ARCHITECTENVENNOOTSCHAP CARAMBARCHITECTURE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENVENNOOTSCHAP CARAMBARCHITECTURE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.824.371

Publication

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 05.07.2013 13265-0251-011
01/03/2011
ÿþVoor-behoude aan het Belgisch Staatsbia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

MMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IiuiiiioWiummiinio*

*3aes

NoëQëJteeiffieder

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 7 FEB, 2011 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : e:D`633 . (g, . 3"'ç ~L

Benaming : "ARCHITECTENVENNOOTSCHAP CARAMBARCHITECTURE " (voluit):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Jean-Baptiste Van Monsstraat 7

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMINGEN

Tekst :

Uit een akte verleden voor Guy Jansen, geassocieerd notaris te Leuven op 3 februari 2011,. dragende de vermelding "Geregistreerd te Leuven, 2de Kantoor der Registratie op 4 februari 2011, zeven bladen geen renvooien, boek 1356 blad 83 vak 06. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR) de Ontvanger (getekend) DE CLERCQ G.", blijkt dat:

1. De heer ALAERTS Geert Jos Johan, geboren te Leuven op 8 januari 1978, ongehuwd en wonende te 3000 Leuven, Jean-Baptiste Van Monsstraat 7, architect, ingeschreven op het tableau van de Orde van architecten onder nummer A 401911.

2. De heer VAN DEN BERGE Stefaan Luce Stijn, geboren te Leuven op 16 september 1979, ongehuwd en wonende te 3000 Leuven, Jean-Baptiste Van Monsstraat 7.

een burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam "ARCHITECTENVENNOOTSCHAP CARAMBARCHITECTURE ".

" Maatschappelijke zetel:

te 3000 Leuven, Jean-Baptiste Van Monsstraat 7.

" Doet:

De vennootschap heeft tot doet:

- Opdrachten te verwerven op het gebied van architectuur, stedenbouw, milieubeheer,

ruimtelijke ordening, burgerlijke bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, binnenhuisinrichting, tuininrichting, opmetingen, topografie, veiligheidscoördinatie, epb-verslaggeving, , vormgeving, productontwikkeling, kunstopdrachten, expertises in de meest uitgebreide betekenis van het woord en het uitvoeren van activiteiten en verrichtingen dewelke hiermee verband houden, met uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect deontologisch onverenigbaar zijn;

- Het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Deze opsomming dient in de meest ruime zin te worden beschouwd en is niet van beperkende doch ènkel van aanwijzende aard. De handelingen van architectuur in België zijn uitsluitend voorbehouden aan personen die gerechtigd zijn het beroep van architect in België uit te oefenen.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verrichtingen doen, zowel roerende ais onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Daarbij dient evenwel rekening te worden gehouden dat dit op een niet commerciële wijze gebeurt, volgens het beheer van een goed huisvader. Bovendien moeten deze verrichtingen het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en moeten ze hieraan ondergeschikt of bijkomstig zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenina.

Voorbehouden aan het Belgtsch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

De vennootschap zal steeds het reglement van Beroepsplichten van de Orde van Architecten naleven.1 Elke tussenkomst van en in een andere vennootschap of derde, onder welke vorm en op welke wijze i dan ook, kan enkel voor zover deze derden een identiek maatschappelijk doel hebben als de hierbij I opgerichte vennootschap, hetzij een activiteit uitoefenen die aanverwant en niet-onverenigbaar is met het architectenberoep of de functie van architect. Bovendien kan de vennootschap slechts ~ deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard.

De vennootschap zal het beheer van onroerende goederen slechts aannemen voor zover deze bedrijvigheid niet wordt uitgeoefend onder de vorm van een agentschap of van een zakenkantoor en in overeenstemming met de deontologische regel betreffende de deelneming van de architect aan een vennootschap van onroerende diensten.

" Maatschappelijk kapitaal:

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Bij de oprichting gedeeltelijk volstort ten beiope van één derde per aandeel, hetzij een tataalbedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Derhalve dient nog te worden bijgestort door de heer Geert ALAERTS: een bedrag van twaalfduizend tweehonderd zesenzeventig euro (¬ 12.276,00); en door de heer Stefaan VAN DEN BERGE: een bedrag van honderd vierentwintig euro (¬ 124,00).

Ondergetekende notaris bevestigt dat de inbrengen in geld bij storting of overschrijving gedeponeerd werden op een bijzondere rekening bij Dexia Bank, op naam van de vennootschap in oprichting "ARCHITECTENVENNOOTSCHAP CARAMBARCHITECTURE " zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 1 februari 2011.

" Boekjaar:

begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op datum van ~ neerlegging van huidig uittreksel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2012.

" Jaarvergadering: I

wordt gehouden op de zesde van de maand juni orn 20 uur in de zetel van de vennootschap of op elke I andere plaats vermeld in de oproeping. Indien die dag geen werkdag is, vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste gewone jaarvergadering zal samenkomen in 2013.

" Bestuur. f

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij vermelden I steeds deze hoedanigheid wanneer zij namens de vennootschap ondertekenen.

Werd benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Alaerts Geert.

Alle zaakvoerders en alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de rechtspersoon, zijn natuurlijke personen die ertoe gemachtigd werden het beroep van architect uit te oefenen overeenkomstig artikel 2 § 1 van de wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect en zijn ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van architecten.

De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden 1 gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe I zaakvoerder/bestuurder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het; doel van de vennootschap, behoudens deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt of j hetgeen opgenomen in de statuten.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder onder voorbehoud van hetgeen is opgenomen in de statuten.

Uitsluitend architecten zullen beslissingen nemen en handelingen stellen in verband met alles wat tot de uitoefening van het beroep van architect behoort.

De zaakvoerder(s) kan/kunnen volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op de architectuur.

De volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect en zij Î zullen zich ten overstaan van de vennootschappen gedragen volgens de regels van de Orde van architecten.

1 Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moet de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent worden vermeld.

Î Elke architectuurovereenkomst vermeldt de identiteit van de architect-vennoot in naam en voor Î

rekening van de vennootschap belast met de architectuuropdracht.

Wanneer de vennootschap optreedt als zaakvoerder of bestuurder van andere vennootschappen,

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het



Belgisch Staatsblad wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de- vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

" Winstverdeling - reserves:

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Na de door 'de wet voorgeschreven voorafneming voor de wettelijke reserve, beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van het saldo van de winst, dit op voorstel van de zaakvoerder(s).

Het tijdstip. en de wijze van betaling van dividenden wordt eveneens door de zaakvoerders) bepaald. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het volstorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

" Liquidatiesaldo

Wet batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

" Niet-aanstelling commissaris:

Op zicht van het financieel plan hebben de oprichters verklaard geen commissaris te benoemen. Bijzondere volmacht werd gegeven aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Rudi Swings, evenals aan hun bediende, aangestelden en lasthebbers, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de opgerichte vennootschap alle formaliteiten te verrichten bij een ondememingsloket naar keuze van de lasthebber en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en/of bij elke andere administratieve dienst.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Notaris Guy Jansen

Tegelijkertijd neergelegd:

uitgifte van oprichtingsakte.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexe

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 28.08.2015 15476-0357-008

Coordonnées
ARCHITECTENVENNOOTSCHAP CARAMBARCHITECTURE

Adresse
JEAN-BAPTISTE VAN MONSSTRAAT 7 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande