AS TECHNICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AS TECHNICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.419.665

Publication

16/07/2014
ÿþVoor-

behoude

aan het

Belgiscl

Staatsblz

isqglijmulo

Ondernemingsnr : 0863.419.665

Benaming

(voluit) : AS TECHNICS

(verkort) :

Mod Word 11.1

eCiehatlilfieneen op 07 JULI 2014

ter griffle ven deeeerlendstafice

reohtbeflk van kno- 14ndei-Brussel

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffievan de akte

ree

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Groot Eiland 66-68 bus 11, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Voorstel tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting conform artikel 677 W. Venn.

VOORSTEL TOT EEN MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

"PARTIELE SPLITSING"

(Art. 677 W.Venn.)

Op 30 juni 2014 hebben de zaakvoerders van de hierna geïdentificeerde AS TECHNICS BVBA, overeenkomstig artikel 677 juncto artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen (hierna "W. Venn."), onderhavig voorstel opgesteld tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting door overgang van een deel van haar vermogen op een nieuw op te richten vennootschap

De partieel te splitsen vennootschap

Het voorstel tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting heeft betrekking op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AS TECHNICS", niet maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Groot Eiland 6668, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0863.419.665 en is BTW-plichtig onder nummer BE 0863.419.665.

De voorziene verrichting

De vooropgestelde verrichting kwalificeert als een met splitsing gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 677 W. Venn. (hierna "partiële splitsing") waarbij een deel van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap op één of meerdere andere vennootschappen overgaat en waarbij de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap nieuwe aandelen ontvangen in de verkrijgende vennootschap eventueel samen met een opleg in geld waarvan het bedrag niet hoger mag zijn dan 10% van de nominale waarde of, bij gebrek aan een nominale waarde, 10% van de fractiewaarde van de uitgereikte aandelen.

De zaakvoerders van de hiervoor geïdentificeerde AS TECHNICS BVBA, verklaren overeenkomstig artikel 677 juncto 743 W. Venn., een voorstel van partiële splitsing te doen. Bij de voorgestelde splitsing zal een deel van het vermogen van AS TECHNICS BVBA, met toepassing van de bepaling van artikel 677 W. Venn., overgaan naar de verkrijgende, op te richten vennootschap, GROOT EILAND 34 BVBA.

De zaakvoerders zullen doen wat in hun macht ligt om deze partiële splitsing tot stand te brengen tegen nagemelde voorwaarden en legt bij deze het partiële splitsingsvoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de Buitengewone Algemene Vergadering van de aandeelhouders van AS TECHNICS BVBA.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

L IDENTIFICATIe PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

(Art. 743, 10 van het Wetboek van Vennootschappen)

1 Identificatie van de te splitsen vennootschap, AS TECHNICS BVBA

1.1 Oprichting

AS TECHNICS BVBA werd opgericht als Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid op datum van 30 januari 2004 voor notaris Willy Walravens, met standplaats te Dilbeek Schepdaal. De statuten werden gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 20 februari 2004, onder nummer 04028528.

1.2 Wijziging van de statuten

De statuten hebben sinds de oprichting geen wijzigingen ondergaan,

1.3 Vorm en benaming

AS TECHNICS BVBA werd opgericht als Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid op datum van 30 januari 2004 voor notaris Willy Walravens, met standplaats te Dilbeek Schepdaal. De statuten werden gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 20 februari 2004, onder nummer 04028528. Haar maatschappelijke benaming luidt «AS TECHNICS».

1.4 Maatschappelijke zetel

Op heden is de maatschappelijke zetel van de Vennootschap gevestigd te 1000 Brussel, Groot Eiland 66-

68,

1.5 Maatschappelijk doel

Overeenkomstig artikel 3 van de statuten kan het doel van de Vennootschap als volgt omschreven worden:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in het buitenland, voor eigen rekening en/of voor rekening van derden:

1. Plaatsen van electrische installaties in particuliere gebouwen,

2. Plaatsen van electrische installaties in overheids-en industriegebouwen,

3. Plaatsen en aansluiten van laag  en hoogspanningskabels,

4. Plaatsen en aansluiten van domoticasystemen,

5. plaatsen en aansluiten van aardingsinstallaties,

6. Plaatsen en aansluiten van algemene bliksemafleidingsinstallaties,

7. Plaatsen en aansluiten van databekabeling voor telefooninstallaties en computersystemen,

8. Plaatsèn en aansluiten van alarminstallaties, bewakingssystemen,

9. Plaatsen en aansluiten van glasvezelbekabeling,

10. Plaatsen en aansluiten van hoogspanningscabines,

11. Plaatsen en aansluiten van telefoniewerken,

12. Leveren en plaatsen van staalconstructies voor telecom, en electrische installaties,

13. Leveren en monteren van pylonen, antennes en bliksemafleiders,

14. Uitvoeren van kleine bouwkundige werken voor de uitvoering van electrische installatie,

15. Installatie van liften en roltrappen,

16. Installatie van electrische verwarmingsinstallaties,

17. Electrische en electromechanische installaties van kunstwerken en nijverheidsinrichtingen en electrische buiteninstallaties,

18. Installaties van bovengrondse electriciteltsteidingen,

19. Electrische installaties van haveninrichtingen,

20. Openbare telefoon en telegraafuitrustingen,

21. Plaatsen van lichtreclames.

Verder zal de vennootschap ook mogen actief zijn op het vlak van:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

I Met verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie en management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica.

2.Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager, gemandateerde of vereffenaar in ondernemingen en vennootschappen.

3.Het verlenen van borg en aval.

Zij zal in het algemeen in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of en dele vergemakkelijken.

Zij mag eveneens belang hebben, bij wijze van inbreng, inschrijving of anderzinds, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat de vennootschap te bevorderen.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten onverstaan van een notaris volgens de regels die in het wetboek van Vennootschappen gesteld zijn."

1.6 Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap bedraagt op heden vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR) en is verdeeld in tweehonderdvijftig (250) aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt bijgevolg 1/250ste van het maatschappelijk kapitaal en is volledig volstort.

1.7 Zaakvoerders

Op heden wordt de Vennootschap vertegenwoordigd door haar zaakvoerders de heer Jean-Claude Stevens, wonende te 1770 Liedekerke, Palmen 10 en de vennootschap A.D.P. IMMOBILIEN BVBA, met maatschappelijke zetel te Groot Band 66-68 (bus 11), 1000 Brussel en ondernemingsnummer 0433.889.908, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer William Asselman.

1.8 BTW  Ondernemingsnummer

De Vennootschap is ingeschreven onder het B.T.W.-nummer BE 0863.419.665, De Vennootschap is ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0863.418.665.

2 Identificatie van de op te richten vennootschap, GROOT EILAND BVBA

2,1 Oprichting

De nieuwe vennootschap zal opgericht worden voor notaris Paul BAU WENS, met standplaats te Dilbeek.

2.2 Vorm en benaming

De nieuwe vennootschap zal opgericht worden onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met als benaming « GROOT EILAND 34».

2.3 Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van GROOT EILAND 34 BVBA zal gevestigd zijn te 1000 Brussel, Groot Eiland

34.

2.4 Maatschappelijk doel

GROOT EILAND 34 zal, volgens haar ontwerpstatuten, opgericht worden met als maatschappelijk doel:

«- de aankoop, de verkoop, het tot waarde brengen, verkavelen en uitrusten onder alle vormen en met aile technieken, hieronder begrepen de zogenaamde promotie van alle onroerende goederen, het huren en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

verhuren, zo gemeubeld als ongemeubeld, beheren, onderhouden, het herstellen verbouwen en uitbaten onder alle vormen van dergelijke goederen, dit alles in binnen- en buitenland, als hoofdaannemer of onderaannemer, als hoofdhandelaar, voor eigen rekening, in privatieve aanneming van werken.

- De vennootschap mag aile roerende en onroerende, industriële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en aile handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijKing ervan kunnen bevorderen,

- Zij zal daarenboven rechtstreeks en onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel of die een dergelijk activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig kan an en dit voor de inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze, de vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden, mits goedkeuring vast te stellen door de zaakvoerder of het college van de zaakvoerders.

- De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijksoortig of bijbehorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehelen of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

De opsomming hierboven heeft een aanwijzende en niet een beperkende aard; zij moet geïnterpreteerd worden in de meest uitgebreide

-De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of ln pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

-De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

-De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken"

2.5 Kapitaal

Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal zal 25.000 EUR bedragen en zal verdeeld zijn in 250 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde, Elk aandeel zal bijgevolg 1/250ste van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen. Het kapitaal zal volledig in geld onderschreven en volledig volstort zijn,

Ten einde de partiële splitsing mogelijk te maken zal voorafgaandelijk aan de akte van partiële splitsing het kapitaal van de vennootschap AS Technics BVBA verhoogd worden met EUR 25.000 door incorporatie van reserves/overgedragen winst.

2.6 Bestuursorgaan

De vennootschap A.D.P. 1MMOBILIEN BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer William Asselnnan, zal benoemd worden als zaakvoerder.

De ruilverhouding van de aandelen

(Art. 743, 2° van het Wetboek van Vennootschappen)

De ruilverhouding wordt als volgt vastgelegd:

Aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap AS TECHNICS BVBA worden in vergoeding voor de partiële vermogensovergang in zijn geheel 250 aandelen uitgereikt door de uit de partiële splitsing ontstane vennootschap GROOT EILAND 34 BVBA.

Aan de aandeelhouders wordt één aandeel in GROOT EILAND 34 BVBA toegekend voor elk aandeel in AS TECHNICS BVBA dat de aandeelhouders van AS TECHNICS BVBA op het ogenblik van de afsplitsing bezitten.

De uit to reiken nieuwe aandelen in GROOT EILAND 34 BVBA zullen dezelfde kenmerken als de bestaande aandelen in AS TECHN1CS BVBA hebben,

Er wordt geen opleg voorzien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

IV. Wijze waarop de aandelen worden uitgereikt in de verkrijgende vennootschap (Art. 743, 30 van het Wetboek van Vennootschappen)

De aandelen die door de verkrijgende vennootschap GROOT EILAND 34 BVBA in ruil en als vergoeding voor het door haar respectievelijk verkregen en overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen AS TECHNICS BVBA worden verdeeld door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van deze nieuw op te richten vennootschap,.

De aandelen van de nieuw op te richten vennootschap zullen allemaal aandelen op naam zijn. De nieuw uit te geven aandelen op naam zullen door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de nieuw op te richten vennootschap GROOT EILAND 34BVBA ten laatste op de vijftiende werkdag na de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die de partiële splitsing zal goedkeuren, worden ingeschreven in een aandelenregister. Van de inschrijving in het register zullen certificaten worden afgegeven aan de aandeelhouders die erom verzoeken,.

V. Datum vanaf dewelke de aandelen recht geven te delen in de winst

(Art, 743, 4' van de Wetboek van Vennootschappen)

De aandelen van de uit de partiële splitsing ontstane nieuwe vennootschap nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2014. Er zijn geen bijzondere regelingen betreffende dit recht voorzien.

VI. Boekhoudkundige behandeling

(Art. 743, 5° van het Wetboek van Vennootschappen)

De datum vanaf dewelke de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuwe vennootschap GROOT EILAND 34 BVBA, is vastgesteld op 1 januari 2014.

VII. Bijzondere voorwaarden

(Art. 743, 6' van de Wetboek van Vennootschappen)

Alhier wordt bepaald dat er in de partieel te splitsen vennootschap geen houders van aandelen of vennoten bestaan die bijzondere rechten hebben noch houders van andere effecten dan aandelen, zodat terzake geen bijzondere regeling dient te worden getroffen.

Tevens wordt bepaald dat geen bijzonder voordeel zal worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen.

VIII. Bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor belast met het opstellen van het in artikel 746 van het

Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslag

(Art. 743, 7° van de Wetboek van Vennootschappen)

Ter vergoeding van de opstelling van het verslag door de bedrijfsrevisor over het voorstel tot partiële splitsing, zal een bezoldiging worden toegekend van EUR 4.000 excl. BTW.

IX. Bijzonder voordelen voor de leden van de bestuursorganen van de aan de partiële splitsing

deelnemende vennootschappen

(Art. 743, 8' van het Wetboek van Vennootschappen)

Er werden geen voordelen toegekend aan de zaakvoerders van de te splitsen vennootschap, alsook niet aan de leden van het bestuursorgaan van de nieuw op te richten vennootschap.

4. Verkrijging en verdeling van de aan de verkrijgende nieuwe vennootschap over te dragen activa en

passiva

(Art. 743, 90 van het Wetboek van Vennootschappen)

A. AS TECFINICS BVBA  situatie voor de partiële splitsing

De cijfers van AS TECHNICS BVBA per 31.12.2013, rekening houdend met de door te voeren kapitaalsverhoging door incorporatie van resems/overgedragen winst, worden ais volgt voorgesteld:

ACTIEF

III. Materiële vaste activa 615.525,32

22Terreinen en gebouwen Groot Eiland 430.300,00 E

22Terreinen en gebouwen Ruisbroek 185.225,32¬

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering 82.500,00¬

30 Voorraden 55.000,00

37Bestellingen in uitvoering 27.500,00 E

VII Vorderingen op ten hoogste 1 j 1.555.122,97¬

40 Handelsvorderingen 1.162.993,64¬

410verige vorderingen 82.129,33¬

41 RC 310.000,00 E

IX. Liquide middelen -9.257,91

54/58Liquide middelen -9.257,91

X. Overlopende rekeningen 13.744,31 E 490/10verlopende rekeningen 13.744,31

TOTAAL ACTIEF 2.257.634,69

PASSIEF

I. Kapitaal 50.000,00¬

1000eplaatst kapitaal 50.000,00 E

IV. Reserves 2.500,00 E

130Wettelijke reserve 2.500,00¬

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

V. Overgedragen resultaat 993.779,48

1400vergedragen resultaat 835.824,82 E

140Winst van het boekjaar 157.954,66

Eigen vermogen 1.046.279,48¬

VIII, Schulden op meer dan één jaar 102.083,57¬

174/4Financiële schulden 102.083,57

IX. Schulden op ten hoogste één jaar 1.109.271,64 42Schulden op meer dan 1 jaar die binnen het jaar vervallen 44Handelsschulden 541.254,13 E

450/3Belastingen 28.006,14

454/9Bezoldigingen en sociale lasten 55.116,69¬

47/480verige schulden 149.894,72 E

47/48 RC 310.000,00 E

TOTAAL PASSIEF 2.257.634,69

24.999,96

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

B.De nieuw op te richten vennootschap GROOT EILAND 34 BVBA

Aan de nieuw op te richten vennootschap GROOT EILAND 34BVBA worden onderstaande elementen van het patrimonium van de te splitsen vennootschap toegekend, gebaseerd op de cijfers van 31.12.2013. Het gaat over een onroerend goed en een geldsom zoals onderstaand weergegeven,,

ln dit kader worden afgesplitst uit AS TECHNICS BVBA:

-Een onroerend goed, op en met grond, gestaan en gelegen aan Groot Eiland 34 te 1000 Brussel, gekadastreerd kadastrale afdeling 21.811  Brussel 11  Kadastrale legger nr. 8.511, nr. 1148e.

-Een geldsom ten bedrage van driehonderdentienduizend euro (¬ 310.000) met betrekking tot nog uit te voeren werken. Alvorens de akte tot partiële splitsing wordt verleden, wordt een bankfinanciering voor dit bedrag aangegaan.

Alle actief- en passiefbestanddelen die niet vermeld worden in onderhavig splitsingsvoorstel of waarvan men niet kan opmaken of deze al dan niet overgaan, worden geacht behouden te blijven bij AS TECHNICS BVBA. De huuropbrengsten m.b.t. het af te splitsen onroerend goed gelegen te Groot Eiland 34, 1000 Brussel zullen vanaf 1 januari 2014 toekomen aan GROOT EILAND 34 BVBA, de afschrijvingen m.b.t. dit onroerend goed zullen eveneens vanaf 1 januari 2014 in rekening worden gebracht bij GROOT EILAND 34 BVBA,

Een gedetailleerd overzicht van alle posten van het actief en het passief die worden overgedragen: ACTIEF

Ill. Materiële vaste activa 430.300,00¬

22Terreinen en gebouwen Groot Eiland 430.300,00 ¬

22Terreinen en gebouwen Ruisbroek

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering 0,00 ¬

30 Voorraden 0,00¬

37Besfellingen in uitvoering 0,00 E

VII Vorderingen op ten hoogste Ij 310.000,00¬

40 Handelsvorderingen 0,00 ¬

41 overige vorderingen 0,00 E

41 RC 310.000,00¬

IX. Liquide middelen 0,00 ¬

54/58Liquide middelen 0,00 E

X. Overlopende rekeningen 0,00 E

490/10verlopende rekeningen 0,00¬

TOTAAL ACTIEF 740.300,00¬

PASSIEF

I. Kapitaal 25.000,00 ¬

100Geplaatst kapitaal 25.000,00¬

iv, Reserves 1.768,89 ¬

130VVettelijke reserve 1,768,89 E

V. Overgedragen resultaat 703.153,38¬

1400vergedragen resultaat 591.391,81 ¬

140VVinst van het boekjaar 111.761,57¬

Eigen vermogen 740.300,00 ¬

VIII. Schulden op meer dan één jaar 0,00¬

174/4Financiële schulden 0,00¬

IX, Schulden op ten hoogste één jaar 0,00 E

42Schulden op meer dan 1 jaar die binnen het jaar vervallen 0,00 ¬

44Handelsschulden 0,00 E

450/3Belastingen 0,00 E

454/9Bezoldigingen en sociale lasten 0,00 E

47/480verige schulden 0,00 E

47/48 RC 0,00¬

TOTAAL PASSIEF 740.300,00 E

C.Vennootschap AS TECHNICS BVBA na partiële splitsing

De overblijvende actief- en passiefbestanddelen, de rechten en verplichtingen zijn deze die niet verbonden

zijn aan het ingebrachte onroerend goed. Het gaat om de volgende actief- en passiefbestanddelen:

ACTIEF

IIL Materiële vaste activa 185.225,32¬

22Terreinen en gebouwen Groot Eiland 0,00 ¬

22Terreinen en gebouwen Ruisbroek 185.225,32 ¬

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering 82.500,00 E

30 Voorraden 55.000,00¬

CI) 376 estellingen in uitvoering 27.500,00¬

te

11

-fo VII Vorderingen op ten hoogste 11 1.245.122,97¬



e 40 Handelsvorderingen 1.162.993,64¬

CI)

+à 410verige vorderingen 82.129,33¬

..

e 41 RC 0,00¬

o

X

e IX. Liquide middelen -9.257,91 E

54/58Liquide middelen -9.257,91 E

rm

CI)

wl

CI) X. Overlopende rekeningen 13.744,31 ¬

e

e 490/10verlopende rekeningen 13.744,31 ¬

'el

I

mi-

, i TOTAAL ACTIEF 1.517.334,69¬

or,

eq

oª% r, PASSIEF

VD

g m I. Kapitaal 25.000,00¬

m

1003eplaatst kapitaal 25.000,00¬

et

-reil IV, Reserves 731,11¬



et 130Wettelijke reserve 731,11 ¬

et



CA

ne V. Overgedragen resultaat 290.626,10 E

te

rm 1400vergedragen resultaat 244,433,01 ¬

..

te 140VVinst van het boekjaar 46,193,09 E

Ti

P:

+à Eigen vermogen 306.979,48 E

CI)

41

=II VIII. Schulden op meer dan één jaar 102.083,57¬

-fo

174/4Fin anciële schulden 102.083,57¬

e

CU Ce "

04 IX, Schulden op ten hoogste één jaar 1.109.271,64 ¬

:r. 42Schulden op meer dan 1 jaar die binnen het jaar vervallen 24.999,96 E

P:

44Handelsschulden 541.254,13¬

450/3Belastingen 28.006,14¬

454/9Bezoldigingen en sociale lasten 55.116,69 E

471480verige schulden 149.894,72 ¬

47/48 RC 310.000,00¬

TOTAAL PASSIEF 1.617.334,69 E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

XI. Verdeling van de aandelen  Ruilverhouding  Verantwoording

(Art. 743, 100 van het Wetboek van Vennootschappen)

In totaal bestaan er in de partieel te splitsen vennootschap 250 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde Elk aandeel vertegenwoordigt bijgevolg 1/250 ste van het maatschappelijk vermogen.

Aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, AS TECHNICS BVBA, zijn 250 aandelen toegekend van de nieuw op te richten vennootschap als vergoeding voor de overdracht van een deel van het patrimonium van AS TECHNICS BVBA.

XII. Kosten verbonden aan de splitsing

De kosten van de verrichting zullen worden gedragen door de partieel te splitsen vennootschap AS TECHNICS BVBA.

Verantwoordelijkheden

De zaakvoerders zullen doen wat in hun macht ligt om deze partiële splitsing zoals voorgaand voorgesteld tot stand te brengen tegen bovengaand beschreven voorwaarden, onder het voorbehoud van de aanvaarding van dit voorstel door de Algemene Vergadering, en rekening houdende met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden vermelden aan de vennoten alle nuttige informatie zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

In het kader van dit voorstel zijn elle uitgewisselde elementen en gegevens vertrouwelijk.

XIV. Algemene Vergadering

Het voorstel zal, overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen, voorgelegd worden aan de Algemene Vergadering van de vennootschap AS TECHNICS BVBA ten vroegste zes weken na de neerlegging ervan bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het bovenstaande partiële splitsingsvoorstel werd opgesteld op 30 juni 2014 te Brussel, in twee exemplaren en zal neergelegd worden bij de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel overeenkomstig artikel 743 van het wetboek van Vennootschappen, en zal bewaard worden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap (1 exemplaar),

A.D.P. lmmobillien BVBA De heer Jean-Claude Stevens

Zaakvoerdei, vertegenwoordigd door Zaakvoerder

haar vaste vertegenwoordiger

de beer William Asselman

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2014
ÿþ3 3 1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter grif-fie'vaiNtieligem

aCiiontv,,

igt" in op

0 7 JOLI 2011,

11111 1110111 re

chtbatnIekterg van cle1111!1 Nederiandstalige

van koopeedel I3r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0863.419.665

Benaming

(voluit) : AS TECHNICS

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Groot Eiland 66-68, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag zaakvoerder

Er blijkt uit het eenparig schriftelijk aandeelhoudersbesluit dat:

De vennoten kennis hebben genomen van het ontslag van de zaakvoerder de heer Peter Asselman, wonende te Herdebeekstraat 329, 1700 Dilbeek, met ingang van 31 december 2013.

Over de kwijting van de heer Peter Asselman zal worden beslist op de eerstvolgende algemene vergadering,

IMMOBILlEN BVBA,

vertegenwoordigd door

de heer William Asselman

de heer Jean-Claude Stevens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/09/2014
ÿþ*14175206*

Ondernemingsnr : 0863.419.665 Benaming

(voluit) : AS TECHNICS

Mod 2.0

os3

I SEP. 2014

ter sgriffie van de Alederlandstaige rechtbank van koophanciel 81%e.

Griffie

tg 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbbekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte et-96/e9d/Qntie

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: 1000 Brussel, Groot Eiland 66-68 (bus 11)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING - PARTIËLE SPLITSING IN TOEPASSING VAN ARTIKEL 677 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN KAPITAALVERMINDERING  ZETELVERPLAATSING  ONTSLAG ZAAKVOERDER STATUTENWIJZIGING

.

Ingevolge Proces-Verbaal verleden voor Not. Paul Bauwens, ondergetekende, op datum van 10 september' 2014, neergelegd ter registratie, werden navolgende beslissingen genomen:

Eerste beslissing

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het kapitaal met vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) te verhogen, om het te brengen van vijfentwintigduizend euro 25.000,00) op vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), door incorporatie van de bestaande reserves zonder creatie van nieuwe aandelen, evenwel met verhoging van de nominale waarde ten belope van het passend bedrag.

Tweede beslissing

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de instrumenterende Notaris te acteren dat de kapitaalverhoging werd onderschreven en dat het kapitaal effectief werd gebracht op vijftigduizend euro (¬ : 50.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig aandelen (250) zonder aanduiding van nominale waarde.

Wijziging van artikel 5 van de statuten.

Derde beslissing

De voorzitter geeft voorlezing van artikel 749 dat letterlijk het volgende bepaalt: "De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 745 (...) en 748 niet toe te passen, in zoverre dit laatste; naar de verslagen verwijst, indien aile vennoten en aile houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien. De afstand van dat recht wordt vastgesteld een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet; besluiten." Na lezing gehoord te hebben van de twee eerste leden van artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen, beslist de vergadering en hierbij aile vennoten te verzaken aan de toepassing van d& artikelen 745 en 748 van het Wetboek van vennootschappen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst.

Vierde beslissing

De vergadering heeft voorafgaandelijk kennis genomen van het splitsingsvoorstel, hetwelke werd neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, op 7 juli 2014, gepubliceerd in de; Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, van 16 juli daarna, onder het nummer 14137413.

In toepassing van artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen, geeft de voorzitter voorlezing aan het! verslag van de bedrijfsrevisor, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten, Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", kantoor houdende te 1935 Zaventem, The Corporate Village Da Vincilaan 9  Box E.6, Elsinore Building, hier vertegenwoordigd door de heer Bert' Kegels, bedrijfsrevisor, betreffende de partiële splitsing van de vennootschap, waarvan de besluiten, gedateerd: op 25 augustus 2014 de volgende zijn:

"Inzake de partiële splitsing van de BVBA AS TECHNICS door oprichting van de BVBA GROOT EILAND 34, zijn wij bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden van oordeel

a)Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake fusie  en splitsingsverrichtingen;

b)Dat de weerhouden waarderingsmethoden volgens dewelke de ruilverhouding werd vastgesteld, in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij alle aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding tot hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de uit de afsplitsing ontstane vennootschap, verantwoord zijn door het beginsel van boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting;

c)Dat de ruilverhouding die hieruit ontstaat, zijnde 250 aandelen van de BVBA GROOT EILAND 34 voor 250

" aandelen van BVBA AS TECHNICS, op redelijke wijze is vastgesteld, gelet op de voorwaarden van el&

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

verrichting en in het bijzonder het feit dat elke houder van één aandeel in de af te splitsen vennootschap, één aandeel van de op te richten vennootschap zal ontvangen.

Bij de uitvoering van onze controle hebben geen bijzondere problemen vastgesteld bij de waardering.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen partiële splitsing en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Zaventem, 25 augustus 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CBVA

Vertegenwoordigd door Bert KEGELS"

Een exemplaar van dit rapport zal samen met de expeditie van de akte worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Vijfde beslissing

De vennoten verklaren de ruilverhouding dewelke werd aangenomen in het splitsingsvoorstel te respecteren en dat er zich geen relevante verrnogenswijzigingen hebben voorgedaan sinds de opmaak van het splitsingsvoorstel.

De vennoten van onderhavige vennootschap zullen elk evenveel aandelen toegekend worden in de nieuw op te richten vennootschap.

Zesde beslissing

De vennoten verklaren dat de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 758 van het Wetboek van Vennootschappen, door inbreng in een nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROOT EILAND 34", van het hieronder beschreven onroerend goed, gelegen te 1000 Brussel, Groot Eiland 34, en een geldsom van driehonderd en tienduizend euro (E 310.000,00) met betrekking tot de nog uit te voeren werken en eigendom van de onderhavige BVBA "AS Technics", zal plaatsvinden, zoals weergegeven in het voormelde splitsingsvoorstel.

De partiële splitsing van de BVBA "AS Technics", voornoemd, zal voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden geacht worden te zijn verwezenlijkt per 1 januari 2014 en dit op basis van de boekhoudkundige cijfers per 31 december 2013.

De overdracht van het deel van het vermogen zal volledig vergoed worden door de uitgifte van tweehonciercivieig (250) nieuwe aandelen van de nieuw op te richten Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Groot Eiland 34", die zullen verdeeld worden onder de vennoten van de onderhavige inbrengende vennootschap "AS Technics", proportioneel met hun huidig aandelenbezit.

STAD BRUSSEL, elfde afdeling, artikel 08511

Een handelshuis op en met grond en aanhorigheden gelegen Groot Eiland nummer 34, gekadastreerd volgens titel en recent kadastraal uittreksel, sectie M, nummer 1148/A, voor een oppervlakte volgens kadaster van een are (1a).

Kadastraal inkomen: Tweeduizend driehonderd zevenenzeventig euro (E 2.377,00).

OORSPRONG VAN EIGENDOM

" " "

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

Hypothecaire toestand

BODEMDECREET

»..

STEDENBOUWKUNDIGE INLICHTINGEN

Zevende beslissing

De vergadering beslist de vermindering van het patrimonium van de vennootschap ingevolge de partiële splitsing aan te rekenen door de kapitaalvermindering, zonder vernietiging van aandelen, en andere bestanddelen van het eigen vermogen ten belope van het totaalbedrag van een zevenhonderdveertigduizend driehonderd euro (¬ 740.300,00), ais volgt:

Hetzij voor een totaal van zevenhonderd veertigduizend driehonderd euro (E 740.300,00) van het eigen

vermogen, ten voordele van de nieuw op te richten begunstigde vennootschap.

De vennoten verklaren hier kennis van te hebben genomen en verklaren hun akkoord omtrent deze

vermindering van het eigen vermogen.

Achtste beslissing

Ais gevolg van voorafgaande beslissingen wordt beslist de vergadering artikel 5 van de statuten door

volgende tekst te vervangen, teneinde het in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het

kapitaal, als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro (E 25.000,00), vertegenwoordigd door

tweehonderdvijftig (250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde".

Wijziging van artikel 5 van de statuten.

Negende beslissing

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen aan de zaakvoerders, hier

aanwezig zoals voormeld, voor de uitvoering van de voorafgaande beslissingen»

Voor-behoude..n 4aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Tiende beslissing

De vergadering beslist tot ontslag van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ADP Immobiliën, met vaste vertegenwoordiger William Asselman, ais zaakvoerder van de Bvba As Technics, als zaakvoerder, die dit ontslag aanvaardt, met ingang van heden,

De vergadering geeft kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

De vergadering bevestigt de beslissing van de algemene vergadering van 29 juni 2014, betreffende het ontslag van de heer Peter ASSELMAN, met ingang van 31 december 2013, en ze verleent kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat tot op die datum.

De beide kwijtingen zullen bevestigd worden op de volgende algemene vergadering met betrekking tot de jaarrekening van de BVBA As Technics, voornoemd,

Elfde beslissing

De algemene vergadering beslist om over te gaan tot zetelwijziging naar 1601 Ruisbroek, Jean - Baptiste Rampel-bergstraat 45,

Wijziging van artikel 2 van de statuten..

Twaalfde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Dertiende beslissing

De vergadering beslist dat aile hiervoor genomen beslissingen slechts uitwerking zullen hebben onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van de inbreng in nature in de nieuw op te richten vennootschap "Groot Eiland 34", ten gevolge van onderhavige partiële splitsing, door de algemene vergadering van de nieuwe vennootschap, dewelke onmiddellijk na deze akte zal plaatshebben,

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publikatie in de Bijlagen voor het Belgisch Staatsblad.

AANHANGSELS1 uittreksel - 1 expeditie I splitsingsvoorstel - 1 verslag van de bedrijfsrevisor - 1

gecoördineerde statuten

Paul Bauwens Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 30.08.2013 13555-0441-012
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 24.08.2012 12459-0302-013
23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.06.2011, NGL 18.08.2011 11412-0227-013
10/06/2011
ÿþ

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- - I. BRU~e"

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~~VI~NIII~IUVYIMIIIII~

*11086594*

3 D Ni L1 2011





Griffie



Benaming

(voluit) : AS TECHNICS

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Groot Eiland 34 - 1000 Brussel

Ondememingsnr : 0863.19.665

Voorwerp akte : Zetel

UITREKSEL VAN DE NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS VAN DE VENNOOTSCHAP AS TECHNICS BVBA GEHOUDEN OP 27 MEI 2011 OM 19.00 UUR

De Vergadering besluit, met éénparigheid van stemmen, de zetel van de vennootschap van Groot Eiland 34 - 1000 Brussel naar Groot Eiland 66-68 - 1000 Brussel te verplaatsen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden r Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

23/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.06.2010, NGL 17.08.2010 10422-0033-013
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 24.08.2009 09633-0383-013
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 28.07.2008 08492-0380-013
16/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.06.2007, NGL 07.08.2007 07548-0181-012
29/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 22.06.2006, NGL 28.08.2006 06685-2088-013
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.06.2016, NGL 29.08.2016 16501-0495-016

Coordonnées
AS TECHNICS

Adresse
JEAN-BAPTISTE RAMPEL-BERGSTRAAT 45 1601 RUISBROEK(BT)

Code postal : 1601
Localité : Ruisbroek
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande