ARNAUD FEIST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARNAUD FEIST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.906.716

Publication

03/01/2014
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111M11,IFNN



geD Ondernemingsnr 0823906716

tele Benaming

(voluit) : ARNAUD FEIST

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (3090) Overijse, Souffraanstraat, 5

Onderwerp akte: ONTBINDING EN VEREFFENING IN ÉÉN AKTE

Uit op zeventien december

tweeduizend derhan, te regishenan, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de BVBA "ARNAUD FElST" de volgende beslissingen genomen heeft:

- Kennisname van het verslag van de zaakvoerder vermeldende de reden en de gevolgen van de vervroegde ontbinding en van de staat van activa en passiva van de vennootschap vastgesteld op dertig november tweeduizend dertien die eraan is gehecht. Geen enkele opmerking wordt gemaakt aangaande die! documenten.

Ze zijn aan de akte gehech gebleven na "ne varietur" getekend te zijn door de Heer FElST ARNAUD en de notaris.

2)De vennoot neemt kennis van het verslag opgesteld doordodeHnnrPhi|i GOSSART, bedrijfsrevisor,

vertegenwoordigende de CVBA ^MAZAR8 BGDR|JF8'REVI8UREN^ te (120 Sint-Lambrechts-Woluwe, Marcel Thirybmn, 77/4, over de voorzegde staat uitgebracht vermeldende inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De conclusies van dit verslag opgemaakt op 9 december laatstleden luiden als volgt:

"|n het kader van de procedures van ontbinding, voorzien in het Wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder van ARNAUD FEIST BVBA een staat van activa en passive opgesteld op datum van 30 november 2013, di rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening, een balanstotaaf heeft van 748.087 EUR en een netto-actief van 749.214 EUR.

Uit onze contnolewerknuomhmden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de van toepassing zijnde bamepanonnen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, hm zoverre de vooruitzichten gemaakt door de zaakvoerder verwezenlijkt zullen worden,

Verder wordt, bij gebreke aan fiscale en sociale controle tot op datum van in vereffeningstelling, een voorbehoud geformuleerd voor gebeurljke fiscale en sociale latenties.

De zaakvoerder, in zijn hoedanigheid van vennoot, heeft ons formeel bevestigd de kosten verbonden aan de vereffening (nobmia, accountant, bedrijfsrevisor, ...) evenals de eventuele schulden ten laste te nemen die mogelijk mogelijks nog uit de vereffening zouden blijken indien de vennootschap niet meer aan deze zou kunnen voldoen.

Wij hebben geen kennis van niet in de balans opgenomen rechten en verplichtingen. Gezien de onderneming geen orderrekeningen aanhoudt, kunnen wij ons ten aanzien van de volledigheid en beoordeling van de verplichtingen buiten balans slechts steunen op de bevestiging van de zaakvoerder terzake. (...)"

Geen enkele opmerking wordt gemaakt aangaande het gezegd verslag.

Ze zijn aan de akte gehecht gebleven na "ne vartetur" getekend te zijn door Heer FElST ARNAUD en de notaris.

1) Goedkeuring de jaarrekening, vervroegde ontbinding, in vereffeningstelling van de vennootschap en

kwijting aan de zaakvoerder

Het lopende boekjaar wordt met onmiddellijke ingang afgesloten.

De vennoot neemt kennis van de vervroegde jaonekoninQ, bestaande uit de bolaoo, de

resuttatenrekening en de toelichting.

Hij de jaarrekening goed, bestist, na vastgesteld te hebben dat de vennoot-'schap geen enkel passief

meer heeft, de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en spreekt haar in vereffeningstelling vanaf heden uit,

De ontbinding maakt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder in functie.

De enige vennoot verleent kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat voor de

tussenperiode na afsluiting van het laatste boekjaar en vóôr de ontbinding van de vennootschap.

Tweede beslissing: onmiddellijke afsluiting van de vereffening















Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid instrumeriterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De enige vennoot bevestigt dat er uit de staat van activa en passiva blijkt dat de vennootschap geen passiva meer heeft. De kosten van de verslagen waarvan hierboven sprake en van het huidige proces-verbaal werden betaald.

Rekening houdende met deze toestand, beslist de enige vennoot om rechtsreeks tot de afsluiting van de vereffening over te gaan in de mate dat de voorwaarden van artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen vervuld zijn.

De vennoot verzoekt ons derhaive om de onmiddellijke afsluiting van de vereffening vast te stellen en om te acteren dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARNAUD FELST' opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de vereffeningsprocedure, onder voorbehoud van haar passief bestaan voor een termijn van vijf jaar.

De vennoot zal het netto actief verkrijgen, en alle eventuele thans niet gekende schulden, verbintenissen en schuldvorderingen van de vennootschap die in de toekomst zouden opduiken, dragen.

De maatschappelijke geschriften en documenten zullen neergelegd worden gedurende ten minste vijf jaar op volgend adres : (3090) Overijse, Souffraanstraat, 5.

Er bestaan geen sommen noch waarden meer die nog moeten toekomen aan schuldeisers en vennoten die tien niet konden worden overgemaakt. Er is derhalve niets bij de Deposito- en Consignatiekas neer te leggen. Vierde beslissing: machten en diverse volmachten

De vennoot verleent aan de enige vennoot en aan de BVBA "B.E.C.F. Florizoone & Partners" te (1030) Schaarbeek, Reyerslaan, 207-209, bus 2, alle machten nuttig voor de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank der ondernemingen en bij de B.T.W. en om de jaarrekening neer te leggen.

Gelijktijdige neerlegging van een uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgische

Staatsblad

20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 15.12.2012, GGK 28.12.2012, NGL 19.08.2013 13428-0052-009
30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 15.12.2011, GGK 28.12.2011, NGL 29.08.2012 12457-0024-009
29/12/2011
ÿþ..1

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- ius miiiuwu uu iuiu~

behoude ~iiies~ae"

aan het

Belgiscl

Staatsbla

ftRUSSËL'

1fi9C~ f

Griffie

Ondernemingsnr : 0.823.906.716

Benaming

(voluit) : ARNAUD FEIST

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : (3090) Overijse, Souffraanstraat, 5

Onderwerp akte : VERKORTING VAN HET BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM VAN DE ALGEMENE VERGADERING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN - MACHTIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Paul DAUWE te Oudergem op veertien december tweeduizend elf, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende beslissingen genomen heeft:

1) verkorting van het lopende boekjaar tot vijftien december tweeduizend en elf en wijziging vanaf het volgend jaar van de aanvangs- en afsluitingsdatum van de boekhouding. Het boekjaar zal in de toekomst van zestien december tot vijftien december van het daaropvolgend jaar lopen.

2) wijziging van de datum van de jaarvergadering: in de toekomst zal de jaarvergadering op de achtentwintigste van de maand december om elf uur gehouden worden.

3) Aanpassing van de artikels 19 en 22 van de statuten om met de hierboven voorgestelde wijzigingen rekening te houden.

4) Verlening:

- aan de zaakvoerder van alle machten tot uitvoerig van hetgeen voorafgaat

- van bijzondere volmacht aan de Heer RICHELLE David c/o "CORPOCONSULT" te Doornik, rue de l'Athénée, 4, met mogelijkheid tot inde-'plaats-,stelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondememingsloketten en de BTW-administratie te vervullen.

Gelijktijdige neerlegging van een uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

09/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.05.2011, NGL 08.08.2011 11381-0402-009

Coordonnées
ARNAUD FEIST

Adresse
SOUFFRAANSTRAAT 5 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande