ARTIOPHARMA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARTIOPHARMA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 836.730.611

Publication

08/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 30.04.2014 14114-0079-011
23/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 25.03.2013, NGL 21.05.2013 13123-0128-010
06/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11303634*

Neergelegd

02-06-2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ArtIOPharma

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: 3000 Leuven, Monseigneur Ladeuzeplein 11

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Samuël Van der Linden, te Diepenbeek, op één juni tweeduizend elf, eerstdaags te registreren te Hasselt, eerste kantoor, dat door

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ORCA CONSULTING , met zetel te 2950 Kapellen, Hoevensebaan 206, bus 2, ondernemingsnummer 0472.298.740, en

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  C&N HOLDING , met zetel te 3000 Leuven, Mgr. Ladeuzeplein 11, ondernemingsnummer 0866.337.880,

een Naamloze vennootschap werd opgericht, genaamd "ArtIOPharma", met zetel te 3000 Leuven, Monseigneur Ladeuzeplein 11, en dit voor een onbeperkte duur, waarbij de BVBA  Orca Consulting , voornoemd sub 1., de volledige oprichtersaansprakelijkheid te haren laste heeft genomen, terwijl de BVBA  C&N Holding , voornoemd sub 2., slechts als gewone inschrijver is opgetreden.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieënzestigduizend euro (¬ 63.000), is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst, en is vertegenwoordigd door zesduizend driehonderd (6.300) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één zesduizenddriehonderdste (1/6300) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Aan één derde van de aandelen, hetzij tweeduizend honderd (2.100) aandelen, werd geen stemrecht toegekend.

De oprichter sub 1, zijnde de BVBA  Orca Consulting heeft een bedrag van éénentwintigduizend euro (¬ 21.000,00) in geld ingebracht, volledig volgestort.

De oprichter sub 2, zijnde de BVBA  C&N Holding heeft een bedrag van tweeënveertigduizend euro (¬ 42.000,00) in geld ingebracht, volledig volgestort.

Het volgestorte gedeelte van de inbrengen in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE31 0016 4295 2755 bij de Fortis Bank, naamloze vennootschap met zetel te Brussel.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend kalenderjaar.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

In geval van uitkeerbare winst in de zin van het wetboek van vennootschappen, dient aan de houders van aandelen zonder stemrecht een preferent en overdraagbaar dividend te worden uitgekeerd gelijk aan twee procent (2%) van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

Is de uitkeerbare winst niet voldoende om heel het bevoorrecht dividend uit te keren, dan wordt het niet uitbetaalde gedeelte van het dividend naar het volgend jaar overgedragen, mits uiteraard de uitkeerbare winst dan wel toereikend is. Dergelijke overdraagbaarheid is bovendien in de tijd beperkt in die zin dat het niet uitbetaalde deel van het preferente dividend gedurende maximum twee opéénvolgende boekjaren kan worden overgedragen.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de verdeling van het saldo van de nettowinst, waarbij -in geval van uitkering van het winstoverschot- steeds minstens twintig procent (20 %) van het uitgekeerde gedeelte van dit winstoverschot moet worden uitgekeerd aan de houders van aandelen zonder stemrecht.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders.

Zij beschikken over alle machten opgesomd in de artikels 186 en 187 van het wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden beperken.

Alle actiefbestanddelen van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

0836730611

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de hierna vermelde clausule krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Overeenkomstig artikel 524bis van het wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking mag hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op andere handelingen die op grond van de bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in alle akten of overeenkomsten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders, die gezamenlijk optreden, hetzij door een gedelegeerd bestuurder, die alleen optreedt. De gedelegeerd bestuurders worden door de raad van bestuur aangewezen onder haar leden.

De vennootschap is bovendien geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden, binnen het kader van hun mandaat.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door de daartoe aangewezen perso(o)n(en).

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- De commercialisatie van geneesmiddelen, cosmetica en health care producten;

- Alle activiteiten en diensten, voor eigen rekening of voor derden, verband houdende met onderzoek en ontwikkeling, productie en controle, op de markt brengen en houden, commercialiseren en promoveren van farmaceutische en aanverwante producten en diensten, het uitvoeren en verlenen van technisch, strategisch en wettelijk advies over al deze domeinen met inbegrip van de opvolging en vertegenwoordiging bij de bevoegde nationale en internationale instanties, evenals over de aspecten van volksgezondheid, economische en sociale aangelegenheden in nationaal en internationaal verband. Dit alles in de ruimste zin van het woord, zowel in binnen- als in buitenland.

- Het houden en vercommercialiseren van IP-licenties en marketing authorisations voor geneesmiddelen en niet-geneesmiddelen.

- Alle activiteiten en diensten als apotheker, titularis of adjunct-apotheker, verband houdende met de uitbating van apotheken, voor eigen rekening of voor derden.

- Alle activiteiten en diensten als verantwoordelijk of adjunct industrieapotheker, verband houdende met de uitbating van bedrijven met farmaceutische activiteiten voor eigen rekening of voor derden.

- Het verstrekken van management- en operationele diensten en bijstand aan ondernemingen, consultancy in het algemeen, weze het technisch, industrieel, commercieel of administratief, op het vlak van bedrijfsbeleid, general management, informatie technologie, financieel management, sales en marketing, human resources, aankoop, sourcing, trading, research & development, kwaliteitsbeheer, technisch advies, facility management of het begeleiden van veranderingsprocessen, waaronder: a) het verlenen van professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en

operationeel vlak;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

b) het begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het aankoopplan, het sourcingplan, het onderzoek en het ontwikkelingplan, het cultureel plan, het financieel plan en diets meer;

c) adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van distributiekanalen, aankoopkanalen en promotiekanalen;

d) adviesverlening rond marketingcommunicatie: merkenadvies, opmaak persberichten, persconferenties, ondersteunen van nationale en internationale beurzen, websitecommunicatie, -creatie en hosting, direct-mailingactiviteiten, tele-marketingactiviteiten, interne communicatie, copywriting en layout van brochures en ander documentatiemateriaal, het begeleiden en creëren van reclamecampagnes, speciale evenementen en sponsoring;

e) adviesverlening rond recrutering en selectie van sales-, marketing-, aankoop-, logistieke en culturele profielen.

- Het beheren van het patrimonium van de vennootschap in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, en binnen dit kader

a) de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de verkaveling, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de promotie en de coördinatie van het bouwen van onroerende goederen, het onderhoud en het herstel van gebouwen, de renovatie en de restauratie van gebouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing; de aankoop en de verkoop van onroerende goederen met het oog op de bouw, de verbouwing of renovatie; de aankoop, de verkoop of de verkaveling van gronden.

b) alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen, daarin inbegrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, huren, verhuren en leasen van welke roerende goederen ook, die de vennootschap zou bezitten;

c) de participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze; Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld, is een activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties van de financiële markten, net zoals de termen vermogensbeheer of advies andere activiteiten zijn dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

- De groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel en de vervaardiging van alle producten en materialen die nuttig of dienstig zijn voor het uitvoeren van enige activiteit hiervoor of hierna vermeld.

- Adviesverlening, projectbegeleiding en handelsbemiddeling in verband met bedrijfsbeheer & bedrijfsprocessen, in de ruimste zin;

- Selectie en terbeschikkingstelling van personeel;

- Het trainen en coachen van personen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Alle bovenstaande activiteiten kunnen om het even waar worden verricht door de vennootschap of door haar aangestelden, zowel in de zetel of de andere vestigingen van de vennootschap, als ter plaatse bij cliënten.

Zij mag alle handels-, nijverheids- en financiële verrichtingen doen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan, evenals deelnemen in -en samensmelten of samenwerken met- andere bedrijven of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of waarmee haar betrekkingen op enigerlei wijze nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel, dit alles met inachtname van de beperkingen opgelegd door de wet.

In het algemeen kan ze alle handelsverrichtingen doen, zowel financiële als industriële, roerende of onroerende die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel of die van aard zijn dat ze de verwezenlijking ervan vergemakkelijken of ontwikkelen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van maart, om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats. De algemene vergaderingen van aandeelhouders worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering van aandeelhouders doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk (zelfs per fax) gegeven worden en worden neergelegd bij het bureau van de vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door haar aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht deze lijst te ondertekenen, met vermelding van hun naam, voorna(a)m(en) en woonplaats of maatschappelijke benaming en statutaire zetel, alsook van die van de aandeelhouders die zij in voorkomend geval vertegenwoordigen, en van het totaal aantal aandelen waarmee zij deelnemen en/of dat zij vertegenwoordigen.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij op de vergadering alle aandeelhouders aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Elk aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

In de in het wetboek van vennootschappen bepaalde gevallen, zal aan de aandelen zonder stemrecht tevens stemrecht worden toegekend, waarbij ieder aandeel zonder stemrecht eveneens recht zal geven op één stem.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd

Wanneer de algemene vergadering van aandeelhouders moet beslissen over:

-een wijziging der statuten,

-een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal,

-de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde,

-de afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving,

-de uitgifte van converteerbare obligaties of warrants,

-de ontbinding van de vennootschap,

moet het voorwerp van de te nemen beslissing speciaal vermeld zijn in de oproepingen voor de vergadering en moet tenminste de helft van de aandelen die het gehele kapitaal vertegenwoordigen op de vergadering vertegenwoordigd zijn.

Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan moet een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, die op geldige wijze beslist, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

De beslissingen over hogergenoemde onderwerpen worden slechts geldig genomen met een meerderheid van drie vierden van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de andere meerderheidsvereisten voorzien door het wetboek van vennootschappen, met betrekking tot de wijziging van het maatschappelijk doel, het verwerven, in pand nemen of vervreemden van eigen aandelen door de vennootschappen, de omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere juridische vorm, en de ontbinding van de vennootschap in geval van verlies van drie kwart van het maatschappelijk kapitaal.

Overeenkomstig artikel 518 §2 van het wetboek van vennootschappen werd het aantal bestuurders door de oprichters voorlopig bepaald op vier (4) en werden door de oprichters tot eerste Bestuurders benoemd:

- de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ORCA CONSULTING, met zetel te 2950 Kapellen, Hoevensebaan 206, en met ondernemingsnummer 0472.298.740, hebbende als vaste vertegenwoordiger: de heer Leo VERVOORT, wonende te 2950 Kapellen, Hoevensebaan 206;

- de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C&N HOLDING, met zetel te 3000 Leuven, Monseigneur Ladeuzeplein 11, en met ondernemingsnummer 0866.337.880, hebbende als vaste vertegenwoordiger: mevrouw Caroline STEENSELS, wonende te 3000 Leuven, Monseigneur Ladeuzeplein 11;

- de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARPHIUS, met zetel te 3000 Leuven, Monseigneur Ladeuzeplein 11, en met ondernemingsnummer 0472.247.072, hebbende als vaste vertegenwoordiger: de heer Nico SWINNEN, wonende te 3000 Leuven, Monseigneur Ladeuzeplein 11; - de Gewone commanditaire vennootschap MILLOEN, met zetel te 2222 Heist-op-den-Berg, Hallaarstraat(ITE) 31, en met ondernemingsnummer 0895.927.929, hebbende als vaste vertegenwoordiger: de heer Daniël MILLOEN, wonende te 2222 Heist-op-den-Berg, Hallaarstraat(ITE) 31; Dewelke allen verklaard hebben hun mandaat te aanvaarden.

Hun mandaat neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend zeventien.

Aangezien op basis van te goeder trouw gedane inschattingen de vennootschap zal voldoen aan de uitzonderingsbepaling van artikel 141, 2° van het wetboek van vennootschappen -meer bepaald dat ze als kleine vennootschap in de zin van artikel 15 van het wetboek van vennootschappen kan worden beschouwd- werd voorlopig niet tot de benoeming van een commissaris overgegaan.

Onder voorbehoud van retro-activiteit ingevolge de overname van de verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting, neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van één juni tweeduizend en elf en zal het worden afgesloten op dertig september tweeduizend twaalf.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD. Expeditie van de oprichtingsakte.

Samuël Van der Linden Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/04/2015
ÿþ i.lotl POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor, behouder aan het Belgisch Staatsblac smog

NEERGELEGD

GriffieRsellivatiuv«fi KUephandel

te. IL;iiE.i¬ Éie.

Ondernemingsnr q 0836.730.611

Benaming (voluit) : ArtiOPharma

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Monseigneur Ladeuzeplein 11 - 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp(eni akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

De Raad van Bestuur beslist de verplaatsing van maatschappelijke zetel per 20/02/2015 naar Terloonstraat 22 -1910 KAMPENHOUT.

C&N Holding BVBA, vast vertegenwoordigd door Caroline STEENSELS Bestuurder

Arphius BVBA, vast vertegenwoordigd door Nico SWINNEN

Bestuurder

Op de laatste blz. van Uik 8 vermelden: Recto : telaam en hoedanighëidvân dë instrumenterende iotàris, hetzij vann-dâ persó(fl)nlén)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Coordonnées
ARTIOPHARMA

Adresse
MONSEIGNEUR LADEUZEPLEIN 11 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande