ARCHITECT ROB JANSSENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECT ROB JANSSENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.723.490

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.05.2014, NGL 21.05.2014 14130-0087-012
22/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303365*

Neergelegd

20-06-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0846723490

Benaming (voluit): ARCHITECT ROB JANSSENS

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 1850 Grimbergen, Platanenlaan 27

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Andrée VERELST, Notaris te Grimbergen, op vijftien juni tweeduizend

twaalf, blijkt dat een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid (BV BVBA) werd opgericht, als volgt:

OPRICHTERS:

De heer JANSSENS Rob, geboren te Vilvoorde op vijf augustus duizend negenhonderdzeventig, nationaal nummer 700805-379-27 en wonende te 1850 Grimbergen, Platanenlaan 27, echtgenoot van mevrouw Ilse De Clercq onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden

voor ondergetekende Notaris op 03 augustus 1994, niet gewijzigd.

NAAM:

De vennootschap is opgericht als Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) onder de naam "ARCHITECT ROB JANSSENS ,

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De werkelijke zetel van vennootschap is gevestigd te 1850 Grimbergen, Platanenlaan 27

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig

Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

DOEL:

a) De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van taken als energiedeskundige;

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van taken als facilitymanager;

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe

ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens de bepalingen voorzien in artikel 287

van het Wetboek van Vennootschappen.

DUUR:

De vennootschap is opgericht een onbeperkte duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

a) Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot186.

b) Zolang het kapitaal niet volgestort is, is de (elke) inschrijver op aandelen verbonden voor het totale

bedrag van zijn aandelen.

Het kapitaal werd onderschreven en volstort als volgt:

Inbreng in natura van een eenmanszaak  vergoeding in aandelen

I. VOORAFGAANDE VERSLAGEN

a) De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Ravert, Stevens & C°, bedrijfsrevisorenkantoor te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, vertegenwoordigd door de heer Luc RAVERT, bedrijfsrevisor, werd verzocht door de heer JANSSENS Rob, voornoemd, om over te gaan tot het opstellen van het verslag voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van zijn verslag dd. 06/03/2012 luiden als volgt:

 Ondergetekende, de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen  Ravert, Stevens & C° , bedrijfsrevisorenkantoor, met zetel te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, vertegenwoordigd door de heer Luc RAVERT, bedrijfsrevisor, verklaart hierbij dat uit zijn onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA  ROB JANSSENS is gebleken dat:

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

" de oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" de beschrijving van de inbrengen in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

" de toegepaste methoden van waardering in hun geheel genomen en onder normale omstandigheden redelijk zijn en op gepaste wijze toegepast worden ter bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, rekening houdend met het  going concern principe.

" De inbrengwaarde waartoe de methoden van waardering hebben geleid, komen ten minste overeen met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, met name de uitgifte van 186 aandelen zonder nominale waarde en de boeking van een bedrag van 7.590,-EUR op het credit van de lopende rekening van de oprichter.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op datum van 6 maart 2012 door het bedrijfsrevisorenkantoor BVBA  Ravert, Stevens & C° , vertegenwoordigd door: [handtekening] Luc Ravert Bedrijfsrevisor

b) De oprichter heeft het bijzonder verslag opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

c) Een exemplaar van deze verslagen zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel tegelijkertijd met een uitgifte van deze akte.

II. INBRENG VAN EEN EENMANSZAAK

a) De heer JANSSENS Rob, voornoemd, heeft het voornemen de algemeenheid van zijn eenmanszaak (architectenkantoor), met uitzondering van het gebouw, in te brengen te rekenen vanaf heden, geëxploiteerd in eigen naam tot deze datum en omvattende de volgende bestanddelen:

(1) Immateriële vaste activa: PM

Deze activa omvat de inbreng van het klantenbestand, het leveranciersbestand, de know-how en de relaties, de operationele en administratieve organisatie, evenals de vakbekwaamheid van de inbrenger.

Rekening houdend met de aard der activiteiten stelt de inbrenger voor om een pro memorie waarde te weerhouden voor de inbreng van de immateriële bestanddelen van zijn eenmanszaak.

(2) Materiële vaste activa: ¬ 26.190,00

Het gaat om het geheel van (a)installaties, machines en uitrusting, (b) Meubilair en kantooruitrusting

en (c) rollend materieel.

" Installaties, machines en uitrusting: ¬ 4.165,00

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Dell printer 968, trapladder, Nokia 6110 Navigator, Laptop Acer, geluidsinstallaties, Izyz Computers, Acer AS X3900 Computer, iMac 3,1 GHz Intel i5QC, Apple iPad 2 64GB.

" Meubilair en kantooruitrusting : ¬ 4.025,00

Archiefkasten, rekken kantoor, rekken kantoor, bureel meubelen, dossierkast kantoor, zetel

ontvangstruimte klein, meubilair kantoor, bureelmeubel, salens meubilair.

" Rollend materieel: ¬ 18.000,00

Ford Kuga 2.0TDI van het jaar 2010.

TOTAAL VAN INGEBRACHTE ACTIVA: 26.190,00 EURO

b) Deze inbreng wordt gedaan onder de gewone rechtsvoorwaarden op grond van een staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2011.

Alle handelingen gesteld na deze datum met betrekking tot deze inbreng, worden geacht te zijn verricht ten voordele en ten laste van de vennootschap, begunstigde van de inbreng.

De vennootschap zal van de ingebrachte goederen en rechten de eigendom hebben vanaf het ogenblik van de verwerving van de rechtspersoonlijkheid.

Zij zal alle door de wet vereiste pleegvormen vervullen om de overdracht van de rechten welke in de inbreng begrepen zijn, tegen derden te mogen inroepen.

De vennootschap neemt de goederen in ontvangst in de staat waarin zij zich heden bevinden, zonder mogelijkheid van verhaal ten aanzien van de inbrenger om welke reden ook.

De vennootschap verklaart volledig kennis te hebben van de ingebrachte rechten en goederen en wenst geen meer gedetailleerde beschrijving te bekomen.

De vennootschap zal vanaf heden alle belastingen, bijdragen, taksen, premies en verzekeringspremies betreffende brand, ongevallen, exploitatierisico en andere ten hare laste nemen alsook andere kosten, gewone of buitengewone, die de ingebrachte goederen bezwaren of zullen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom van deze goederen alsook hun exploitatie.

De vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen die uit de overdracht voortvloeien.

De vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen van de inbrenger inzake belastingen op de toegevoegde waarde binnen het kader van de huidige inbreng.

Alle kosten, rechten, honoraria, belastingen en lasten welkdanig ook voortvloeiend uit de huidige inbreng worden door de vennootschap gedragen.

III. VERGOEDING IN AANDELEN

Tot vergoeding van deze inbreng, ten bedrage van zesentwintigduizend honderd negentig (¬ 26.190,00) euro, waarvan alle verschijnende partijen verklaren volledig kennis hebben, wordt aan de inbrenger, die aanvaardt toegekend :

- Honderd zesentachtig (186) aandelen, volledig volgestort, van de onderhavige vennootschap;

- Een schuldvordering in rekening-courant van zevenduizend vijfhonderd negentig (7.590) euro t.a.v. de vennootschap.

Deze schuldvordering is terugstortbaar in gevolge een voorafgaandelijk verzoek van tenminste zes maanden of behoudens akkoord van de vennootschap; deze laatste kan daarenboven de schuld geheel of gedeeltelijk vervroegd aflossen.

Het is volledig onderschreven door de oprichters, voornoemd, voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR)

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaar.

Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Een stagiair kan slechts zaakvoerder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent.

Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en  zo nodig- in vervanging te voorzien.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

De (iedere) zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

BIJZONDERE VOLMACHTEN:

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Deze gevolmachtigden dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Alleen bijzondere en beperkte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect. Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen

dat onverenigbaar is met dat van architect.

GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de derde donderdag van de maand mei om 16 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

a) Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep.

b) De enige vennoot kan zich niet laten vertegenwoordigen op de vergadering. STEMRECHT:

a) Elk aandeel geeft recht op één stem. Ten minste 60% van de stemrechten moet,

rechtstreeks of onrechtstreeks, in het bezit zijn van natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

b) Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

c) Wanneer effecten, aandelen en andere in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, wordt de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. Voor wat betreft de architect-aandelen moet deze persoon gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

d) Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote-eigenaar. Indien een architect-aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, kan de uitoefening van het stemrecht enkel toevertrouwd worden, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan een natuurlijk persoon die ertoe gemachtigd werd

het beroep van architect uit te oefenen.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van

hetzelfde jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST  RESERVE:

a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

e) De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder op een zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

ONTBINDING: Benoeming en bevoegdheid vereffenaars.

Ontbinding

a) Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake de lopende opdrachten en de tienjarige aansprakelijkheid.

b) In geval van ontbinding worden door de vereffenaars, met inachtneming van de regels van de deontologie, de nodige schikkingen getroffen ter vrijwaring van de belangen van de cliënten, onder meer inzake de voortzetting van de contracten en van de architectuur-opdrachten in uitvoering.

c) Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde voor rekening van de vennootschap in vereffening deze opdrachten verder uit te voeren.

d) Indien de vennootschap in vereffening, om gelijk welke reden, niet meer voldoet aan de voorwaarden om het beroep van architect uit te oefenen zal de vereffenaar, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden voor de verdere uitvoering van de lopende opdrachten.

Benoeming en bevoegdheid vereffenaars.

Enkel natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten, kunnen aangesteld worden als vereffenaar van de vennootschap.

Wordt er geen vereffenaar aangesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, dan wordt/worden de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is / zijn beschouwd als vereffenaar(s).

Deze benoemingen van vereffenaars geschieden onder de opschortende voorwaarde van homologatie door de Rechtbank van Koophandel te Brussel overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Vanaf deze homologatie zullen zij in functie treden.

De vereffenaar(s) is bevoegd tot alle verrichtingen toegelaten door artikel 186 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit en rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht. Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor.

De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect.

Tevens dient een regeling getroffen te zijn m.b.t. de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend dertien.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Tot gewone zaakvoerder voor onbeperkte duur wordt met eenparigheid benoemd:

-De heer/mevrouw JANSSENS, Rob, voornoemd;

Hier aanwezig en die verklaren hun mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd

door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Hun mandaat wordt bezoldigd volgens beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de datum van

neerlegging overeenkomstig artikel 67 van het Wetboek van Vennootschappen, zal optreden als

volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als

orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van

Vennootschappen.

VOLMACHT

Comparant verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan de NV Etugest & Partners te 1850 Grimbergen,

Brusselsesteenweg 79 met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen

betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of

bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere

formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de oprichtingsakte.

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie en kan enkel aangewend worden tot neerlegging op de griffie

van de rechtbank van koophandel met het oog op de verkrijging van rechtspersoonlijkheid.

Luik B - Vervolg

Notaris Andrée VERELST

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ARCHITECT ROB JANSSENS

Adresse
PLATANENLAAN 27 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande