AT EASE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AT EASE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.486.842

Publication

03/01/2014
ÿþ---

Mod Wad 7t.7

[n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie tiet

Rechtbank van I<ctop U ei: 2013 te Leuven, de

AF GRIFFIER,

Griffie

Voor- IW 11111111j111111111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr: C~Sti-i3 V,7:: l ),

Benaming

(voluit) : AT EASE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3080 Tervuren, Ernest Claeslaan, 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Yves RUELLE, geassocieerd notaris te Brussel, in datum van zestien december tweeduizend dertien, blijkt er dat de Heer DOMINIQUE Emmanuel François Hippolyte, en zijn echtgenote, Mevrouw BRUYNINCKX Fabienne Marie Jeanne Catherine Benedicte, samen gedomicilieerd te Tervuren, Ernest Claeslaan, 2., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht hebben.

Vorm  benaming: De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "AT EASE".

Maatschappelijke zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3080 Tervuren, Ernest Claeslaan, 2.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in Belgïe evenals in het buitenland:

- De raadgeving en opleiding op het vlak van management, interim-management, bedrijfsbeheer in het algemeen,

- De raadgeving op het gebied van binnenhuisinrichting en verbetering van woningen. Te dezen verwezenlijkt de vennootschap alle mogelijke werken in het algemeen, evenals alle kleine werken van welke, aard ook, waaronder onder andere de productie, de vervaardiging en de afwerking van op maat gemaakte meubels.

De vennootschap kan betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die haar ontwikkeling kan bevorderen.

In het algemeen zal de vennootschap zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, zowel in België als in het buitenland, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat,

De vennootschap zal, in het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

De vennootschap zal mogen optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Duur De vennootschap wordt voor onbepaalde duur opgericht

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600) euro. Het wordt verdeeld in honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig in speciën ingetekend en ten belope van twee/derde volstort bij de oprichting, als volgt: - door de heer DOMINIQUE Emmanuel, voornoemd, vijftig aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro; - door Mevrouw BRUYNINCKX Fabienne, voornoemd, vijftig aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro.

Aandelen: De aandelen zijn op naam.

Zaakvoerders: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, fysieke personen,; vennoot of niet-vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, in het laatstgenoemde geval, de: hoedanigheid van statutair beheerder hebben. De vergadering die hen aanstelt, bepaalt tevens hun aantal, de duur van hun mandaat en, in geval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één beheerder is, worden alle beheersbevoegdheden aan hem toevertrouwd.

Bevoegdheid der zaakvoerder(s): Behoudens organisatie door de vergadering van een college van, zaakvoerders, heeft iedere zaakvoerder de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en van, beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve, deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt, Een zaakvoerder kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris, vennoot of niet, al dan niet in dienstverband.

Vertegenwoordiging: iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als, eiser of als verweerder. Alle handelingen die de vennootschap verbinden, alle machten en volmachten, alle; Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

y afzettingen van agenten, bedienden of loontrekkenden van de vennootschap worden, in geval van meerdere zaakvoerders geldig ondertekend door één zaakvoerder.

rt Bezoldiging: Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerder kosteloos. Is het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen, het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging. Deze wordt geboekt op algemene onkosten onafgezien van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Controle: Voor zover de vennootschap beantwoordt aan de criteria opgesomd in het Wetboek van vennootschappen, wordt er geen commissaris aangesteld, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. In dat geval beschikt iedere vennoot individueel over de volmachten tot onderzoek van en controle op de commissaris. Hij kan zich door een accountant laten vertegenwoordigen. De bezoldiging van deze laatste wordt gedragen door de vennootschap indien deze accountant met haar akkoord is aangesteld, of indien diens bezoldiging middels een gerechtelijke beslissing te haren laste gelegd is.

Algemene vergadering  bijeenroeping; De gewone algemene vergadering wordt elk jaar gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om achttien uur.

Algemene vergadering  stemrecht: leder aandeel geeft recht op één stem.

Maatschappelijk boekjaar: Het maatschappelijke boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Besteding van de winst: Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve; deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve éénitiende heeft bereikt van het kapitaal maar moet opnieuw worden toegepast indien, om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, zal beslissen over zijn bestemming, met inachtneming van het Wetboek van vennootschappen, rekening houdende dat ieder aandeel over een gelijk recht beschikt in de verdeling van de winsten. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zal dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Vereffening: Bij ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, van wie zij de bevoegdheden en de bezoldigingen bepaalt. Na de betaling van alle schulden, lasten en de vereffeningskosten, of na consignatie van de hiervoor vereiste bedragen, worden de activa evenredig over alle aandelen verdeeld. Indien evenwel niet aile aandelen in gelijke mate zijn volgestort, zullen de vereffenaars eerst het evenwicht herstellen, hetzij door de oproeping van fondsen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Het saldo zal gelijk tussen de aandelen verdeeld worden.

OVERGANGSMAATREGELEN

Onmiddelijk na de oprichting hebben de vennoten zich in algemene vergadering verenigd en hebben zij eenparig volgende beslissingen genomen die alleen effektieve zullen worden vanaf de neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de rechtbank van koophandel van Leuven, ogenblik waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft:

1°- Eerste maatschappelijk boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op de dag van voormelde neerlegging en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien. De eerste gewone algemene vergadering heeft plaats in tweeduizend vijftien.

2°- Benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder

De comparanten beslissen het aantal zaakvoerders te bepalen op één. Ze benoemen als zaakvoerder, de Heer Emmanuel DOMINIQUE, voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt. Hij wordt benoemd tot herroeping en kan rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking. Zijn mandaat is bezoldigd.

3°- Commissaris

De comparanten verklaren dat op grond van ramingen te goeder trouw, de vennootschap beantwoordt aan de criteria van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen zodat bij toepassing van artikel 141 van dit Wetboek thans geen dient commissaris te worden benoemd.

4°- Hernemen van de verbintenissen

Alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien en alle sinds één oktober tweeduizend dertien door de Heer Emmanuel DOMINIQUE, voornoemd, op naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, ondernomen activiteiten worden overgenomen door de zaakvoerder van de thans opgrichte vennootschap. Nochtans zal deze overname slechts gevolg hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

De comparanten verklaren de Heer Emmanuel DOMINIQUE, voornoemd, aan te stellen als lasthebber en verlenen hem het recht om voor hen en in hun naam, de noodzakelijke of nuttige handelingen en verbintenissen

voor de verwezenlijking van het maatschappelijke doel voor rekening van de vennootschap, hier opgericht, aan

te gaan. Nochtans zal deze volmacht maar gevolg hebben indien de Lasthebber bij het onderschrijven van gezegde verbintenissen ook handelt in eigen naam en niet alleen in hoedanigheid van volmachtdrager. De

handelingen verricht krachtens deze volmacht en aangegaan voor de rekening van de vennootschap en de verbintenissen die eruit voortvloeien worden geacht van het begin af door de hier opgerichte vennootschap onderschreven geweest te zijn. Deze overname zal maar gevolg hebben onder de dubbele schorsende

voorwaarde van de verwezenlijking van de gezegde verbintenissen en van een neerlegging van een uittreksel van de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie (artikel 173, 1° van het Wetboek der Registratierechten)

Weer-behouden aan hot Be&gisch Staatsblad

Tegelijk hiermede neergelegd: - uitgifte der oprichtingsakte

Me Yves RUELLE,

Geassocieerd Notaris te Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AT EASE

Adresse
ERNEST CLAESLAAN 2 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande