ARSANI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARSANI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.562.714

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 23.04.2014 14102-0165-010
10/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 02.05.2013 13113-0096-010
27/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*11305637*

Neergelegd

23-09-2011

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): ARSANI

0839562714

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3078 Kortenberg, Grensstraat 49

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Frederic MAELFAIT, notaris met standplaats te Harelbeke, op 16

september 2011,

BLIJKT DAT:

De heer HERMAN Max André M., geboren te Kortrijk op 7 juni 1976, wonend te 3078 Kortenberg,

Grensstraat 49.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam: "ARSANI".

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

 De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

I. Algemeen:

a) het verlenen van diensten en adviezen aan derden en dit in de meest ruime zin van het woord

b) het opnemen van bestuurdersopdrachten in andere vennootschappen

II. Voor eigen rekening:

a) Het beheer van onroerende goederen en alle daarmee verbondenhandelingen, mits die niet worden uitgeoefend onder de vorm van een agentschap of zakenkantoor. Om haar doel te verwezenlijken zal de vennootschap alle daden en handelingen mogen stellen, in België en in het buitenland, die niet in strijd zijn met de deontologische regels van de Orde der Architecten, zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle burgerlijke vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven in de mate dat zij dezelfde deontologische regels eerbiedigen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel voor eigen rekening, als tussenpersoon of voor de rekening van derden.

b) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot de roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

a) het verwerven van participaties in eerder welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

b) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm: in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

c) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

d) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

e) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

f) het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

g) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel;

h) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialiseren van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen:

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

De zetel is gevestigd te 3078 Kortenberg, Grensstraat 49 (gerechtelijk arrondissement Leuven).

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), samengesteld door inbreng in geld, volstort ten belope van 12.400,00 ¬ .

De comparant heeft ingetekend op 186 aandelen voor achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volstort ten belope van 12.400,00 ¬ .

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van 12.400 euro voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE04.7380.3391 bij KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 15 september 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven. Als niet-statutaire zaakvoerder is de heer Max Herman aangesteld voor onbepaalde duur:

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Het boekjaar begint op 1 oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het volgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot dertig september 2012.

De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand maart om 20.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel Frederic Maelfait, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARSANI

Adresse
GRENSSTRAAT 49 3078 EVERBERG

Code postal : 3078
Localité : Everberg
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande