zaakvoerder(s), dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van (een) nieuwe zaakvoerder(s).

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Artikel 14 Algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ieder jaar wordt de algemene vergadering van de vennoten gehouden de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur ten maatschappelijke zetel. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerst volgende werkdag plaats.

Artikel 17 Maatschappelijk jaar

Het boekjaar zal aanvangen op één januari en eindigen op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 18 Jaarrekening - bestemming van de winst

Op het einde van ieder boekjaar wordt een inventaris en een jaarrekening opgemaakt en worden de boeken

afgeslo-ten.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening, de toelichting en de sociale balans, en vormt één geheel.

Binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering wordt zij door de zorgen van de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België neerge-'legd.

Jaarlijks moet van de netto-winst één/twintigste worden afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer deze reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt. Over de overblijvende winst beslist de algemene vergadering.

Het overschot van de winst zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkwaardig recht. Evenwel, mogen de vennoten in algemene vergadering beslissen dat het gehele of een gedeeltelijk overschot van de winst op het volgend boekjaar wordt overgedragen of dienen zal voor het aanleggen van een buitengewoon reservefonds of bij wijze van extra bezoldiging aan de zaakvoerder zal worden uitbetaald.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 21 Ontbinding

21.1 Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake de lopende opdrachten en de tienjarige aansprakelijkheid.

21.2 In geval van ontbinding worden door de vereffenaars, met inachtneming van de regels van de deontologie, de nodige schikkingen getroffen ter vrijwaring van de belangen van de cliënten, onder meer inzake de voortzetting van de contracten en van de architectuur-opdrachten in uitvoering.

21.3 Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde voor rekening van de vennootschap in vereffening deze opdrachten verder uit te voeren.

21.4 Indien de vennootschap in vereffening, om gelijk welke reden, niet meer voldoet aan de voorwaarden om het beroep van architect uit te oefenen zal de vereffenaar, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden voor de verdere uitvoering van de lopende opdrachten.

Artikel 22 Vereffening

22.1 Wordt er geen vereffenaar aangesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, dan worden de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn beschouwd als vereffenaar(s).

De vereffenaar(s) treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

22.2 Enkel natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten, kunnen aangesteld worden als vereffenaar van de vennootschap.

22.3 De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te zijn m.b.t. de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap. OVERGANGSBEPALINGEN.

1. BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 23 december 2011 tot en met 31 december 2012.

2. EERSTE ALGEMENE VERGADERING.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand juni tweeduizend

dertien.

3. OVERNAME VERBINTENISSEN.

Alle verbintenissen, die door de oprichters werden aangegaan in naam en voor rekening van de huidige vennootschap, werden overgenomen vanaf 1 juli 2011. Deze overname van verbintenissen zal maar gevolg hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode dienen eveneens te worden bekrachtigd van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

4. BENOEMING.

Werd benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap en dit voor onbepaalde duur: De Heer Bart De Smedt,

voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd.

5. BIJZONDERE VOLMACHT

'oor-

eibehouden a'an het Belgisch Staatsblad

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatstelling werd verleend aan de Naamloze Vennootschap Thesorafisc te 1700 Dilbeek, Ninoofsesteenweg 354, vertegenwoordigd door de Heer Stef Govaert, om met recht van indeplaatsstelling alle mogelijke of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen bij het Ondernemingsloket, de diensten van het register van rechtspersonen, de Kruispuntbank van de Ondernemingen, de Belasting op de Toegevoegde Waarde Administratie en eventuele andere administraties teneinde daar de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en aile andere administratieve verrichtingen uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend : notaris Carine WALRAVENS

Tegelijk hiermee neergelegd ter Griffie de volledige uitgifte + bankattest.







Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persotoln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naar3n en handtekening



Coordonnées
ARCHITECT- EN STUDIEBUREAU BART DE SMEDT

Adresse
BULLENBERGSTRAAT 65A 1703 SCHEPDAAL

Code postal : 1703
Localité : Schepdaal
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande