ARTSENPRAKTIJK PAUL DE GRAEF

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTSENPRAKTIJK PAUL DE GRAEF
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.211.401

Publication

19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 14.08.2013 13423-0404-011
27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 24.08.2012 12439-0097-011
25/11/2011
ÿþOndernemingsar Benaming

(voluit) :

Artsenpraktijk Paul De Graef

0832.211.401

4

177 ` e

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mac! 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 5 NOV, 2011

DE affittfiFIER,

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  BURGERLIJKE, VENNOOTSCHAP MET HANDELSVORM

Molen bergstraat 46 - Diest (B-3290 Diest) WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 7 juni 2011, met als registratievermelding :

" Geregistreerd twee bladen, een renvooi op het 3de Registratiekantoor van Elsene op 21 juni 2011. Boek 59,: blad 93, vak 20. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 ¬ ). De Eerstaanwezend inspecteur w.n.(getekend) MARCHAL D.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Artsenpraktijk Paul De Graef', burgerlijke vennootschap met handelsvorm, waarvan de,

zetel gevestigd is te B-3290 Diest, Molenbergstraat 46, besloten heeft de statuten te wijzigen als volgt: "

de vierde alinea van artikel 10 wordt vervangen door de volgende tekst:

"Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van zaakvoerder herleid tot maximum 6 jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap. Net mandaat is: eventueel hemieuwbaar."

paragraaf b) van artikel 18 wordt vervangen door de volgende tekst:

"b) Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een Lasthebber, al dan niet vennoot, die zelf arts is en drager van een schriftelijk volmacht.",

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL. Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Gelijktijdige neerlegging:

de expeditie van het proces-verbaal met bijlage :

- 1 onderhandse volmacht;

: de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

*11177946

14/01/2011
ÿþ MOA 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

kll

1

" 11007691*

Rechtsvorm

Zetel :

Onderwerp akte

Paul De Graef zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge



MONITEUR BELGE

DIRECTION





0 6: -01- 201i " W :~r~~.; 1010

Griffie

BELGISCH STAATS BLAD BESTUUR









0832.211.401

ARTSENPRAKTIJK Pr4UL' DE GRAEF

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Burgerlijke vennootschap met handelsvorm

Molenbergstraat 46, 3290 Diest

Neerlegging van het verslag van de revisor en het bijzonder verslag van de zaakvoerder opgesteld conform de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/01/2011
ÿþ Moa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111 11111

*11001496'

Netitgetegd ter efiliiie CAll`

Reelbank.van ~d~i

~'~, d9 DEC, 2010

J~--- ..~ r,r_ .a, ~ º%i~i

riffi e

Ondernemingsnr : 0 $ A .4.0)1/4

Benaming

(voet) : Artsenpraktijk Paul De Graef

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP MET HANDELSVORM

Zetel : Molenbergstraat, 46  Diest (B-3290 Diest)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 21 december 2010 voor Meester Vincent Vroninks, geassocieerd,

notaris te Elsene, dat

De heer DE GRAEF Paul Julien, geneesheer, van Belgische nationaliteit, geboren te Schaffen, op 14 juli 1945

wonende te B-3290 Diest, Kloosterbergstraat, 25 een vennootschap heeft opgericht met volgende

kenmerken:

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Naam: "Artsenpraktijk Paul De Gracî".

Zetel: Molenbergstraat, 46  Diest (B-3290 Diest).

Doel:

1) De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde en meer bepaald op het gebied' van de huisartsgeneeskunde door de geneesheer-vennoot en dit in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de Code van geneeskundige plichtenleer, ondermeer'. betreffende het beroepsgeheim.

Het zijn dus uitsluitend de artsen-vennoten die de geneeskunde uitoefenen, in naam en voor rekening van de-vennootschap.

Rekening houdend met de professionele autonomie van de arts dienen alle artsen-vennoten over de volledige-diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden.

2) Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen aangewend worden:

' het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer die de hierboven omschreven specialisatie beoefent.

' het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

' het aanleggen van reserves om de vereiste medische apparatuur en andere roerende en onroerende: goederen te kunnen aanschaffen;

' de mogelijkheden scheppen om de artsen-vennoten toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen teneinde hun medische activiteiten in optimale omstandigheden te kunnen uitoefenen.

' de werkzaamheden van geneesheer expert, geneesheer adviseur, het optreden als gerechtelijk expert: en het verrichten van medische expertises.

' het geven van opleidingen, seminaries en spreekbeurten.

3) De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap mag deelnemen aan ondernemingen en verenigingen die een gelijkaardig doel nastreven,. doch overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten, met andere artsen of derden, zullen ook door de: vennootschap niet afgesloten mogen worden.

Ten bijkomstige titel, mag de vennootschap eveneens, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam, beschikbare middelen aanwenden voor alle beleggingen of investeringen in roerende of onroerende activa, op voorwaarde dat die verrichtingen geen afbreuk doen aan het burgerlijk karakter van de vennootschap en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de, vennoten over hun investeringsbeleid aan de provinciale raad van de Orde der geneesheren meegedeeld werd. In geen geval mogen de vennootschapsrechtelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de deontologische: regels in het algemeen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. vanLuuik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{oin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien var derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in deze statuten ook "het bestuur"), gekozen onder haar vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor een periode van tien jaar telkens met de mogelijkheid de vennoot te herbenoemen voor een nieuwe tienjarige periode. De termijn eindigt telkens onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in het tiende jaar volgend op het jaar waarin de benoeming (of herbenoeming) plaatsvond.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

Indien er meerdere vennoten zijn, word(t)en de zaakvoerder(s) benoemd voor een termijn eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in het tiende jaar volgend op het jaar waarin de benoeming (of herbenoeming) plaatsvond.

De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos uitgeoefend.

De opdracht van zaakvoerder is steeds hernieuwbaar.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, worden de werkverdeling, aile vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerde werk, inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder, en terugbetalingen van kosten en vacaties, vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap.

Een zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Bevoegdheden van de zaakvoerder(s)

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Van zodra het echter gaat om handelingen die verband houden met de uitoefening van geneeskunde, kan het bestuur slechts volmacht geven aan een geneesheer.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht.

Vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij, hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

Jaarvergadering: wordt gehouden op de vierde vrijdag van de maand juni om eenentwintig uur. deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur.

Tenzij anders bepaald door het bestuur vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Uitoefening van het stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld. Schriftelijk stemmen is niet toegelaten.

Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

Boeklaar: begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Winstverdeling: Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

Voor-

belouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

Saldo na vereffening: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt de netto- actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen : vertegenwoordigd. Het eventueel overschot wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

DIVERSE BEPALINGEN

Volmacht: de oprichter is in de oprichtingsakte vertegenwoordigd door Mevrouw De Graef Anouk, wonende te Molenbergstraat, 46 te 3290 Diest, ingevolge een onderhandse volmacht.

Inschrijving en volstorting van het kapitaal: op de aandelen werd door de oprichter ingeschreven door middel van een inbreng in geld en evenredig volstort voor een totaal bedrag van achttien duizend zeshonderd euros (18.600,00 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, conform artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend bij BNP Paribas Fortis. Het door voormelde financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris overhandigd en zal in zijn dossier worden bewaard.

Wordt tot zaakvoerder benoemd voor een periode van tien jaar, eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend twintig, de heer Paul DE GRAEF, voonoemd.

Eerste boekjaar: vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31.12.2011. Eerste jaarvergadering: in 2012.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt vóór registratie in toepassing van

artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten).

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz.. van Link B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzei van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 24.08.2015 15488-0067-011

Coordonnées
ARTSENPRAKTIJK PAUL DE GRAEF

Adresse
MOLENBERGSTRAAT 46 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande