ARNIAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARNIAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.267.141

Publication

07/04/2014
ÿþOndernenningsnr 0895.267.141

Benaming

(voluit) : Arnias

(verkort);

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Boudewijniaan 54 te 2220 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte; Verplaatsing van de maatschappelijke zetel en uitbatingszetel vanaf 0110312014

Ondergetekende Daniels Danny, zaakvoerder van Amies BVBA, beslist om zowel de maatschappelijke zetel als de uitbatingszetel vanaf 01/03/2014 te verplaatsen naar:

Jan Moensstraat 60 te 1830 Machelen

Daniels Danny

zaakvoerder

I

II

II

III II III l IIII

*14075267*

mod Wond 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 18.07.2013 13326-0537-014
21/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 13.08.2012 12409-0122-011
25/07/2012
ÿþMod werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

16 -07- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANij:fMECHELEN

1111111111111.11111!ItIIIIIII

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

0895.267.141

BI GOVERNANCE

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 2580 Putte, Rechtestraat 19a

NAAMWIJZIGING  VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - DOELWIJZIGING  WIJZIGING AANTAL AANDELEN - KAPITAAL VERHOGING - STATUTENWIJZIGING  BENOEMING BIJKOMENDE ZAAKVOERDER

Uittreksel uit een akte'verleden voor geassocieerd notaris Dick Van Laere, te Antwerpen op 5 juli 2012 Geregistreerd tien bladen, geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 06 juli 2012, boek 5/283, blad 70, vak 6. Ontvangen: 25,00 EUR. De eerstaanwezend inspecteur wn. (get) H. Huberland.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende besluiten heeft genomen:

Eerste Besluit

De vergadering beslist de maatschappelijke naam te wijzigen van 'BI GOVERNANCE' in "ARNIAS".

Tweede Besluit

De vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen zodat het voortaan zal luiden als volgt:

De vennootschap heeft tot doel :

'Import, export, groothandel en kleinhandel, de huur en verhuur, de fabricatie, ontwikkeling, levering, plaatsing, herstelling en onderhoud van alle handelsgoederen, elektrische en elektronische apparaten en randapparatuur, hifitoestellen, video- en audiovisuele apparatuur, communicatiesystemen, telefoon- en telecommunicatieapparatuur, meet-, regel- en controleapparatuur, verlichtingsartikelen, kantoormachines,

computers, randapparatuur en toebehoren, computemetwerken, computer- en

computemetwerkbesturingssystemen, mechanische, elektromechanische en thermodynamische machines en apparatuur (incl. automatische en autonome voertuigen al dan niet bestuurd).

'Het verstrekken van advies met betrekking tot bovenstaande apparatuur en machines.

'het aanbieden van informaticadiensten en  services op vlak van networking in de meest ruime zin, waaronder te verstaan: de uitbating van een helpdesk inzake hard- en software; het aanbieden van interne access, e-mail services, hosting van websites, application hosting, beheren van LAN domeinen, back-up services en alle andere technieken en toepassingen op vlak van networking, ISP, ASP, en lCT in het algemeen.

.Privaatcursussen of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps- en /of technische vorming.

'Het verhandelen, uitgeven en promoten van gespecialiseerde literatuur, publicaties en informatie inzake alle hoger vermelde activiteiten en dit door middel van gedrukte en/of elektronische media.

-Het organiseren, inrichten, assisteren bij, produceren en regisseren van allerhande lezingen, congressen, seminaries, colloquia en manifestaties.

-Het delegeren en het ter beschikking stellen van allerhande technisch materiaal evenals van allerhande gespecialiseerd personeel al dan niet technisch personeel alsmede het ter beschikking stellen van ruimten en zalen waarin alle hoger vermelde activiteiten kunnen plaatsgrijpen of uitgeoefend warden.

-Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake automatisatie, informatisering of technische service.

-De uitbating van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake economische, handels-, fiscale, juridische en sociale aangelegenheden, alle activiteiten zoals onderzoek, advies, dienstverlening en assistentie op het vlak van management, consultancy, marketing, communicatie en opleiding, bedrijfsbeleid en personeelspolitiek, coaching, bedrijfsorganisatie en training.

-Het beheren , valoriseren en oordeelkundig uitbreiden van patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen, de aan- en verkoop van roerende goederen en waarden, het nemen van participaties en

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

deelnemingen in andere vennootschappen: het oprichten van dochtervennootschappen: het aan- en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verbouwen, huren, verhuren, in erfpacht geven of nemen, opstalrecht verlenen of krijgen, in leasing geven of nemen van alle onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld, de vennootschap mag echter haar activiteiten niet zodanig uitoefenen dat zij de hoedanigheid krijgt van vastgoedhandelaar.

" Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten evenals het beheren van bedrijven ondermeer door het uitvoeren van of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, als agent, als distributeur of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handeisfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Dit alles in de ruimste zin. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vergadering neemt kennis van de staat van activa en passiva de dato 30 juni 2012 van het verslag van de zaakvoerder de dato 4 juli 2012 welk de wijziging van het maatschappelijk doel verantwoordt.

Derde Besluit

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2580 Putte,

Rechtestraat 19a naar 2220 Heist-op-den-Berg, Boudewijnlaan 54.

Vierde Besluit

De vergadering beslist om het aantal aandelen te wijzigen. Elk aandeel wordt gesplitst in twaalf (12) aandelen, zodanig dat het kapitaal thans vertegenwoordigd wordt door tweeduizend zeshonderd veertig (2.640) aandelen zonder nominale waarde.

Vijfde Besluit

A. De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met tienduizend vierhonderd en twaalf euro vijftig cent (¬ 10.412,50). Deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt door het creëren van duizend tweehonderd vijftig (1.250) nieuwe kapitaalaandelen. zonder vermelding van nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen prorata temporis vanaf de datum van uitgifte,

Op deze duizend tweehonderd vijftig (1.250,00) nieuwe kapitaalaandelen zal in geld worden ingeschreven tegen de prijs van tachtig euro (¬ 80,00) per aandeel, waarvan

- acht euro drieëndertig cent (¬ 8,33) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal tienduizend vierhonderd en twaalf euro vijftig cent (¬ 10.412,50) om het kapitaal van tweeëntwintigduizend euro (¬ 22.000,00) te verhogen tweeëndertigduizend vierhonderd en twaalf euro vijftig cent (¬ 32.412,50),

- éénenzeventig euro zevenenzestig cent (E 71,67) zal geboekt worden als uitgiftepremie, zijnde ln totaal negenentachtigduizend vijfhonderd zevenentachtig euro vijftig cent (E 89.587,50).

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort ten belope van honderd procent (100 %).

B. In het kader van voornoemde kapitaalverhoging verzaken de bestaande vennoten, hier aanwezig en/of vertegenwoordigd, uitdrukkelijk en individueel, volledig aan hun voorkeurrecht.

Alle bestaande vennoten verklaren voldoende op de hoogte te zijn van de financiële gevolgen van de hierna vermelde voorgenomen kapitaalverhoging met individuele verzaking aan hun voorkeurrecht.

C) Inschrijving

Volgende aandeelhouders verklaren na verklaard te hebben volledig op de hoogte te zijn van het bedrag der kosten, lasten en vergoedingen, in te schrijven op de kapitaalsverhoging (kapitaal en uitgiftepremie) als volgt:

1.De heer PEETERS Wim Maria Roger Comeel, geboren te Berchem op 17 juli 1965, wonende te 2580 Putte, Rechtestraat 19 A bevestigt in zijn hoedanigheid van aandeelhouder dat hij op tweehonderd vijftig (250) nieuwe aandelen intekent en deze volledig volstort.

2. De heer VITS Walter Maria Raymond, geboren te Wilrijk op 7 oktober 1965, wonende te 2660 Antwerpen (Hoboken), Roodborstlaan 20, bevestigt in zijn hoedanigheid van aandeelhouder dat hij op tweehonderd vijftig (250) nieuwe aandelen intekent en deze volledig volstort.

3.De heer DANIELS Danny Caroline Franciscus, geboren te Turnhout op 5 november 1963, wonend te 1830 Machelen, Jan Moensstraat 60. bevestigt in zijn hoedanigheid van aandeelhouder dat hij op zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen intekent en deze volledig volstort.

Uit het attest afgeleverd door de KBC Bank met zetel te Brussel, blijkt dat het bedrag van honderdduizend euro (E 100.000,00) op datum van 4 juli 2012 werd gestort op de geblokkeerde rekening van onderhavige vennootschap, attest dat aan ondergetekende notaris overhandigd is.

D) Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris authentiek te akteren dat, ten gevolge van de genomen beslissing en inschrijvingen, op de kapitaalverhoging waarvan sprake in de dagorde, volledig werd ingeschreven en dat ieder aandeel volledig is volgestort, zodat het kapitaal thans wordt

C

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

. 1 Vgor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

vastgesteld op tweeëndertigduizend vierhonderd en twaalf euro vijftig cent (¬ 32.412,50) en vertegenwoordigd door drieduizend achthonderd negentig (3.890) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

E) De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie zijnde in totaal negenentachtigduizend vijfhonderd zevenentachtig euro vijftig cent (¬ 89.587,50) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie" die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

F) De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met negenentachtigduizend vijfhonderd zevenentachtig euro vijftig cent (¬ 89.587,50) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van tweeëndertigduizend vierhonderd en twaalf euro vijftig cent (¬ 32.412,50) tot HONDERD TWEEENTWINTIGDU1ZEND EURO (¬ 122.000,00) door incorporatie van voormelde uitgiftepremie hetzij negenentachtigduizend vijfhonderd zevenentachtig euro vijftig cent (¬ 89,587,50),

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

G) De vergadering stelt vast en verzoekt ons notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van zevenentachtigduizend vierhonderd vijfennegentig euro (¬ 87.495,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal daadwerkelijk gebracht werd op HONDERD TWEEËNTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 122.000,00) vertegenwoordigd door drieduizend achthonderd negentig (3.890) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Zesde Besluit

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen.

Zevende Besluit

De vergadering beslist te benoemen tot bijkomende zaakvoerder: de heer Danny Daniels, voornoemd, hier

aanwezig en die verklaart enerzijds te aanvaarden en anderzijds dat geen verbodsbepaling zich verzet tegen

zijn aanstelling.

De aldus toegekende opdracht geldt voor onbepaalde termijn. Het mandaat zal onbezoldigd zijn.

Iedere zaakvoerder kan alsdan de vennootschap afzonderlijk vertegenwoordigen.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Leere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 5/7/2012 inhoudende coördinatie van statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 29.06.2011 11243-0567-011
10/03/2015
ÿþMod Word 11.1

Ondernerningsnr : 0895.267.141

Benaming

(voluit) : ARNIAS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1830 Machelen, Jan Moensstraat 60

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN SLUITING ZONDER VEREFFENING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op 16 december 2014. Geregistreerd op het registratiekantoor Mechelen-AA, op 24 december 2014, zes bladen en geen verzendingen, register 5, boek 333, blad 008, vak 0011. Ontvangen: vijftig euro (E 50,00). De Ontvanger, Blijkt wat volgt:

a) Alle vennoten zijn hier vertegenwoordigd, houders van alle aandelen,

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

EERSTE RESOLUTIE

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerders waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelichten, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 13/11/2014.

Vervolgens wordt het verslag voorgelezen van de bedrijfsrevisor, de bv-bvba Marc Luyten, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2280 Grobbendonk, Parklaan 12, vertegenwoordigd door de heer Marc Luyten, bedrijfsrevisor, over gemelde staat van activa en passiva.

Het besluit van het rapport van de bedrijfsrevisor luidt als volgt

"5. Besluit

Ondergetekende Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor BVBA, kantoor houdende te 2280 Grobbendonk, Parklaan 12, heeft met het oog op de vereffening van de BVBA ARNIAS, conform de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, de activa- en passivabestanddelen afgesloten per 13/11/2014 onderzocht. De controle gebeurde in overeenstemming met de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren geldend voor, een beperkt nazicht.

Gezien de beperktheid van de administratieve organisatie konden we niet steunen op de interne controle en hebben we onze werkzaamheden toegespitst op een substantiële controle.

Wij maken voorbehoud voor de eventuele belastingschulden welke zouden kunnen voortvloeien uit de fiscale controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnonnen van het TBR, hebben wij vastgesteld dat alle geboekte, meegedeelde en tot op heden gekend schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controle verslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat er geen roerende doorheffing op de liquidatieboni verschuldigd is.

In het raam van de voorgenomen verrichting met uitzondering van het hiervoor beschreven voorbehoud, kan gesteld worden dat de staat van activa en passiva afgesloten per 13/11/2014 volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum conform de bepalingen van het K.B. tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen van 30/1/2001.

Grobbendonk, 18 november 2014

Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor BVBA, vertegenwoordigd door Marc Luyten Bedrijfsrevisor".

Er wordt geen vereffenaar aangeduid.

Ex zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 Wetboek van Vennootschappen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoot zelf

op de laatste biz. van Luik B vermelden , Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffié van de akte

neergelfiari/

n op .

2 5 FU 2015

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbnnk v¬ tnîteehandel Brufigpl

5036612*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

r

Voor-

; k~ehoufaien

an het Belgisch Staatsblad

Wettigheidsverklaring

Na voorlezing van deze verslagen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige Vennootschap, met toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, voorafgaandelijk het besluit tot ontbinding, gehouden is. Ontbinding

Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden met ingang van heden.

TWEEDE RESOLUTIE

De vergadering verleent décharge aan de zaakvoerders, met name de heer PEETERS Wim Maria Roger Comeel, geboren te Berchem (Antwerpen) op 17 juli 1965, echtgenoot van mevrouw Schotte Carine René Maria, wonende te 2580 Putte, Rechtestraat 19 A; en de heer DANIELS Danny Caroline Franciscus, geboren te Turnhout op 5 november 1963, rijksregisternummer 63.11.05-035.51, echtgescheiden, wonende te 1830 Machelen, J. Moensstraat 60; voor het door hen gevoerde bestuur,

DERDE RESOLUTIE

De vergadering stelt vast dat

- de vennootschap geen onroerend goed bezit;

- uit een aanvullende staat van activa en passiva afgesloten op 13/11/2014 blijkt dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit; weliswaar onder voorwaarde dat de vennoten volmacht verlenen aan de heer Daniëls Danny, voornoemd, om, wanneer er om welke reden ook, toch nog schulden zouden opduiken of ontstaan na de vereffening van onderhavige vennootschap, deze gevolmachtigde de macht heeft om het pro rata aandeel van elke vennoot in deze schuld respectievelijk bij hen op te vorderen;

- deze overgang van rechtswege plaatsvindt door het opheffen van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap zonder dat enige vereffening noodzakelijk is.

VIERDE RESOLUTIE

Ingevolge het voorgaande verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en ten minste vijfjaar worden bewaard op de zetel van de vennootschap te 1830 Machelen, Jan Moensstraat 60.

Volmachten

1. Volmacht KBO en BTW

Als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld: het Accountantskantoor J. Verschaeren & H. Mertens, kantoor houdende te 2800 Mechelen, Battelsesteenweg 286, aan wie de macht is gegeven aile formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingsplichtige.

2. De vennoten stellen hierbij tevens aan tot bijzondere gevolmachtigde, voornoemde heer Daniëls Danny, aan wie de macht wordt verleend om het nodige te kunnen doen voor de uitkering van het vermogen van de vennootschap aan de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit en het vereffenen van de daarop respectievelijk verschuldigde belastingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd; gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de dato 16

december 2014, volmacht, verslag van de zaakvoerders en verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 22.06.2010 10203-0261-014
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 23.06.2009 09291-0169-013

Coordonnées
ARNIAS

Adresse
JAN MOENSSTRAAT 60 1830 MACHELEN(BT)

Code postal : 1830
Localité : MACHELEN
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande