ASTON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASTON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 426.172.666

Publication

14/08/2012
ÿþ'~ E" .,J~y .~

Mort Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

Griffie 03 MUT 201Z

IIIII I IINIIIII~III

~ialalasi*

h

s

Ondernemingsnr : 0426.172.666

Benaming

(voluit) : ASTON

(verKort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boomkwekerijlaan, 23 - 1640 Sint-Genesius-Rode

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING

Uit een akte verleden voor Jean-François POELMAN, Notaris te Schaarbeek, op 27 Juli 2012, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "ASTON" waarvan de zetel thans geves-'tigd is te '1640 Sint-Genesius-Rode, Boomkwekerillean, 23, bijeengekomen.

BESLUITEN.

VASTSTELLING DAT ALLE WETTELIJKE FUSIE-FORMALITEITEN VERVULD ZIJN.

De verschijners verklaren dat :

1.Het fusievoorstel werd door de raden van bestuur van NV ELITIS en door de zaakvoerder van BVBA ASTON op 14 juni 2012 opgemaakt.

2. Dit fusievoorstel werd neergelegd op 14 juni 2012 ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Nijvel en op 15 juni 2012 ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel.

3.Deze neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 25 en 26 juni daarna onder nummers 12111907 en 12112088.

4.De zaakvoerder heeft zijn verslag opgesteld in uitvoering van artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen.

5.de Bedrijfsrevisor SC SPRL Frédéric Verset & Co, Réviseurs d'Entreprises, met haar zetel te 1480 Tubize, boulevard Georges Deryck, 26, vertegenwoordig door de Heer Frédéric Verset, Bedrijfsrevisor, heeft zijn verslag opgesteld in uitvoering van artikel 695 van het Wetboek van de Vennootschappen.

6.Sinds de datum van het opstellen van het. fusievoorstel hebben zich geen belangrijke wijzigingen voorgedaan in de activa en/of passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen. WETTIGT-elDSCONTROLE.

Na onderzoek, bevestigt ondergetekende notaris het bestaan van zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in verband met deze fusie waartoe de vennootschap gehouden is.

De vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelmatigheden of moeilijkheden heeft vastgesteld.

VOORTZETTING VAN DE AGENDA BETREFFENDE DE FUSIE.

A) De voorzitter wordt ontslagen lezing te geven van het fusievoorstel, het verslag van de zaakvoerder en het verslag ven de bedrijfsrevisor, de aandeelhouder erkennende een kopij ervan voor heden te hebben ontvangen, er een perfecte kennis van te hebben en geen bijzondere opmerking te hebben en zich bij de erin genomen besluiten aan te sluiten.

Het verstag van de bedrijfsrevisor besluit ais volgt :

"7. BESLUIT

Op grond van de controlewerkzaamheden die wij verrichtten overeenkomstig de wettelijke bepalingen en regels van et instituut voor Bedrijfsrevisoren die in casu van toepassing zijn, kunnen wij verklaren dat:

- de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschappen werden gewaardeerd op grond van twee methoden ;

1.De methode gebruikt op de makelarijmatkt, de zgn. « beroepsmethode »

2.De methode van de Discounted Cash-Flow, de zgn. « DCF » methode

-de overnemende vennootschap was het voorwerp van een waardering door een onafhankelijk; deskundigenkantoor, de firma BDO Corporate Finance burgerlijke vennootschap onder de vorm van een; coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (The corporate Village, Da Vincilaan, 9 bus E6 te B-: 1935 Zaventem),

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

-bij ons weten is er geen onverenigbaarheid dat de enige aandeelhouder van de overgenomen

vennootschappen aandeelhouder van de overnemende vennootschap wordt,

-de gemiddelde aritmetische waarden van de te fuseren vennootschappen gebaseerd op voormelde

methoden zijn de volgende :

(.000E)

- ELITIS N.V. 31,100

-ASTON BVBA. 660

- in de mate van de informatie die ons ter kennis werd gebracht, ontkrachten de situatie op 31

december 2011 van de twee te fuseren vennootschappen, de waarderingen niet.

- er werd eveneens rekening gehouden niet de gelijkaardige activiteiten van de te fuseren

vennootschappen, die allen actief zijn hoofdzakelijk op de makelarijmarkt voor verzekeringen in België;.

-het fiscale attest betreffende het artikel 442bis van WIB/92 werd niet op het moment van dit verslag

ontvangen.

-Overigens werd ons verklaard dat, behoudens de aankoop met terugwerkende kracht op 1 januari 2012

door de ELITIS groep van 100% van de effecten van de C.V.B.A. Bureau LANGE (nr. KBO 0439.601.426)

waarvan 72 % via de N.V, ELITIS en 28% via de Luxemburgse moederonderneming van ELITIS, de

" vennootschap ED-G, er hierna geen enkele belangrijke gebeurtenis is voorgekomen die de jaarrekeningtoestand op die datum zou kunnen wijzigen.

De vastgestelde ruilverhoudingen. zijn dan ook de volgende

RUILVERHOUDING

1575 nieuwe " ELITIS " aandelen tegen overhandiging van alle 750 aandelen die het kapitaal van de BVBA ASTON vertegenwoordigen + een opleg van 957 E

Zonder uitspraak te doen over de verwezenlijking van de toekomstige vooruitzichten van de bestuursorganen waarop de waarderingsmethoden gedeeltelijk gebaseerd zijn, gelet op de beschouwingen die hebben geleid lot de voormelde ruilverhcuding en onder meer de geschiktheid van de weerhouden waarderingsmethoden, en onder voorbehoud van een betekenisvolle evolutie van de vermogen van de te fuseren vennootschappen sinds de laatste afsluitingsdatum, kunnen wij besluiten tot het pertinent en redelijk karakter van die ruilverhouding.

Frédéric Verset & C° BVBA

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Frédéric Verset

ondertekend te Rixensart, op 27 juni 2012"

B) De vergadering keurt het haar voorgelegde fusievoorstel goed en besluit aldus tot de fusie door overneming door de naamloze ven-inootschap ELITIS, met zetel te 1348 Ottignies-Louvain-La-Neuve, avenue Athéna, 2-4, van de BVBA ASTON, door de overdracht van het geheel actief en passief vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap overeenkomstig het voornoemd fusievoorstel.

Deze fusie is gebaseerd op een staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2011. AI de sedert 1 januari 2012 door de overgenomen vennootschap gedane verrichtingen worden, op boekhoudkundig en fiskaal vlak, geacht te zijn verricht voor rekening en risico van de overnemende vennootschap.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bijzondere effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend en die toebehoren aan andere personen dan de overnemende vennootschap.

In vergoeding van de fusie, zijn 1.575 aandelen van NV ELITIS uitgegeven en aan de aandeelhouder van ASTON, met een saldo in natura van E 957,00 toegewezen.

Dat besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat onder algemene titel naar de overnemende vennootschap,

Het vermogen van de overgenomen vennootschap houdt geen actief in waarvan de overdracht bijzondere publiciteitsmaatregelen vereist.

ONTLASTING EN KWIJTING

De vergadering beslist dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening na de fusie, als kwijting en ontlasting zal dienen voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, voor zijn opdracht tussen 1 januari 2012 en de datum van de verwezenlijking van de fusie.

BIJZONDERE VOLMACHT,

De vergadering verleent aan de Heer Stéphane TONNEAU, met indeplaatsstellingsrecht, alle nodige'. machten om alle administratieve formaliteiten te vervullen die uit deze fusie voortvloeien en onder meer op het handelsregister en BTW.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vedr de registratie uitzonderlijk ter neerlegging op de Griffie van Rechtbank van Koophandel J.F. POELMAN, Notaris

Ter zelfde tijd neergelegd:

- Uitgifte akte - verslagen





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 03.07.2012 12258-0041-014
26/06/2012
ÿþRiad Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III etie

r1.5 JUN 1~~E



*izuaoae"

Griffie





Ondernemingsnr : 0426172666

Benaming

(voluit) : Aston

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennoostchap met beperkte aansprakkelijkheid

Zetel ; Boom kwekerijlaan, 23 B-1640 Sint Genesius Rode

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OPSLORPING VAN ASTON BVBA DOOR ELITIS NV

De fusie door opslorping van de vennootschap Aston bvba door de vennootschap Elitis nv zal voorgesteld worden op de algemene vergaderingen van de aandeelhouders van de betrokken vennootschappen op 27 july 2012. De transactie zal bestaan uit de overdracht, ingevolge ontbinding zonder vereffening, van het volledige vermogen, actief en passief, van Aston bvba aan Elitis nv. Deze opslorping zal gebeuren met terugwerkende kracht op 1 januari 2012 op basis van een pariteit die vastgesteld is op 1.575 Elitis-aandelen voor aile aandelen van Aston bvba, hetzij 750 vennootschapsaandelen. De ruilverhouding zal zo vastgesteld worden op 1.575 nieuwe Elitis nv-aandelen tegen overhandiging van 750 vennootschapsaandelen van Aston bvba, hetzij 21 nieuwe Elitis nv-aandelen voor 10 Aston bvba-aandelen, Een bijbetaling in contanten van ¬ 957 zal eveneens toegekend worden aan de enige aandeelhouder van Aston bvba, de heer Stéphane Tonneau,

1.Voorstelling van de fusionerende vennootschappen:

a.ldentiteit van de opgeslorpte vennootschap:

Firmanaam:Aston

Rechtsvorm:besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Vennootschapszetel: te B-1640 Sint-Genesius-Rode, Boomkwekerijlaan 23

Ondememingsnummer; 426.172.666, RPR Brussel

b.ldentiteit van de opslorpende vennootschap:

Firmanaam:Elitis

Rechtsvorm:naamloze vennootschap

Vennootschapszetel: te B-1348 Louvain-La-Neuve, Avenue Athéna 2-4

Ondernemingsnummer: 403.275.718, RPR Nijvel

c.Maatschappelijke doelstelling van Elitis:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

" Verzekeringsmakelaardij en  bemiddeling, met inachtneming van de wettelijke en reglementaire bepalingen

" De activiteit van tussenpersoon of van agent aan wie machtiging verleend is voor alle krediettransacties en, in het algemeen, voor aile financiële verrichtingen in overeenstemming met de wettelijke en reglementaire bepalingen

.Activiteiten in verband met marketing, publiciteit, management, audit, informatica, administratief beheer, beheer van franchisenetwerken,

" Aile activiteiten die deel uitmaken van een immobiliënkantoor.

" Advies in ruime zin met betrekking tot fiscale, maatschappelijke, strategische, actuariële, statistische,: informatica-, vermogens- en juridische zaken en op het vlak van human resources.

De vennootschap mag alle vestigingen met betrekking tot deze doelstelling kopen of oprichten.

Zij mag, op algemene wijze, zowel in België als in het buitenland, alle financiële, roerende, onroerende, industriële en commerciële handelingen verrichten, uitgezonderd fortuinbeheer en beleggingsadvies voor eigen rekening, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband kunnen houden met haar maatschappelijke doelstelling of die van aard zijn de verwezenlijking ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, te vergemakkelijken.

Zij mag met alle middelen belangstelling tonen voor aile zaken, ondernemingen (behalve financiële ondernemingen), verenigingen of vennootschappen met een doelstelling die (geheel of gedeeltelijk) identiek, analoog of verwant is met haar doelstellingen of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen begunstigen, haar grondstoffen kunnen verschaffen, de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken of haar cliënteel kunnen uitbreiden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag zich persoonlijk of hypothecair borg stellen in het voordeel van vennootschappen of ondernemingen waarin zij aandelen of, meer algemeen, belangen heeft.

d.Maatschappelijke doelstelling van Aston bvba

De vennootschap heeft tot doel:

De activiteit van agentschap, vertegenwoordiging en makelaardij in verzekeringen, hypothecair krediet en andere financieringen, de activiteit van raadgeving en advies inzake verzekeringen en financiële beleggingen.

De vennootschap mag op algemene wijze alle commerciële, industriële, financiële activiteiten, alle rcerende of onroerende verrichtingen uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan rechtstreeks of onrechtstreeks te vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle commerciële, technische en andere diensten organiseren en uitvoeren om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te vergemakkelijken.

De vennootschap mag zowel in België ais in het buitenland, op eender welke manier, belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met een identieke of gelijkaardige doelstelling of een doelstelling die de ontwikkeling van haar activiteit kan begunstigen.

e.Vertegenwoordiging van het kapitaal van Elitis nv

Het kapitaal van Elitis nv is vastgesteld op 3.602A 53,87 euro (drie miljoen zeshonderdentweeduizend drieënvijftig euro zevenentachtig cent). Het wordt vertegenwoordigd door 74.323 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk 1/74.323e van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen. Alle aandelen werden volledig onderschreven en voor honderd procent volstort.

f.Vertegenwoordiging van het kapitaal van Aston bvba

Het kapitaal van Aston bvba is vastgesteld op 18.750 euro (achttienduizend zevenhonderdvijftig euro). Het wordt vertegenwoordigd door 750 vennootschapsaandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk 1/750e van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen. Het kapitaal van Aston werd volledig onderschreven en volstort.

2.Ruilverhouding:

a.Keuze van de evaluatiecriteria

De valorisatie van beide vennootschappen en de berekening van de ruilverhouding werden uitgevoerd door de beheerorganen van de betrokken vennootschappen.

Om de waarde van de respectieve vennootschappen te bepalen, baseerden de beheerorganen van de betrokken vennootschappen zich op het gemiddelde van de waarden die bekomen werden door enerzijds de evaluatiemethode "métier" te gebruiken en anderzijds de evaluatiemethode Discounted Cash Flows ("DCF"),

De methode "DCF": Volgens deze universele evaluatiemethode stemt de waarde van een vennootschap overeen met de geactualiseerde waarde van de toekomstige kasstromen van deze vennootschap met actualisering van de schatkiststromen die toekomen aan de geldschieters en aftrek van de netto financiële schuldenlast (methode die "Discounted Cash Flow to Firm" genoemd wordt) (Gewicht: 50 %)

De evaluatiemethode "métiers": Deze evaluatiemethode wordt gebruikt in de makelaardij- en verzekeringswereld voor de eigendomsoverdracht van de kantoren. Samengevat bestaat deze methode uit de verhoging van het gecorrigeerde eigen vermogen van de vennootschap met een goodwill die forfaitair berekend wordt op basis van het commissieloonvolume van de makelaar, (Gewicht; 50 %)

Ten gevolge van deze berekeningen bevinden de waarden van de vennootschappen zich binnen volgende marges:

- Voor Elitis tussen 29.000.000,- euro en 33.000.000,- euro

Voor Aston : tussen 640.000,- euro en 680.000,- euro

Bovendien werden de zo verkregen valorisatie van Elitis nv en de keuze van de evaluatiecriteria bevestigd door de vennootschap BDO Corporate burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (The corporale Village, Da Vincilaan, 9 bus E6 te B-1935 Zaventem).

De beheerorganen van de betrokken vennootschappen kwamen overeen volgende waarden in aanmerking te nemen:

- Voor Elitis: ¬ 31.100.000 (74.353 representatieve aandelen van het kapitaal)

- Voor Aston: ¬ 660.000 (750 representatieve aandelen van het kapitaal)

b.Bepaling van de ruilverhouding:

Op basis van de zo overeengekomen waarden wordt aan de vergadering voorgesteld de ruilverhouding te

bepalen op 1.575 nieuwe Elitis nv-aandelen voor 750 vennootschapsaandelen van Aston bvba (100 % van de

Aston-aandelen).

c.Vergoeding voor de vermogensoverdracht door fusie;

Men zal aan de algemene vergadering voorstellen 1.575 nieuwe Elitis nv-aandelen, op naam en zonder

vermelding van nominale waarde, te creëren.

Ten gevolge van de fusie door opslorping zal de heer Stéphane Tonneau 1.575 nieuwe Elitis nv-aandelen

ontvangen en ¬ 957 contante opleg.

Ten gevolge van de vermogensoverdracht (via fusie door opslorping) van Aston bvba, zal het

maatschappelijk kapitaal van Elitis nv met ¬ 18.750 verhoogd worden en zal dus van ¬ 3.602.153,87 naar ¬

3.620.903,87 gaan. Het zal vertegenwoordigd worden door 75.898 aandelen die elk 1/75.898e van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

3.Overhandigingsmodaliteiten voor de nieuwe aandelen:

r





Voorbehouden gaan het Belgisch Staatsblad

Overeenkomstig artikel 8 van de statuten van Elitis nv, zullen de 1.575 nieuwe aandelen die uitgegeven worden ten gevolge van de kapitaalverhoging die voortvloeit uit de vermogensoverdracht van Aston bvba, alle aandelen op naam zijn.

De overhandiging van de 1.575 nieuwe aandelen zal dus gebeuren door inschrijving van de heer Stéphane Tonneau in het aandeelhoudersregister van de vennootschap Elitis nv,

Deze inschrijving in het aandeelhoudersregister van Elitis nv zal onmiddellijk na de algemene vergaderingen, bijeengeroepen om te beslissen over de fusie, gebeuren door twee bestuurders van de vennootschap.

4.Dividendgerechtigdheid van de nieuwe aandelen

De 1.575 nieuwe Elitis nv-aandelen die uitgegeven worden, zullen deelnemen aan de winstverdeling met betrektdng tot het boekjaar dat op 1 januari 2012 begon en zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de Elitis nv-aandelen die vóór de fusie bestonden.

5.Datum vanaf wanneer men de transacties van de op te slorpen vennootschap boekhoudkundig beschouwt als vervuld voor rekening van de opslorpende vennootschap

Vanaf 1 Januari 2012 zullen alle transacties van de opgeslorpte vennootschap (Aston bvba) boekhoudkundig beschouwd worden als vervuld voor rekening van Elitis nv.

De opslorping zal gebeuren op basis van de rekeningen van Aston bvba die afgesloten werden op 31112/2011.

Behalve bij andersluidende unanieme beslissing var. de aandeelhouders en de vennoten van de fusionerende vennootschappen dient, overeenkomstig artikel 720 §2, 4°, het beheerorgaan van de fusionerende vennootschappen, als het fusievoorstel meer dan zes maanden na het boekjaar waarop de laatste jaarrekeningen betrekking hebben, wordt gedaan, een boekhoudkundige toestand op te stellen die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel werd afgesloten en die overeenkomstig het tweede tot het vierde lid van hetzelfde artikel zijn opgesteld. In dit geval dient deze boekhoudkundige toestand dus niet opgesteld te worden aangezien het fusievoorstel niet meer dan zes maanden na het boekjaar waarop de laatste jaarrekeningen betrekking hebben, werd gedaan.

6.fechten die door de opslorpende vennootschap gewaarborgd worden ten overstaan van de vennoten van de op te slorpen vennootschap die bijzondere rechten hebben en ten overstaan van de houders van bewijzen, andere dan aandelen of vennootschapsaandelen van de opgeslorpte vennootschap, of de hen voorgestelde maatregelen.

Alle vennootschapsaandelen die het kapitaal van de opgeslorpte vennootschap vormen, zijn identiek en kennen aan hun houders dezelfde rechten en voordelen toe zodat de opslorpende vennootschap, die de vermogensinbreng van Aston bvba zal ontvangen, geen aandelen met bijzondere rechten moet creëren.

De opgeslorpte vennootschap heeft trouwens geen enkel ander bewijs uitgegeven dan de 750 vennootschapsaandelen die het kapitaal vertegenwoordigen.

7.Loon dat toegekend wordt aan commissarissen, ondernemingsrevisoren en externe boekhoudexperts die gelast zijn met de opstelling van het verslag dat bedoeld wordt in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen

Er werd aan Frédéric Verset & Co burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Ondernemingsrevisoren, ondememingsnummer 0892.092.271 RPR Nijvel, met vennootschapszetel te 1480 Tubeke, Boulevard Georges Deryck 26, vertegenwoordigd door Frédéric Verset, wonende Hoekstraat 32 te 1630 Linkebeek, gevraagd om het verslag op te stellen waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen.

De provisies voor het bijzonder loon dat voor deze opdracht toegekend wordt aan Frédéric Verset & Co bedragen ¬ 3.000 buiten BTW en kosten voor het verslag met betrekking tot Elitis nv en ¬ 3.000 buiten BTW en kosten voor het verslag met betrekking tot Aston bvba.

8.9ijzondere voordelen die toegekend worden aan de leden van de organen van de fusionerende vennootschappen

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de raad van bestuur van Elitis nv, noch aan de zaakvoerder van Aston bvba.

14 juni 2012,

Voor Aston BVBA

Stéphane Tonneau

Zaakvoerder







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 13.09.2011 11546-0414-013
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.05.2010, NGL 31.08.2010 10523-0361-013
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.05.2009, NGL 22.09.2009 09768-0046-013
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 24.05.2008, NGL 29.08.2008 08699-0007-013
06/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 06.05.2007, NGL 29.08.2007 07672-0364-013
11/07/2006 : BL458542
29/09/2005 : BL458542
04/10/2004 : BL458542
18/09/2003 : BL458542
09/10/2002 : BL458542
26/08/2000 : BL458542
09/06/2000 : BL458542
25/09/1999 : BL458542
29/01/1988 : BL458542
01/01/1988 : BL458542
01/01/1986 : BL458542

Coordonnées
ASTON

Adresse
BOOMKWEKERIJLAAN 23 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande