ASCURE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ASCURE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.494.621

Publication

02/04/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

7 201fri

Griffie

Ondernemingsnr : 0472.494.621

Benaming

(voluit) : ASCURE

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Woluwedal, 18  1932 Sint-Stevens-Woluwe

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING  ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 31 januari 2014, met ais registratievermelding :

"Geregistreerd drie blad(en), één renvooi(en) op het 3e° Registratiekantoor van Elsene op 11 februari 2014. Boek 81, blad 84, vak 07. Ontvangen : vijftig euro (50,00 ¬ ). De Eerstaanwezend inspecteur w.n. (getekend) C. DUMONT pour MARCHAL D."

dat de buitengewone algemene vergadering van de enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap. "ASCURE", waarvan de zetel gevestigd is te Sint-Stevens-Woluwe (B-1932 Sint-Stevens-Woluwe), Woluwedal,. 18, besloten heeft

1. overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke voorwaarden en modaliteiten, tot; goedkeuring van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting als gevolg van ontbinding zonder vereffening van huidige vennootschap "ASCURE" (overgenomen vennootschap), bij wijze van overgang' onder algemene titel van haar gehele vermogen in de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRICEWATERHOUSECOOPERS ENTERPRISE ADVISORY", verkort "PWC ENTERPRISE ADVISORY", waarvan de zetel gevestigd is te B-1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal, 18, met ondernemingsnummer BTW BE 0415.622.333 RPR Brussel (overnemende vennootschap).

De vergadering heeft bijgevolg besloten tot de ontbinding zonder vereffening van de vennootschap.

Alle handelingen gesteld door de overgenomen vennootschap vanaf (en met inbegrip van) 1 juli 2013, worden' boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Conform artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen, zal door de overnemende vennootschap geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, gezien deze laatste de enige aandeelhouder is van de overgenomen vennootschap.

De vergadering heeft verklaard dat er zich in het overgedragen actief van de vennootschap geen onroerende goederen bevinden, en dat zij geen eigendomsrechten op onroerende goederen, noch zakelijke rechten, noch enige zakelijke zekerheden bezit waarop enig decreet of ordonnantie betreffende de bodemsanering van toepassing is.

Zij heeft tevens verklaard dat de handelszaak van de overgenomen vennootschap vrij en onbelast is.

2. dat voorgaand besluit genomen is onder de opschortende voorwaarde van een overeenstemmend besluit tot

met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de buitengewone algemene vergadering van de

vennoten van de overnemende vennootschap,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Vincent Vroninks, geassocieerd notaris.

In111!1m~u~m~~unuu

907 58

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Geiktdr'ge neerlegging

- de expeditie van het proces-verbaal met als bijlage

- 1 onderhandse volmacht.

Op-delaatstel blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 12.12.2013, NGL 13.01.2014 14007-0591-032
16/12/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

04 -12- 2013

Griffie

Ondernemingsnr: 0472.494.621

Benaming

(voluit) : Ascure

(verkort)

Rechtsvorm : NV

Zetel : Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676 van het; Wetboek van vennootschappen tussen enerzijds

PRICEWATERHOUSECOOPERS ENTERPRISE ADVISORY

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Woluwedal 18

1932 Sint-Stevens-Woluwe

BE 0415.622.333 RPR Brussel

"Overnemende Vennootschap"

en anderzijds

S&V MANAGEMENT CONSULTANTS

Naamloze Vennootschap

Woluwedal 18

1932 Sint-Stevens-Woluwe

BE 0448.011.425 RPR Brussel

"Over te Nemen Vennootschap 1"

ASCURE

Naamloze Vennootschap

Woluwedal 18

1932 Sint-Stevens-Woluwe

BE 0472.494.621 RPR Brussel

"Over te Nemen Vennootschap 2"

Voorafgaande uiteenzetting

PricewaterhouseCoopers Enterprise Advisory CVBA, enerzijds, als Overnemende Vennootschap, en S&V, Management Consultants NV, als Over te Nemen Vennootschap 1, en Ascure NV, ais Over te Nemen' Vennootschap 2, anderzijds, hebben de intentie om een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna "vereenvoudigde fusie"), in overeenstemming met artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn."), door te voeren. Het gehele vermogen (zowel de rechten ais de verplichtingen) van S&V Management Consultants NV en Ascure NV zal door ontbinding zonder vereffening overgaan op PricewaterhouseCoopers Enterprise Advisory CVBA, die op datum van de beslissing tot vereenvoudigde fusie; de enige aandeelhouder van S&V Management Consultants NV en Ascure NV zal zijn, overeenkomstig artikel; 676, 1°W.Venn.

Op 29 november 2013 werd, in overeenstemming met artikel 719 W. Venn., door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot een met. fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzlj van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens zes weken vóór de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, een fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel (i.e. Brussel) neer te leggen (artikel 719 W. Venn.).

A. Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde vereenvoudigde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PricewaterhouseCoopers Enterprise Advisory, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Wofuwedal 18.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0415.622.333. Deze vennootschap heeft volgens artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft tot deel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in samenwerking met derden, zelf of door tussenkomst van elk andere natuurlijke of rechtspersoon, als dienstverlener of middels de uitoefening van mandaten of anderszins, in België of in het buitenland:

de advisering, de begeleiding en de ondersteuning met betrekking tot de volgende niet-exhaustieve lijst van aangelegenheden en materies:

financiën; bedrijfsrapportering; beheer; nationale en internationale principes, normen en standaarden; performantieverbetering; processen en procesintegratie; operationele processen; strategie; *technologie; HP; outsourcing; effectiviteit; due diligence; transacties, structureringen en reorganisaties; controle; oprichting, verwerving en financiering van ondernemingen; corporate finance; business recovery; crisismanagement; bedrijfsintegratie; onderzoek en expertise; waarderingen; economische analyse; duurzaam ondernemen; waardecreatie; deugdelijk bestuur, risicobeheer en naleving van wet- en regelgeving; veiligheid; risico-analyse en  evaluatie;

en dit ten bate van natuurlijke personen en privaatrechtelijke of publiekrechtelijke rechtspersonen, en meer in het algemeen, ten bate van om het even welke onderneming, organisatie, vereniging of instelling van welke aard dan ook.

De vennootschap kan alle mandaten uitoefenen, beheershandelingen stellen en commissie- of andere verrichtingen' uitvoeren met betrekking tot roerende en onroerende goederen en met betrekking tot alle rechten van welke aard ook,. en in het algemeen, alle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks uit het hoofddoel voortvloeien.

De vennootschap kan belangen nemen, hetzij bij wijze van inbreng, overdracht van schuldvordering, plaatsing van aandelen, deelneming, fusie, financiële tussenkomst, hetzij bij wijze van aankoop, verkoop, ruiling van alle roerende of onroerende waarden, hetzij op elke andere wijze, in alle bestaande of te creëren vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, in België of in het buitenland, met om het even welke vorm.

De vennootschap kan alle verrichtingen stellen en alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen of andere uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden, geheel of gedeeltelijk, met haar doel, of die voor haar nuttig zijn of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken,

De bepalingen die voorafgaan moeten worden uitgelegd in hun meest ruime betekenis." Zij wordt hierna `PwC EA' of `Overnemende Vennootschap' genoemd.

2.De naamloze vennootschap "S&V Management Consultants" met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Wofuwedal 18,

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0448.011.425. Deze vennootschap heeft volgens artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving;

"De vennootschap heeft tot doei zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:

alle consulting- en managementactiviteiten (onder meer interimmanagement en het verstrekken van advies in verband met managementactiviteiten) gericht op bedrijven, ondernemingen of private personen in het algemeen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

de doceren en alle opleidingsactiviteiten in het algemeen, het organiseren van seminaries en stages;

het ontwikkelen, implementeren, onderhouden en commercialiseren van software;

leleggingsadvies en het beheer van roerende vermogens onder al zijn vormen;

de aan- en verkoop, de verkaveling, het huren en verhuren van gebouwde en ongebouwde onroerende goederen, het laten bouwen, restaureren en laten omvormen van onroerende goederen, het beheer van onroerende goederen alsmede alle tussenkomsten in verband met dusdanige verrichtingen, en in het algemeen alle verrichtingen betrekking hebbende op onroerende goederen,

Alle reisactiviteiten;

De aan- en verkoop, het huren en verhuren van allerlei vaartuigen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.'

Zij wordt hierna `S&V' of `Over te Nemen Vennootschap 1' genoemd.

3.0e naamloze vennootschap "Accure" met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0472.494.621 Deze vennootschap heeft volgens artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft tot doel :

1.Computeradviesbureaus, waaronder onder meer dient te worden begrepen :

-verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software) : analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing;

-de activiteiten van systeemintegrators.

2.Realisatie van programma's en gebruiksklare systemen waaronder onder meer dient te worden begrepen :

-analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uit geven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data identificatie; ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur;

-het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's;

-het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's;

-de toepassing van elektronische computertechnieken in de industriële bedrijvigheid;

-de ontwikkeling van hooggekwalificeerde softwareproducten en de commercialisatie ervan. 3.Gegevensverwerking.

4.De groot- en kleinhandel in, de import en export, huur en verhuur, distributie, fabricage en assemblage van aile electronisch materiaal bestemd voor gegevensverwerking, bedrijfsautomatisering en telecommunicatie, waaronder hardwarematerialen voor computers, onderdelen, randapparatuur en benodigdheden, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde.

5.1-let samenstellen en commercialiseren van een internationaal en commercieel datacommunicatienetwerk voor computer.

6.1-let geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en opstarten van informaficaprojecten, organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking.

7.Het ontwerpen, de handel, de plaatsing en de fabricatie van schakelborden voor de energieverdeling en telecommunicatiesystemen in computerruimten alsmede de erbij horende elementen.

8.De ontwikkeling van hooggekwalificeerde soft- en hardware producten en de commercialisatie ervan, evenals de verkoop van licenties en rechten met betrekking tot software.

9.Het uitwerken en installeren van datanetten, allerhande programmering, systeemanalyse, installatiebedieningen opleiding inzake computers.

10.Alle andere activiteiten in verband met computer.

11.Alle activiteiten in verband met internet, alle internettoepassingen, waaronder in het bijzonder het ontwerpen, opstellen, creëren en uitbaten van websites zowel voor eigen rekening als in opdracht van derden, het verlenen van internetaansluitingen, de e-commerce evenals alle dienstverlening aangaande het voorgaande.

De aansluiting en verdeling van internet zowel aan ondernemingen als aan particulieren, alsook het ontwerpen, het fabriceren, het plaatsen en de handel inzake telecommunicatiesystemen.

12.Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels- of sociale aangelegenheden. 13.Alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

.ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

14.Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnèn en fabrhcageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, econo-mische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen ailes te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van bedrijven van nut kan zijn.

15. Holding.

16.Managementactiviteiten van holdings.

17.De deelname onder welke vorm ook aan de oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

18.Het beheer van allerhande patrimonia en het verstrekken met raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten, materialen en materieel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordigen

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Zij wordt hierna `Accure' of `Over te Nemen Vennootschap 2' genoemd.

B.Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap 1 en de Over te Nemen Vennootschap 2 boekhoudkundig en wat betreft directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Vanaf 1 juli 2013 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap 1 en de Over te Nemen Vennootschap 2 boekhoudkundig en wat betreft directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

C.Rechten die de Ovememende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap 1 en van de Over te Nemen Vennootschap 2, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap 1 en in de Over te Nemen Vennootschap 2 geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben.

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap 1 en in de Over te Nemen Vennootschap 2 tevens geen houders van andere effecten dan aandelen.

D.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de leden van de bestuursorganen van de Overnemende Vennootschap, de Over te Nemen Vennootschap 1 en de Over te Nemen Vennootschap 2 worden geen bijzondere voordelen toegekend in het kader van deze fusie.

E.Statutenwijziging

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap acht het noodzakelijk om het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap uit te breiden naar aanleiding van de voortzetting, door de Overnemende Vennootschap, van de activiteiten van de Over te Nemen Vennootschap 1 en van de Over te Nemen Vennootschap 2 ingevolge deze vereenvoudigde fusie. Meer bepaald stelt de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap voor om de door de Over te Nemen Vennootschap 1 uitgeoefende activiteit van het ontwikkelen, implementeren, onderhouden en commercialiseren van software in te lassen in het maatschappelijk doel van de Ovememende Vennootschap. Het uitgebreide maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap zal er dus als volgt uitzien:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in samenwerking met derden, zelf of door tussenkomst van elk andere natuurlijke of rechtspersoon, als dienstverlener of middels de uitoefening van mandaten of anderszins, in België af in het buitenland:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

de advisering, de begeleiding en de ondersteuning met betrekking tot de volgende niet-exhaustieve lijst van aangelegènheden en materies:

financiën; bedrijfsrapportering; beheer; nationale en internationale principes, normen en standaarden; perfomiantieverbetering; processen en procesintegratie; operationele processen; strategie; technologie; HR; outsourcing; effectiviteit; due diligence; transacties, structureringen en reorganisaties; controle; oprichting, verwerving en financiering van ondernemingen; corporate finance; business recovery; crisismanagement; bedrijfsintegratie; onderzoek en expertise; waarderingen; economische analyse; duurzaam ondernemen; waardecreatie; deugdelijk bestuur, risicobeheer en naleving van wet- en regelgeving; veiligheid; risico-analyse en  evaluatie;

het ontwikkelen, implementeren, onderhouden en commercialiseren van software,

en dit ten bate van natuurlijke personen en privaatrechtelijke of publiekrechtelijke rechtspersonen, en meer in het algemeen, ten bate van om het even welke onderneming, organisatie, vereniging of instelling van welke aard dan ook.

De vennootschap kan alle mandaten uitoefenen, beheershandelingen stellen en commissie- of andere verrichtingen uitvoeren met betrekking tot roerende en onroerende goederen en met betrekking tot alle rechten van welke aard ook, en in het algemeen, alle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks uit het hoofddoel voortvloeien.

De vennootschap kan belangen nemen, hetzij bij wijze van inbreng, overdracht van schuldvordering, plaatsing van aandelen, deelneming, fusie, financiële tussenkomst, hetzij bij wijze van aankoop, verkoop, ruiling van alle roerende of onroerende waarden, hetzij op elke andere wijze, in alle bestaande of te creëren vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, in België of in het buitenland, met om het even welke vorm.

De vennootschap kan alle verrichtingen stellen en alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen of andere uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden, geheel of gedeeltelijk, met haar doel, of die voor haar nuttig zijn of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

De bepalingen die voorafgaan moeten worden uitgelegd in hun meest ruime betekenis:

F.Bodemsanering

De Over te nemen Vennootschap 1 en de Over te Nemen Vennootschap 2 zijn geen eigenaars van onroerende goederen of titularissen van zakelijke rechten waarvan de overdracht valt onder de toepasselijke bepalingen van het Vlaamse Bodemdecreet.

G. Procedure

De vennootschaprechtelijke procedure die dient nageleefd te worden ter verwezenlijking van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting is uiteengezet in de artikelen 719 11m 727 van het W.Venn. Overeenkomstig deze procedure dient geen bijzonder fusieverslag te worden opgemaakt door de raad van bestuur noch door de commissaris. De volgende stap in de procedure zef de goedkeuring van de fusie door de respectieve algemene vergaderingen zijn.

H.Fiscaie verklaringen

De bestuursorganen van aile betrokken vennootschappen verklaren dat deze vereenvoudigde fusie hun inziens beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek Registratierechten en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek lnkomstenbelastingen 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

Teneinde de voorgenomen vereenvoudigde fusie conform de wettelijke bepalingen door te voeren zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden buitengewone algemene vergaderingen is uiterlijk 31 januari 2014. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

x.1

Voorbehouden aan bat Belgisch Staatsblad

Het bovenstaande fusievoorstel zal uiterlijk op 5 december 2013 worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel (dienst venpootsbhapsakten),

Opgemaakt in zes exemplaren op 29 november 2013, Elk bestuursorgaan erkent er twee getekende exemplaren van te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om op de griffie te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Getekend,

Floris Ampe BVBA

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door vaste vertegenwoordiger

Floris Ampe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/12/2013
ÿþMoa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RIU11112Pil

L~~~

.

7rie

~

Griffie

Ondernemingsnr : 0472.494.621

Benaming

(voluit) : Ascure

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe

(volledig adres)

=

Onderwerpakte : Herbenoeming bestuurder

De algemene vergadering van aandeelhouders d.d. 20 december 2012 heeft beslist om de vennootschap F., De Wolf Consulting BVBA, met maatschappelijke zetel te 1761 Borchtlombeek, Mansborrestraat 3,, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Filip De Wolf, wonende te 1761 Borchtlombeek, Mansborrestraat 3, te herbenoemen ais bestuurder. Deze beslissing heeft uitwerking vanaf 1 januari 2012. Het; mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Getekend,

Fioris Ampe BVBA

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door vaste vertegenwoordiger

Floris Ampe

Op de laatste blz. van LuIia BB vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de porso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.12.2012, NGL 16.01.2013 13010-0324-036
10/08/2012 : GE196794
16/07/2012 : GE196794
09/03/2012 : GE196794
01/09/2011 : GE196794
01/08/2011 : GE196794
18/10/2010 : GE196794
06/08/2010 : GE196794
24/07/2009 : GE196794
18/07/2008 : GE196794
09/01/2008 : GE196794
14/09/2007 : GE196794
11/06/2007 : GE196794
31/07/2006 : GE196794
25/04/2006 : GE196794
03/02/2006 : GE196794
27/07/2005 : GE196794
27/07/2005 : GE196794
07/07/2005 : GE196794
17/05/2004 : GE196794
09/07/2003 : GE196794
06/03/2003 : GE196794
06/03/2003 : GE196794
17/02/2003 : GE196794
22/11/2002 : GE196794
13/09/2002 : GE196794
21/02/2002 : GE196794
31/08/2001 : GE196794

Coordonnées
ASCURE

Adresse
WOLUWEDAL 18 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Code postal : 1932
Localité : Sint-Stevens-Woluwe
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande