AT & L

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AT & L
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.744.458

Publication

03/03/2014
ÿþ Md 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergálntl têi: ar , ~Ot4 Rechtbank van Kootlerl~

te Leuven, de

pEACIVlERq

!MILO si

V beh

aa

Be Star

i

Ondernemingsnr : kom 3~. 5 ó

Benaming -

(voluit) : AT&L

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Varentstraat 1- 3118 Rotselaar (Werchter)

Onde! terp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Denys te Werchter op 19 februari 2014, eerstdaags te, registreren, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam AT&L met maatschappelijke zetel te 3118 Rotselaar (Werchter), Varentstraat 1 voor onbepaalde duur werd opgericht door de heer Guilliams Johan Karel, geboren te Mechelen op 21 februari 1967, echtgescheiden, wonend te 3118 Rotselaar (Werchter), Varentstraat 1. Het kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd Euro (18 600,00 Euro), ingebracht door de heer Guilliams Johan voor 18 600,00 Euro. Het kapitaal is volstort voor een bedrag van 12 400,00 Euro. Het bankattest werd aan de instrumenterende notaris overhandigd.

Het kapitaal is verdeeld in 186 aandelen op naam zonder nominale waarde. Aan de heer Guilliams Johan werden voor zijn inbreng alle 186 aandelen toegekend.

De vennootschap heeft tot doel om zowel in België als in het buitenland volgende activiteiten te ontplooien en alle mogelijke verrichtingen en handelingen te stellen in verband hiermee, dit alles in de ruimste zin te interpreteren :

A. Administratie, management en consulting activiteiten die verband houden met het bedrijfsbeleid, business proces optimalisatie , in- en verkoopbeleid, vervoersbeleid, logistiek

- alle mogelijke advies-, diensten-, management-, marktonderzoek-, opleiding- en bijstandsfuncties voor de activiteiten die verband houden met bovenstaand doel aan bedrijven in binnen- en buitenland

- het begeleiden van bedrijven in de opmaak van het business plan, het marketingplan, het financiële plan;

- adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze en inrichting van: distributiekanalen en logistiek.

- adviesverlening rond communicatie, merkenadvies, opmaak persberichten, persconferenties interne communicatie en het begeleiden van marketingcampagnes, speciale evenementen en sponsoring adviesverlening rond rekrutering, en selectie van financiële, commerciële en administratief logistieke: profielen.

adviesverlening rond verloningssystemen en human resources gerelateerde managementproblematieken adviesverlening rond opstelling en afhandelen van commerciële in en verkoopcontracten en bemiddeling er= rond in geval van conflicten,

B. Alle vervoers- en vervoersondersteunende activiteiten in de ruimste zin van het woord zowel in binnen-;

als in het buitenland zowel over de weg, ter land, ter zee of via de luchtvaart;

het verlenen van logistieke steun in de ruimste zin van het woord;

- het tussenkomen In dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven onder meer door het

uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar.

C. Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle! mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in' het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het hoger beschreven maatschappelijk doel van de vennootschap.

D. Diensten in verband met product en service, process design, alsmede innovation management van producten, processen en services.

E. Het verwerven, bezitten, beheren, exploiteren en vervreemden van onroerende goederen met uitzondering van deze activiteiten voorbehouden aan erkende makelaars.

Het verwerven, bezitten, beheren, exploiteren en vervreemden van alle roerende goederen, alsmede aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden, beleggingsproducten en andere vermogensrechten.

F, De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen: verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan teï vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

" De vennootschap kan bijgevolg alle roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven zoals eigendomsrechten, vruchtgebruik, opstal- of erfpachtovereenkomsten afsluiten, huurcontracten aangaan, de hiervoor vermelde rechten vervreemden, alle kredieten aangaan en daartoe de nodige waarborgen stellen onder andere hypothecaire en in de meest ruime zin alle rechtshandelingen stellen om dit doel te realiseren.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, door inbreng, fusie, inschrijving of op om het ' even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die nuttig zijn voor de realisatie van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet limitatief zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

Zij kan ook optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan aan derden, zaakvoerders en vennoten leningen, voorschotten en kredieten toestaan.

Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of In pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren. De opsomming is louter enumeratief en niet limitatief, met dien verstande dat de vennootschap ; geen activiteiten zal verrichten waarvoor een vergunning vereist is, zonder deze vergunning eerst verkregen te hebben.

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden door een besluit van de bijzondere algemene vergadering en met in acht name van de wettelijke voorschriften inzake wijziging van de statuten.

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, de heer Guilliams Johan, wonend te 3118 Werchter, Varentstraat 1, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur.

Het mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het; bereiken van het maatschappelijk doel.

De algemene vergadering wordt gehouden elk jaar op de derde donderdag van de maand mei om 9 uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag en voor het eerst op de derde ' donderdag van mei 2016.

Het boekjaar loopt van één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar loopt van 19 , februari 2014 tot 31 december 2015.

Alle handelingen gesteld voor de venootschap in oprichting werden bekrachtigd.

Voor ontledend uittreksel

Jan Denys

Notaris

Samen met deze neergelegd een uitgifte van de akte

«06.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AT & L

Adresse
VARENTSTRAAT 1 3118 WERCHTER

Code postal : 3118
Localité : Werchter
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande