ARD RENOVATION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARD RENOVATION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 562.742.530

Publication

26/09/2014
ÿþ Mod Iti

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

____re_clatb_anba_n_isoc2pharidci

Ondernemingsnr : ose

Benaming (voluit) :ARD RENOVATION

(verkort);

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Kleine Molenstraat 11, 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Tekst

Uittreksel uit een akte verleden door Meester JEAN-LUC PeRS, notaris te Vilvoorde, op twaalf september tweeduizend veertien.

Oprichters:

1. De heer EL JAOURARI Radouane, geboren te Casablanca (Marokko) op twintig februari negentienhonderd zeventig, rijksregister nummer 70.02.20 563-30, wonende te 1190 Vorst, Halvemaanstraat 69/ES00.

2.De heer DAALI Milland, geboren te Izenmouren (Marokko) op acht maart negentienhonderd zesenzestig, rijksregister nummer 66.03,08-425.63, wonende te 1083 Ganshoren, Leopold Demesmaekerstraat, 16.

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: n ARD ENOVATION "

Maatschappelijke zetel: Kleine Molenstraat 11, 1800 Vilvoorde

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het

buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, of door deelname van dezen :

De studie en de uitvoering van alle particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties.

Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de verniewing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken.

Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen.

Het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen.

De werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas elektriciteit, enzovoorts, de vaststelling en exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen.

De aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

neergelegd/ontvangen op

1 7 SEP. 2014

ter griffie van efflederiandstalige

II II







*14176136*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen.

De voorbereiding, de opstelling, het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

En, algemeen genomen, alle commerciële, industriële, roerende, onroerende, of financiële verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de nijverheid van de openbare en particuliere werken;

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in

rechtstreeks or onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard

zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen,

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten.

Indien voor het uitvoeren van bepaalde activiteiten een licentie erkenning, vergunning, of enige administratieve toelating vereist is zal de vennootschap deze activiteiten niet zelf kunnen uitvoeren totdat deze bekomen zal zijn. Zij kan wel beroep doen op derden, natuurlijke- of rechtspersonen, welke beschikken over de vereiste machtiging(en).

Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Maatschappelijk kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD BURD (C 18.600,00), Het is gesplitst in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De honderd (100) aandelen die gans het kapitaal vertegenwoordigen werden allen in geld en tegen pari volledig ingeschreven en volgestort ten belope van één/derde (1/3-de), hetzij ten belope van zesduizend tweehonderd Euro (6,200 EUR).

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Algemene vergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden elke tweede dinsdag van de maand juni om achttien uur 's avonds (18.00 u) op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Buitengewone algemene vergadering.

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastgesteld, komt bijeen de eerste buitengewone algemene vergadering die volgende besluiten neemt.

1) De algemene vergadering beslist t

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één (1).

Luik B - vervolg

b. te benoemen tot deze functie : de heer EL JAOUHARI Radouane, voornoemd sub 1), alhier aanwezig, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur,

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

2) De vergadering besluit dat het eerste boekjaar zal lopen tot éénendertig december tweeduizend vijftien.

3) De vergadering besluit dat de eerste jaarvergadering zal plaatsgrijpen in het jaar tweeduizend zestien.

4) De vergadering beslist bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de hiervoor genoemde oprichters en dit sedert één juni tweeduizend veertien.

5) De vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan PISCO GLOBE burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Louizalaan, 179 / bus 3, ondernemingsnummer 476.845.763, met de mogelijkheid van indeplaatstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket en/of B.T.W.- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Jean-Luc PERS, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte;

g VOIX- IM behouden

aan het

egsch Staatsbad

.<7

Coordonnées
ARD RENOVATION

Adresse
KLEINE MOLENSTRAAT 11 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande