ASCO FINANCE USA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ASCO FINANCE USA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 534.912.339

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 27.06.2014 14233-0429-031
13/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

Griffie 0 4 JUIN 201

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ASCO FINANCE USA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Weiveldlaan nummer 2 te 1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Luidens een akte verleden voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU .. Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op éénendertig mei tweeduizend dertien, werd er een Naamloze Vennootschap opgericht genaamd "ASCO FINANCE USA", waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 1930 Zaventem, Weiveldlaan 2 en met een kapitaal van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,- ¬ ) , vertegenwoordigd door honderd aandelen (100) zonder vermelding van nominale waarde.

Aandeelhouders

1) De naamloze vennootschap "ASCO INDUSTRIES", met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Weiveldlaan 2, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0441.428,489, geldig vertegenwoordigd door haar afgevaardigde bestuurder de heer Christian BOAS, wonende te 1310 La Hulpe, rue du Moulin 12.

2) De heer Christian Emile BOAS, voornoemd.

De naamloze vennootschap "ASCO INDUSTRIES" verklaart bij deze de volledige verantwoordelijkheid op zich te nemen voor onderhavige oprichting, overeenkomstig artikel 450 van het Wetboek van Vennootschappen en moet bij deze als enige oprichter beschouwd worden. De andere comparant, de heer Christian BOAS dient te worden beschouwd ais eenvoudige intekenaar.

Vorm - benaming

Naamloze Vennootschap genaamd "ASCO FINANCE USA".

Maatschappelijke zetel

Weiveldlaan nummer 2 te 1930 Zaventem.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam

1. De investering, de inschrijving, de vaste overname, de belegging, de verkoop, de aankoop en het verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, kredieten, munten en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse vennootschappen, of deze nu al dan niet een (semi)-publiek juridisch statuut hebben.

2. Het beheer van de investeringen en de deelnemingen in dochtervennootschappen, de uitoefening van beheersfuncties, het verschaffen van adviezen, management en andere diensten gelijkaardig aan de activiteiten van de vennootschap. Deze diensten kunnen geleverd worden op contractuele of statutaire basis en in de hoedanigheid van externe adviseur of van orgaan.

3. De aankoop, de verkoop, de ontwikkeling, de verwezenlijking van onroerende goederen, het verwerven en de overdracht van opties of andere onroerende rechten.

4, Leningen en voorschotten toestaan onder gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan alle verbonden vennootschappen of aan die vennootschappen waarin zij een deelneming bezit, evenals alle verbintenissen van diezelfde vennootschappen garanderen en het stellen van zekerheden voor diezelfde vennootschappen onder gelijk welke vorm en voorwaarden en voor gelijk welke duur.

o539 J9z 333

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die haar bedrijf op rechtstreekse of onrechtstreekse wijze uitbreiden of bevorderen. Zij kan alle roerende of onroerende goederen verwerven, zelfs indien deze geen enkel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan op alle mogelijke manieren een belang stellen in alle zaken, bedrijven of vennootschappen met een identiek, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel, of die de ontwikkeling van haar bedrijf zouden begunstigen, haar grondstoffen zouden verschaffen, de afzet van haar producten zouden vergemakkelijken of die voor haar een bron of een afzet van haar producten zouden vergemakkelijken of die voor haar een bron of een afzetmarkt uitmaken.

Het maatschappelijk doel valt niet onder de bepalingen van het koninklijk besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig en de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Het maatschappelijk doel kan worden uitgebreid of beperkt door een statutenwijziging onder de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,- ¬ ), vertegenwoordigd door honderd aandelen (100) zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal, volledig ingetekend en op de volgende wijze volstort.

1) De naamloze vennootschap "ASCO INDUSTRIES", voornoemd, ten belope van negentig aandelen (90), voor een inbreng van vijfenvijftigduizend driehonderd vijftig euro (55,350,- ¬ ), volledig volstort;

2) De heer Christian Emile BOAS, voornoemd, ten belope van tien aandelen (10), voor een inbreng van

zesduizend honderd vijftig euro (6.150,- ¬ ), volledig volstort.

Totaal; honderd aandelen (100).

Winstverdeling

Van de netto winst, vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen, wordt minstens vijf percent afgehouden voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Deze afname is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt; ze moet worden hernomen wanneer ze gebruikt is geworden.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die op voorstel van de Raad van Bestuur, ieder jaar over de aanwending ervan zal beslissen, bij meerderheid van stemmen.

Bij ontbinding, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa aangewend om in geld of effecten het afbetaald bedrag van de aandelen terug te betalen,

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Gewone algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering komt samen op de derde vrijdag van de maand mei om zestien uur. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur plaats.

De oproepingsbrieven kunnen voorschrijven dat, om te worden toegelaten tot de algemene vergadering, elke eigenaar van aandelen drie volle dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn effecten aan toonder moet deponeren op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen vernield in de oproepingsberichten.

Zij kunnen ook voorschrijven dat de houders van aandelen op naam, de Raad van Bestuur, binnen eenzelfde termijn, schriftelijk (per brief of volmacht) moeten verwittigen betreffende hun voornemen aan de vergadering deel te nemen en voor welk aantal titels zij wensen deel te nemen aan de stemming.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke bepalingen.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit ten minste het minimum aantal van bestuurders vereist door de wet, al dan niet aandeelhouders, die voor hocgstens zes jaar worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, die ze te allen tijde kan ontslaan.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De vennootschap wordt in en buiten rechte in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een staatsambtenaar of een openbaar ambtenaar, vertegenwoordigd

- hetzij door twee bestuurders gezamenlijk, hetzij door haar afgevaardigde bestuurder alleen handelend, die geen bewijs zullen moeten leveren van een voorafgaande beslissing van de Raad van Bestuur, jegens derden, met inbegrip van de Heren Hypotheekbewaarders;

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door de afgevaardigde belast met het dagelijks bestuur, alleen handelend.

De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers voor zover deze binnen de perken van hun volmacht handelen.

Voor-

behouden

, aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De comparanten hebben op termijn de volgende beslissingen genomen:

Aangezien de vennootschapsovereenkomst gesloten is en de statuten vastgelegd zijn, hebben de comparanten, op termijn, de volgende beslissingen genomen, die effectief zullen worden wanneer de vennootschap haar juridische persoonlijkheid verkregen heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen :

1. Bestuurders

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee en worden tot deze functies geroepen voor een periode

van zesjaar:

- de heer Christian BOAS, voornoemd;

- de heer Emile BOAS, wonende te 1950 Kraainem, Mooiloverlaan 1A, met rijksregistemummer 68.04.04-

437.26;

die aanvaarden.

Het mandaat der hierboven benoemde bestuurders zal eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene

vergadering van tweeduizend negentien.

Het mandaat der hierboven benoemde bestuurders is onbezoldigd uitgeoefend.

De vertegenwoordiging van de vennootschap zal uitgeoefend worden overeenkomstig artikel 27 der

statuten.

2. Commissaris(sen)

De comparanten beslissen een commissaris te benoemen, overeenkomstig artikel 142 van het Wetboek van Vennootschappen, voor een periode van drie jaar en wordt tot deze functie benoemd :

De burgerlijke coöperatieve vennootschap KPMG Bedrijfsrevisoren, met kantoor te Bourgetlaan 40 te 1130 Brussel, vertegenwoordigd door de heer Dominic ROUSSELLE, ais vaste vertegenwoordiger.

Het blijkt uit de notulen van de 'algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden op dezelfde datum dat het mandaat der hierboven benoemde commissaris zal eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van tweeduizend zestien.

3. Eerste jaarlijkse algemene vergadering . De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt vastgesteld in mei tweeduizend veertien.

4. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien.

5. Afgevaardigd bestuurder

De comparanten beslissen tot de functie van afgevaardigd bestuurder van de vennootschap, en dit voor de

hele periode van zijn bestuurdersmandaat te benoemen; de heer Christian BOAS, voornoemd.

De afgevaardigd bestuurder is belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de

vertegenwoordiging van de vennootschap betreffende dit bestuur overeenkomstig de statuten.

De afgevaardigd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap alleen te vertegenwoordigen, zoals

voorzien in artikel 27 van de statuten.

Het mandaat van de aldus benoemde afgevaardigd bestuurder wordt onbezoldigd uitgevoerd.

6. Delegatie van machten

De comparanten verklaren aan te stellen als bijzondere lasthebber van de vennootschap met macht van substitutie, Numibel BVBA  Egide Van Ophemstraat 40C -- 1180 Brussel, en aan zijn gevolmachtigden of aangestelden, in het bijzonder Mevrouw Smets Nathalie, met de machtiging om samen of alleen te handelen, ten einde over te gaan tot de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en haar registratie als BTW belastingplichtige inclusief de macht om deze inschrijvingen te verbeteren en/of te wijzigen indien nodig. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij elke administratie en vennootschap.

De uitgiften en uittreksels zijn afgeleverd voor registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de formaliteiten in verband met het verkrijgen van het ondernemingsnummer,

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, notulen van de algemene

vergadering dd. 31/05/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/03/2015
ÿþMoa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

I 9 FEB. 2015

ter griffie van da M ederlandstalige rechtbank vû,iGi: QJhandel Brussel

"

1

111111111!,111R111 1111111

Ondememingsnr : 0534.912.339

Benaming

(voluit) : ASCO FINANCE USA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Weiveldiaan nummer 2 te Zaventem (1930 Zaventem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN NATURA EN IN SPECIEN - WIJZIGING VAN

ARTIKEL 5 DER STATUTEN - DELEGATIE VAN MACHTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders bijeengekomen, van de naamloze vennootschap "ASCO FINANCE USA", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te. 1930 Zaventem, Weiveldlaan 2, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm, van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK: de CRAYENCOUR", op negentien december tweeduizend veertien, geregistreerd op het 1ste ' Registratiekantoor van Brussel 3 op veertien januari nadien, boek 000 blad 000 vak 0792, ontvangen vijftig euro; (50 EUR), geind door de Ontvanger, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met: éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Eerste beslissing - Kapitaalverhoging door inbreng in natura en in speciën

A) Goedkeuring van de verslagen voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura,

1) Het verslag opgesteld door de Bedrijfsrevisor Dominic Rousselle van KPMG Bedrijfsrevisoren, waarvan de kantoren gevestigd zijn te Haren (1130 Brussel), Bourgetlaan 40, de dato 19 december 2014 ter uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, meer bepaald betrekking hebbend op de beschrijving van de inbreng in natura, waarvan hierna sprake, en op de toegepaste methoden van waardering.

De besluiten van dit voormeld verslag van de Bedrijfsrevisor luiden letterlijk ais volgt:

"De kapitaalverhoging door inbreng in natura van vennootschap Asco Finance USA N.V. door vennootschap Asco Industries N.V. bestaat uit de kapitaalverhoging in natura ten belope van drie miljoen zeshonderdduizend euro (3.600.000,00 ¬ ) om het te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 ¬ ) tot drie miljoen zeshonderd eenenzestigduizend vijfhonderd euro (3,661.500,00 ¬ ) door een inbreng door één van de bestaande aandeelhouders, zijnde de naamloze vennootschap "Asco Industries", pro rata zijn deelname in het maatschappelijk kapitaal van een deel van de schuldvordering voor een totaal bedrag van 28.356.050 USD die hij heeft op de naamloze vennootschap "Asco Finance USA" ten belope van drie miljoen zeshonderdduizend euro (3.600.000,00 ¬ ), met als vergoeding 5.853 nieuwe aandelen. De schuldvordering zal worden ingebracht aan haar nominale waarde. Aangezien de schuldvordering is uitgedrukt in USD zal deze, ten belope van de inbreng, worden omgezet in EUR aan de EUR/USD koers op de datum van de inbreng,

Op grond van ons nazicht verklaren wij dat:

a)de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)de door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde, van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 5.853 aandelen van de vennootschap Asco Finance USA N.V. , zonder vermelding van nominale waarde.

Deze aandelen

.hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van Asco Finance USA N.V.; Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

s

lnhWtioen

'aan hét

Belgisch

Staatsblad

.zullen deelnemen in de resultaten van Asco Finance USA N.V. vanaf 19 december 2014;

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen `fairness opinion' iS.

Dit rapport werd opgesteld in uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de kapitaalsverhoging van de vennootschap Asco Finance USA N.V. door inbreng in natura en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden."

2) Bijzonder verslag van de Raad van Bestuur de dato 19 december 2014, ter uitvoering van artikel 602 van ' het Wetboek van Vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng in natura waarvan hierna sprake, als de kapitaalverhoging die eruit voortvloeit, van belang zijn, en ook waarom eventueel afgeweken wordt van de conclusies van het voormelde verstag van de Bedrijfsrevisor.

B) Verhogingen van het kapitaal.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen zoals volgt:

-in natura ten belope van drie miljoen zeshonderdduizend euro (3.600.000,00 ¬ ) om het te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 ¬ ) tot drie miljoen zeshonderd eenenzestigduizend vijfhonderd euro (3.661.500,00 ¬ ) door een inbreng door één van de bestaande aandeelhouders, zijnde de naamloze vennootschap "Asco Industries", voornoemd, pro rata zijn deelname in het maatschappelijk kapitaal van een deel van de schuldvordering voor een totaal bedrag van achtentwintig miljoen driehonderdzesenvijftigduizend vijftig US Dollar (28.356.050,00 USD) die hij heeft op de naamloze vennootschap "Asco Finance USA", ten

" belope van drie miljoen zeshonderdduizend euro (3.600.000,00 ¬ ).

-in speciën ten belope van vierhonderdduizend euro (400.000,00 ¬ ), om het te brengen van drie miljoen zeshonderd eenenzestigduizend vijfhonderd euro (3.661.500,00 ¬ ) tot vier miljoen eenenzestigduizend vijfhonderd euro (4.061.500,00 ¬ ) door een inbreng in speciën, door één van de bestaande aandeelhouders, zijnde de heer BOAS Christian, voornoemd, nadat de andere aandeelhouder uitdrukkelijk afstand heeft gedaan van zijn voorkeurrecht tot inschrijving op de kapitaalverhoging, voor een bedrag van vierhonderdduizend euro (400.000,00¬ ).

Tweede beslissing - Wijziging van artikel 5 van de statuten

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, met de huidige toestand van de vennootschap en met het Wetboek van' vennootschappen, zoals volgt:

"ARTIKEL 5 - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vier miljoen eenenzestigduizend vijfhonderd euro (4.061.500,00 ¬ ), vertegenwoordigd door zesduizend zeshonderd en vier aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/zesduizend zeshonderd en vierde (116.604de) van het maatschappelijk kapitaal."

Derde beslissing  Delegatie van machten

De vergadering beslist volmacht te geven aan de afgevaardigde bestuurders evenals hun lasthebbers en de heer VAN DEN BROEK Nicolas, woonplaats kiezend op de kantoren van de naamloze vennootschap "Asco Industries", te 1930 Zaventem, Weiveldlaan 2, elkeen met het recht individueel te handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de uitvoering van de voorgaande beslissingen (inclusief de aanpassing en ondertekening van het aandelenregister van de vennootschap), de wijzigingen van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties (onder de meer de BTW), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen en aan de instrumenterende notaris om de statuten van de vennootschap te coördineren en een afschrift daarvan te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard 1NDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, verslag opgesteld door de Bedrijfsrevisor Dominic Rousselle van KPMG Bedrijfsrevisoren en verslag van de Raad van Bestuur de dato 19 december 2014, ter uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.05.2015, NGL 17.06.2015 15187-0291-029
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.05.2016, NGL 14.06.2016 16184-0184-032

Coordonnées
ASCO FINANCE USA

Adresse
WEIVELDLAAN 2 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande