ARTHENEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTHENEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.602.027

Publication

08/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11304293*

Neergelegd

06-07-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Arthenem

0837602027

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3220 Holsbeek, Benedenstraat 9

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Samuël Van der Linden, te Diepenbeek, op vijf juli tweeduizend elf, eerstdaags te registreren te Hasselt, eerste kantoor, dat door

1. De heer SCHOOFS, Gert Jan Erik, geboren te Sint-Truiden op éénentwintig april negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 3220 Holsbeek (Kortrijk-Dutsel), Benedenstraat 9, en

2. Mevrouw JANSSENS, Elke Yvonne Willy, geboren te Deurne op negenentwintig maart negentienhonderd

éénenzeventig wonende te 3220 Holsbeek (Kortrijk-Dutsel), Benedenstraat 9,

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd "Arthenem", met zetel te 3220 Holsbeek, Benedenstraat 9, en dit voor een onbeperkte duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichter sub 1, zijnde de heer Gert Schoofs, heeft een bedrag van zestienduizend zevenhonderd veertig euro (¬ 16.740,00) in geld ingebracht, volgestort ten belope van één derde per aandeel, hetzij in totaal ten belope van vijfduizend vijfhonderd tachtig euro (¬ 5.580,00), zodat door hem nog elfduizend honderd zestig euro (¬ 11.160,00) te volstorten blijft.

De oprichter sub 2, zijnde mevrouw Elke Janssens, heeft een bedrag van duizend achthonderd zestig euro (¬ 1.860,00) in geld ingebracht, volgestort ten belope van één derde per aandeel, hetzij in totaal ten belope van zeshonderd twintig euro (¬ 620,00), zodat door haar nog duizend tweehonderd veertig euro (¬ 1.240,00) te volstorten blijft.

Het volgestorte gedeelte van de inbrengen in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE15 7350 2866 7730 bij de KBC Bank, naamloze vennootschap met zetel te Brussel.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de verdeling van het saldo van de nettowinst.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten welke hen dienaangaande krachtens het Wetboek van vennootschappen worden toegekend, onder de voorwaarden aldaar bepaald.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Het na vereffening overblijvend saldo zal worden aangewend op de door de algemene vergadering te bepalen wijze.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere statutaire zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Niet-statutaire zaakvoerders kunnen de vennootschap slechts rechtsgeldig vertegenwoordigen wanneer zij met twee gezamenlijk optreden.

Voor aangelegenheden waarmee een bedrag gemoeid is van minder dan tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00), kan weliswaar iedere niet-statutaire zaakvoerder -afzonderlijk optredend- rechtsgeldig de vennootschap vertegenwoordigden.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Indien de vennootschap slechts één vennoot zou tellen, kunnen zowel de enige vennoot als een derde tot zaakvoerder worden benoemd. Indien evenwel geen zaakvoerder is benoemd, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De vennootschap stelt zich tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1) Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat:

- de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de verkaveling, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de promotie en de coördinatie van het bouwen van onroerende goederen, het onderhoud en het herstel van gebouwen, de renovatie en de restauratie van gebouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing;

- de aankoop en de verkoop van onroerende goederen met het oog op de bouw, de verbouwing of renovatie;

- de aankoop, de verkoop of de verkaveling van gronden.

2) Het verstrekken aan derden van management- en operationele diensten -zowel consultancy als implementatie- en bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, op het vlak van bedrijfsbeleid, general management, informatie technologie, financieel management, sales en marketing, human resources, kwaliteitsbeheer, technisch advies, facility management en het begeleiden van veranderingsprocessen:

a) professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

b) begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en diets meer;

c) adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van distributiekanalen;

d) adviesverlening rond marketingcommunicatie:

merkenadvies, opmaak persberichten, persconferenties, ondersteunen van nationale en internationale beurzen, websitecommunicatie, direct-mailingactiviteiten, tele-marketingactiviteiten, interne communicatie, copywriting en layout van brochures en ander documentatie-materiaal, begeleiden en creëren van reclamecampagnes, speciale evenementen, sponsoring;

e) adviesverlening rond recrutering en selectie van sales- en marketingprofielen.

3) Het beheren van het patrimonium van de vennootschap in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, en binnen dit kader

a) het aankopen, verhuren en verkopen van onroerende goederen;

b) alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen, daarin inbegrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, huren, verhuren en leasen van welke roerende goederen ook, die de vennootschap zou bezitten;

c) De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze

Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld is een activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties van de financiële markten, net zoals de termen vermogensbeheer of advies andere activiteiten zijn dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

4) De beoefening van podiumkunsten, in het bijzonder, doch niet uitsluitend zang, evenals aanverwante activiteiten zoals:

a) het verlenen aan derden van diensten en bijstand, het verlenen van adviezen, consultancy, coaching, training en andere educatieve activiteiten;

b) het organiseren van events, optredens, feesten en dergelijke, in de artistiek-culturele sector in de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

meest ruime zin;

c) het organiseren in eigen beheer van allerhande evenementen en optredens;

d) het begeleiden van zang- en speelgroepen in het algemeen;

e) het organiseren van concerten, festivals, oprichten van groepen en elke poging tot gemeenschappelijke ontwikkeling door toedoen van muziek theater, zowel in binnen- als buitenland;

f) de handel in toestellen en materialen, zoals afsluitingen en podium, voor het inrichten van festivals of manifestaties, en alle gelijkaardige aanverwante of ermee samengaande bedrijvigheden;

g) het verstrekken van adviezen inzake het inrichten van concerten en andere muziekfestivals;

h) de organisatie, coördinatie, promotie, opbouw, exploitatie en montage en demontage van tentoonstellingen, vak- en publiekbeurzen, festivals, evenementen, voorstellingen, optredens, en uitvoeringen van alle mogelijke doelgroepen en opdrachtgevers en het verlenen van juridische, commerciële en logistieke steun bij de organisatie door derden van vermelde projecten;

5) De groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel en de vervaardiging van alle producten en materialen die nuttig of dienstig zijn voor het uitvoeren van enige activiteit hiervoor of hierna vermeld.

Dit alles in de ruimste zin.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde woensdag van mei om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per fax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Om als vennoot (of diens gevolmachtigde) tot de vergadering te worden toegelaten en om stemrecht te kunnen uitoefenen, dient men (of de lastgever in kwestie) vennoot te zijn op datum van de vergadering/besluitvorming. Deze hoedanigheid wordt bewezen aan de hand van de inschrijving in het register van aandelen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Indien de oproeping dit voorziet kunnen de vennoten, mits eenparigheid, ook schriftelijk besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die besluiten die bij authentieke akte moeten worden genomen.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt oefent deze alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Werd door de oprichters tot statutaire Zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: de heer Gert SCHOOFS, wonende te 3220 Holsbeek, Benedenstraat 9, dewelke dit mandaat aanvaard heeft;

Werd door de oprichters tot niet-statutaire Zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: mevrouw Elke JANSSENS, wonende te 3220 Holsbeek, Benedenstraat 9, dewelke dit mandaat eveneens aanvaard heeft.

Onder voorbehoud van retro-activiteit ingevolge de overname van de verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting, neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van vijf juli tweeduizend en elf en zal het worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Samuël Van der Linden

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD. Expeditie van de oprichtingsakte

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.05.2015, NGL 13.08.2015 15418-0385-009
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.05.2016, NGL 31.08.2016 16575-0428-009

Coordonnées
ARTHENEM

Adresse
BENEDENSTRAAT 9 3220 HOLSBEEK

Code postal : 3220
Localité : HOLSBEEK
Commune : HOLSBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande