ASAADI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASAADI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.796.421

Publication

04/07/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 20.06.2014, DPT 01.07.2014 14252-0137-013
03/05/2013
ÿþ ModWorc111.1

'L ïit In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111I1,11.11111.1111J111111111

Griffie 23 AVR. 20131

Ondernemingsnr : 0848.796.421

Benaming

(voluit) : ASAADI

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : CHAUSSEE DE BRUXELLES 611 1731 ZELLIK-ASSE (volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING VAN DE VERSLAGEN BIJ DE GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

DL

1-1

eDL

DL

e

eq

^9 z



P:

P:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto:Neam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/09/2012
ÿþ Mal Wand 11.1

~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0: ?ety1

Benaming (~

(voluit) : ASAADI

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetei : Chaussée de Bruxelles 611, 1731 ZELLIK-ASSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Meester Alain CORNE, Notaris te Verviers, op tweeëntwintig augustus tweeduizend en twaalf, geregistreerd te (vertaald) Verviers Il, vijf bladen, geen verzendingen, op 27 augustus tweeduizend en twaalf, boek 17 blad 94, vak 3, ontvangen vijfentwintig euros, de hoofdinspecteur, A. JORIS , dat een vennootschap werd opgericht met de volgende te publiceren kenmerken

OPRICHTERS : 1/ De Heer ASAÂDI Jamal (enige voornaam), geboren te Beni Touzine, op dertien juli. negentienhonderd tweeënzeventig, rijksregisternummer : 72071337718, echtgenoot van Mevrouw EL HAJJAJI Tourya (enige voornaam), van Belgische nationaliteit, wonende te 1731 ZELLIK-ASSE, Chaussée de Bruxelles 611 ; 2/ Mevrouw EL HAJJAJI Tourya (enige voornaam), geboren te Verviers, op tweeëntwintig februari negentienhonderd vijfenzeventig, rijksregisternummer : 75022221634, echtgenote van de Heer ASAADI Jamal (enige voornaam), van Belgische nationaliteit, wonende te 1731 ZELLIK-ASSE, Chaussée de Bruxelles 611,

Met elkaar gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract tot op heden, stelsel dat tot op heden ongewijzigd is gebleven.

NAAM : ASAADI

RECHTSVORM : een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZETEL ; 1731 ZELLIK-ASSE, Chaussée de Bruxelles 611

DOEL : De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening in België, de uitoefening van de verpleegkunde door de zaakvoerder(s) die haar samenstelt/samenstellen, dewelke uitsluitend verpleegkundige(n) is/zijn die door het RIZIV is/zijn erkend. De verzorgingen worden verstrekt in naam van en voor rekening van de vennootschap. De erelonen worden geïnd door en voor rekening van de vennootschap,. Het maatschappelijk doel zal uitsluitend met naleving van de deontologische voorschriften kunnen worden nagestreefd. De vennootschap kan belangen nemen door inbrengen, inschrijvingen, fusie, ze kan zich tevens bezig houden met het bestuur of de uitoefening van het mandaat van bestuurder in andere rechtspersonen of vennootschappen met een doel gelijklopend of samenhangend met het hare of die van aard zijn de ontwikkeling van haar activiteiten te bevorderen. De vennootschap kan zich borg stellen en elke persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen ten gunste van elke persoon of vennootschap, al dan niet met haar verbonden,De vennootschap kan alle roerende of onroerende handelingen verrichten die verband houden met haar maatschappelijk doel.

DUUR : De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur,

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EUROS (18.600.-E). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

INBRENGEN IN GELD : Het maatschappelijk kapitaal werd bij de oprichting volledig geplaatst. Op de honderd aandelen werd door de oprichters onmiddellijk in geld werd ingetekend als volgt :

- Mevrouw EL HAJJAJI: vijftig (50) aandelen

- de Heer ASAÂDI : vijftig (50) aandelen.

De intekenaars hebben elk ingetekend aandeel volgestort ten belope van één derde, zijnde voor het totale bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EUROS (6.200.-E), hetgeen de comparanten verklaren en erkennen.

Ter staving van die verklaring overhandigen de comparanten aan ondergetekende Notaris een bankattest opgesteld door ING waaruit blijkt dat een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting heden een positief saldo vertoont van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EUROS (6.200.-E), voortkomend uit stortingen gedaan door de intekenaars.

BRUSSEL

Gr sR 201Z

Voor-

behouden

aan het 1-

Belgisch -

Staatsblad

I

3"





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder, of iedere zaakvoerder indien er meerdere zijn, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die het Vennootschappenwetboek voorbehoudt aan de algemene vergadering.

In alle akten die de vennootschap verbinden, moet de handtekening van de zaakvoerder onmiddellijk worden voorafgegaan of worden gevolgd door de vermelding van zijn hoedanigheid van zaakvoerder.

JAARVERGADERING : De gewone algemene vergadering van vennoten wordt elk jaar gehouden op de derde vrijdag van de maand juni, om achttien uur. Is die dag een feestdag, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag, anders dan een zaterdag.

Elke vennoot mag zelf stemmen, zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, of zijn stem schriftelijk uitbrengen. Elke aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over een aantal stemmen gelijk aan dat van zijn aandelen behalve in geval van schorsing van het stemrecht voorzien door de wet. Elke algemene vergadering wordt gehouden in de maatschappelijke zetel of in de plaats aangewezen in de oproepingsbrieven.

BOEKJAAR: Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

WINSTBESTEMMING : Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten, algemene kosten en afschrijvingen zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de netto-winst van de venootschap uit.

Van deze winst zal een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen worden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer de reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Het overblijvend saldo van de winst zal onder de vennoten worden verdeeld in verhouding tot het aantal van hun respectieve aandelen, waarbij elk aandeel een gelijk recht vertegenwoordigt.

De vennoten kunnen niettemin in de algemene vergadering beslissen het geheel of een deel van dat saldo opnieuw over te dragen, het bestemmen voor een reservefonds of het aan te wenden voor de toekenning van tantièmes aan de zaakvoerder(s).

VERDELING NETTO-ACTIEF NA ONTBINDING Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort, dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen der uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding. Het batig saldo van de vereffening zal worden verdeeld tussen de vennoten in verhouding tot het aantal van hun respectieve aandelen, waarbij elk aandeel een gelijk recht verleent

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar : Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en dertien,

2. Eerste jaarlijkse algemene vergadering : De eerste algemene vergadering zal plaatshebben in tweeduizend veertien.

3. Benoeming van zaakvoerders : Worden benoemd als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur 1/ De Heer ASAÂDI Jamal (enige voornaam), voornoemd, en 2/ Mevrouw EL HAJJAJI Tourya (enige voornaam), voornoemd. Hun mandaat zal onbezoldigd zijn behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Voor ontledend uittreksel,

Meester Alain CORNE, NOTARIS.

Tegelijk hierbij neergelegd :

-Een expeditie van de oprichtingsakte verleden in het Frans

-vertaling van de oprichtingsakte in het Nederlands

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 17.06.2016, DPT 15.07.2016 16323-0138-011

Coordonnées
ASAADI

Adresse
CHAUSSEE DE BRUXELLES 611 1731 ZELLIK

Code postal : 1731
Localité : Zellik
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande