ASYNCHRONE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASYNCHRONE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.706.470

Publication

03/03/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

s-'

Luik Ba,

40.

MONITEUR BEI=GE

2,4 ZU(1~,IiEl.~,l[~ r .

.~ .,...~ ,~'~,;;' "

~ .

3E[.GISCH~ ~ TAA7',BLAn

Voc

behot. aan I Belg}

Staats

*iaosas_e

ll

c;

Ondernemingsnr : 0533.706,470

Benaming (voluit) : ASYNCHRONE

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Violetstraatl

3300 Tienen

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bert Valkeniers te Tienen op 20 november 2013, geregistreerd te Tienen I op 25 november 2013, 2 bladen, geen verzending, reg 5 boek 738, blad 76 vak 5. Ontvangen vijftig euro. Getekend de ontvanger, L. Schollaert, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid-starter "ASYNCHRONE.", met zetel te 3300 Tienen, Violetstraat 1, met ondernemingsnummer 0533.706.470, opgericht ingevolge akte verleden voor ondergetekende Notaris op negentien april tweeduizend dertien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op dertig april daarna, onder nummer 0302599 en waarvan de statuten tot op heden niet meer werden gewijzigd, éénparig besloten heeft:

EEIISTE BESLUIT:

il De algemene vergadering besluit éénparig het kapitaal te verhogen met vijftienduizend zeshonderd euro (£ 15.600,00) om het te brengen van drieduizend euro (¬ 3.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00) door inbreng in geld.

Deze kapitaalverhoging gebeurt zonder de uitgifte van nieuwe aandelen.

TUSSENKOMST:

De lrleer Yves Vindevogel, voornoemd, plaatst vijftienduizend zeshonderd euro (¬ 15.600,00), welke hij ten belope van negenduizend vierhonderd euro (£ 9.400,00) volstort.

Hierdoor beschikt de vennootschap over een bijkomend bedrag van negenduizend vierhonderd euro (£ 9,400,00) dat gestort werd bij Belfius Bank NV, Pachecolaan 44 te 1000 Brussel op rekening met nummer BE66 0688 9847 3843, zoals blijkt uit het hieraan gehecht bankattest afgeleverd op 19 november 2013.

1; Artikel vijf der statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (6 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderdste (I/300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

TWEEDE BESLUIT:

De algemene vergadering stelt vast dat de vennootschap Asynchrone bijgevolg is omgevormd van een BVBA- ;; starter naar een éénpersoons-BVBA (conform art. 211bis, 3` lid en art. 214, § 1 W, Venn.). ; DERDE BESLUIT:

De vergadering gelast de Notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

Vo er analytisch uittreksel. Wordt tevens neergelegd: uitgifte van de akte en gecoördineerde statuten.

Bert Valkeniers, Notaris,

IA

c~

A,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes du M

03/03/2014

lagen bij het Belgisch Staatsblad

30/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13302599*

Neergelegd

26-04-2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0533706470

Benaming (voluit): Asynchrone

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3300 Tienen, Violetstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bert Valkeniers met standplaats te Tienen, op negentien april tweeduizend dertien dat de Heer VINDEVOGEL Yves Jacques, geboren te Oudenaarde op éénendertig december negentienhonderd tweeënzeventig (72.12.31-143.38), ongehuwd, wonende te 3300 Tienen, Violetstraat 1 een vennootschap heeft opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid -STARTER en met de naam "Asynchrone" en met zetel te 3300 Tienen, Violetstraat 1 , voor een onbeperkte duur.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en dit zowel in België als in het buitenland:

- het verlenen van management- en consultingdiensten;

- het verlenen van diensten inzake ICT, communicatie en informatie, de ontwikkeling, verbetering, aanpassing van software, hardware en ICT tools, alsook de promotie, marketing en verkoop ervan;

- het verlenen van diensten van financiële, commerciële, operationele of administratieve aard;

- het verlenen van diensten inzake projectleiding, engineering, analyse, programmatie, training en opleiding;

- het verlenen van diensten, adviezen, bijstand inzake algemene beleidsstrategieën, human resources, management, marketing en verkoop en in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen op het vlak van beleid, administratie, financiën en beheer;

- het verlenen van adviezen en hulp, het verschaffen van informatie aan publiekrechterlijke en privaatrechterlijke bedrijven, instanties, vennootschappen, verenigingen, particulieren en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, toezicht en beheer;

- het uitbaten van concessies, licenties en andere immateriële rechten en activa.

- het geven van opleidingen en trainingen in de meest ruime zin;

- projectontwikkeling en beheer inzake onroerend goed en het kopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van onroerende goederen;

- het verwerven door koop, huur of anderszins van onroerende en roerende goederen en de terbeschikkingstelling ervan aan haar zaakvoerders;

- het uitsluitend voor eigen rekening beheren van alle soorten rechten, beleggingen en financiële instrumenten, zoals ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, auteursrechten en andere roerende rechten, kunstvoorwerpen, kasbons, aandelen, obligaties, opties, en andere;

- in het algemeen mag zij zowel in België als in het buitenland roerende, onroerende, financiële en commerciële activiteiten verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te oefenen of uit te breiden, zonder dat deze opsomming beperkend is;

- de vennootschap mag optreden als lasthebber, bestuurder, zaakvoerder en/of vereffenaar van alle rechtspersonen;

- de vennootschap mag participaties nemen en investeringen doen, onder welke vorm ook, in andere vennootschappen;

- de vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zowel in België als in het buitenland mag zij deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, participatie, inschrijving of op elke andere manier in alle bestaande of op te richten vennootschappen en in alle industriële, financiële of commerciële ondernemingen en verrichtingen die, geheel of gedeeltelijk, op eenzelfde of vergelijkbaar doel als het hare afgestemd zijn of die er de ontwikkeling van kunnen bevorderen.

Zij mag alle daden stellen, alle transacties en ondernemingen uitvoeren, alle roerende en onroerende, civiele of industriële, financiële of commerciële verrichtingen doen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

gedeeltelijk in verband staan met haar doel of met een onderdeel ervan of die kunnen bijdragen tot het vergemakkelijken, het begunstigen of het ontwikkelen van haar nijverheid of handel.

Er wordt ook nog gepreciseerd dat de vennootschap, ten gunste van andere al dan niet verwante vennootschappen en ten gunste van alle derden ten aanzien van dewelke zij verbintenissen zou aangaan, alle hypothecaire of andere inpandgevingen en alle garanties, van welke aard dan ook, kan toestaan.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieduizend Euro (¬ 3.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderdste (1/300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door de Heer Yves Vindevogel ten belope van driehonderd (300) aandelen.

De inschrijver verklaart en erkent dat het kapitaal waarop door hem werd ingeschreven volstort is ten belope van drieduizend euro (¬ 3.000). De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap: De Heer Yves Vindevogel, wonende te 3300 Tienen, Violetstraat 1. Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om twintig uur op de maatschappelijke zetel.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het volgende kalenderjaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging van onderhavige akte op de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijfentwintig ten honderd (25%) afgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214,§1, en het geplaatst kapitaal.

Bert VALKENIERS, Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ASYNCHRONE

Adresse
VIOLETSTRAAT 1 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande