ARCHITECT NUYTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECT NUYTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.935.297

Publication

03/09/2012
ÿþ L1od Word 11.1

LU1k BI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr ,9.e1-

Benaming (voluit) : Architect< Nuyt:s

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Stoopkensstraat 108, 3320 Hoegaarden

Onderwerp(en) akte ; Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris te Hoegaarden, op 7 augustus 2012, neergelegd ter registratie, dat:

OPRICHTERS

de Heer NUYTS Jurgen, geboren te Tienen op 23 april 1975 en zijn echtgenote, Mevrouw

FRANCART Griet, geboren te Leuven op 18 mei 1984, samenwonende te Hoegaarden, Stoopkensstraat 108,

VORM - NAAM vennootschap met beperkte

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "Architect Nuyts".

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 3320 Hoegaarden, Stoopkensstraat 108. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, alsmede in Brussel, bij besluit van de zaakvoerder.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

-het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen; deze opdrachten worden uitgevoerd door, in naam van en voor rekening van de vennootschap of van de associatie. Ze worden uitgevoerd door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van architecten of op een lijst van stagiairs;

-het beoefenen van alle aanverwante activiteiten, zoals administratie bouw, onroerende goederen verwerven voor verkoop of verhuur, stedenbouwkundig advies verlenen, optreden als energiedeskundige, veitigheidscoárdinatie en opstellen en uitvoeren van tuin- en interieurontwerpen, expertises, algemene coordinatie, voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het reglement van beroepsplichten van de Orde van Architecten;

- projectontwikkeling voor woningbouw en kantoorbouw en alle handelingen die hierop betrekking hebben; op voorwaarde dat daarbij de onafhankelijkheid van de architect-rechtspersoon en zijn architect-vennoten niet in het gedrang komt;

- alle handelingen met betrekking tot onroerende goederen. Dit omvat onder meer het aankopen, verkopen, huren, verhuren, onroerende leasing, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, verkavelen, het beheren en het valoriseren van gronden, gebouwen en andere onroerende goederen, de vennootschap mag evenwel niet het aannemen van openbare of privé-werken of de gewoonlijke verkoop van onroerende goederen tot voorwerp hebben;

-het uitvoeren van studie en ontwerpen voor stabiliteit en bijzondere technieken, zoals elektriciteit, sanitair, centrale verwarming, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, enzovoort;

-het uitvoeren van expertises.

De vennootschap is bevoegd op een niet commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten welke haar doel dienen, dit volgens het beheer van een goede huisvader.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I I1fl 11 I1 11 fl11 11 1Iiww~

*12149511* BE

oNITEUR

2 7 -08-

GlSCH ST/

BELGE Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

2012 te Leuven, de Q A G. 2012,

DE GRIFFIER,

ATSBLAD Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag samenwerken met andere architecten of ontwerpers en met architectenvennootschappen, maar zij mag geen participatie nemen in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

KAPITAAL

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (£18.500,00) en is verdeeld in honderd gelijke aandelen, zonder vermelding van waarde, waarop volledig in geld ingeschreven werd en dat volstort werd voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) bij deze oprichting op een rekening bij Argenta-Bank, hetgeen ondergetekende notaris bevestigt. Bijgevolg dienen, gezegde Heer NUYTS nog ¬ 8.308,00 en gezegde Mevrouw ERANCART nog ¬ 4.092,00 te volstorten.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders die vennoot en natuurlijke persoon-architect moeten zijn.

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern of extern bestuur te stellen voor zover deze kadert in het doel van de vennootschap en de deontologie van zijn beroep.

Uitsluitend architecten zullen beslissingen nemen en handelingen stellen in verband met alles wat tot de uitoefening van het beroep van architect behoort.

De zaakvoerder(s) kan/kunnen volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op de architectuur.

De volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect en zij zullen zich ten overstaan van de vennootschappen gedragen volgens de regels van de Orde van architecten.

Voormelde Heer NUYTS werd benoemd tot onbezoldigd zaakvoerder voor onbepaalde duur, en heeft verklaard te aanvaarden en het beroep van architect uit te oefenen.

JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste maandag van juni om achttien uur. in de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2014.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar begint vanaf 2 januari 2012 en zal eindigen op 31 december 2013.

VERDELING VAN DE WINST

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd.

Bij bestaan van aandelen zonder stemrecht, voor zover deze niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen of hebben vertegenwoordigd, geven zij recht op een preferent en opvorderbaar dividend, waarvan het bedrag wordt vastgesteld bij uitgifte, alsmede op een recht in de uitkering van het winstoverschot, dat niet lager mag zijn dan dat van het winstoverschot van aandelen met stemrecht.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

VERDELING VAN HET LIOUIDATIESALDO

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

Voor zover het aantal aandelen zonder stemrecht niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal ver-tegenwoordigen of hebben vertegenwoordigd geven zij een voorrecht op de uitkering van het na

Voor-

behouden. aan het Belgisch

Staatsbiad

"

vereffening over-blij-vende saldo, waarvan het bedrag niet Iager mag zijn dan dat uitgekeerd aan de houders ?

van aandelen met stemrecht.

KEUZE VAN WOONPLAATS

De vennoten, de zaakvoerders, commissarissen, de di-recteurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woon-plaats in de maatschappelijke zetel, waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

Voor analytisch uittreksel

Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris

Gelijktijdig neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel: uitgifte en uittreksel akte en KBO-formulieren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARCHITECT NUYTS

Adresse
STOOPKENSSTRAAT 108 3320 HOEGAARDEN

Code postal : 3320
Localité : HOEGAARDEN
Commune : HOEGAARDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande