ARVE ARCHITECTUUR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARVE ARCHITECTUUR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.742.291

Publication

06/06/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 05, , je

Benaming

(voluit) : ARVE ARCHITECTUUR

(verkorf) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Abdijlaan 62 te 3111 Rotselaar/Wezemaal

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Kristiaan TRIAU, geassocieerdE notaris te Rotselaar, op veertien mei tweeduizend dertien dat:

1. De heer VAN ESPEN Roland Jozef Elisabeth, geboren te Leuven op negentien april negentienhonderd tweeënzestig, echtgenoot van mevrouw VAN GYSEGHEM Ale Kristien Frans, wonende te Rotse-laar/Wezemaal, Abdijlaan 62.

2, Mevrouw VAN GYSEGHEM Ale Kristien Frans, geboren te Leuven op twaalf september negentienhonderd achtenzestig, echtgenote van de heer VAN ESPEN Roland Jozef Elisabeth, wonende te Rotselaar/Wezemaal, Abdijlaan 62.

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgelicht.

De naam luidt: "ARVE ARCHITECTUUR".

De zetel is gevestigd te RotselaarlWezemaal, Abdijlaan 62.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- ais het buitenland:

- het uitbaten van een multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau.

- het uitoefenen van het beroep van architect,

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect, evenals van alle met het architectenberoep aanverwante en niet-onverenigbare disciplines, zoals onder meer en zonder beperkend te zijn, het uitvoeren van studies inzake kunst- en infrastructuurwerken, tuin- en landschapsarchitectuur, interieurarchitectuur en  ontwerp, gerechtsdeskun-dige, studies en geven van advies inzake stabiliteit en technische installaties, veiligheidscoördinatie, studies inzake energieprestatie en  regelgeving, studies inzake ruimtelijke ordening, het uitvoeren van metingen en expertises, plaatsbeschrijvingen, het opmaken van staten van bevinding en schattingen, topografische opmetingen, tekenwerk, het geven van presentaties, het uitvoeren van haalbaarheids- en programmastudies, projectmanagement en  coordinatie, bouwcoördinatie.

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrecht-streeks in verband staan met haar maatschappelijk doel zoals onder meer en zonder beperkend te zijn, doceren en lesgeven in al zijn vormen.

- de ontwikkeling van technologische innovaties in de bouwsector, tot aan hun industrialisering en commercialisering. De daarmee gepaard gaande in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennoot-schappen of particulieren, die hetzelfde doel nastreven, onder om het even welke vorm, In dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin. Dit alles met uitzondering van de activiteiten voorbehouden aan erkende kredietinstellingen door de Bankcommissie.

- het waarnemen van alle bestuur- en managementopdrachten in andere vennootschappen die hetzelfde doel nastreven, met uitzondering van handelsvennootschappen. De rechtsperscon mag echter geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele

M'A Und 11.1

In de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

13 85390*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel 13

te Leuven, de , ; ; , >-

DE GtIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

- de controle en opvolging van het budget en van de tijdslimieten, projectmanagement, het beheer en mede ontwikkelen van bouwprojecten, met uitzondering van de activiteiten die deel uitmaken van de uitoefening van het beroep van aannemer van openbare en private werken, waarmede het beroep van architect onverenigbaar is. Deze activiteiten zijn slechts aanvaardbaar op voorwaarde dat hierdoor de onafhankelijkheid van de architect-rechtspersoon en zijn architect-vennoten niet in het gedrang komt,

- de aankoop, verkoop, verhuur, beheer, exploitatie en oprichting van onroerende goederen. Deze bedrijvigheden mogen echter niet uitgeoefend worden onder de vorm van een agentschap of van een zakenkantoor.

- de activiteiten van de architect-rechtspersoon moeten beperkt zijn tot het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect en mogen hiermee niet onverenigbaar zijn.

Voorgaande omschrijvingen van het doel moeten op dergelijke manier geïnterpreteerd worden zodat handelsverrichtingen en daden van koophandel onder welke vorm ook, waardoor de vennootschap haar burgerlijke aard zou verliezen, hier geen deel van uitmaken. Aankopen en verkopen mogen slechts gedaan worden in functie van het doel.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel, zoals hier omschreven, aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, op voorwaarde dat dit gebeurt op een niet-commerciële wijze en volgens het beheer van een goed huisvader,

Dit alles kan zij doen zowel in het binnenland als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon of bij deelneming In andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle voormelde handelingen van het doel stellen voor eigen rekening, voor rekening van derden of in commissie.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect,

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert,

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, en wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderdzestig aandelen, elk met een fractiewaarde van een/duizend achthonderdzestigste deel van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst,

De heer VAN ESPEN heeft inbreng gedaan van een bedrag in geld van elfduizend honderdzestig euro, waarvoor hem duizend honderdzestien aandelen toegekend werden

Mevrouw VAN GYSEGHEM heeft inbreng gedaan van een bedrag in geld van zevenduizend vierhonderd veertig euro, waarvoor haar zevenhonderd vierenveertig aandelen toegekend werden.

Het kapitaal werd ten belope van zesduizend tweehonderd euro volstort op een bijzondere rekening bij KBC BANK, met zetel te Brussel.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

ledere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect, Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect. Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

. -t

a

..' %

Bijlagen bïj l èt Bélgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de tweede donderdag van de maand juni om 20u00 op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf genomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden,

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1.Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

éénendertig december tweeduizend veertien.

2.De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

3.Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer VAN ESPEN, voornoemd,

die het mandaat heeft aanvaard. Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Kristiaan TRIAU

Geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd: eensluidend afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.06.2015, NGL 17.06.2015 15183-0553-012

Coordonnées
ARVE ARCHITECTUUR

Adresse
ABDIJLAAN 62 3111 WEZEMAAL

Code postal : 3111
Localité : Wezemaal
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande