ARK. VE ARCHITECTENVENNOOTSCHAP

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARK. VE ARCHITECTENVENNOOTSCHAP
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.636.233

Publication

07/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 29.04.2014 14108-0552-014
17/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 14.05.2013 13120-0140-014
24/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 16.05.2012 12119-0255-013
27/06/2011
ÿþ !''" Q~ `~ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111l 1111 ~II~I~II II1VI~IVI~

*11099935*

bel ai BE Sta

15 JUN 20YlI

.... ~ .

P~J

Griffie

is;

Ondernenningsnr : 0475.636.233

Benaming

(voluit) : ARK.VE ARCHITECTENVENNOOTSCHAP

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Bergen 27 te 1700 Dilbeek

Onderwerp akte : Fusie door overneming ingevolge vereniging van alle aandelen in een hand-; proces-verbaal van algemene vergadering van de overnemende vennootschap

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Canne Walravens, te Dilbeek Schepdaal op 31 mei 2011,: geregistreerd vier bladen, drie verzendingen te Dilbeek II de 06.06.2011, boek 597, blad 56, vak 19. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR). De Ontvanger a.i. (getekend) M. WAUTERS, dat de buitengewone algemene; vergadering van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte; Aansprakelijkheid "ARK. VE ARCHITECTENVENNOOTSCHAP", met zetel te 1700 Dilbeek, De Bergen 27, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Willy Walravens, te Schepdaal, op negenentwintig augustus: tweeduizend en één, bekend gemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van zesentwintig september. daarna, onder nummer 001, is samengekomen en de volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen: heeft goedgekeurd :

1)Kennisname van de documenten en verslagen

Geruisloze fusie met ontbinding zonder vereffening van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "MAATSCHAPPIJ VOOR HET BEHEER VAN EEN STUDIEBUREAU VOOR; ARCHITEKTUUR EN RUIMTELIJKE ORDENING", in 't kort "MABES", met zetel te 1090 Jette, Jetse Laan 99,- opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Jacques de Mûelenaere, te Ganshoren, op twintig oktober negentienhonderd zevenenzeventig, bekend. gemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van elf november daama, onder nummer 4056-19,: omgevormd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ingevolge beslissing van dei buitengewone algemene vergadering gehouden voor voomoemde notaris de Mûelenaere op zeventien januari: negentienhonderd negentig, bekend gemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van tien februari daarna, onder nummer 900210-70, met ondernemingsnummer: 0417.632.906, waarvan zij alle aandelen heeft. verkregen.

De zaakvoerders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid 'ARK. VE ARCHITECTENVENNOOTSCHAP' en de besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid 'MABES' hebben een fusievoorstel opgesteld op veertien maart tweeduizend en elf.

De fusievoorstellen werden beiden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op zeventien maart tweeduizend en elf en werden bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van, negenentwintig maart nadien, voor wat betreft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'MABES' onder nummer 047170 , en voor wat betreft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ARK. VE ARCHITECTENVENNOOTSCHAP', onder. nummer 0047171.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ARK. VE ARCHITECTENVENNOOTSCHAP' heeft uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene; vergadering een afschrift ontvangen van het fusievoorstel.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: 'ARK. VE ARCHITECTENVENNOOTSCHAP' heeft de mogelijkheid gehad om één maand voor de datum van. deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1 "de fusievoorstetlen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen;

2°de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken:

3° alsook de eventuele tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie: maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld;

"

"

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4 " , Aangaande het punt 3° is de toestand van de vennootschap sinds één januari tweeduizend en elf niet meer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge gewijzigd.

Kennisname door de vergadering van de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen.

2) Verrichting gelijkgesteld met fusie door opslorping  ontbinding zonder vereffening  overgang onder

algemene titel van het vermogen

1. Fusie door overneming en vermogensovergang

Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt door de zaakvoerders van de voormelde vennootschappen.

Instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ARK. VE ARCHITECTENVENNOOTSCHAP', hierna genoemd «de overnemende vennootschap», de vennootschap 'MABES', hierna genoemd «de overgenomen vennootschap», bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de ovememende vennootschap.

De nodige machten worden verleend aan de zaakvoerder van de ovememende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één januari tweeduizend en elf geacht

boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de ovememende vennootschap.

3. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de ovememende vennootschap omvat haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriele bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat ondermeer doch niet beperkend:

 het hierna beschreven onroerend goed gelegen te Dilbeek-Groot-Bijgaarden, Brusselstraat nummer 268270;

 alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

 alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

 alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

 wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de ovememende vennootschap zal de zaakvoerder van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de ovememende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf 31 mei 2011 door de ovememende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de ovememende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de ovememende vennootschap. Voor zover van toepassing blijven alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak onverkort behouden.

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED WELKE INGEVOLGE DE GERUISLOZE FUSIE WORDT OVERGEDRAGEN:

GEMEENTE DILBEEK  voorheen Groot-Bijgaarden  AFDELING 4

"

beiowden an het Efeiglsch Staatsblad

~ '~`-----~~m--------'  ' --'

m~~~ genaamdresidentie 'STARTBLOK', gelegen aan de Bm~eiiiraa ; 268-270, gekend ten kadaster wijk C, nummer 230N, opgericht op een grond met een oppervlakte volgens titel en kadaster van elf aren zesenveertig centiare n

! a/ in privatieve en exclusieve eigendom

-emnLÓKAALgmleganindekmldemanÓinpingmuaoendotrapondaabookplaats !

.

bi In medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

! - drie / duizend on derden (3/1.0Ó3don) in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond.

- dertig / tienduizend em dertigsten (]0/1O.030mten)indmconstructies.

3)Vaststellingen vand-----' - verwezenlijking van de fusie en de ontbinding van de overgenomen vennootschappen  opschortende voorwaarde

De beslissing tot fusie zal slechts gevolgen hebben vanaf het nemen van overeenstemmende besluiten tod. fusie door de algemene vergadering der vennoten van de overgenomen vennootschap 'MABES'.

Overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de fusie van rechtswege en zonder vereffening de ontbinding tot gevolg van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MABES', en dit, vanaf dat deze de genomen besluiten heeft bekrachtigd.

De jaarrekening van de vennootschap 'MABES' voor de tijdspanne vanaf één januari tweeduizend en elf zal worden opgesteld door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ARK. : VE ARCHITECTENVENNOOTSCHAP'

'

Het verlenen van kwijting aan de zaakvoerder van de vennootschap 'MA8EG' zal door de algemene ! vergadering van de vennootschap 'MABES' worden beslist overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van

vennootschappen. '

4) Volmachten Volmacht werd gegeven aan - de heer LEONARD Peter Irène Jozef, architect, wonende te Dilbeek, De Bergen 27. - alsook aan het accountantskantoor 'VGD BRUSSEL', gevestigd te 1090 JeÓn, Burgemeester Etienne

Demunterlaan 5, waarvoor optreedt Mevrouw Katleen Pollet, met macht van indeplaatstelling voor de uitvoering van de genomen besluiten. Met het oog op dit alles zullen zij de meest ruime bevoegdheden hebben, en zullen zij alle stukken kunnen :

tekenen en alle verklaringen kunnen afleggen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL "

Getekend notaris Canne WALR.AVENS

Tegelijk hiermee neergelegd ter GriffioÓe volledige uitgifte

--------'----------'--'--''...

Opm:|aatsm blz. van Luik B vermelden :Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien vsn derden le vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

29/03/2011
ÿþ MW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0475636233

Benaming

(voluit) : Ark. VE Architectenvennootschap

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA

Zetel : De Bergen 27 - 1700 Dilbeek

Onderwerp akte : neerlegging voorstel geruisloze fusie

Neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel:

Voorstel tot geruisloze fusie door overgang van het ganse vermogen van de BVBA "MAATSCHAPPPIJ VOOR HET BEHEER VAN EEN STUDIEBUREAU VOOR ARCHITEKTUUR EN RUIMTELIJKE ORDENING", waarbij het gehele vermogen van voormelde BVBA "MAATSCHAPPPIJ VOOR HET BEHEER VAN EEN STUDIEBUREAU VOOR ARCHITEKTUUR EN RUIMTELIJKE ORDENING", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van een ontbinding zonder vereffening overgaat op de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "ARK. VE ARCHITECTENVENNOOTSCHAP", met zetel te 1700 Dilbeek, De Bergen 27, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel en met BTW nummer BE 0475.636.233, opgesteld te Dilbeek op 14 maart 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 09.03.2011, NGL 14.03.2011 11057-0524-012
29/04/2010 : BLT005101
31/03/2009 : BLT005101
25/04/2008 : BLT005101
27/03/2007 : BLT005101
04/04/2006 : BLT005101
15/03/2005 : BLT005101
27/02/2004 : BLT005101
07/04/2003 : BLT005101
26/09/2001 : BLA116006

Coordonnées
ARK. VE ARCHITECTENVENNOOTSCHAP

Adresse
DE BERGEN 27 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande