ARKEON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARKEON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.739.875

Publication

05/09/2014
ÿþ mod11.1

11-e...,:11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : (1) SGO - 439

Benaming (voluit) :ARKEON

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootichap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Nieuwstraat 54a

3360 Bierbeek

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit de akte verleden voor not. Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 12 augustus 2014 (neergelegd vôôr registratie), houdende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, blijkt hetgeen volgt:

1 VENNOTEN: "

a. Pe heer VERSLEGERS Dennis Michel Elise, geboren te Leuven op 26 januari 1982, rijksregisternummer 820126-415.49, ongehuwd, wonende te 3360 Bierbeek, Tiensesteenweg 118 bus 2

b. Mevrouw VERBINNEN Betty Philomène Fernand, geboren te Leuven op 26 september 1947, rijksregisternummer 470926-276.91, weduwe van de heer Verslegers Jacques Jan, wonende te 3360 Bierheek, Nieuwstraat 54A,

2. NANVI - RECHTSVORM: De vennootschap is opgericht ais handefsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "ARKEON".

3. DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten,

4. ZETEL-

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3360 KORBEEK-LO, Nieuwstraat 54a

Elke verandering van zetel in het zelfde taalgebied kan door de zaakvoerder worden beslist en wordt door zijn zorgen bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag ook in " België of in het buitenland bijhuizen oprichten door beslissing van de zaakvoerder, mits inachtneming van de taalwetgeving.

5. DOEL

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, aile verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van informatica;

- Consulting op gebied van ontwikkelen van bedrijfsstrategieën, planning, onderhandelingen, uitvoeren van verkoopactiviteiten voor rekening van derden;

- opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

- Computeradviesbureau;

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van

Realisatie van programma's en gebruiksklare systemen;

- Gegevensverwerking;

1111111111,1.111111 li ,1111111111

V beh

aa

Bel Staa

NEERGELEGD

27 AUG. 2011t

Griffie Rechtbank van Koophandel

,te Lguven. unifie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-,behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Databelieer, -

-Onderhoud en reparatie van computers en kantoormachines;

Overige activiteiten in verband met computers

- Groothandel in computers en randapparatuur;

- Kleinhandel in computers en randapparatuur;

Standardprogrammatie;

- Promotie en organisatie van evenementen in eigen beheer of voor eigen rekening van derden;

- management Sales;

- Het verlenen van advies, management en andere diensten in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt

Verhandelen en onderhoud van informatica-, telecommunicatie en elektronische apparatuur

- Import- en exportverrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op har maatschappelijk doel.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur

- het waernemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

- De aan- en verkoop, in en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

- onroerend vermogen: aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen.

De vennootschap heeft eveneens als doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in samenwerking met derden:

- de aankoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing van computers, hoogtechnolcgisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen, van elke informatica en elektronisch materiaal, met inbegrip van, maarniet beperkt tot (1) personel computers, bedienings-en controlepanelen, (ii) computerwerkstations, processors (iii) digitale overbrengers, telefexapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoer toebehoren, beeldschermen, computerterminals, en (iv) onderdelen, uitrusting toebehoren en randapparatuur.

De vennootschap mag het bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen aile computersoftware en  hardware, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en mag onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik man.

De vennootschap heeft eveneens als doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of voor gemeenschappelijke rekening met derden: de creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering, algemene vertegenwoordiging van websites, logo's, grafisch materiaal, zowel hardware als software.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, het verwerven door inschrijving of aankoop en het

1, " ...........

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11,1

Voor-pehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

beheren van aandelen, obligaties, ka-S6ánS - of andere° roerende waarden, van welke vorm ook-,-;ian-Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het gcede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen,

- De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onrcerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks lmet haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

- De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samenstelling, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen ka stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

6.KAPITAAL; Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. Het kapitaal is volledig geplaatst en is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

7,BESTUUR - De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is, Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzigingen.

De heer Verslegers Dennis, voornoemd, wordt benoemd als enige statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen. Tengevolge van het ontslag van een statutaire zaakvoerder is een statutenwijziging vereist.

De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair zaakvoerder is, hetzij in de akte van oprichting, hetzij in een akte van statutenwijziging benoemd, worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan bestemd om te warden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden. Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten leste komt van de algemene onkosten van de venncotschap.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Hij kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de vennoten daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts docr een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod11.1

Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een verrichting, die de goedkeuring - van het college van zaakvoerders behoeft, een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, verplicht het college daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring te doen opnemen in de notulen van de vergadering. Hij mag aan de behandeling van dat punt niet deelnemen. In de eerstvolgende algemene vergadering wordt van de verrichting bedoeld in voorafgaand lid, verslag gedaan voordat over enig ander punt wordt gestemd,

8. WINSTVERDELING: Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden

voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname Is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

10. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR - Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, dit alles overeenkomstig artikel 283 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De comparanten verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en vijftien (31,12.2015), en loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

11. JAARVERGADERING 

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 2 april om tien uur op de maatschappelijke zetel. Indien deze dag een zaterdag of zondag is of een feestdag dan wordt de algemene vergadering gehouden de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 2 april 2016.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 18ter van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door de zaakvoerder of zaakvoerders, indien er meer dan één is benoemd, ook indien het niet gaat om het vaststellen van de balans. Deze schorsing vernietigt elke genomen beslissing.

Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten in houdt

Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

12. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Alle handelingen en daden van de oprichter in deze welke werden verricht vanaf 1 augustus 2014 in het kader van het doel van de op heden opgerichte vennootschap, worden hierbij, voor zoveel als nodig, bekrachtigd en zullen worden geacht te zijn gesteld voor rekening en in naam van deze vennootschap, dit in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

13. MACHTEN.

De buitengewone algemene vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan de vennootschap GANSCO CVBA met zetel te Overijse, Clement Vanophemstraat62, waarvoor optreed de heer Ludwig Reniers, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid van indepiaatsstelling, alle machten te verlenen om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsloket, kruispuntenbank van ondernemingen, rechtspersonenregister, Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en alle andere administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

In bijlage: 1) uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-peboucltin aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
ARKEON

Adresse
NIEUWSTRAAT 54A 3360 BIERBEEK

Code postal : 3360
Localité : BIERBEEK
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande