ASCEND SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASCEND SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.654.485

Publication

17/10/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 05.09.2014, NGL 16.10.2014 14647-0506-009
24/01/2014
ÿþ Mod Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111

*1402&239

E3RUSSEL

1 5 JAN 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0837.654.485

Benaming

(voluit) : ASCEND SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Houtveld 107 - te 1500 Halle

(volledig adres)

Onderwerp akte á Benoeming vaste vertegenwoordiger

Uittreksel uit de notulen van de zaakvoerder d.d. 18.12.2013:

De zaakvoerder stelt vast dat:

De vennootschap benoemd zal worden ais zaakvoerder van de op te richten BVBA OAK.

Aangezien artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen hieromtrent bepaalt:

"Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die: belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou; volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.; Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen."

De zaakvoerder beslist om zichzelf aan te stellen als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van elk mandaat als zaakvoerder, en meer bepaald voor het mandaat binnen de op te richten vennootschap BVBA OAK, met zetel te 1500 Halle, Houtveld 107, in naam en voor rekening van de vennootschap.

De heer Wouter Jacobs aanvaardt deze opdracht en verklaart dat hij op de hoogte is van de mogelijke gevolgen van deze opdracht op het vlak van de burgerrechtelijke en strafrechtelijke aansprakelijkheid.

De zaakvoerder

De heer Wouter Jacobs

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoogd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/10/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.09.2013, NGL 30.09.2013 13600-0502-009
24/10/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.09.2012, NGL 23.10.2012 12613-0149-009
11/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11304327*

Neergelegd

07-07-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

0837654485

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - al Annexes du Moniteur belge Oprichter:

1. De heer JACOBS Wouter Lieven Eugeen, geboren te Halle op 8 november 1977, echtgenoot van mevrouw Verlinden Kristel Maria Hilda Jozefa, wonende en gedomicilieerd te 1500 Halle, Houtveld 107.

2. Mevrouw JACOBS Kirsten, geboren te Halle op 1 juni 1979, ongehuwd, wonende en gedomicilieerd te 1500 Halle, Vondel 6 bus 1.

Naam: De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam ASCEND SOLUTIONS.

Maatschappelijke zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1500 Halle, Houtveld 107. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen,

- alle activiteiten van een softwarehuis, zoals het verstrekken van professionele informaticadiensten, de analyse, ontwikkeling, verdeling, integratie, commercialisering en exploitatie van software, evenals alle handelingen omtrent de in- en verkoop en verhuur van ondersteunend materiaal;

- het verlenen van advies, consultancy, diensten en voorlichting van natuurlijke personen en rechtspersonen, zowel in de privé als in de openbare sector, zowel in binnen- als in het buitenland met betrekking tot diverse informaticasystemen en het internet;

- het beheren van bedrijven, ondermeer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming, en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen;

- het zoeken, selecteren, verwijzen en plaatsen van personeel ten behoeve van latere werkgever of werkzoekersformulering van taakomschrijvingen. Het zoeken en plaatsen van directieleden. Beheer van human resources, interim-en crisismanagement, het deelnemen aan het toezicht op ondernemingen. Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, ... Headhunting en management consulting.

- het beheren van eigen onroerend en roerend vermogen ondermeer door het verwerven en valoriseren van alle patrimonium bestanddelen, zowel roerende als onroerende, materiële en immateriële; het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen;

- het verstrekken van zekerheden, zakelijke of andere, zelfs ten behoeve van derden.

ne

Tweede blad



(voluit) : ASCEND SOLUTIONS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1500 Halle, Houtveld 107

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte houdende oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  ASCEND SOLUTIONS , met zetel te 1500 Halle, Houtveld 107, verleden voor Meester An-Katrien VAN LAER, notaris met standplaats te Herne op datum van vijf juli tweeduizend elf, blijkt via uittreksel hetgeen volgt :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopen of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde; elke aandeel een/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, al dan niet benoemd in de statuten. Zij worden aangesteld door de algemene vergadering, welke ook de duurtijd van hun mandaat, de vergoeding en hun bevoegdheid bepaalt.

Behoudens andersluidende beslissingen van de algemene vergadering, heeft elke zaakvoerder elk afzonderlijk de meest uitgebreide machten om in naam van de vennootschap op te treden en alle handelingen te stellen die bijdragen tot het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens aangelegenheden die de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden aan de algemene vergadering.

Indien er slechts één zaakvoerder is, wordt hem de volledige bestuursbevoegdheid toegekend. Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt vertegenwoordigd en geldig verbonden door elke zaakvoerder tegenover derden, en in rechte.

Toezicht: Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een commissaris, voor zover de wet verplicht er één te benoemen. Als er geen commissaris benoemd is, heeft iedere aandeelhouder het recht alle toezichts- en onderzoeksverrichtingen te doen op de handelingen van de vennootschap.

Algemene vergadering: De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar besluiten zijn bindend voor iedereen, zelfs voor de afwezige vennoten of voor hen die het niet eens waren met de genomen beslissing.

Ieder aandeel vertegenwoordigt één stem, en de algemene vergadering beraadslaagt geldig wat ook het vertegenwoordigd deel van het kapitaal is; zij beslist bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens wettelijke beperkingen.

De algemene vergadering van vennoten wordt elk jaar gehouden de eerste vrijdag van de maand september om tien uur, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats vermeld in de bijeenroepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de jaarlijkse algemene vergadering gehouden op de eerste daarop volgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang der vennootschap dit vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Boekjaar: Het maatschappelijke jaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

Hierop wordt ten minste vijf percent voorafgenomen voor de samenstelling van de wettelijke reserve totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijke kapitaal bereikt.

Over het saldo kan de algemene vergadering der vennoten beschikken, behoudens wettelijke bepalingen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. Ontbinding vereffening: Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gebeuren door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging bepaalt.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Worden er geen vereffenaars aangeduid, dan geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) in

functie, met de meest uitgebreide machten.

Na de tegeldemaking van het actief, aanzuivering van het passief en uitkering van het volgestorte

bedrag der aandelen, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten volgens het aantal aandelen dat

zij bezitten.

Overgangsbepalingen

Artikel één: eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingakte ter Griffie

van de Rechtbank van Koophandel en loopt tot en met dertig juni tweeduizend twaalf

Artikel twee: eerste algemene vergadering.

De eerste algemene vergadering zal plaats hebben in september tweeduizend twaalf.

Artikel drie: commissaris.

Zich baserend op schattingen te goeder trouw gemaakt, hebben verschijners besloten geen

commissaris te benoemen.

Artikel vier: artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

1. De verbintenissen die comparanten aangaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting vanaf heden tot de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft, zijn onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

2. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen vanaf 1 juli 2011 worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder:

Het aantal niet-statutaire zaakvoerders wordt vastgesteld op één.

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor onbeperkte duur, behoudens herroeping door de algemene vergadering:

De heer Jacobs Wouter voornoemd. Zijn mandaat is bezoldigd en zal door de jaarlijkse algemene vergadering worden vastgesteld.

Volmacht

De comparanten verlenen alle volmachten aan  Mithras Finances BVBA , gevestigd te B-7850 Edingen, Wachthuisdreef ,142, vertegenwoordigd door Mevrouw Verbeeck Sonja, met macht van substitutie, om namens de vennootschap alle formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, registratie en latere wijzigingen te doen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen via een erkend ondernemingsloket, bij alle diensten van de Federale Overheidsdienst Financiën, Economie, K.M.O Middenstand en energie, Directie Economisch potentieel.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd : uitgifte van de akte

Getekend door Meester An-Katrien Van Laer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.09.2015, NGL 27.09.2015 15600-0078-010

Coordonnées
ASCEND SOLUTIONS

Adresse
HOUTVELD 107 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande