ARCTOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCTOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.696.545

Publication

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 25.08.2014 14451-0315-011
24/12/2013
ÿþti w fie

Mod Won' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0827.696.545

Benaming

(voluit) : ARCTOS

(verkort)

neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de 1 2 ULC. 2013

D~ GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblae

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Haldertstraat 68, 3390 Houwaart (volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging - wijziging doel.

Uit een akte verleden voor ons, Meester Karen HAUWAERTS, notaris te Neerijse, op 21 november 2013, drag end volgend registratierelaas : "Geregistreerd zes bladen geen renvooien te Leuven 2e kantoor der Registratie, op 28 november 2013 boek 1378 blad 88 vak 1,. Ontvangen : vijftig eura (50 EUR). De Ontvanger, getekend, DE CLERCQ G.", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCTOS", met maatschappelijke zetel te 3390 Houwaart, Haldertstraat 68, rechtspersonenregister Leuven, ondernemingsnummer BE0827.696.545, volgende besluiten heeft aangenomen, met unanimiteit.

lia, De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag dat werd opgemaakt overeenkomstig artikel 287 W.Venn., met name het verslag van de zaakvoerders met in bijlage een staat van actief en passief van de vennootschap.

De vennoot verklaart een afschrift van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van genomen tee hebben.

b. Doelwijziging

Na bespreking van het verslag van de zaakvoerders en de staat van activa en passiva, besluit de

vergadering de voorgestelde doelwijziging goed te keuren.

Zij verklaart dan ook te verzaken aan de termijn vermeld in artikel 269 van het Wetboek van

vennootschappen.

c. De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van artikel 3 van de statuten door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel In België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- Het uitoefenen van activiteiten van consulting en managementadvies in de meest ruime betekenis, en in het bijzonder, maar niet beperkt tot, de chemische, medische en biologische sector, waaronder image building, personal coaching.

- De studie, uitvinding, ontwikkeling, fabricage, handel, import en export van apparatuur, toestellen, producten, instrumenten en prothesen.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan ondernemingen, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, informatie technologie, organisatie en bestuur van vennootschappen, dit alles in de meest ruime zin.

- Verlenen van advies op het gebied van de schoonheidszorgen en gezichtsverzorging; het aanbrengen van make-up, enz.

- Het verlenen van kleur- en stijladvies in de meest ruime zin.

- Coaching van privépersonen, ondernemingen, instellingen en het verlenen van overige vormen van onderwijs.

- Coaching van interieur en evenementen.

- Kleinhandel in hedendaagse kunst, nieuwe schilderijen, reproducties, kaders, lijsten, enz.

De vennootschap stelt zich verder tot doel de commercialisering van producten en diensten, voor eigen rekening of voor rekening van derden, waaronder maar niet beperkt tot de chemische, medische en biologische sector.

De vennootschap stelt zich ook ten doel de begeleiding, organisatie en vorming en coaching van de commerciële afdelingen van ondernemingen, het waarnemen van mandaten van bestuur in andere vennootschappen, al dan niet in dezelfde economische sector en al dan niet in het kader van een consultingopdracht of aandelenparticipatie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland, doch slechts in eigen naam en voor eigen rekening:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen; alle studiën en operaties met betrekking tot aile onroerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de verkaveling en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

- Het bouwen, herbouwen en uitrusten alsmede de ganse binnenhuisinrichtingen en decoratie van aile mogelijke private en openbare gebouwen en constructies in aile materialen.

- De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Alles wat voorafgaat in de mate dat het niet gaat om gereglementeerde activiteiten tenzij de vennootschap aan de wettelijke voorwaarden voldoet.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

2/ De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het bijzonder verslag opgesteld door het bestuursorgaan de dato 8 november 2013 over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng

in natura en de kapitaalverhoging. "

De enige vennoot verklaart voorafgaandelijk aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren,

31 De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen een dividend toe te kennen voor een bruto-bedrag van HONDERDVIERENTWINTIGDU1ZEND EURO (¬ 124.000,00), te verminderen met tiet bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00), in totaal HONDERD EN ELFDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 111.600,00) netto-dividend.

4/ De buitengewone algemene vergadering beslist om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10% op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van de vennoot.

5/ De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van 18 november 2013 met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren - Réviseurs d'Entreprises" te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 1022, bus 2, vertegenwoordigd door mevrouw Monika Lenaerts,

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor worden met de uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

6/ De vergadering beslist onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB 92, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van HONDERD EN ELFDUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 111.600,00). Om het kapitaal In totaal te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 18.600,00) op HONDERDDERTIGDUIZEND TWEEHONDERD euro (130.200,00), vertegenwoordigd door HONDERDVIERENZESTiGD (164) aandelen, zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/honderdvierenzestigste van het kapitaal.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor en dat vierenzestig nieuwe aandelen, die volgestort zijn, worden toegekend aan de heer MESDOM Steven, voormeld in tegenprestatie van de inbreng,

7/ Verwezenlijking van de inbreng

is vervolgens tussengekomen, de vennoot die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de vennoot, negentig procent van deze schuldvordering ten belope van HONDERD EN ELFDUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 111.600,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig van op de hoogte te zijn, worden aan de vennoot, die aanvaardt, de VIERENZESTIG (64) nieuwe volledig volstorte aandelen toegekend en wel als volgt:

aan de heer MESDOM Steven, voormeld: vierenzestig (64) aandelen

8f Vaststelling van de daadwerkelijke vervulling van de kapitaalverhoging.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op HONDERDDERTIGDUIZEND

TWEEHONDERD euro (¬ 130.200,00) en is vertegenwoordigd door honderdvierenzestig aandelen, zonder

vermelding van de nominale waarde.

91 De vergadering heeft besloten, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van artikel 5

van de statuten door volgende tekst "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDDERTIGDUIZEND

TWEEHONDERD euro (¬ 130.200,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderdvierenzestig aandelen, zonder

vermelding van de waarde, die ieder éénlhonderdvierenzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen?

10/ De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

11/ De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen

uit te voeren.

12/ De vergadering verleent bijzondere volmacht aan accountantskantoor DRT & Partners te 3200 Aarschot,

Grote Markt 28 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te

verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Karen HAUWAERTS.

Samen hiermee neergelegd

- uitgifte van de akte.

- verslag bedrijvsrevisor.

- gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 22.08.2013 13441-0360-010
11/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 10.05.2012 12110-0397-010
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 24.07.2015 15335-0062-011
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16513-0300-011

Coordonnées
ARCTOS

Adresse
HALDERTSTRAAT 68 3390 HOUWAART

Code postal : 3390
Localité : Houwaart
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande