AS EXPRESS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AS EXPRESS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.887.026

Publication

23/12/2013
ÿþmod 11.1

d'`~i~i.k.#3.71

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





ie ~ 1 DEÇ.

~` 2013

~ ~ " "`~

;~.~. ~ L±~,~.~ á.0 ~...4r

Griffie

I IlIII 1111 11111 I(1I I1I1 11111 11111 11111 1II 1111

'13192433*

bet

a~

se Stag

ti

ii

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : AS EXPRESS I,

j, (verkort) :

1, Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

~1

Zetel : Calenbergstraat 15

1831 Diegem

Onderwerp akte :Oprichting

"

;, Uit een akte verleden voor Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 5 december 2013,:

li blijkt dat zijn vergeleken;

il 1. Mevrouw SONTAY Seiin, geboren te Brussel, op 27 mei 1981, woonachtig te 1030 Schaarbeek, Avenue del

;l Roodebeek 30 b003; .

2. De heer ESER1" EPE Serkan, geboren te Boom, op 19 april 1980, woonachtig te 1831 Machelen (Diegem),;

Calenbergstraat 15. ,

Welke comparanten, aanwezigen zoals gezegd, ondergetekende Notaris verzocht hebben in een authentieke akte vast te stellen dat zij een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten onder de benaming "AS EXPRESS", met maatschappelijke zetel te Calenbergstraat 15 te 1831 Diegem, en waarvan het; ii kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, verdeeld in driehonderd (300) aandelen, ii zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/driehonderdste (1/300ste) van het kapitaal i; vertegenwoordigen.

:! De comparanten, voornoemd, verklaren en erkennen dat ieder aandeel, waarop aldus werd ingeschreven, ten belope van twee derde volgestort werd, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde, over een bedrag van twaalfduizendvierhonded euro (¬ 12.400,00) beschikt.

:i De comparanten, voornoemd, verklaren en erkennen verder een bedrag van zesduizendtweehonderd euro (¬ ; 6.200,00) verschuldigd te zijn aan de vennootschap, waarvan een bedrag van zeshonderdtwintig euro (¬ ; li 620,00) verschuldigd is door comparant sub 1 en vijfduizendvijfhonderdtachtig euro (¬ 5.580,00) verschuldigd is ;i door comparant sub 2.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening dan wel voor; l rekening van derden of in samenwerking met enige derden:

-alle activiteiten van detailhandel inzake brandstoffen en oliën, onderdelen en accesoires van voertuigen;

-alle activiteiten inzake verhandeling van petroleumproducten, waterstof en oliën alsook de uitbating van één of

meerdere tankstations

-de uitbating van één of meerdere car washes

-alle handelsactiviteiten inzake voedingsproducten, alcoholische en niet-alkoholische dranken, tabak,

;; kantoormeubilair, boeken, tijdschriften en kranten;

-alle activiteiten inzake horeca, snacks, resto enz.

,, -alle groot- en kleinhandelsactiviteiten inzake voedingsproducten, lederwaren, decoratie- en geschenkartikelen,. -aan- en verkoop van bloemen, planten, vazen, potten en aanverwante producten

- uitbating en distributie van kansspelen en loterij-producten, trekkingen, enz, il De vennootschap heeft tevens tot doel: het ontwikkelen en uitbouwen van een onroerend patrimonium, het: :i uitvoeren van alle onroerende verrichtingen en handelingen, met inbegrip van de aankoop, verkoop, ruil,; il verdeling of inbetalinggeving, van alle welkdanige onroerende goederen en/of welkdanige onroerende zakelijke; ;, rechten, al dan niet met het oog op wederverkoop of verhuring, en de daaropvolgende vervreemding of ;: overdracht van de gezegde onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, inzonderheid de verkoop,: il ruil, verdeling, inbetalinggeving of inbreng in vennootschap, alsook de vestiging van aile onroerende zakelijke) rechten en de verhuring van de gezegde goederen.

;l De vennootschap mag tevens alle financiële transacties verrichten, waaronder de aankoop, verkoop,; ;l verhandeling, cessie en ruil van alle roerende waarden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a5u YY o26

mon 11.1

(overheids)fondsen, opties, financiële instrumenten en alle andere roerende rechten, en zij mag tevens aile mogelijke garanties en borgen verschaffen en alle mogelijke voorschotten en leningen verstrekken.

De vennootschap mag de functie van zaakvoerder, bestuurder, directeur, manager of vereffenaar uitoefenen, en dit in alle handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, vennootschappen of verenigingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

De vennootschap mag op eender welke wijze belangen nemen in of deelnemen aan het bestuur van verrichtingen, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf te bevorderen.

Ter verwezenlijking van haar doel kan de vennootschap in het algemeen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of met medewerking van derden, alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel, of de verwezenlijking eivan kunnen bevorderen.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, ai dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Bevoegdheden van de zaakvoerders.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten,

Vergoedingen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Controle.

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria voorzien bij de artikelen 141,2° en 15 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt er geen commissaris benoemd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

In dat geval, heeft iedere vennoot afzonderlijk de onderzoeks- en controlebevoegdheden van de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een expert-boekhouder. De vergoeding van deze laatste komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd aangesteld of indien deze vergoeding ten hare laste werd gesteld ingevolge gerechtelijke beslissing.

Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand mei van elk jaar om 19.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die één/vijfde ven het kapitaal bezitten erom vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Voorzitterschap - Beraadslaging

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij diens ontstentenis, door de vennoot die het hoogst aantal aandelen bezit.

Behoudens in de gevallen bij wet voorzien, beraadslaagt en besluit de vergadering op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op de eerste januari en eindigt op de éénendertigste december van ieder jaar. Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). Ontbinding.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk ogenblik ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar, aangesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Algemene Vergadering

De comparent, hier aanwezig, verklaart vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en neemt, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten

Voor-

,lehoudgn aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste Jaarvergadering.

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op éénendertig december 2014. De eerste jaarvergadering zal

bijgevolg in 2015 gehouden worden.

2. Benoeming zaakvoerder.

De algemene vergadering stelt aan tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

- de heer ESERTEPE Serkan, geboren te Boom, op 19 april 1980;

Hier aanwezig en aanvaardend.

Zijn opdracht zal onbezoldigd uitgeoefend worden, tenzij andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

3. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, vanaf 1 november 2013, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

Biizon " ere lastgeving

De zaakvoerder verklaart dat hij zelf zal instaan voor de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verzekeren.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle akten en documenten ondertekenen, indeplaatsstellen, en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

-1 afschrift;

-1 gelijkvorming uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

231-12/20-13 =-AnnereS du -Moniteur tëtge

Voor-

4bghoudien

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
AS EXPRESS

Adresse
CALENBERGSTRAAT 15 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande