ARTSENMAATSCHAP HOED

Divers


Dénomination : ARTSENMAATSCHAP HOED
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 561.831.225

Publication

19/09/2014
ÿþ Mod Ward 11.1

.1111:1JII In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1........ ' '' " '-  : ........,-;:l 2"

L--,,:L..........

OZ_ e', e,

1

______._L,L_tdaif 1 1] 1.1:iL .

i" re'M

Griffie Rechtbank van Koophandoi

IIIIII111§11111m111

1

V(

t'eh<

aar

Bel!

Staal

Ondememingsnr r:)564 Y3-3 2Qe

Benaming

(voluit) : Artsenmaatschap HOED

(verkort) :

Rechtsvorm: Coöperatieve vennootschap niet onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3010 Leuven (Kessel-Lo), Borstelstraat 58

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting

Blijkens onderhandse overeenkomst, op 25 juli 2014, werd de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "Artsenmaatschap HOED", met zetel te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Borstelsstraat 58 voor onbepaalde tijd te rekenen van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, opgericht door:

1. De heer PANCKEN Christian Jean Marie, arts, geboren te Leuven op 14 juni 1954, RR 54.06.14-123.51 wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Bergstraat 100,

2. De heer VICTOR Jan Maria Margareta Cyriel, arts, geboren te Leuven op 8 december 1958, RR 58,12.08-285.01, wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Predikherenberg 65.

3. De heer MICHIELS Maarten Hugo Luc, arts, geboren te Nijmegen op 2 september 1976, RR 76.09.02251.87, wonende te 3210 Linden, Hazenpad 13,

4. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Huisartsenpraktijk Sofie Leen', met zetel te 3000 Leuven, Kapucijnenvoer 112A Bus 203. Opgericht bij akte verleden voor notaris Cops Geraldine te Maaseik op 17 juif 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 juli nadien, onder nummer 14306625, waarvan de statuten ongewijzigd bleven tot op heden. ingeschreven in het rechtspersonenregister nummer 0556.704.180. Hier vertegenwoordigd krachtens artikel 8 van de statuten door haar niet-statutaire zaakvoerder: mevrouw LEEN Sofie, arts, geboren te Bree op 17 mei 1985, RR 85.05.17184.59, wonende te 3950 Bocholt, Brogelerweg 75, benoemd in hun gezegde hoedanigheid in voormelde oprichtingsakte en bekendgemaakt zoals de oprichtingsakte.

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt vierduizend euro (4.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met een nominale waarde van veertig euro (40,00 ¬ ), waarop wordt ingetekend op de volgende wijze:

Aan de heer PANCKEN Christian, voornoemd, vijfentwintig (25) aandelen

Aan de heer VICTOR Jan, voornoemd, vijfentwintig (25) aandelen

Aan de heer MICHIELS Maarten, voornoemd. vijfentwintig (25) aandelen

Aan mevrouw LEEN Sotie, voornoemd, vijfentwintig (25) aandelen

Dat elk aandeel volledig in contanten volstort is, hetzij in totaal voor vierduizend euro (4.000,00 EUR).

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland:

De vennootschap heeft tot doel

3.1. Teneinde een hoogstaande kwaliteitsgeneeskunde te kunnen aanbieden, komen de vennoten overeen de huisartsengeneeskunde voor gemeenschappelijke rekening in groepsverband uit te oefenen.

Door een passende werkverdeling te organiseren, wensen zij de mogelijkheid te scheppen om enerzijds de continuïteit van de geneeskundige zorgen optimaal te verzekeren en om anderzijds hun wetenschappelijke kennis te vervolmaken door wederzijdse evaluatie van hun medische activiteit en door deelname aan wetenschappelijke congressen, aan colloquia en aan alle initiatieven van aard om hun professionele bekwaamheid op peil te houden of te vergroten.

3.2. De vennoten verklaren binnen de deontologische grenzen in een wederzijdse solidariteit te voorzien als aanvulling van de specifieke verzekeringscontracten die het risico dekken van inkomensderving wegens werkonbekwaamheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

aVoor- ,fte behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

_

bh

vennootscap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wij-'ze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaaK.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, Voor de vennoten geldt een leeftijdsgrens van 65 jaar,

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle daden te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht ais eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Wordt in hoedanigheid van niet-statutair zaakvoerder benoemd voor een periode van 3 jaar:

- De Heer PANCKEN Christian, voornoemd, hier aanwezig zoals gezegd, die aanvaardt, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten.

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van een zaakvoerder.

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert verplicht in de maatschappelijke zetel de tweede van de maand mei om acht uur volgend op de afsluiting van het maatschappelijk boekjaar.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering samen de eerste werkdag die daarop volgt, op hetzelfde uur,

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vécír de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen, De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand mei 2016 om 8 uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal beginnen vanaf het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid en wordt afgesloten op eenendertig december 2015.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: dubbel van de onderhandse oprichtingsakte.

Getekend Christian Pancken, zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARTSENMAATSCHAP HOED

Adresse
BORSTELSTRAAT 58 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande