ARCHITECT VAN DEN HEUVEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECT VAN DEN HEUVEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.201.753

Publication

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2013, GGK 31.10.2013, NGL 29.11.2013 13671-0540-009
05/07/2011
ÿþMMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II~VIY9W~N~~Ih~I~B~9Mtl Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel Z~jtl

te Leuven, de LL ,,ff JJ

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : o g 3`I " .2.74 . 1-S3

Benaming : ARCHITECT VAN DEN HEUVEL (voluit):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3110 Rotselaar, Kerkweg 7 B

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMING

Tekst :

Uit een akte verleden voor notaris Filip DIELS te Boutersem op tweeëntwintig juni tweeduizend en elf, vé6r registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de heer VAN DEN HEUVEL Johan Agnès Martin, geboren te Leuven op 17 maart 1960, wonende te 3110 Rotselaar, Kerkweg 7/B, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam "ARCHITECT VAN DEN HEUVEL".

" Maatschappelijke zetel:

te 3110 Rotselaar, Kerkweg 7 B.

" Doel:

De vennootschap heeft als doel:

algemene coördinatie werkzaamheden bouwwerf;

schade- en risico-experten;

- schatten en evalueren van onroerend goed;

advisering in verband met programmatuur en levering van programmatuur;

realisatie van programma's en gebruiksklare systemen;

productontwikkeling, interieurinrichting, meubelontwerp, algemene design;

overige advisering in verband met programmatuur en levering van programmatuur;

overige rechtskundige dienstverlening;

architecten, ingenieurs en aanverwante disciplines zoals stabiliteit, bouwtechniek,

technieken, renovatie, restauratie, enzovoort;

architecten;

het verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer;

het tekenen en ontwerpen van gebouwen;

- het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enz.);

- het uitvoeren van studies en het verlenen van advies in verband met stedenbouwkundige planning

en landschapsarchitectuur;

wetenschappelijke en theoretische navorsingen in verband met architectuur, stedenbouw en 1 aanverwante disciplines, publicaties dienaangaande, verspreiden van informatie;

1- het verrichten van grafisch en publicitair werk, in de meest ruime zin;

1- het ontwerpen van tuinen en parken, enzovoort;

1- het leiden van belangr~ke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen;

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen,] inclusief systemen van automatische data-identificatie: ontwikkeling, productie, levering, samenstelling van documentatie over het verlenen van advies met betrekking tot E informaticaprogramma's, het verlenen en bijstand bij de toepassing van de programma's;

bijzondere ;

i

1

Voor-

behouden

aan het

~~$ëlgiscFi

Staatsblad

Luik B - vervolg

landmeters;

de activiteiten van landmeters-schatten van onroerende goederen;

de activiteiten van bouweconomisten;

het uitvoeren van topografische opmetingen en het afbakenen van percelen en eigendommen;

- de berekening van het aantal meters van bouwwerken;

- technische studiën en ingenieursactiviteiten;

- beheer van overig onroerend goed doch niet onder de vorm van een agentschap of zakenkantoor;

- beheer van residentiële gebouwen doch niet onder de vorm van een agentschap of zakenkantoor;

- secretariaten;

- overige activiteiten in verband met administratie.

De vennootschap kan alle nijverheids-, handels- en financiële handelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en I : met alle gelijkaardige of aanverwante doeleinden. Zij mag alle activiteiten voeren die kunnen bijdragen 1 Itot haar ontwikkeling. De vennootschap kan haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op de wijze en volgens l de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken.

1 Zij kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, opslorping, fusie, deelname door financiële l 1 tussenkomst of op een andere wijze in elke vennootschap, onderneming, groepering of verrichting die i een gelijkaardig of aanverwant doel nastreeft of die van die aard is de verwezenlijking van het eigen maatschappelijk doel te vergemakkelijken. Zij kan kantoren, bedrijfszetels, filialen en' : dochtervennootschappen in België en in het buitenland oprichten.

 % Kapitaal:

fi achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/duizend achthonderd zestigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Bij de oprichting gedeeltelijk volstort in speciën, ten belope van e j meer dan zesennegentig procent per aandeel, hetzij een totaal bedrag van achttienduizend euro 1(¬ 18.000,00). Derhalve dient nog te worden bijgestort door de heer VAN DEN HEUVEL: een bedrag

b Ivan zeshonderd euro (¬ 600,00).

-e j Ondergetekende notaris bevestigt dat de inbreng in geld bij storting of overschrijving gedeponeerd

. i

l werd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis, op naam van de vennootschap in oprichting,

E zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 18 mei 2011.

" Boekjaar:

1 begint op één mei van ieder jaar en eindigt op dertig april van het daaropvolgende jaar. Het eerste 1 boekjaar vangt aan op datum van neerlegging van huidig uittreksel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 30 april 2013.

rt, j  % Jaarvergadering:

cel ieder jaar op 17 september om 20 uur; indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de e j eerstvolgende werkdag gehouden. De jaarvergadering heeft plaats op de maatschappelijke zetel of op j

iedere andere plaats in de oproepingsbrief vermeld. De eerste gewone jaarvergadering zal j

samenkomen op 17 september 2013 om 20 uur.

I" Bestuur; De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, architecten-vennoten, in of buiten :j de statuten benoemd. Zij worden aangesteld door de algemene vergadering die beslist met meerderheid van stemmen.

Tot statutair zaakvoerder voor onbeperkte duur wordt benoemd: de heer Van Den Heuvel Johan, geboren te Leuven op 17 maart 1960, wonende te 3110 Rotselaar, Kerkweg 7 B.

'C j De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden wat betreft het beheer van de vennootschap met mogelijkheid deze bevoegdheid te delegeren. l Enkel die personen kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, handelingen stellen die i behoren tot de uitoefening van het beroep van architect dewelke gemachtigd zijn het beroep van I architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

: l Alle zaakvoerders, en alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de . 1 vennootschap moeten natuurlijke personen zijn die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te

e- lm r oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. ' Elke zaakvoerder die, om welke reden ook, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en in vervanging te voorzien.

Bij meerdere zaakvoerders dienen alle uitgaven goedgekeurd te worden door ten minste twee 1 I zaakvoerders waarvan er tenminste één statutair benoemd moet zijn.

De tekenbevoegdheid is van toepassing voor alle uitgaven en dit vanaf een bedrag van minimum j

i duizend-achthonderd euro ¬ 1.800,00. _I

Luik B - vervolg

" Winstverdeling - reserves: ~~ É

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat I blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van ! het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die 1 s volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

" Liquidatiesatdo

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het netto-actief verdeeld onder de vennoten. Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen ! lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien. zijn gestort in een grotere verhouding.

i " Niet-aanstelling commissaris:

10p zicht van het financieel plan heeft de oprichter besloten geen commissaris te benoemen.

Bijzondere volmacht werd gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ; "Fidabbo Accountantsmaatschap" met zetel te 3020 Herent, Kloosterweg 9, met recht van Iindeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de opgerichte vennootschap alle formaliteiten te verrichten bij een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en/of bij elke andere administratieve dienst.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Notaris Filip Diels

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Tegelijkertijd neergelegd:

1 uitgifte van oprichtingsakte.

05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.04.2016, GGK 31.10.2016, NGL 29.11.2016 16688-0345-011

Coordonnées
ARCHITECT VAN DEN HEUVEL

Adresse
KERKWEG 7B 3110 ROTSELAAR

Code postal : 3110
Localité : ROTSELAAR
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande