ARK HOLDINGS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARK HOLDINGS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.712.784

Publication

21/11/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/07/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111M1fill!!!1 Le~ ~~

nit

Griffie

Ondernemingsnr : P"-4 c2

Benaming

(voluit) : ARK HOLDINGS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3090 Overijse, Rozierensesteenweg 11/0002

Ortdenmerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte, verleden voor mij, meester Tom Verhaegen, notaris met standplaats te Overijse, op vier juli tweeduizend en elf. "Geregistreerd te kantoor Overijse, op vijf juli tweeduizend en elf. Zes bladen, geen verzendingen. Boek 127, blad 19, vak 11. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00) De e.a. Inspecteur, all (getekend) K. GUNS", blijkt dat:

1.Mevrouw NYAWERE, Rose, geboren te Mengo (Uganda) op 25 juni 1977, ingeschreven in het. Rijksregister onder nummer 77.06.25 464-57, echtgenote van de heer KASOZI Robert Adam, wonende te 3090 Overijse, Rozierensesteenweg 11/0002.

2.De heer KASOZI, Robert Adam, geboren te Mulago (Uganda) op 9 oktober 1972, ingeschreven in het Rijksregister onder nummer 72.10.09 547-86, echtgenoot van mevrouw NYAWERE Rose, wonende te 3090 Overijse, Rozierensesteenweg 11/0002.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "ARK HOLDINGS", met maatschappelijke zetel te 3090 Overijse, Rozierensesteenweg 11/0002.

De vennootschap heeft als doel:

-Import en export van voedingswaren en drank, in de ruimste zin van het woord.

-Aan- en verkoop, verhuizen en vervoer van meubels in de ruimste zin van het woord.

-Aan- en verkoop van culturele en vrijetijdsgoederen in de ruimste zin van het woord.

Zij mag daarenboven alle handelingen van commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of van aard zijn haar activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, al haar goederen, met inbegrip van de handelsfondsen, in pand geven en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag ook door inbreng, fusie, financiële tussenkomst of anderszins deelnemen aan vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden of er bestuurs- en andere mandaten in uit te oefenen.

Het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van de vigerende wetten, vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00), vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig aandelen (1.860) zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/duizend achthonderdzestigste van het maatschappelijk kapitaal.

Worden benoemd als zaakvoerders voor onbepaalde duur en met de bevoegdheden voorzien in de statuten:

1)Mevrouw Rose NYAWERE, voornoemd.

2)De heer Robert KASOZI, voornoemd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is en voor zover deze handelingen een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) niet overschrijden.

Met betrekking tot aile handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van tienduizend euro (¬ 10.000,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs ; indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van de artikelen 259 en 260 van het Vennootschappenwetboek. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerder kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan één of meerdere personen opgedragen worden.

De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden voor een bepaalde rechtshandeling of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen bij authentieke of onderhandse volmacht overdragen aan een mandataris, al dan niet vennoot, die de vennootschap binnen de perken van zijn volmacht geldig vertegenwoordigt en verbindt.

Zowel de zaakvoerder als de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris mogen, binnen de perken van hun bevoegdheden, hun machten subdelegeren of bijzondere volmachten verlenen aan andere t lasthebbers.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om de overeenkomstig dit artikel aangestelde personen ten allen tijde te herroepen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij er anders beslist wordt door de algemene vergadering.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid. Is deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de ' eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden In tweeduizend dertien.

Het maatschappelijk jaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang bij de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Notaris Verhaegen Tom

Tegelijkertijd neergelegd:

- uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-behoùden aan het Belgisch Staatsblad

10/04/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ARK HOLDINGS

Adresse
ROZIERENSESTEENWEG 11, BUS 0002 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande