ARSENAAL BUSINESS PARK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARSENAAL BUSINESS PARK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 480.212.257

Publication

19/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

'II 11 IRIIIVil,1111111111

BRUSSEL

0 7 AUG 401" 1

Griffie r,e' '4-

Ondernemingsnr : 0480.212.257

Benaming

(voluit) : ARSENAAL BUSINESS PARK

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : 1800 VILVOORDE, MEDIALAAN 50

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING (GERUISLOZE FUSIE) - PROCES VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 31 juli 2013, neergelegd voor registratie, dat werd besloten:

EERSTE RESOLUTIE:

1. Fusie, ontbinding zonder vereffening en vermogensovergang:

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel en besluit tot fusie door de naamloze vennootschap JUPITER LOGISTIC HOLDING, in het kort JLH, met zetel te 1800 Vilvoorde, Medialaan 50, hier ook de overnemende vennootschap genoemd.

Met het oog op deze fusie besluit de vergadering tot ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap. Ten gevolge van deze fusie gaat het gehele vermogen van de vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

TWEEDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt de raad van bestuur van de overnemende vennootschap om het register van aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen en om alle formaliteiten te vervullen naar aanleiding van deze fusie.

DERDE RESOLUTIE:

De vergadering stelt vast dat door deze fusie de mandaten van de bestuurders van de vennootschap vervallen, te weten:

-De heer VAN DER BEKEN Philippe, wonende te 2845 Niel, Boomsestraat 166/3;

-Mevrouw CORNILLE Kim, wonende te 2550 Kontich, Reepkenslei 20C;

-De heer VALADER STICHELE Emmanuel, wonende te 30478 Everberg, Dorpelstraat 10;

-De heer PRINCE Dominique, wonende te 6782 Habergy, rue de Rachecourt 28;

VIERDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt mevrouw VAN BAMBOST Isabelle en de heer VERBIST Jesse, die beiden woonstkeuze doen op de zetel van de vennootschap, die elk individueel kunnen handelen, en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondememingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte;

Notaris Marc Van Nuffel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 12.06.2013 13172-0162-022
03/05/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1.

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ItOSUI

1

IIN º%~~ APR 201b

Griffie

Ondernemingsnr : 0480.212.257 Benaming

(voluit) : Arsenaal Business Park (verkort) : ABP

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Medialaan 50, 1800 Vilvoorde (volledig adres)

Onderwerp akte : fusievoorstel

JUPITER LOGISTIC HOLDING NV, Naamloze Ondernemingsnummer: 0867.111.506 RPR Brussel

ARSENAAL BUSINESS PARK NV, Naamloze Ondernemingsnummer: 0480.212.257 RPR Brussel

ENERZIJDS:

Naamloze Vennootschap JUPITER LOGISTIC HOLDING, waarvan de zetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Medialaan 50; ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nndememingsnummer 0867.111.506; opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 31 augustus 2004, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 september, 2004 daaropvolgend, onder nummer 04131185, de "overnemende vennootschap";

ANDERZIJDS:

Naamloze Vennootschap ARSENAAL BUSINESS PARK, waarvan de zetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde,; . Medialaan 50; ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0480.212.257, opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Annemie Coussement te Ouffel op 25 april 2003, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 mei 2003 daaropvolgend, onder nummer 03056926, de "overgenomen vennootschap";

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN:

1. De specifieke bepalingen vervat in artikel 676 1° van het Wetboek van Vennootschappen zijn van; toepassing.

2. De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap, die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter griffie van de, Rechtbank van Koophandel neer te leggen (art. 693 Wetboek van Vennootschappen).

a! FUSIE - RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

De betrokken bestuursorganen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de Naamloze Vennootschap "ARSENAAL BUSINESS PARK" (overgenomen vennootschap) met zetel te 1800 Vilvoorde, Medialaan 50, overgaat naar de Naamloze Vennootschap "JUPITER LOGISTIC HOLDING" op basis van een staat afgesloten op 31/12/2012.

Op heden bezit JUPITER LOGISTIC HOLDING alle 10.000 aandelen van Arsenaal Business Park NV. Het betreft dus een fusie door vereniging van alle aandelen in één hand, zodat er bij de fusieoperatie géén aandelen uitgegeven worden.

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de ovememende vennootschap. Het doel van de vennootschappen luidt als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vennootschap te 1800 Vilvoorde, Medialaan 50,.

Vennootschap te 1800 Vilvoorde, Medialaan 50,

ni i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De Naamloze Vennootschap ARSENAAL BUSINESS PARK (de "overgenomen vennootschap") heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

1.Het beheer van een roerend en onroerend patrimonium in de meest ruime zin van het woord, alsmede alla verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit en die van aard zijn de opbrengst van haar roerende en onroerende goederen te bevorderen.

2.het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld, en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten.

3.Het uitvoeren van roerende en onroerende operationele, financiële of andere leasing- en financieringsverrichtingen, zowel als leasinggever dan als leasingnemer,

4.Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van alle administratie in haar ruimste betekenis, voor zover dit rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de activiteiten van haar huurders.

5.Het verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

6.Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, alle verrichtingen van projectmanagement en coördinatie en het voeren van de directie over andere ondernemingen.

7.Het beheren van vennootschappen of ondernemingen ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen,

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap handelt in eigen naam, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, of algemeen vertegenwoordiger.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

De Naamloze Vennootschap JUPITER LOGISTIC HOLDING (de "overnemende vennootschap") heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel;

1.Het beheer van een roerend en onroerend patrimonium in de meest ruime zin van het woord, alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit en die van aard zijn de opbrengst van haar roerende en onroerende goederen te bevorderen.

2.het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld, en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten.

3.Het uitvoeren van roerende en onroerende operationele, financiële of andere leasing- en financieringsverrichtingen, zowel als leasinggever dan als leasingnemer.

4.Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van alle administratie in haar ruimste betekenis, voor zover dit rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de activiteiten van haar huurders.

5.Het verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechtens

6.Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, alle verrichtingen van projectmanagement en coördinatie en het voeren van de directie over andere ondernemingen.

7.Het beheren van vennootschappen of ondernemingen ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geinterpreteerd,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

À

-

De vennootschap handelt in eigen naam, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, of algemeen

vertegenwoordiger.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking

ervan te bevorderen"

bl RUILVERHOUDING - OPLEG - WIJZE VAN UITREIKING

Aangezien het hier een geruisloze fusie betreft, met name een vereniging van alle aandelen in één hand, dient het fusievoorstel géén ruilverhouding te vermelden. Dit is logisch aangezien er géén aandelen uitgegeven worden.

cl DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

Aangezien geen aandelen uitgereikt worden die recht geven te delen in de winst wordt er geen datum voor

deelname in de winst bepaald.

d/ BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden

te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2013.

eI BIJZONDERE VOORWAARDEN

Niet van toepassing

f/ BIJZONDERE BEZOLDIGING

Niet van toepassing

gl BIJZONDERE VOORDELEN

Niet van toepassing

Neerlegging

Het fusievoorstel zal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Vilvoorde, 15 april 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-leehouden aan het Belgisch Staatsblad

25/03/2013
ÿþM' Mod Word 11.1

-I= ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

gRUSSEt

Griffie 4 Ne 2D1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

'illiiile111111A111'*1!ill 111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0480.212.257

Benaming

(voluit) : Arsenaal Business Park

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Na kennis genomen te hebben van de agenda en na beraadslaging over de agendapunten, heeft de raad van bestuur van 1 maart 2013, met eenparigheid van stemmen, de volgende besluiten genomen:

1.Wijziging maatschappelijke zetel

De Raad van Bestuur heeft besloten om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 25 maart 2013 te verplaatsen van Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever naar Medialaan 50, 1800 Vilvoorde. Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

2.Aanstelling gevolmachtigden

Daarenboven wordt ook door hen besloten om de heer Jesse Verbist, met professioneel adres te Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever en mevrouw Isabella Van Bambost, met professioneel adres te Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever, aan te stellen als gevolmachtigden om afzonderlijk alle formaliteiten te vervullen, die het gevolg zijn van de huidige schriftelijke besluiten, in het bijzonder de publicatie in het Belgisch Staatsblad en de opname van de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO).

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In, de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0480.212.257 Benaming

(voluit) : Arsenaal Business Park

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging bestuurders

De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag met ingang vanaf 15 januari 2013 van de heer Daniel Peeters als bestuurder van de Vennootschap. Zij zullen zich uitspreken over het verlenen van kwijting voor het door de heer Daniel Peeters gevoerde beleid op de eerstvolgende jaarvergadering.

Vervolgens besluiten de aandeelhouders unaniem:

-de heer Philippe Van der Beken, wonende te Boomsestraat 166)3, 2845 Niel, te benoemen ais bestuurder vanaf 15 januari 2013 en voor een termijn van zes jaar. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2018 dient goed te keuren. De toegekende opdracht is onbezoldigd. De heer Philippe Van der Beken verklaart het mandaat te hebben aanvaard.

-de heer Jesse Verbist, met professioneel adres te Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever en mevrouw Isabella Van Bambost, met professioneel adres te Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever, aan te stellen als gevolmachtigden om afzonderlijk alle formaliteiten te vervullen, die het gevolg zijn van de huidige schriftelijke besluiten, in het bijzonder de publicatie in het Belgisch Staatsblad en de opname van de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO).

Voor- uH INbIIIIIIIN IIII

behoude 13 24739>

aan het

Belgisc 1111

Staatsbh





15/01/2013
ÿþBenaming (voluit) : ARSENAAL BUSINESS PARK

(verkort) : ABP

Rechtsvorm : NV

Zetel : Boechoutlaan 55

1853 Grimbergen (Strontbeek-Bever)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 12 december 2012 dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ARSENAAL BUSINESS PARK", afgekort "ABP", met zetel te 1853 Grimbergen (Strombeek-Bever), Boechoutlaan 55, met ondernemingsnummer 480.212.257., waarbij het volgende besloten werd:

-De vergadering besluit het voorkeurrecht om in te tekenen op de voorgenomen kapitaalverhoging op te heffen.

-De vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met één miljoen driehonderdduizend honderd veertig euro (1.300.140,00¬ ) om het kapitaal van vennootschap te brengen van tweeënzestigduizend euro (62.000,00¬ ) op één miljoen driehonderdtweeënzestigduizend honderd veertig euro (1.362.140,00¬ ) door het creëren van tweehonderdennegenduizend, zevenhonderd (209.700) nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen en die dezelfde rechten en voordelen bieden. Deze nieuwe aandelen zullen in de winsten delen vanaf heden.

Op deze kapitaalverhoging wordt volledig ingetekend in geld.

-De algemene vergadering stelt vervolgens vast dat op de kapitaalverhoging integraal werd ingetekend en dat zij bovendien volledig werd volstort door inbreng in geld.

-De vergadering besluit ingevolge de voormelde kapitaalverhoging artikel vijf van de statuten te, vervangen door de volgende tekst :

"Het gehele geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen driehonderdtweeënzestigduizend honderd' veertig euro (1.362.140,00¬ ) en is verdeeld in tweehonderdnegentienduizend zevenhonderd (219.700) aandelen zonder nominale waarde. Elk van; ' deze aandelen bezit stemrecht."

-De vergadering machtigt de raad van bestuur a) tot uitvoering van de genomen besluiten en b) om een gecoordineerde tekst van de statuten op te stellen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marianda MOYSON

In bijlage : afschrift akte, volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

u

" isoosase*

mod 11.1

t> : ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 480.212.257

Voa behou aan,r Belgi~ Staatsi

el'îLl ~;~ ~~~

~~

Griffie° i JAN. 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/01/2012
ÿþ Mod 2.1

rL In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Iii uiiiiizaao iiuniia~. ii iiiii 111

Vo beho

aan Belg Staat:

Ondernemingsar : 0480.212.257

Benaming

(voluit) : Arsenaal Business Park

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever

Onderwerp akte : wijziging bestuurder

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders van 6 December 2011

3.1 De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag met ingang vanaf 6 december 2011 van mevrouw Valérie Vanbiervliet als bestuurder van de Vennootschap. Zij zullen zich uitspreken over het verlenen van kwijting voor het door mevrouw Valérie Vanbiervliet gevoerde beleid op de eerstvolgende jaarvergadering.

3.2Vervolgens besluiten de aandeelhouders unaniem:

(a)Om mevrouw Kim Cornille, wonende te Reepkenslei 20C, 2550 Kontich, te benoemen als bestuurder met onmiddellijke ingang en voor een termijn van zes jaar. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2016 dient goed te keuren. De toegekende opdracht is onbezoldigd. Mevrouw Kim Comille verklaart het mandaat te hebben aanvaard.

(b)de heer Jesse Verbist, met professioneel adres te Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever mevrouw

Isabella Van Bambost, met professioneel adres te Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever, aan te stellen als gevolmachtigden om afzonderlijk alle formaliteiten te vervullen, die het gevolg zijn van de huidige schriftelijke besluiten, in het bijzonder de publicatie in het Belgisch Staatsblad en de opname van de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO).

Isabella Van Bambost

Volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/10/2011
ÿþ Mod 2.1

-1-aflJâ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11\11!RIMWM

vc behc

aan

Bel Staat

27 SEP. Z411

ve°"u*~

Griffie

Ondernemingsnr : 0480.212.257

Benaming

(voluk) : Arsenaal Business Park

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Boechoutiaan 55, 1853 Strombeek-Bever

Onderwerp akte : wijziging bestuurder

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders van 12 september 2011

1. De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag met ingang vanaf 12 september 2011 van de heer Alexander Bigneli als bestuurder van de Vennootschap. Zij zullen zich uitspreken over het verlenen van kwijting voor het door de heer Alexander Bigneli gevoerde beleid op de eerstvolgende volgende jaarvergadering.

2. Vervolgens besluiten de aandeelhouders unaniem:

(a)de heer Emmanuel Vander Stichele, wonende te Dorpelstraat 10, 3078 Everberg, te benoemen als bestuurder vanaf 12 september 2011 en voor een termijn van zes jaar. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2016 dient goed te keuren. De toegekende opdracht is onbezoldigd. De heer Emmanuel Vander Stichele verklaart het mandaat te hebben aanvaard.

(b)de heer Jesse Verbist, met professioneel adres te Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever en mevrouw Isabella Van Bambost, met professioneel adres te Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever, aan te stellen als gevolmachtigden om afzonderlijk alle formaliteiten te vervullen, die het gevolg zijn van de huidige schriftelijke besluiten, in het bijzonder de publicatie in het Belgisch Staatsblad en de opname van de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO).

Isabella Van Bambost

Volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 16.06.2011 11168-0255-023
10/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 01.06.2010 10155-0574-023
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 23.06.2008 08271-0296-025
07/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 09.03.2007, NGL 29.05.2007 07177-0370-029
05/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 25.08.2006, NGL 30.08.2006 06740-3014-014
20/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.05.2005, NGL 16.06.2005 05272-4909-018
21/05/2003 : MEA016283

Coordonnées
ARSENAAL BUSINESS PARK

Adresse
MEDIALAAN 50 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande