ARTEM ILLUMINARE, AFGEKORT : ART-ILLUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTEM ILLUMINARE, AFGEKORT : ART-ILLUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.678.851

Publication

08/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

benamingen mogen afzonderlijk gebruikt worden.

Artikel 2. - Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3140 Keerbergen, Karkietweg 15.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gebied van België of naar het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder. Tot een verplaatsing van de zetel naar het Franstalig gebied van België dient besloten te worden door de algemene vergadering met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging.

De zetelverplaatsing wordt openbaar door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3. - Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met achtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Artikel 4. - Doel.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon :

* Exploitatie van alle soorten musea, inclusief openluchtmusea.

* Exploitatie van kunstgalerijen en expositieruimten en het organiseren van tentoonstellingen. * Exploitatie van monumenten en dergelijke toeristenattracties.

* Kunstuitleencentra.

* Het organiseren van kunst- en stripveilingen.

*De exploitatie van hotels, motels en logementshuizen, met of zonder restaurant. In het algemeen wordt bedoeld het verschaffen van accommodaties voor tijdelijke verblijven. In het bijzonder wordt hier bedoeld de uitbating van een appartement/hotel en de bijhorende parking. De exploitatie dient in de ruimste zin van het woord begrepen te worden.

*De exploitatie van alle activiteiten die behoren tot het museum-, hotel-, motel- en restaurantwezen, het uitbaten van feestzalen, van eet- en drankgelegenheden, het organiseren en verzorgen van banketten, cocktails, lunches, recepties, feestelijkheden en spektakels, het huren en verhuren van zalen voor alle doeleinden alsook het uitrusten van hotel, restaurant, grill, tearoom, brasserie, bar en/of andere gebouwen, dienstig voor het doel hiervoor, de uitbating van een traiteurdienst en catering alsmede de handel in alle producten die met alle voorgaande activiteiten gepaard gaan, zowel in het groot als in het klein. Het inrichten van alle evenementen, het in beheer geven, de organisatie en uitrusting van individuele en groepsaangelegenheden.

*De groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, huren en verhuren van horecamateriaal en horeca-uitrusting in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van voedingswaren, drank en ingrediënten. *De bijkomende verkoop van tabak, sigaretten, zichtkaarten, souvenirs, suikergoedwaren en belegde broodjes, restauranthouder, verkoop van bereide schotels en inrichting van banketten; biljart en caféspelen; verhuur vergaderruimte en zalen voor seminaries, feestelijkheden of tentoonstellingen; verhuur en terbeschikkingstelling van kleine verkoopruimten; marketing, commerciële vertegenwoordiging,

prospectie, onderzoek en ontwikkeling alsook de organisatie van alle publicitaire en commerciële activiteiten.

*Alle onroerende en hiermee betrekking hebbende roerende verrichtingen te doen, zowel in België als in het buitenland, namelijk het verwerven, oordeelkundig uitbreiden, ruilen, vervreemden, verkavelen, beheren, huren, verhuren, onderverhuren, bouwen en verbouwen, herstellen, uitrusten, uitbaten, in optie geven of nemen, de promotie en het makelen, het verrichten van alle studies, het uitmaken van alle ontwerpen, het in waarde brengen van alle eigendommen en gronden inclusief de onroerende leasing, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan. De vennootschap zal binnen het kader van dit doel mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren en bouwen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. In het voorgaande is begrepen alle verwervingen en overdrachten van zakelijke rechten op gebouwen.

*Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

*De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden, nadat de vereiste vergunningen/attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

*Het organiseren van alle mogelijke kunstactiviteiten en aanverwante manifestaties zoals het verwerven, verhandelen, verhuren en beheren.

*Alle daden van beheer, bijstand en management aan personen, ondernemingen, industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is. Het verlenen van diensten in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten.

De vennootschap zal alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan aan derden, zaakvoerders en vennoten leningen, voorschotten en kredieten toestaan. Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Hoofdstuk II. Kapitaal en Aandelen.

Artikel 5. - Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen euro (¬ 1.000.000,00).

Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Hoofdstuk III. Bestuur en Vertegenwoordiging.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk IX van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 13. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 14. Bezoldiging en duur van de opdracht.

Tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering, wordt het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd uitgeoefend en is de duur van het mandaat onbeperkt.

Artikel 15. Intern bestuur - beperkingen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 16. Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. Artikel 17. Externe vertegenwoordigingsmacht.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Hoofdstuk IV. Toezicht.

Artikel 18. Controle.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan zich laten bijstaan door een accountant.

Zodra de vennootschap beantwoordt aan de criteria waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan een of meer commis­

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

sarissen te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Hoofdstuk V. Algemene Vergadering.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk IX van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering: Artikel 19. Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 30 van de statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Hoofdstuk VII. Inventaris - Jaarrekening - Reserve - Winstverdeling.

Artikel 33. Boekjaar - Jaarrekening - Jaarverslag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel. Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en de commissaris te geven kwijting. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig geldig als de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening.

Artikel 34. Bestemming van het resultaat - Reserve.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer dit fonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of indien dit hoger is dan het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hoofdstuk IX. Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt. Artikel 37.- Algemene bepaling.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 38.- Overdracht van aandelen onder levenden.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Artikel 39.- Overlijden van de enige vennoot zonder erfgerechtigden.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van vennootschappen toegepast.

Artikel 40.- Overlijden van de enige vennoot met erfgerechtigden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen. In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Artikel 41.- Kapitaalverhoging - Voorkeurrecht.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 12 van deze statuten niet van toepassing.

Artikel 42.- Zaakvoerder - Benoeming..

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 43.- Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 44.- Controle.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 32 van de statuten. Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel 45.- Algemene vergadering.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Hoofdstuk X. Keuze van woonplaats.

Artikel 46.

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

TIJDELIJKE BEPALINGEN

De verschijners verklaren ervan op de hoogte te zijn dat de vennootschap slechts rechtspersoonlijkheid verkrijgt vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

OVERGANGSBEPALINGEN - eerste algemene vergadering.

In uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap zijn de verschij­ners bijeengekomen in een eerste algemene vergadering en hebben de volgende beslissingen genomen onder opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte zoals voormeld, waarvan zij mij, notaris, verzoeken akte te verlenen.

1. Benoeming zaakvoerder

Worden tot eerste zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur :

1. De Heer NOËL Marc Joseph Hubert, geboren te Ukkel op 9 juli 1959, rijksregister nummer 59.07.09-155.87, wonende te 3140 Keerbergen, Karkietweg 15, ongehuwd.

2. Mevrouw ABRAHAMS Karin Lizzy Jozefine, geboren te Ukkel op 12 december 1962, rijksregister nummer 62.12.12-084.69, wonende te 3140 Keerbergen, Karkietweg 15, ongehuwd,

Beiden hier aanwezig, die verklaren niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Hun mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders moge­lijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

2. Eerste Boekjaar - eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni tweeduizend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

zestien.

3. Commissaris

Overeenkomstig artikel 17 der statuten wordt voorzien dat de criteria die bedoeld zijn in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschapen niet zullen overschreden worden, zoals blijkt uit het financieel plan. Er wordt dan ook geen commissaris aangesteld voor het eerste boekjaar.

4. Overname van verbintenissen

De vergadering beslist alle verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

vanaf 28 april 2014 te bekrachtigen en over te nemen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek

van Vennootschappen.

Zo daar zijn (niet-limitatieve opsomming):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

" De ondertekening van de aankoopbelofte ref. GM01012 op 28 april 2014.

" De betaling aan de stad Gent van een voorschot van 5% voorschot voor voormelde aankoop.

" De betaling van FED-net onder ref. GM010112 1404221041 voor een bedrag van 84.808,42 EUR.

De verbintenissen die zullen aangegaan worden in de periode tussen de ondertekening dezer en het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5. Volmacht KBO.

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  FISC-PROTECT , met maatschappelijke zetel te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Alfred Duboisstraat 25, haar zaakvoerders en haar aangestelden aan te stellen ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap "ART-ILLUM , onder meer bij de kruispuntbank voor ondernemingen, bij de diensten van de BTW en bij de bevoegde diensten voor het bekomen van het vestigingsattest en distributieattest, indien nodig.

DIVERSE BEPALINGEN

AANWASBEDING

Om hun samenwonen te organiseren en de langstlevende te beschermen bij het overlijden van één van hen komen de verschijners overeen de aandelen die zij aanhouden in de vennootschap  ART-ILLUM als een doelvermogen te aanzien.

De ondergetekenden komen overeen dat, bij het overlijden van de eerststervende onder hen en zonder terugwerkende kracht, de aandelen van de eerststervende in de vennootschap  ART-ILLUM zullen aanwassen bij de aandelen van de overlevende. Aldus staat elk van de verschijners zijn aandelen af aan de andere onder de opschortende voorwaarde van zijn vooroverlijden; als tegenprestatie voor deze afstand verkrijgt de overdrager een kans om de aandelen van de andere te verkrijgen, indien hij het langst leeft.

Deze overeenkomst is wederkerig toegestaan en aanvaard ten bezwarende titel, als kanscontract, onder de hierna volgende modaliteiten en voorwaarden :

1) Beide partijen schatten voor zichzelf de kans om te overleven gelijkwaardig.

2) Deze overeenkomst is tussen de partijen afgesloten voor een periode van twee jaar te rekenen vanaf heden. Ze wordt nadien automatisch, uit hoofde van de wilsuiting van partijen heden vastgesteld, verlengd met opeenvolgende periodes van twee jaar, tenzij één der partijen zijn wil te kennen geeft aan de andere om ze niet te verlengen, hetgeen dient te gebeuren bij verklaring voor notaris door één van hen gedaan minstens drie maanden vóór het einde van de lopende tweejarige periode. Een eensluidende uitgifte van de akte die hiervan is opgemaakt wordt per aangetekend schrijven verstuurd aan de andere partij. Partijen kunnen evenwel op elk ogenblik gezamenlijk deze overeenkomst wijzigen of het einde van deze overeenkomst laten vaststellen bij notariële akte.

3) De langstlevende van beide partijen in wiens voordeel de aanwas tot stand komt zal aan de erfgenamen of rechtsopvolgers van de eerststervende geen enkele vergoeding verschuldigd zijn uit hoofde van deze overeenkomst, gezien het hier om een kanscontract gaat. Het bezwarend karakter van deze overeenkomst wordt onderstreept door het oogmerk van elke partij om te worden beschermd voor het geval hij de langstlevende zou zijn.

4) Zolang deze overeenkomst van kracht blijft tussen de partijen kunnen zij de aandelen niet vervreemden, noch ten bezwarende titel, noch om niet, en er geen persoonlijke of zakelijke rechten op toestaan, tenzij met wederzijds akkoord.

5) Alles wat wordt verkregen in vervanging van de oorspronkelijke aandelen valt eveneens onder dit beding van aanwas overeenkomstig de regels van de zaakvervanging.

6) Een eventuele nietigheid van een bepaling van dit beding van aanwas betreft enkel die specifieke bepaling, die in dat geval voor niet geschreven moet worden gehouden, maar kan, volgens de uitdrukkelijke wil van partijen, niet de nietigheid van het volledige beding van aanwas voor gevolg hebben.

25/08/2014
ÿþ Mal Wons 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111

*14159392*

NEERGELEGD

13 AUG. 201/1

Griffie Rechtbank van Koophandel

te.leuven. Crime

Ondernemingsnr : 0555678851

Benaming

(voluit): Artem 111111uminare

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Karkietweg 15, 3140 Keerbergen

Onderwerp akte: Rechtzetting

In de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad de dato 8 juli 2014 met nummer 14306226 wordt vermeld dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Artem Illuminare", met maatschappelijke zetel te 3140 Keerbergen, Karkietweg 15, ondememingsnummer 0555678851, werd opgericht voor mij, notaris Dirk Michiels te Aarschot, op 17 maart 2014.

Deze oprichtingsdatum dient rechtgezet te worden,

De BVBA "Artem Illumineren werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Dirk Michiels te Aarschot op 3 juli 2014.

Getekend notaris Lieve Stroeykens, geassocieerd notaris te Aarschot.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 29.08.2016 16522-0448-012

Coordonnées
ARTEM ILLUMINARE, AFGEKORT : ART-ILLUM

Adresse
KARKIETWEG 15 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande