ARTDEV

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTDEV
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.949.803

Publication

24/09/2014
ÿþ Mocl11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIIIIIII11,111#11111111

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) :Artdev

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Papenkelderstraat 9  3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Tekst

Op 11 september 2014 zijn verschenen voor Meester Peter DRIESEN, geassocieerd notaris te Tienen,

1. De heer OSIPIAN Arthur, geboren te Mardakert (USSR) op 27 augustus 1985 (rijksregisternummer 85.08.27 401-48), ongehuwd, wonende te 3300 Tienen, Papenkelderstraat 9.

2. De heer OSIPIAN Vladimir, geboren te Mardakert (USSR) op 22 april 1962 (rijksregisternummer 62.04.22 507-66), echtgenoot van mevrouw Stela POGOSJAN, wonende te 3300 Tienen, Papenkelderstraat 4.

Gehuwd op 5 december 1985 in Unie der Socialistische Sovjetrepubliek onder het beheer van het Russisch wettelijk stelsel van gemeenschap van aanwinsten, ongewijzigd tot op heden zoals hij het verklaart.

Die hebben verzocht de authentieke akte te verlijden van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij voornemens zijn op te richten onder de naam "ArtDev", met zetel te 3300 Tienen, Papenkelderstraat

9.

De vennootschap zal worden opgericht voor onbepaalde tijd en begint te werken vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie.

STATUTEN

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

A. Naam - Daur Zetel Doel

Artikel 1 - Aard - Rechtsvorm - Naam

De vennootschap wordt als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "AreDev".

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere Besloten Vennootschappen met Beperkte Aansprakelijkheid.

Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en volgende Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgedaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

15 20ïii

Griffie Rechiberik

LE, uPt1e1 I

Ítt'oor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

Staatsblad

Artikel 2 - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf

de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de

oprichtingsakte.

Artikel 3 - Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3300 Tienen, Papenkelderstraat 9.

De zaakvoerder kan de zetel verplaatsen binnen het Vlaamse Gewest of

naar het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Artikel 4 - Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het

buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of

voor rekening van een derden:

- Ontwikkeling van en handel in hardware en software oplossingen (bijvoorbeeld onderdelen, complete machines, applicaties, websites, enzovoorts) en diensten;

- vertaal- en tolkdiensten;

- organisatie en verkoop van toeristische diensten (bijvoorbeeld rondleidingen, reizen, enzovoorts);

- creatie en distributie van multimediale werken;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen;

- handel in roerend goed (bijvoorbeeld kantoorartikelen, meubilair, audio-en video apparatuur, huishoudtoestellen, enzovoorts);

- handel in eigen onroerend goed;

- verhuur en exploitatie van eigen of geleased onroerend goed. Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend van aard.

Het doel van de vennootschap wordt in de meest ruime zin opgevat en de vennootschap mag alle handelingen stellen die in voormelde sectoren gebruikelijk zijn of het zouden kunnen worden.

De vennootschap zal in het algemeen alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Zij kan ook participeren en samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand kunnen werken.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borgstellen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

B. Kapitaal en aandelen

Artikel 5 - Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedr.mIt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



Luik B - vervolg

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die ieder één/honderd zesentachtigste deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6 - Wijziging van het maatschappelijk kapitaal

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en in geval van agio moet dat volledig worden volgestort bij de inschrijving.

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng:

- in geld, worden de nieuwe aandelen het eerste aangeboden aan de vennoten naar de evenredigheid van het deel van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

- in natura, komt deze inbreng voor vergoeding door aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen slechts in aanmerking, voor zover hij bestaat uit vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd, met uitsluiting van verplichtingen tot het verrichten van werk of van diensten.

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

Artikel 7 - Kapitaalvermindering

De buitengewone algemene vergadering kan ten overstaan van een notaris besluiten tot een kapitaalvermindering, indien de oproeping tot deze vergadering het doel van de kapitaalvermindering en de wijze waarop ze zal gebeuren, vermeldt.

De reële kapitaalvermindering is degene die geschiedt door terugbetaling aan de vennoten of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng.

De formele kapitaalvermindering is degene die geschiedt ter aanzuivering van geleden verliezen of om een reserve te vormen tot dekking van voorzien verlies.

Artikel 8 - Kapitaalbescherming

Bij vermindering van het netto actief tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de buitengewone algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van twee maanden nadat het verlies is of had moeten zijn vastgesteld, om te beraden en te besluiten over ontbinding of over andere op de agenda aangekondigde maatregelen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Artikel 9 - Aandelen op naam - Register

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 10 - Overdracht van aandelen onder de levenden

(a) De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van ten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbad

Luik B - vervo!g

minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

(b) De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hen bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

(0) Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

(d) In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde-deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld.

Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Artikel 11 - Overgang van aandelen bij overlijden

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is niet vereist, wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erflater, aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater»

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten (of) (zaakvoerders) nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectieve erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 10 van deze statuten is bepaald. Zij zijn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

'oor

behoudenaan het

Felgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten dezen binnen drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

C. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 12 - Benoeming - Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 13 - Salaris

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dergelijk geval kan de vergoeding zowel in speciën als in natura worden toegekend.

Artikel 14 - Intern bestuur - Beperkingen

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 15 - Tegenstrijdig belang

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikelen 259, 260 en 261 van het wetboek van vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Artikel 16 - Externe vertegenwoordigingsmacht

De enige zaakvoerder, of ingeval van meerdere zaakvoerders, elke zaakvoerder individueel handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 17 - Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

D. controie

Artikel 18 - Benoeming en bevoegdheid

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

E. Aagemene vergadering

Artikel 19 - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei van ieder jaar om achttien uur op de zetel van de vennootschap.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 20 - Bijeenroeping - Bevoegdheid - Verplichting

De zaakvoerder(s) en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt per aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Artikel 21 - Vertegenwoordiging van vennoten - aanwezigheidslijst

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, die tevens vennoot moet zijn.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel 22 - Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 23 - Aandelen in onverdeeldheid - Vruchtgebruik op aandelen

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene

personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door elle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, die dit recht zal uitoefenen, rekening houdende met de belangen van de blote eigenaar.

Artikel 24 - Besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergadering

De jewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden

aan het

PregEh Staatsblad

Luik B - vervolg

besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris geven antwoord op de

vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Artikel 25 - Buitengewone algemene vergadering statutenwijziging

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

F. Inventaris - Jaarrekening - Reserve - Winstverdeling

Artikel 26 - Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 van het Wetboek van vennootschappen.

De zaakvoerders hebben het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Artikel 27 - Bestemming van de winst - Reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met elle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel driehonderd twintig van het wetboek van vennootschappen.

G. Ontbinding Vereffening

Artikel 28 - Ontbinding - Benoeming van vereffenaars

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene

vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de

vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

Voor-

behouden

aan het

'Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B vervolg

Na ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid anders besluit. De benoeming dient bevestigd te worden door de bevoegde rechtbank.

Artikel 29 - Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Indien er meer dan een vereffenaar is, oefenen zij hun bevoegdheden gezamenlijk uit.

De vennootschap in vereffening kan slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door haar vereffenaars gezamenlijk of door een volmachtdrager.

De volmacht geldt slechts voor een beperkte tijd of een bepaald voorwerp.

H. Reuze van woonplaats

Artikel 30

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars dienen het bestuursorgaan bij hun benoeming of nadien, per aangetekend schrijven mede te delen op welk adres hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap. Bij gebreke hieraan worden ze geacht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN - SLOT VAN DE AKTE

1. Eerste gewone algemene vergadering - Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het

uittreksel van de oprichtingsakte, tot 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag

van de maand mei 2016 om achttien uur.

2. Eerste zaakvoerder

Wordt door de oprichters benoemd als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur; de heer Arthur OSIPIAN, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934.

De zaakvoerder zal zijn taak slechts kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Voor ontledend uittreksel.

(Get.) Peter Driesen, geassocieerd Notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd :

- Expeditie van de akte

Voorbehouden aan het B e

Staatsblad

05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.11.2016, NGL 02.12.2016 16690-0284-010

Coordonnées
ARTDEV

Adresse
PAPENKELDERSTRAAT 9 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande