ARLECA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARLECA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.957.667

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 29.09.2014 14622-0504-010
13/08/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12304229*

Neergelegd

09-08-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0847957667

Benaming (voluit): Arleca

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3370 Boutersem, Nieuwstraat 123c

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - benoeming zaakvoerder

Uit een akte verleden voor notaris Filip DIELS te Boutersem op twee augustus tweeduizend en twaalf, dragende de vermelding  Geregistreerd te Tienen 1 op 07 AUG. 2012, 5 blad 0 verzending Reg. 5 Boek 732 blad 77 vak 11 Ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ) De Ontvanger, (getekend) L. Schollaert E.a. Inspecteur wnd. , blijkt dat de heer VANDER MEULEN Robert, geboren te Brussel op negentien januari negentienhonderdzeventig, en zijn echtgenote, mevrouw DE CLAREMONT Carine Ghislaine Robert, geboren te Ukkel op vijftien juli negentienhonderdeenenzeventig, samenwonende te 1731 Asse, J. Van Doorslaerlaan 56, een handelsvennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam  Arleca .

 % Maatschappelijke zetel:

te 3370 Boutersem, Nieuwstraat 123c.

 % Doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

Voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of

tussenpersoon:

1) Het verlenen van diensten -zowel consultancy ais implementatie- aan derden, op het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing:

a) professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

b) begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en dies meer;

c) adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van distributiekanalen;

d) adviesverlening rond marketing communicatie: merkenadvies, opmaak persberichten, persconferenties, supporteren van nationale en internationale beurzen, website communicatie, direct mailing activiteiten, tele-marketlng activiteiten, interne communicatie, copywriting en layouting van brochures en ander documentatiemateriaal, begeleiden en creëren van reclamecampagnes, speciale evenementen, sponsoring;

e) adviesverlening rond rekrutering en selectie van sales, marketing en technische profielen;

f) opzetten en commercialiseren van commerciële adresbestanden;

g) het geven van opleidingen.

2) Het commercialiseren van producten en diensten waaronder maar niet beperkt tot:

a) het kopen en verkopen van informatica-, audio-, video- en projectieapparatuur;

b) het ontwerpen en Installeren van datanetwerken;

c) de ontwikkeling, aanpassing, productie en commercialisatie van multimedia, hard- en software en alle aanverwanten, met inbegrip van alle goederen en diensten die ermee verband houden;

3) Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, binnen dit kader:

a) het aankopen, verhuren en verkopen van onroerende goederen doch met uitsluiting van de activiteiten behorende tot de activiteiten van de erkende vastgoedmakelaar;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

b) alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen, daarin inbegrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, huren, verhuren en leasen van roerende goederen welkdanige ook, die de vennootschap zou bezitten;

c) overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen

rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen; het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties en octrooien in verband met hoger genoemde activiteiten.

Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld is een activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van 4 december 1990 op de financiële transacties van de financiële markten.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van die aard zouden zijn dat ze het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derde, vennoten en zaakvoerders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

 % Maatschappelijk kapitaal:

achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Bij de oprichting volledig volstort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de inbrengen in geld bij storting of overschrijving gedeponeerd werden op een bijzondere rekening bij Belfius Bank, op naam van de vennootschap in oprichting zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 1 augustus 2012.

 % Boekjaar:

begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van huidig uittreksel op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

 % Jaarvergadering:

wordt gehouden op de laatste woensdag van de maand juni om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping. De eerste gewone jaarvergadering zal samenkomen in tweeduizend veertien.

 % Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij vermelden steeds deze hoedanigheid wanneer zij namens de vennootschap ondertekenen.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer VANDER MEULEN Robert, voornoemd.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerder(s) kunnen bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Wanneer de vennootschap optreedt als zaakvoerder of bestuurder van andere vennootschappen, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

 % Winstverdeling - reserves:

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Na de door de wet voorgeschreven voorafneming voor de wettelijke reserve, beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van het saldo van de winst, dit op voorstel van de zaakvoerder(s).

Het tijdstip en de wijze van betaling van dividenden wordt eveneens door de zaakvoerder(s) bepaald. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen

Luik B - Vervolg

beneden het bedrag van het volstorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

 % Liquidatiesaldo

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

 % Niet-aanstelling commissaris:

Op zicht van het financieel plan hebben de oprichters besloten geen commissaris te benoemen. Bijzondere volmacht werd gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BUYSE, DE VLIEGER & C° , met zetel te 3020 Herent, Brusselsesteenweg 341, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de opgerichte vennootschap alle formaliteiten te verrichten in verband met de oprichting bij een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en/of bij elke andere administratieve dienst.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Notaris Filip DIELS

Tegelijkertijd neergelegd:

uitgifte van oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ARLECA

Adresse
NIEUWSTRAAT 123C 3370 BOUTERSEM

Code postal : 3370
Localité : BOUTERSEM
Commune : BOUTERSEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande