ART NUMBERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ART NUMBERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.811.802

Publication

19/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I19111~II~II319IIII~I~ 1I006'III~IIIIQ

*1

~~ egge der

yeeirge~ ~~ ~,~,~,~, 2013

~scntb~~l~

#e kin1Y>dns DE GRIFFIER;

Griffie

Ondernemingsnr c95~ °~ ~A Jl , bc

Benaming

(voluit) : ART NUMBERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3190 Boortmeerbeek, Rijmenamsebaan, 13

(volledig adres)'

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden op 6 december 2013, voor Michel DE MUYLDER, notaris met standplaats Brussel,;

blijkt dat de Heer LÜRTSCHER Rudolf Albert, geboren op 27 februari 1946, wonende te Feusisberg

(Zwitserland), Sonnenbergstrasse, 19, en zijn echtgenote, Mevrouw CHOU Joy Jon Lan, geboren op zes julii

negentienhonderd negenenveertig, wonende te Feusisberg (Zwitserland), Sonnenbergstrasse, 19, de notaris;

verzocht hebben bij authentieke akte de statuten vast te leggen van een handelsvennootschap die zij hebben'

ais volgt opgericht

Artikel 1. Benaming.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij wordt « ART NUMBERS» genaamd.

Artikel 2. Zetel van de vennootschap.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3190 Boortmeerbeek, Rijmenamsebaan, 13

Krachtens beslissing van de zaakvoerder en mits bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

mag de vennootschap haar zetel naar elke andere plaats in het land overbrengen, alsook bijhuizen en filialen in

binnen- en buitenland oprichten.

Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het

buitenland

- aankoop en verkoop, import en export van diverse kunstobjecten uit binnen- en buitenland;

- aankoop en verkoop, import en export van diverse antiquiteiten uit binnen- en buitenland;

- aankoop en verkoop, import en export van diverse interieur- en decoratieartikelen uit binnen- en

buitenland;

- het organiseren en samenstellen van kunsttentoonstellingen;

- aankoop en verkoop, import en export van diverse meubelen uit binnen- en buitenland;

- het uitbaten van kunstgalerijen;

- het organiseren en verzorgen van culturele activiteiten omtrent kunst;

- de organisatie en uitvoering van diverse soorten evenementen en manifestaties in de ruimste zin van het

woord;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in verband met de kunstwereld, de decoratie et het kunstleven in de breedste zin van de woorden ;

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van investering in België;

- het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium; de aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van het aldus gevormde patrimonium.

De vennootschap kan alle industriële, commerciële, roerende of onroerende, burgerlijke of financiële verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

Zij mag op eendeer welke wijze deelnemen in alle handelszaken, ondernemingen of vennootschappen, die een identiek, gelijkaardig of aanverwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen,

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

..~ ~ De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zes honderd euro (18.600 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd maatschappelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (11100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De honderd aandelen werden onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van honderd zesentachtig euro (186 EUR) per stuk, ais volgt :

- door de Heer LORTSCHER Rudolf, vijftig aandelen

- door Mevrouw CHOU Joy, vijftig aandelen

Op elk ingetekend aandeel werd een storting gedaan ten bedrage van één derde, door storting in speciën gedaan op een bijzondere rekening met, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de Bank BNP PARIBAS FORTIS, derwijze dat de vennootschap vanaf heden de beschikking heeft over een som van zes duizend twee honderd euro (6.200 EUR),

Artikel 11. Zaakvoering.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot,

Artikel 12. Benoeming van zaakvoerders.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering en zijn steeds door haar afzetbaar.

De algemene vergadering der vennoten stelt het aantal zaakvoeders vast en, in voorkomend geval, hun statutaire hoedanigheid en bepaalt de duur van hun mandaat. De algemene vergadering belist of het mandaat van zaakvoeder al dan niet ten kosteloze titel uitgeoefend wordt, Ze bepaalt hun eventuele vergoeding,

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt dezè onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk en strafrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen,

Artikel 13. Machten van de zaakvoering.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten en toe te laten, die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, niets uitgezonderd behalve die handelingen waarvoor de algemene vergadering wettelijk bevoegd is.

Zij kunnen bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 15. Vertegenwoordiging van de vennootschap.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd in alle akten, daarin begrepen die waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, en in rechte, door één zaakvoerder alleen optredend.

Ze is daarenboven geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen die binnen de grenzen van hun mandaat handelen.

Artikel 16. Algemene vergadering.

Ieder jaar zal, op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrieven aangeduid, een gewone algemene vergadering gehouden worden, de Ode maandag van de maand juni , om 16 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, de zaterdag uitgezonderd, op hetzelfde uur en op dezelfde plaats.

De algemene vergadering wordt op buitengewone wijze bijeengeroepen telkenmale het belang Van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens éénlvijfde van het kapitaal vertegenwoordigen,

De algemene vergaderingen worden samengeroepen door een zaakvoerder. De oproepingsbrieven bevatten de agenda en worden verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan elke vennoot tenminste acht vrije dagen v66r de algemene vergadering. Deze brieven zijn overbodig wanneer alle vennoten instemmen om te vergaderen,

Elke vergadering, gewone of buitengewone, kan door de zaakvoerder(s) tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging vernietigt elke genomen beslissing, De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

Artikel 17. Voorzitterschap - stemrecht

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder of door een voorzitter aangesteld door de vergadering bij meerderheid van stemmen.

ieder aandeel heeft recht op één stem.

Artikel 19. Beraadslaging.

De algemene vergadering beraadslaagt over aile zaken die de vennootschap aanbelangen, Zij is, bij uitsluiting van alle andere organen, bevoegd voor de benoeming en het ontslag van de zaakvoeders en gebeurlijk van de commissarissen, de eventuele vaststelling van hun salaris, de goedkeuring van de jaarrekening en de bestemming van de winsten, de statutenwijziging en de ontbinding van de vennootschap.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegheid uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, handelend in naam en plaats van de algemene vergadering, worden verzameld in een register dat op de zetel van de vennootschap bijgehouden wordt. De tussen de enige vennoot : en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft, opgenomen in de stukken die samen met de jaarrekeningen worden neergelegd.

Artikel 20. Vertegenwoordiging.

Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die niet noodzakelijk zelf vennoot moet zijn.

De zaakvoering mag de bewoording van de volmachten bepalen, die schriftelijk, per telegram, telex, telekopie of door elk ander geschreven communicatiemiddel mogen gegeven worden, en eisen dat deze ten minste drie dagen voor de datum van de vergadering zouden neergelegd worden op de door hem bepaalde'. plaats.

Elke vennoot mag per briefwisseling stemmen, krachtens een formulier die de volgende vermeldingen bevat : de voornamen en naam, of de maatschappelijke benaming van de vennoot, zijn woonplaats of zetel van vennootschap, het aantal maatschappelijke aandelen waarvoor hij aan de stemming per briefwisseling deelneemt, de richting van de stemming of van de onthouding voor elk der punten vermeld op de agenda en eventueel het geldigheidstermijn van het mandaat. Dit formulier wordt getekend.

De medeëigenaars, de vruchtgebruikers en naakte eigenaars, de pandhoudende schuldeisers en pandgevende schuldenaars van éénzelfde maatschappelijk aandeel moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen.

Artikel 21. Maatschappelijk boekjaar.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar. Artikel 22. Inventaris en maatschappelijke geschriften.

Op deze laatste datum maakt de zaakvoerder de inventaris op van aile aktieve en passieve bestanddelen en sluit de jaarrekening, waaronder de resultatenrekening, af.

Artikel 23. Verdeling van de winsten.

Op het resultaat zoals het blijkt uit de jaarrekening en opgesteld overeenkomstig het boekhoudrecht, wordt ten minste vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer de reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld.

TIJDELIJKE BEPALINGEN

De comparanten hebben volgende beslissingen genomen onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

1.  Eerste maatschappelijk boekjaar

Het eerste maatschappelijk boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2014.

2.  Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De eerste algemene jaarvergadering heeft plaats in 2015.

3.  Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder(s)

De comparanten beslissen het aantal zaakvoerders te bepalen op TWEE.

Zij benoemen tot zaakvoerders De Heer Rudolf LÔRTSCHER en MevrouwJoy CHOU, die aanvaarden.

Zij worden benoemd tot herroeping en kunnen rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder

kwantitatieve beperking.

4.  Commissaris-revisor

De comparanten beslissen geen commissaris te benoemen, daar de vennootschap er niet toe verplicht is. VOLMACHT

De comparanten verklaren alle bevoegdheden toe te kennen, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan de BV BVBA BROOTHAERTS met zetel te 1910 Kampenhout, Guida Gezellelaan, 18, ten einde de inschrijving van de vennootschap in de bevoegde administraties bij te werken,

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Getekend) M. DE MUYLDER, Notaris.

Samen neergelegd < expeditie van de akte van 6 december 2013, volmachten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

''l3Qonz behouden aan het Belgisch Staatsblad

4J

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.09.2015 15639-0293-009

Coordonnées
ART NUMBERS

Adresse
RIJMENAMSEBAAN 13 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande