ASSUREX & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASSUREX & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.624.974

Publication

28/03/2014
ÿþ mod 11.1



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grttfe dar Rechtbank van Koophandel te Leuven, de % T 1.14d1 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

D i u





*19069 9*

Ondernemingsnr : 0871.624.974

Benaming (voluit) : ASSUREX & CO (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Naamsevest 1811

3000 Leuven

Onderwerp akte : MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING OF `PARTIELE SPLITSING' DOOR INBRENG IN NATURA IN DE OP TE RICHTEN COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID `Assurex' - KAPITAALVERMINDERING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Hugo Van Elslande te Leuven op twaalf maart tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierboven genoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

t Met eenparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en de vermelde verslagen. De vergadering verklaart met eenparigheid kennis te hebben genomen van de inhoud van deze documenten.

De conclusies van het schriftelijk verslag met betrekking tot de inbreng in natura in de in het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap opgemaakt op elf maart tweeduizend veertien door de bedrijfsrevisor de heer Michel Wera, te 3071 Kortenberg, Leuvensesteenweg 777 luiden letterlijk als volgt: "VI. BESLUIT

Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng in natura, van activa en passiva, naar aanleiding van de voorgenomen partiële splitsing van de BVBA ASSUREX & CO , aan de hand van de situatie per 31, december 2013, verklaar ik zonder voorbehoud dat:

1. De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de Nonnen van het instituut der; Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

2. De toekomstige bestuurders zijn verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen, vermogensbestanddelen.

3, De over te dragen vermogensbestanddelen behoren toe aan de BVBA ASSUREX & CO.

4. De beschrijving van de bij de oprichting van de CVBA ASSUREX in te brengen vermogensbestanddelen, is voldoende nauwkeurig en duidelijk, zodat geen aanleiding tot, vergissingen bestaat.

5. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor deze inbreng in natura betreft:

" 34.000 aandelen zonder nominale waarde van de CVBA ASSUREX. Deze 34.000 aandelen betreffen de totaliteit van het kapitaal van de CVBA ASSUREX en worden toegekend aan de, huidige aandeelhouders van de BVBA ASSUREX & CO , die elk 100 aandelen van de CVBA ASSUREX ontvangen per aandeel van de BVBA ASSUREX & CO in hun bezit.

6. De door partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en'

leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal (34.000) van de toegekende aandelen.

De latente meerwaarden worden hier niet tot uitdrukking gebracht, doch door het feit dat elke huidige aandeelhouder van de BVBA ASSUREX & CO per aandeel 100 aandelen van de op te richten CVBA ASSUREX verkrijgen, is de voorgenomen verrichting bedrijfseconomisch verantwoord.

7, ik wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kortenberg, 11 maart 2014

(getekend)

,' Michel Wera,

Bedrijfsrevisor"

Uit de verklaringen van heden gedaan door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van

Vennootschappen blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel ende datum van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 99.5

huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan inde activa en passiva van het vermogen van de vennootschap.

Na lezing gehoord te hebben van artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen beslist de vergadering te verzaken aan het verslag van de zaakvoerder.

2. De vergadering keurt het splitsingsvoorstel goed en betuigt haar instemming met de verrichting van partiële splitsing waarbij de bedrijfstak bestaande uit de activiteiten als verzekeringsmakelaar ingebracht wordt door oprichting van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Assurex" en dit volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

Overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen blijft onderhavige vennootschap bestaan. 1.Modaliteiten van de aedeelteliike splitsing.

Deze gedeeltelijke splitsing heeft plaats overeenkomstig volgende modaliteiten;

- de overdracht heeft plaats op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien;

- vanaf één januari tweeduizend veertien worden alle verrichtingen, gesteld door onderhavige vennootschap met betrekking tot de overgedragen vermogensbestanddelen, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de inbreng ontvangende vennootschap.

- er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de vennoten van de inbreng ontvangende vennootschap, noch aan de vennoten van onderhavige vennootschap;

- noch aan de zaakvoerder van onderhavige vennootschap noch aan de bestuurders van de inbreng ontvangende vennootschap zullen bijzondere voordelen worden toegekend;

- de overdracht omvat alle elementen, zowel actieve als passieve, waarvan sprake in het splitsingsvoorstel en hierna meer uitvoerig beschreven;

- teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermcgensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap indien de hierna weergegeven toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de verrichte toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou betreffen die bij onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de onderscheiden vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva, waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan onderhavige vennootschap dan wel aan de inbreng ontvangende vennootschap verblijven, zullen geacht worden toe te behoren aan de inbreng ontvangende vennootschap de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Assurex. Laatstgenoemde vennootschap zal derhalve alle activa behouden waaromtrent geen duidelijke toebedeling is vast te stellen alsook alle passiva die niet duidelijk toebedeeld zijn aan de inbreng ontvangende vennootschap, ter algehele aflossing van deze laatste;

- Overeenkomstig artikel 686 van het Wetboek van Vennootschappen zal de inbreng ontvangende vennootschap hoofdelijk gehouden zijn tot betaling van de zekere en opeisbare schulden die bestaan op datum dat de akte houdende vaststelling van het besluit tot deelneming aan de splitsing wordt bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Haar aansprakelijkheid geldt uitsluitend tot beloop van het netto-actief dat haar wordt toegekend.

- De partiële splitsing zal slechts gerealiseerd zijn na goedkeuring van zowel het besluit tot splitsing als de

oprichting van de inbreng ontvangende vennootschap door deze algemene vergadering.

2.Omschriivina van de overgegane vermogensbestanddelen.

Ingevolge de goedkeuring van de partiële splitsing verzoekt de vergadering mij, notaris, akte te verlenen van de

omschrijving van de overgegane vermogensbestanddelen; zij omvatten bij wijze van samenvatting volgende

activa:

- de verzekeringsportefeuille als verzekeringsmakelaar;

- de kantoorinrichting, informaticamateriaal en klein materiaal;

- het wagenpark;

- Deze telkens met hun financieringenlleasingcontracten.

In het verslag van de heer Michel Wera, te 3071 Kortenberg, Leuvensesteenweg 777, op datum van elf maart tweeduizend veertien, opgemaakt overeenkomstig artikel 395 Wetboek van vennootschap werd een gedetailleerde omschrijving opgenomen.

Samengevat is het afgesplitste netto-actief: ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL.

- De inbreng ontvangende vennootschap zal de eigendom hebben van alle overgedragen lichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de partiële splitsing. Zij zal hiervan het genot hebben vanaf één januari tweeduizend veertien.

- De inbreng ontvangende vennootschap zal vanaf dezelfde datum alle belastingen, bijdragen, taksen en in het algemeen alle lasten dragen die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan.

- De inbreng ontvangende vennootschap zal de overgegane goederen nemen in de staat waarin ze zich nu bevinden, zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen onderhavige vennootschap voor welke reden dan ook.

- De inbreng ontvangende vennootschap zal alle transacties, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren met betrekking tot de haar overgedragen activa en passiva bestanddelen, zoals de contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de partiële splitsing.

- De inbreng ontvangende vennootschap zal met betrekking tot haar overgedragen activa en passiva alle betwistingen en rechtsvorderingen, gerechtelijke of niet, zowel in hoedanigheid van eiser ais van verweerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

à

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

M

vervolgen en zal hieruit voordeel trekken of er de nadelige gevolgen van dragen met volledige en gehele

ontheffing van de overdragende vennootschap.

- De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

1. alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, persoonlijke waarborgen en zakelijke waarborgen met betrekking tot het overgedragen actief waarvan om welke reden dan ook onderhavige vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare administraties, genieter of titularis is;

2. de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende de ingebrachte bestanddelen, met last voor de

overnemende vennootschap om ze te bewaren, gedurende de wettelijk voorziene termijn.

Onroerende goederen

Er worden geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten overgedragen aan de op te richten

vennootschap.

BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING.

De vergadering verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat, overeenkomstig het splitsingsvoorstel de nettowaarde

van de hierboven omschreven vermogensbestanddelen van onderhavige vennootschap die in eigendom

overgaan op de inbreng ontvangende vennootschap, ten bedrage van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD

EURO (¬ 18.600,00) ais volgt zullen geboekt worden in de inbreng ontvangende vennootschap:

- ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) wordt geboekt op de rekening "kapitaal".

3. De vergadering beslist akkoord te gaan, als vergoeding voor de inbreng van een deel van het vermogen van onderhavige vennootschap bij wijze van partiële splitsing door oprichting van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Assurex", met VIERENDERTIGDUIZEND (34.000) aandelen in de verkrijgende vennootschap. Deze aandelen zullen op naam zijn, volledig volgestort en rechtstreeks toegekend worden aan de vennoten van onderhavige vennootschap. De verdeling aan de vennoten van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de nieuwe vennootschap gebeurt naar evenredigheid van hun rechten in het kapitaal van de te splitsen vennootschap, in verhouding van honderd (100) aandelen van de inbreng ontvangende vennootschap voor één (1) aandeel in onderhavige vennootschap

Deze aandelen zullen in de winsten delen vanaf één januari tweeduizend veertien.

Deze VIERENDERTIGDUIZEND (34.000) aandelen zullen toebedeeld worden als volgt:

- aan de heer UYTTEBROECK Filip: VIERDUIZEND NEGENHONDERD (4.900) aandelen.

- aan de heer VAN DEN BROECK Bart: VIERHONDERD (400) aandelen.

- aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KONINGS ADMINISTRATIE": ACHTENTWINTIGDUIZEND ZEVENHONDERD (28.700) aandelen.

4. De algemene vergadering stelt voor één nieuwe vennootschap op te richten, met name de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Assurex", waarvan de zetel zal gevestigd worden te 3000 Leuven, Naamsevest 18 bus 1.

5. De vergadering beslist in het kader van voormelde partiële splitsing door oprichting van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Assurex" tot de vermindering van het maatschappelijk kapitaal niet ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) om het te verminderen van DRIEËNZESTIGDUIZEND DRIEHONDERDVIJFENTWINTIG EURO VIJFENVIJFTIG CENT (¬ 63.325,55) tot VIERENVEERTIGDUIZEND ZEVENHONDERDVIJFENTWINTIG EURO VIJFENVIJFTIG CENT (¬ 44.725,55) zulks als gevolg van de inbreng bij wijze van partiële splitsing en dit zonder vernietiging van aandelen.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel uitgereikt met het oog op haar neerlegging ter griffie

DE NOTARIS, Hugo VAN ELSLANDE

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van voormeld PV van buitengewone algemene vergadering;

- gecoördineerde tekst van de statuten met historiek.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

ir~70C-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

22/01/2014
ÿþMod Word 11.1

ll I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergiiiaad tiaf dept

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de JAN, 2014 DE GRIF ,

Griffie

ium iu

'140 2 98*

Vo beho aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0871.624.974

Benaming

(voluit) : Assurex & Co

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Naamsevest 1811 te 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : SPLITSINGSVOORSTEL INZAKE PARTIËLE SPLITSING VAN ASSUREX & CO BVBA DOOR OPRICHTING VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAP

ASSUREX CVBA

Onderhavig splitsingsvoorstel van de zaakvoerder aan de algemene aandeelhoudersvergadering betreft het behoud van de activiteit als bankagent in Assurex & Co bvba en de onderbrenging van de huidige activiteiten als verzekeringsmakelaar in de nieuw op te richten cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: Assurex conform art. 677 W. Venn.

De reden voor de splitsing is economisch verantwoord minstens omwille van het wijzigende reglementaire kader' in bank- en verzekeringsbemiddeling vanaf 2014, waarbij een flexibele samenwerking, asscciatie en/of' consolidatie met derden qua verzekeringsactiviteiten mogelijk dient te zijn  onder meer via het col peratieve: karakter van de nieuwe vennootschap  zonder hierin echter de bankbemiddelings-activiteit te kunnen betrekken gezien het persoonlijke & besloten karakter hiervan naar de principaal toe.

De rechtsvorm, naam, doel en zetel (art. 728, 1° W. Venn.)

Het splitsingsvoorstel heeft betrekking op de vennootschap Assurex & Co bvba, ON 0871.624.974, met maatschappelijke zetel gelegen Naamsevest 18 / 1 te 3000 Leuven en opgericht bij notariële akte voor notaris Hugo Kuijpers te Heverlee op 19 januari 2005, waarna op 23 december 2013 bij akte voor notaris Isabelle Mostaert te Leuven, het kapitaal verhoogd werd tot 63,325,55 t;.

De voor onbepaalde duur nieuw op te richten vennootschap Assurex cvba zal haar maatschappelijke zetel hebben op de Naamsevest 18/1 te 3000 Leuven en zal het volgende doel hebben:

"Zowel in België als erbuiten:

" de activiteiten als tussenpersoon, vertegenwoordiger of agentschap van een of meer (her-) verzekeringsondernemingen, kredietinstellingen, banken, spaarbanken, kapitalisatleondememingen, krediet-, financierings- of beleggingsondernemingen, beleggingsfondsen of ondernemingen voor het beheer van vermogen en/of beleggingen,

" het onderzoeken, voeren en begeleiden van het risicobeheer van derden, uitvoeren van schade- en/of risico: expertises,

" financiële en vermogensplanning voor personen, families en rechtspersonen, advies en begeleiding van, overnames van ondernemingen,

" het verlenen van diensten en adviezen aan derden in het algemeen,

" de organisatie, het beheer van een kosten delende administratieve en inhoudelijke werking van en met derden,

" investeren ln en beheren als consulent, bestuurder, vereffenaar of manager van andere rechtspersonen. ongeacht hun activiteit of aard,

" uitbouwen, investeren in en beheren van zowel roerende als onroerende goederen en/of zakelijke rechten in roerende zowel als onroerende goederen, het huren en verhuren hiervan, en dit zowel in verband met de', overige activiteiten als als op zich zelf staande activiteit,

" verlenen van zekerheden voor eigen verbintenissen zowel als voor deze van derden, ook via het verlenen van pand op de eigen onroerende en roerende activa,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

" alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze doelen verband houden,

" betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in rechtspersonen of verenigingen die een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die nuttig zouden zijn voor (delen van) het maatschappelijk doel,

" al deze activiteiten in de meest ruime zin, enkel beperkt voor eventuele wettelijke voorbehouden activiteiten waarvoor de vennootschap niet zou voldoen omwille van specifieke bepalingen zoals onder meer bedoeld in de regelgeving omtrent financiële markten, transacties, beleggingsadvies en vermogensbeheer."

De rechtsvorm, het doel, de maatschappelijke benaming en zetel van Assurex & Co bvba blijven ongewijzigd. De ruilverhouding & verkrijgingswijze van de aandelen (art, 728, 2° - 3° W. Venn.)

Gezien de specificiteit van de partiële splitsing, is er geen ruilverhouding in strikte zin.

De aandeelhouders van Assurex & Co bvba zullen per aandeel 100 aandelen toegekend krijgen in Assurex

cvba, zodat er in totaal 34.000 aandelen zullen uitgegeven worden.

De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht (art. 728, 4° W. Venn.)

De aandelen van Assurex cvba geven vanaf 01.01.2014 recht op deelname in de winst; de aandelen van Assurex & Co bvba geven vanaf 01.01.2014 enkel verder recht op deelname in de winst op de niet-afgesplitste activiteiten; er zijn geen bijzondere regelingen betreffende dit recht,

De datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van een van de verkrijgende vennootschappen (art, 728, 5° W, Venn.)

De handelingen van de aan Assurex cvba toegewezen activiteiten worden boekhoudkundig vanaf 01.01.2014 geacht te zijn verricht voor rekening van deze vennootschap.

De rechten die de verkrijgende vennootschappen toekennen aan de vennoten van de te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (art. 728, 6° W. Venn.)

Er zijn geen dergelijke rechten toegekend of maatregelen voorgesteld.

De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 731 bedoelde verslag (art. 728, 7° W. Venn.)

De partiële splitsing conform art. 677 W. Venn. kent in strikte zin geen ruilverhouding, zodat de waardering van

de redelijkheid van de ruilverhouding zonder voorwerp is.

Gezien deze verslagen niet dienen te worden opgesteld, dient er geen bezoldiging te worden toegekend.

Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen (art. 728, 8° W. Venn.)

Er i$ geen dergelijk bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen,

De nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan elke verkrijgende vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen (art. 728, 9° W. Venn.)

De activa en passiva worden ais volgt verdeeld:

Assurex & Co bvba behoudt:

- Een maatschappelijk kapitaal van 44.725,55 ¬ ,

- De saldo's van de bankrekeningen per 31,12.2013,

- De bankagentuur en bankportefeuille als bankagent,

- De huurovereenkomst van de maatschappelijke zetel,

- De arbeidsovereenkomsten.

Assurex cvba verkrijgt:

- Een maatschappelijk kapitaal van 18.600 ¬ ,

- De verzekeringsportefeuille als verzekeringsmakelaar,

- De kantoorinrichting, informaticamateriaal & klein materiaal,

- Het wagenpark,

- Deze telkens met hun financieringen/leasingcontracten.

Assurex cvba draagt de kosten in verband met de splitsing.

Overige hierboven niet toegewezen activa en passiva komen toe aan Assurex cvba.

De verdeling onder de vennoten van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschappen alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd (art. 728, 10° W. Venn.)

De aandeelhouders van Assurex & Co bvba zullen per aandeel 100 aandelen toegekend krijgen in Assurex cvba, zodat er in totaal 34.000 aandelen zullen uitgegeven worden.

Voor-

çbEhouaen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Aldus opgemaakt te Leuven op 9 januari 2014,

Bart Van den Broeck,

Vaste vertegenwoordiger van de zaakvoerder Konings Administratie bvba

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/01/2014
ÿþ riediLl

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111111

*14014294*

" ..~ -t,

KEc"ritbanr. van

te Leuven, de ri »N. 2014 DE

GRIPPErf,

Griffie

Ondernemingsnr : 0871.624.974

Benaming (voluit) : ASSUREX & CO

(verkort);

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Naamsevest 1811

3000 Leuven

" Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, gesloten voor geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven op drieëntwintig december tweeduizend dertien, neer te leggen ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

1. Na kennisname van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van ,, de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, verhoging van het kapitaal met VIERENVEERTIGDUIZEND ZEVENHONDERDVIJFENTWINTIG EURO VIJFENVIJFTIG CENT (¬ 44.725,55) om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) op DRIEÈNZESTIGDUIZEND DRIEHONDERDVIJFENTWINTIG EURO VIJFENVIJFTIG CENT (¬ 63.325,55) door de inbreng in natura vanwege de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KONINGS ADMINISTRATIE", betreffende de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde het saldo van de vordering in rekening courant die zij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor, volledig volstort, met uitgifte van tweehonderdveertig (240) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen en delend in de winst vanaf een december tweeduizend dertien.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato twintig december tweeduizend dertien, opgesteld door de heer Michel Wera, te 3071 Kortenberg, Leuvensesteenweg 777, luiden letterlijk als volgt:

"IV. BESLUIT MET VOORBEHOUD

Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng in natura, verklaar ik dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

2. De beschrijving van de in te brengen vermogensbestanddelen voldoende nauwkeurig en duidelijk is, zodat geen aanleiding tot vergissingen bestaat.

3. De zaakvoerder is verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen vermogensbestanddelen en voor de bepaling van het als tegenprestatie voor deze inbreng toe te kennen aantal aandelen.

4. De als tegenprestatie voor deze inbreng in natura toegekende vergoeding betreft 240 nieuw uit te geven aandelen van de BVBA ASSUREX & Co. Deze aandelen zouden met ingang van 1 december 2013 dezelfde rechten hebben als de bestaande 100 aandelen. Deze aandelen worden aan de BVBA Konings Administratie toegewezen,

5. De door partijen weerhouden methoden van waardering leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen.

6. Door de verliezen welke in het verleden werden geleden is de boekhoudkundige waarde van de ais tegenprestatie uitte geven aandelen negatief. Bigevolg is de verstrekte vergoeding, waarbij de aandelen worden gewaardeerd op basis van hun fractiewaarde, niet bedrijfseconomisch

~. e

C.J

et

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

verantwoord. Ik maak dan ook een voorbehoud dienaangaande. Deze voorgenomen inbreng berust

wel op de uitdrukkelijke wil van de comparanten en geschiedt in het kader van het geplande herstel

van de solvabiliteit van de vennootschap. Tevens wens ik er de aandacht op te vestigen dat de

voorgestelde verrichting leidt tot een belangrijke verschuiving van het procentueel aandeel van de

individuele vennoten in het totale aandelenpakket van deze vennootschap.

7. lk wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te

doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kortenberg, 20 december 2013

(getekend)

Miche! Wera,

Bedrijfsrevisor"

Inschrijving door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KONINGS

ADMINISTRATIE", als vergoeding voor de inbreng van een schuldvordering.

Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

2. Aanpassing van artikel 6 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de voormelde kapitaalverhoging.

3. Aanpassing van artikel 17 van de statuten aan de nieuwe wetgeving inzake ontbinding van vennootschappen opdat dit voortaan zal luiden als volgt:

"Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding."

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel en alleen uitgereikt met het oog op de neerlegging ter griffie

DE NOTARIS, Isabelle MOSTAERT

Tegelijk hiermede neergelegd:

Uitgifte van voormeld proces verbaal

Gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2013
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Nee%" ~;~.kp «r

f~B~~fii?nfl4 1' cC1 F SvoTJr7Znaû.

te Leuven. de ~ 3 OKT. 2013

DE GRIFFIER

Griffie

Ondernemingsnr : 0871.624.974

Benaming

(voluit) : Assurex & Co

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Naamsevest 18 bus 1 te B-3000 Leuven

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Op 01 oktober 2013 ontving de vennootschap het ontslag als zaakvoerder van Filip Uyttebroeck, dit werd door de BAV van de vennootschap onmiddellijk aanvaard.

Van den Broeck Bart

vaste vertegenwoordiger van de zaakvoerder Konad bvba

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Nee%" ~;~.kp «r

f~B~~fii?nfl4 1' cC1 F SvoTJr7Znaû.

te Leuven. de ~ 3 OKT. 2013

DE GRIFFIER

Griffie

Ondernemingsnr : 0871.624.974

Benaming

(voluit) : Assurex & Co

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Naamsevest 18 bus 1 te B-3000 Leuven

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Op 01 oktober 2013 ontving de vennootschap het ontslag als zaakvoerder van Filip Uyttebroeck, dit werd door de BAV van de vennootschap onmiddellijk aanvaard.

Van den Broeck Bart

vaste vertegenwoordiger van de zaakvoerder Konad bvba

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.04.2012, NGL 10.08.2012 12402-0004-013
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.04.2011, NGL 27.06.2011 11212-0238-013
04/05/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

Eu

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UI Y~YIYIIIIINIII I IVI

*11067538*

bel ai Bi Sta

Neergelegd ter griffie der Rechtbank ven Koophandel te Leuven, de 2 1 APR. 2011 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0871.624.974 Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Naamsevest 18 bus 1 te B-3000 Leuven

Onderwerp akte : Ontslag 8 Benoeming zaakvoerder

Op 01 april 2011 werd door de regelmatig samengekomen aandeelhoudersvergadering van de vennootschap besloten het ontslag als zaakvoerder per 31.03.2011 te aanvaarden van Assurex Belgium bvba en werd besloten kwijting te verlenen voor het uitgevoerde mandaat.

Op 01 april 2011 zijn de vennoten, die erkennen op regelmatige wijze te zijn opgeroepen, in een bijzondere algemene vergadering samengekomen onder het voorzitterschap van dhr. Bart Van den Broeck, vaste vertegenwoordiger voor Konad bvba, zaakvoerder.

De vergadering wordt geopend om 20 uur. De voorzitter stelt vast dat de aanwezige vennoten 100% van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Alle voomoemde aanwezigen beschouwen zich als regelmatig opgeroepen en verklaren hierbij uitdrukkelijk:

-Te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en termijnen evenals een het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien bij artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen en artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

-Te verzaken aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar de vorm overeenkomstig artikel 64, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering is dus geldig samengesteld en kan derhalve geldig beraadslagen.

Na beraadslaging wordt éénpang beslist:

-Het ontslag van Assurex Belgium bvba als zaakvoerder te aanvaarden en dit vanaf heden; -Kwijting te geven aan de ontslagnemende zaakvoerder van zijn mandaat tot op heden; -Dhr. Filip Uyttebroeck, NN 691023-139-11 te benoemen tot zaakvoerder vanaf heden.

Konad bvba Filip Uyttebroeck

Van den Broeck Bart zaakvoerder

zaakvoerder

Assurex & Co

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.04.2010, NGL 28.06.2010 10229-0454-013
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 07.04.2009, NGL 30.06.2009 09333-0270-013
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 08.04.2008, NGL 27.06.2008 08309-0290-013
23/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 03.04.2007, NGL 20.08.2007 07579-0377-011

Coordonnées
ASSUREX & CO

Adresse
NAAMSEVEST 18, BUS 1 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande