ASEPTICOM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ASEPTICOM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 864.794.689

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 24.02.2014, NGL 29.04.2014 14108-0217-012
03/06/2014
ÿþ41 Mod word 41.1

--.----"--'--r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A ~

,---;,\- f-.f x~`:~

,~~ . ~1

llIl~u~unii~n~~~Mi

*14110 3

bel at

k BE

Sta

~uN

neergelegd/ontvangen op

2 2 MEI 2014

ter griffie van deierlandstalige

htbanlc van k t.n,pl~~rl,~~i.~lr



Ondememingsnr : 0864.794.689

Benaming

(voluit) : ASEPTICOM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg 289, 1730 Asse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel Advocaat Bart Heuninckx BV BVBA - Asepticom NV

NV ASEPTICOM

Brusselsesteenweg 289

B-1730 Asse

Ondernemingsnummer : 0864.794.689

BTW-nummer : BE 0864.794.689

FUSIEVOORSTEL

Ondergetekenden

-Dhr Bart Heuninckx, wonende te 1730 Asse, Brusselsesteenweg 289, gedelegeerd bestuurder, en -Dhr Bart Heuninckx, optredend als zaakvoerder van de Bvba Advocaat Bart Heuninckx, bestuurder

van de NV ASEPTICOM, met zetel te 1730 Asse Brusselsesteenweg 289, stellen hierbij het voorstel tot fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen van de NV ASEPTICOM, met zetel te 1730 Asse, Brusselsesteenweg 289, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de BV BVBA ADVOCAAT BART HEUNINCKX, met zetel te 1730 Asse, Brusselsesteenweg 289, tegen uitreiking van één aandeel.

Om te voldoen aan Artikel 693 Wetboek van Vennootschappen stelt de raad van bestuur het fusievoorstel op in volgende zin :

1.Rechtsvorm, naam , doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

1.1 De NV ASEPTICOM met zetel te B-1730 Asse  Brusselsesteenweg 289 heeft ais doel

"Zo in binnen- als in buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als bij wijze van

deelneming :

-Groot- en kleinhandel in pharmaceutische producten en voedingsstoffen.

-Groot- en kleinhandel in chemische producten.

-Groot- en kleinhandel in medische apparatuur.

-Organisatie van seminaries in het binnen- en buitenland op wetenschappelijke en diverse vlakken.

-Ontwikkelen van apparaten voor het zoeken van asseptie, dit om de noso-comiale infectie in ziekenhuizen

en andere inrichtingen te bestrijders en te vermijden.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of

onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag op welke wijze ook, belangen nemen, zowel in België als in het buitenland, in alle zaken,

ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel

nastreven of die van aard zijn om de uitbreiding van haar ondernemingen te begunstigen, haar grondstoffen

te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken en ermee samensmelten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen: voornamelijk doch niet uitsluitend op vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruimte betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande,

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar bestuursorgaan of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Dit alles in de breedst mogelijke zin van het woord en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

Zij mag aandelen nemen bij wijze van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming, met een gelijkwaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid en in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief, doch enkel aanduidend."

Hierna ook genoemd "over te nemen vennootschap"

1.2De BV BVBA ADVOCAAT BART HEUNINCKX met zetel te B-1730 Asse  Brusselsesteenweg 289 heeft als doel :

"De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat zoals het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en boeken en het optreden als bestuurder en vereffenaar.

De vennootschap mag, autonoom en in samenwerking met anderen, rechtstreeks en onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden, alle roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat of tot de ontwikkeling ervan kunnen bijdragen. De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van advocaat.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn ; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs,

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in het Wetboek van Vennootschappen gesteld zijn."

Hierna ook genoemd "de overnemende vennootschap"

2.De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleg

1 (één) volstort nieuw aandeel van de BV BVBA ADVOCAAT BART HEUNINCKX wordt uitgereikt aan de aandeelhouder van de NV ASEPTICOM, hetzij 1 (één) aandeel van de BV BVBA ADVOCAAT BART HEUNINCKX tegen 626 ( zeshonderd zesentwintig) aandelen van de NV ASEPTICOM, zonder opleggingsgeld.

3.De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van de overnemende vennootschap, ni, de BV BVBA ADVOCAAT BART HEUNINCKX.

De nieuwe uitgereikte aandelen zullen vermeld worden in een aandelenregister dat zal gehouden worden overeenkomstig Artikel 463, al 1 van het Wetboek van vennootschappen. Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders die erom verzoeken,

L + }

Voor-!ehouden aan het Belgisch Staatsblad 4.De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 01/10/2013, zijnde de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, zoals hierna bepaald.

5.De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de BV BVBA ADVOCAAT BART HEUNINCKX, wordt vastgesteld op 01/10/2013, wetende dat de over te nemen vennootschap, de NV ASEPTICOM, haar laatste jaarrekening heeft afgesloten op 30 september 2013.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.





h

6.Diverse bepalingen :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge 6.1Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten toegekend worden.

6.2De bezoldiging toegekend aan de Bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van de in artikels 694, 695, 696, 708 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag bedraagt E 750,00.

6.3Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de raad van bestuur van de te fuseren vennootschappen.

7.Slotverklaring

7.1 Dit fusievoorstel zal door de zorgen van de gedelegeerd bestuurder de heer Bart Heuninckx, uiterlijk zes

weken voor de Algemene Vergadering die over de fusie moet besluiten, ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel worden neergelegd.

7,2De akte fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, zowel de rechten als verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de overnemende vennootschap zal verleden worden voor notaris Vanhencxthoven te Herentals.

Opgesteld te Asse, 05 mei 2014.

Bart Heuninckx

gedelegeerd bestuurder

Hierbij neergelegd ; fusievoorstel





Op de kaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 25.02.2013, NGL 06.05.2013 13116-0002-013
16/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i i u





BFILISSEL

Griffie

D5 AVR. 2013



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemíngsnr : 0864.794.689.

Benaming

(voluit) : ASEPTICOM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1730 Asse, Brusselsesteenweg 289

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op achttien maart twee duizend dertien, geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Herentals, Registratie op zesentwintig maart daarna boek 51167 blad 100 vak 14, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap ASEPTICOM gevestigd te 1730 Asse, Brusselsesteenweg 289, opgericht bij akte verleden voor notaris Jean-Jacques Boel met standplaats te Asse op zeven april twee duizend en vier, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig april daarna onder het (referte)nummer 04065112, beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLUIT. VERSLAGEN.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de enige vennoot zichzelf van het voorlezen van de verslagen van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor die handelen over de voorgestelde en hierna omschreven inbreng(en) in natura, over de toegepaste schattingswijze(n) en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding(en) aangezien iedere aanwezige aandeelhouder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van heeft genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn. Er worden voor de inbreng geen nieuwe aandelen toegekend, wat in de gegeven situatie verantwoord is.

d) Na de kapitaalverhoging zal het eigen vermogen nog steeds negatief zijn ten bedrage van ¬ 167.919,66

zodat iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank kan vorderen. Huidige

kapitaalverhoging strekt ertoe de schulden af te bouwen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Lennik, 30 november2012.

BVBA De Nul & C°, Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door (getekend) Roger De Nul

Bedrijfsrevisor.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor zal samen met onderhavige akte en een exemplaar van het bijzonder verslag van de raad van bestuur neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

TWEEDE BESLUIT. KAPITAALVERMEERDERING.

- De enige vennoot beslist het kapitaal te verhogen met honderd vijftig duizend euro (¬ 150.000,00) om het te brengen van tweeënzestig duizend zeshonderd euro (¬ 62.600,00) tot tweehonderd en twaalf duizend zeshonderd euro (¬ 212.600,00) zonder creatie van nieuwe aandelen (daar de inbrenger tevens de enige vennoot is).











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

voor-ehouden aan het Belgisch Staatsblad

1..

- De enige vennoot beslist dat de totale kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in ,' natura bestaande uit een (gedeelte van een) zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering (onder de vorm van rekening courant ten laste van de vennootschap).

DERDE BESLUIT. VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG.

TUSSENKOMST.

Komt hier tussen: de heer Bart Heuninckx, voornoemde enige vennoot, die na lezing te hebben gehoord van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben en op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en die uiteenzet dat hij houder is van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering (ten laste van onderhavige vennootschap) onder de vorm van een rekening-courant.

- Na deze uiteenzetting verklaart voornoemde tussenkomende partij, tevens enige vennoot, inbreng te doen in de vennootschap van een gedeelte van zijn schuldvordering (onder de vorm van rekening courant) voor een bedrag van honderd vijftigduizend euro.

- Als vergoeding en tegenprestatie voor die inbreng worden geen nieuwe aandelen van onderhavige vennootschap verstrekt.

VIERDE BESLUIT. VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERMEERDERING IS VERWEZENLIJKT.

De enige vennoot stelt vast en verzoekt mij, instrumenterende notaris, bij onderhavig proces-verbaal vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op tweehonderd en twaalf duizend zeshonderd euro (¬ 212.600,00).

VIJFDE BESLUIT. WIJZIGING VAN DE STATUTEN,

De enige vennoot beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met en aan te passen aan het nieuwe bedrag van het maatschappelijk kapitaal, als volgt:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd en twaalf duizend zeshonderd euro (¬ 212.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door zeshonderd zesentwintig (626) aandelen zonder nominale waarde.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

De enige vennoot verleent alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoordineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte kapitaalverhoging, statutenwijziging - verslag van de raad van bestuur - verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/12/2012
ÿþ Mot! 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I--

111111,1.gfillII IM

A~~~U8SEL.

O ~~~

r ia_t~..

Ondernemingsnr : 0864.794.689

benaming

(voluit} : ASEPTICOM

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Louis Schmidtlaan 119 bus 2, 1040 Etterbeek

Onderwerp akte : ontslag en benoeming van bestuurders - zetelverpIaatsing Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 29/11/2012 :

Ontslag bestuurders ;

De leden van de bijzondere Algemene Vergadering aanvaarden het ontslag van dhr. Romain Pasteels als

bestuurder en gedelegeerd bestuurder en van mevr. Christine Maurel als bestuurder vanaf heden.

Benoeming bestuurders :

De leden van de bijzondere Algemene Vergadering beslissen om vanaf heden

-de BVBA Advocaat Bart Heuninckx (0473.435,323), met maatschappelijke zetel te 1730 Asse,

Brusselsesteenweg 289, met vaste vertegenwoordiger dhr. Bart Heuninckx, en

-dhr. Bart Heuninckx, wonende te 1730 Asse, Brusselsesteenweg 289

te benoemen als bestuurders. Deze mandaten zijn onbezoldigd. Zij aanvaarden dit mandaat.

De nieuwe Raad van Bestuur beslist om dhr. Bart Heuninckx als gedelegeerd bestuurder te benoemen.

Verplaatsing maatschappelijke zetel :

Er wordt beslist om met ingang van heden de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen

van : Louis Schmidtlaan 119 bus 2 te 1040 Brussel naar Brusselsesteenweg 289 te 1730 Asse.

Bart Heuninckx

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 27.02.2012, NGL 29.05.2012 12137-0427-012
04/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 28.02.2011, NGL 27.04.2011 11096-0127-013
13/03/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

*15039023*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0864.794.689.

Benaming

(voluit) : ASEPTICOM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1730 Asse, Brusselsesteenweg 289

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVER TE NEMEN OF OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op negentien februari twee duizend vijftien, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap ASEPTICOM, gevestigd te 1730 Asse, Brusselsesteenweg 289, opgericht bij akte verleden voor notaris Jean-Jacques Boel met standplaats te Asse op zeven april tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig april daarna onder het (referte)nummer 04065112 en waarvan de statuten enkel werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op achttien maart tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zestien april daarna onder het nummer 13058929, beslist heeft hetgeen volgt

DAT:

- de vennootschap ASEPTICOM, bij wijze van fusie, werd overgenomen door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Advocaat Bart Heuninckx, gevestigd te 1730 Asse, Brusselsesteenweg 289, met ondernemingsnummer (BTW BE) 0473.435.323 RPR Brussel;

- geheel haar vermogen, zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel en met alle rechten en plichten is overgegaan op voormelde overnemende vennootschap Advocaat Bart Heuninckx;

- alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen van de vennootschap ASEPTICOM, ontstaan vanaf 1 oktober 2013, geacht worden boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap Advocaat Bart Heuninckx;

- de vennootschap ASEPTICOM definitief opgehouden heeft te bestaan en dat haar ganse vermogen zich bevindt in de overnemende vennootschap Advocaat Bart Heuninckx;

- alle machten en bevoegdheden aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap Advocaat Bart Heuninckx werden verleend voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en om de voorgaande besluiten uit te voeren overeenkomstig artikel 703 van het Wetboek van Vennootschappen, en meer bepaald om de formaliteiten van openbaarmaking van de fusie te verrichten met betrekking tot de overnemende en overgenomen vennootschap en om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen;

Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap BV ovv BVBA Bart Heuninckx, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, aile verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondememingsloket met het oog op schrapping van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als handelsonderneming, en verder om al het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten tot uitvoering van voorgaande ontbinding zonder vereffening en fusie door overneming van onderhavige vennootschap.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte fusie door overneming, algemene vergadering van de over te nemen of overgenomen vennootschap - fusieverslag - controleverslag van de externe accountant.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

ccrgtvlu,itlIontvegiguli op

0 3 AMBT 2015

ter griffie van defkiederlandstaf

G

rechtbank van kóórjharwI l Pl-u5

18/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 22.02.2010, NGL 10.05.2010 10117-0117-013
28/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 23.02.2009, NGL 23.04.2009 09117-0060-012
09/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 25.02.2008, NGL 02.04.2008 08096-0010-010
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 05.03.2007, NGL 29.03.2007 07104-4095-012
31/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 06.03.2006, NGL 30.03.2006 06093-4287-012

Coordonnées
ASEPTICOM

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 289 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande