ARISTARQUE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARISTARQUE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.858.572

Publication

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 19.07.2013 13323-0431-011
09/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo1 1111111 1111111111

behouc *11137051*

aan h

Belgis

Staatst

i





Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 3 0 AUG. 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit): ARISTARQUE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Bleyveldstraat 9  3320 HOEGAARDEn

o$ 3 8.$S 8.

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst:

Bij akte verleden voor Notaris Albert JANSSEN, te Tienen op 23?

augustus 2011 : "Geregistreerd te Tienen I op 24 augustus 2011. Zeven4

bladen, een verzending. Reg. 5, boek 729, blad 72, vak 10. Ontvangen

vijfentwintig euro (25,00¬ ). De ontvanger (get.) L. Schollaert, e.a.

Inspecteur wnd.", werd opgericht door : 1) de heer Patrick Frans STEEGMANS, geboren te Diest op 16 september 1970, ongehuwd, wonende te Luik, Ruel Fréderic Nyst 54 en 2) mevrouw Donatella BORTOLINI, geboren te Namen op 17 augustus 1971, ongehuwd, wonende te Luik, Rue Fréderic Nyst 54; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "ARISTARQUE", met zetel te 3320 Hoegaarden, Bleyveldstraat 9, voor onbepaalde tijd en beginnende te werken vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, management (het;

]beheer) uitvoeren van één of meerdere vennootschappen met als doel: -De activiteiten van ingenieursbureau, en meer in het bijzonder maarj niet limitatief de studie, de verkoop, de realisatie en het onderhoud van! projecten met betrekking tot het opwekken, het distribueren en hets beveiligen van elektriciteit, inclusief elektromechanische randapparatuur] en civiel werk en met betrekking tot data-center gebouwen, data-bekabeling en de informatie-netwerken en telecommunicatie, inclusief de ontwikkeling,; bediening en opvolging van systemen voor hoorbare en zichtbare signalen! (zowel lokaal als op afstand bedienbaar en de systemen voor verwarming, koeling, klimaatregeling en ventilatie.

-De activiteiten van ingenieursbureau, en meer in het bijzonder maar

niet limitatief de studie, de verkoop, de realisatie en het onderhoud van projecten met betrekking tot het tegelijk opwekken van elektriciteit en warmte onder diverse vorm (bijvoorbeeld stoom, thermische olie, warme lucht, warm water, ....) inclusief de verdeling ervan en de integratie in bestaande of nieuwe infrastructuur en processen.

-De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de installatie en hots onderhoud, voor eigen rekening, tegen commissie of de vertegenwoordiging,! met betrekking tot alle elektromechanische en elektronische toestellen en! ;toebehoren.

Op cie laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Noor-

4 behouden

aan het

;teegTgi íl Staatsblad

Luik B - vervolg

{ -De ontwikkeling en productie van noodstroomaggregatel7 'energieopwekkingsystemen en aanverwante technieken.

-De ontwikkeling, productie, integratie en reparatie van! warmtekrachtkoppelingunits, gasmotoren en aanverwante technieken. -De ontwikkeling en vervaardiging van elektrische apparatuur voor, !hoorbare of zichtbare signalen en uitrustingen voor afstandsbediening,! !afstandscontrole en afstandsmetingen -De ontwikkeling en vervaardiging van uitrustingen voor lokale en op!

!afstand bedienbare informatieverwerking en procesregelingen. '

-In beperkte mate de activiteit van aannemer voor algemene bouw van! !residentiële en niet-residentiële gebouwen met inbegrip van! !isolatiewerkzaamheden (thermisch en akoestisch), installatiewerken in !gebouwen en andere bouwwerken van apparatuur (inclusief regelapparatuur) en, 'leidingen voor verwarming, koeling, klimaatregeling en ventilatie, en de !installatie in gebouwen en andere bouwwerken van waterleidingen, artikelen

den apparatuur voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties,'

!gasaansluitingen en leidingen voor diverse gassen; -De installatie, de realisatie en het onderhoud van bovengenoemde!

!projecten en materialen in eigen beheer of uitbesteed aan derden. !

Zij mag daarenboven alle handelingen van commerciële, industriële en! !financiële, roerende en onroerende aard verrichten die rechtstreeks of! onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of van aard zijn haar) !activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit!

Ite breiden. i

jZij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, al haar'

goederen, met inbegrip van de handelsfondsen, in pand geven en zich borg' (stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, voor

haarzelf en zelfs voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang

bij heeft.

Zij mag ook door inbreng, samensmelting, financiële tussenkomst of anderszins deelnemen aan vennootschappen of ondernemingen die een ;gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar! aktiviteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit! te breiden.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt jachttienduizend zeshonderd euro (E18.600,00), verdeeld in honderd zes en !tachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die ieder één/honderd zes en !tachtigste deel in het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven!

len volstort in speciën ten belope van 6.200 EURO. 1

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen al dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dergelijk geval kan de vergoeding zowel in speciën als in natura worden toegekend.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder, of ingeval van meerdere zaakvoerders, elke! zaakvoerder individueel handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in en! buiten rechte voor een bedrag kleiner of gelijk aan zesduizend euro. In het' geval er meerdere zaakvoerders zijn en de handeling een bedrag van meer dan! zesduizend euro vertegenwoordigt, is de handtekening van alle zaakvoerders!

1

worden aani

i

Werd door de oprichters benoemd als enige niet-statutaire zaakvoerder voor! onbepaalde duur: de heer Steegmans, voormeld, die verklaard heeft dit!

vereist,

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet tegengeworpen

derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

+/aor-iehouden Luik B - vervolg

aan het Selgist íW

mandaat te aanvaarden. !De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd,! moet worden bijeengeroepen op vijftien juni van ieder jaar om twintig uur,; op de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt vergadering op de' eerstvolgende werkdag gehouden.

De zaakvoerder(s) en in voorkomend geval de commissarissen kunnen; zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere! of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten! bepaalde dag. De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris zijn verplicht` een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen! wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het] maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt per aangetekende)

;

brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris!

ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda,; naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief! toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook] aan de andere personen die erom verzoeken. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op! eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2012.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het 'maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar] 'verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een ;deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting ;van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden] het bedrag van het gestorte, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde] kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten) niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het] !voorschrift van artikel driehonderd twintig van het wetboek vans

Staatsblad





































vennootschappen.

;Voor ontledend uittreksel.



(Get.) Albert JANSSEN, Notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd : Expeditie van de akte, Volmacht







10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 06.10.2016 16644-0380-011

Coordonnées
ARISTARQUE

Adresse
BLEYVELDSTRAAT 9 3320 HOEGAARDEN

Code postal : 3320
Localité : HOEGAARDEN
Commune : HOEGAARDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande