ARTEKTON IR.-ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTEKTON IR.-ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.774.125

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 29.06.2014 14251-0441-011
11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 03.07.2013 13279-0207-011
16/11/2011
ÿþ w~~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v

mm

aa Blet Staz

IuhIuhIuI , 1

te.t.i%e.R"de ?r5.11;11

|

~

''--- ----------_-'-------

:%--

d` ` ~~ ~~

~~

.-

" Benaming

(voluit) : ARTEKTON Ir.-Architecten

Rechtsvorm Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwstraat 69 - 3120 Tremelo

Onderwerp akte ' ' OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Denys te Werchter op 27 oktober 2011, geregistreerd te

Haacht op 27 oktober 2011, boek S/71 Blad 95 Vak 19, dat er een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm

van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam Artekton Ir.-Architecten met

maatschappelijke zetel te 3120 Tmmo|o, Nieuwstraat 89 voor onbepaalde duur werd opgericht door de heer

Wouters Bjorn, geboren te Bonheiden op 9 december 1986, ongehuwd, wonend te 3120 Tremelo, Nieuwstraat

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18 600p0 Euro), volstort voor 12 400,00 Euro ingebracht door de vernoemde oprichter de heer Wouters Bjorn. Aan de notaris werd het bankattest overhandigd afgeleverd door KBC bank op 24 oktober 2011.

Voor zijn inbreng ontving de heer Wouters Bjorn 186 aandelen.

De aandelen zijn op naani. Door deze inbren bedraagt het ge laatst kapitaal van de vennootschap 18.

600,00Eum volstortvoorEunw~nwmnd<hotwo~ogonmmovdigddoor1~Gaande|~nm~~oonnomina|e .12400,00 waarde van 100 Eum . De vennootschap heeft tot doe : het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect; - het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met hmmr! ' maatschappelijk doel. De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het!

amhiùedanbemapon|nh~~bÜzondar van iodomcommen~ë|nauóv~ei~ "

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan! van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten! vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegdef personen. Deze opdrachten worden uKQevoond, in naam van en voor rekening van de vennnotsohap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een' tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs

~

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) / bestuurders er tevens overwaken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het: benoepvenanohi*sdnsapeoVuert.

Het aantal vennoten is onbeperkt. Minstens één vennoot is architect. Elke architect-vennoot is ingeschreven op een tabel van de Orde van architecten of op een lijst van stagiairs.

Natuurlijke personen met een beroep dat onverenigbaar is met het beroep v n architect kunnen niet als vonnuutaanvuandwmrdon.Ambtmnananenboambtenkunnon.bohoudonodewotte|ijkvoorzionouhwijkinQ.n|aL' als vennoot aanvaard worden.

Rechtspersonen met een doel dat onverenigbaar is met het beroep van architect kunnen evenmin a|o~ vennoot aanvaard worden.

Een stagiair kan slechts vennoot zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn! stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabelfen van de Orde van Architecten uitoefent.

. ~

Nieuwe architect-vennoten kunnen sfechts worden aanvaard met toestemming van minstens de helft van cl& architect-vennoten die bovendien drie vierde van de architect-aandelen bezitten. Zij kunnen slechts worden! aanvaan1indienzÜopgnnnmenzÜnopdoTaÓe|. Elke toetreding van nieuwe vennoten dient voorafgaandelijk ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de ,; bevoegde Raad van de Orde van Architecten, met opgave van de naam van de kandidaat-vennoot, evenals het aantal aandelen dat hij wenst aan te houden en, indien het een architect betreft, de plaats van de hoofdzetel.!

Op de laatste bz. van Luik B vermeideri: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenerende notaris,hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

eN

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

van zijn activiteit. Indien de kandidaat-vennoot beroepsactief is, doch niet het beroep van architect uitoefent, dient de Orde op de hoogte te worden gebracht van zijn beroepsactiviteit(en) dan wei maatschappelijk doel.

Indien één van de vennoten geschorst wordt als architect, zal hij zich moeten onthouden van de uitoefening van zijn rechten als architect binnen de vennootschap voor de duur van de schorsing, onverminderd desgevallend de rechten van de overige vennoten de geschorste architect uit te sluiten conform de statutaire bepalingen terzake.

Indien een vennoot geschrapt wordt als architect, mag hij niet langer vennoot zijn. Indien de geschrapte architect de enige vennoot is, dient de vennootschap ontbonden te worden of haar doel te wijzigen, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien. Elke vennoot heeft de verplichting onmiddellijk de mede-vennoten in kennis te stellen van de gevolgen van de maatregelen die desbetreffend te zijnen opzichte zijn genomen.

AANDELEN EN STEMRECHTEN

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

De aandelen zijn steeds op naam en elke handeling die tot gevolg zou hebben dat de aandelen hun nominatief karakter verliezen, wordt uitgesloten.

Ten minste zestig procent (60 %) van de aandelen moet, rechtstreeks of onrechtstreeks, in het bezit zijn van natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Alle overige aandelen mogen slechts in het bezit zijn van natuurlijke personen die een niet-onverenigbaar beroep uitoefenen of rechtspersonen waarvan het maatschappelijk doel niet onverenigbaar is met het beroep van architect. Deze personen moeten gemeld zijn bij de Raad van de Orde van Architecten.

Voor de berekening van de architect-aandelen wordt enkel rekening gehouden met het bezit van de aandelen zoals dit blijkt uit het aandelenregister.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door 1 statutaire zaakvoerder zijnde de oprichter, de heer Bjorn Wouters, welke het mandaat heeft aanvaard. Hij is benoemd voor onbepaalde duur. Het mandaat is bezoldigd.

De zaakvoerder kan bij wijze van uitzondering volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking , hebben op het beroep van architect. Deze volmacht dragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of ; dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 20 uur of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering heeft plaats op de laatste vrijdag van juni in het jaar 2013 om 20u.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar vangt aan op 1 oktober 2011 en eindigt op 31 december 2012.

- Ingevolge artikel 60 Wetboek van vennootschappen en onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, werd door de buitengewone algemene vergadering alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting aangegaan, bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

- Volmacht wordt verleend aan de heer Koen Vermeulen, Rechtestraat 53 te 3120 Tremelo tot wederintrekking en met recht van indeplaatsstelling alle nodige formaliteiten te verrichten ondermeer inzake KBO, BTW, Directe belastingen en Sociale zaken en dit zowel wat betreft de afhandeling van de formaliteiten van de huidge akte alsook betreffende toekomstige administratieve procedures en/of handelingen bij gezegde diensten voor de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel

Jan Denys

Notaris

Samen met deze neergelegd : een uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening

Coordonnées
ARTEKTON IR.-ARCHITECTEN

Adresse
NIEUWSTRAAT 69 3120 TREMELO

Code postal : 3120
Localité : TREMELO
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande