AT HOME KLUSDIENST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AT HOME KLUSDIENST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.633.055

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 18.08.2014 14434-0581-010
07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 30.07.2013 13379-0425-010
16/07/2012
ÿþ} mod 11.1

"

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grilde der

Rechtbank van K00plend01

te teevee. deJULI 202 OEGlr rkº%

Griffie

i i I 1 i i i

u I 1



*12124983*

beh aa 8e Staf

Onderneminganr ; 0821.633.055

Benaming (votelit) Ï At Home Klusdienst

(verkort) :

Rechtsvorm ' gewone commanditairc vûilnoctschap

Zetel Klaverstraat 12 3110 Rotselaar

Onderwejp akte Kapitaalverhoging * omvorming naar BVBA

Bij akte verleden voor notaris Daniëls te Oud-Heverlee op 29 juni 2012 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierbovengenoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft

1) Verhoging van het kapitaal met 16.100 ¬ om het te brengen van 1.500 ¬ op 18.600 ¬ , deels ten bedrage van 1.500 ¬ door incorporatie van overgedragen winst en deels ten bedrage van 15.600 ¬ in geld, volstort ten bedrage van 9.400 ¬ en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen,

2) Omvorming van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, met behoud van haar rechtspersoonlijkheid, ondernemingsnummer, naam, zetel, boekjaar en datum algemene vergadering, en met volgende conclusies van het verslag opgemaakt op 13 juni 2012 door de Burg. bvba Luk Ostyn, kantoorhoudend te 3000 Leuven, Karel van Lotharingenstraat 23:

"Tot besluit van mijn werkzaamheden dat inzake de geplande verrichting van omzetting van de COMM. V. AT HOME KLUSDIENST in BVBA AT HOME KLUSDIENST overeenkomstig artikel 777 van het W.Venn, verklaar ik:

1. Onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, niet gebleken is dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

3. Het netto-actief van de vennootschap, inclusief het positief resultaat (winst voor belastingen) van het lopende boekjaar ten bedrage van ¬ 928, 92, bedraagt ¬ 4.251 en is bigevolg groter dan het huidige maatschappelijk kapitaal van ¬ 1.500. Het netto-actief is kleiner dan het vereiste minimumkapitaal van ¬ 18.550 van een BVBA, vennootschapsvorm in dewelke de Comm.V. zou worden omgezet,

4.De vennootschap zou worden omgezet in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, Het kapitaal en de volstorting voldoen nog niet aan de minimum kapitaalvereisten zoals wettelijk vastgesteld door een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Voorafgaandelijk aan de omzetting zou het kapitaal worden verhoogd tot ¬ 18.600, deels door incorporatle van ¬ 1.500 overgedragen winsten en deels door inbreng in geld ten belope van ¬ 15.600 waarvan ¬ 9.400 zou worden gestort, zodat het gestort kapitaal ¬ 12.400 zou bedragen.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter informatie van de aandeelhouders en derden onontbeerlijk acht. Leuven, 13 juni 2012"

3) De zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar: Lijsterstraat 22, 3150 Haacht.

4) Aanvaarding van de nieuwe statuten die, onder meer, volgende (nieuwe) bepalingen bevatten : Artikel 1 - Vorm - naam

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij heeft als naam "At Home Klusdienst", afgekort "A.H.K.".

le taaiste LUi~ 88 vrrrrr.ritleri . KeçYo . Nau;n" lot?. ,3. ighe cf van de instruinentevyncla notar.e. he1z.+ van oe i=1

fu.-oega Gr. fFrr'"St.,t,'rsoon ten aanzien von " ieroer; verpegenwoord.;lvl Verso ".a%£iT' +.: h3wrtcls^Il:rEg

mod 11.1

ti

behouden aan het setgisch e4aatskllad

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap moeten vermelden : de naam, de rechtsvorm (voluit of afgekort), de zetel en het ondernemingsnummer van de vennootschap, alsmede de woorden "rechtspersonenregister of RPR" gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2 - Zetel

De vennootschap heeft haar zetel te 3150 Haacht, Lijsterstraat 22. De zetel kan zonder statutenwijziging, binnen Vlaanderen of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s),

Artikel 4 - Kapitaal en aandelen

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (18.600 ¬ ). Het is verdeeld in 150 gelijke aandelen zonder vermelding van de nominale waarde,

De aandelen zijn steeds op naam en worden genoteerd in het aandelenregister.

Artikel 7 - De zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, in of buiten de statuten benoemd.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder moet deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een natuurlijk persoon benoemen die als haar vaste vertegenwoordiger belast wordt met de uitvoering van het bestuursmandaat in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze benoeming van vaste vertegenwoordiger moet gepubliceerd worden in het Belgisch Staatsblad.

Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd: de heer VERPOYLT Kris, voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder kan worden bezoldigd

Artikel 8 - Vertegenwoordiging en intern bestuur

Iedere zaakvoerder(s) is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door elke zaakvoerder afzonderlijk optredend.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De akten van de bijzondere gevolmachtigde verbinden de vennootschap binnen de perken van de verleende volmacht. Artikel 14 - Uitoefening van stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Indien het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom en behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, komt het stemrecht steeds toe aan de vruchtgebruiker, onverminderd de toepassing van artikel zes van onderhavige statuten.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een andere vennoot, mits een geschreven volmacht. Stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden. 5) Ingevolge de omvorming naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zijn de huidige zaakvoerders, Kris Verpoylt en Elisabeth Brants, ontslagen van rechtswege als zaakvoerder van de Comm, V, en beslist de vergadering vervolgens te benoemen tot statutair zaakvoerder van de BVBA voor onbepaalde duur: de heer VERPOYLT Kris Johan, wonende te 3110 Rotselaar, Klaverstraat 12.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, DE NOTARIS, Gwen Daniels

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormeld P.V. van buitengewone algemene vergadering;

- verslag van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor aangaande de omvorming

- historiek gecoördineerde statuten

Op de iaats:e #3 z 1i j LA, g r.e^ Rente , Naarn es: ro$:a' ,5 c.r, ..d'i Ca ;i'b:rumenteretlde notaris hetz, van

bevoegc de r-_0 : , . , :. s{" diei1 van derden vereger, ,. -

;fCYhCa . Naatrn er, hart"r-'

f_ I

Coordonnées
AT HOME KLUSDIENST

Adresse
LIJSTERSTRAAT 22 3150 HAACHT

Code postal : 3150
Localité : HAACHT
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande