ATELIER NIGHT LIGHT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATELIER NIGHT LIGHT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.948.189

Publication

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 19.08.2014 14432-0177-011
19/09/2013
ÿþMod zi

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd iergrift.c ;.

Rechtbank van Koopt fan,

te Leuven, de i L °'; , 2013 DE GRIFFIER.

Griffie

Ondernemingsnr : 0521.948.189

Benaming

(voluit) : ATELIER NIGHT LIGHT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Delportestraat 60, 3300 Tienen

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 26/08/2013 wordt beslist door het bestuur:

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar : Leuvensestraat 121, 3300 Tienen. En dit met ingang van 0110912013.

De zaakvoerder

Verstraete Bertin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2013
ÿþVoor-behoutü aan he Belgisc Staatsbl1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~a~~~~~~~uwm~~uu Neergelred têr griffie der

Rechtbank van }tooptfendof

te Leuven, de 2 r} jij f 2013

DE Gl~i°ii i ,~~i,

Griffie

Ondernemingsnr : 0521.948.189

benaming

(voluit) : ATELIER NIGHT LIGHT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Delportestraat 60 - 3300 Tienen

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 18/06/2013 wordt beslist door het bestuur

Ontslag te verlenen aan De Heer Driss El Azemmouri NN 760911 459 94 wonende in 3300 Tienen, Delportestraat 60 en dit met ingang van 24 juni 2013 Kwijting wordt verleend aan De Heer Driss El Azemmouri voor het uitoefenen van zijn taak als zaakvoerder.

De zaakvoerder

Verstraete Bertin

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/03/2013
ÿþw

t Mal wad tu

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111 6A i IVI

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 3 ;til.:.,( 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr: e 5,ti " ÎÇ'ó ,f/'9

Benaming

(voluit) : ATELIER NIGHT LIGHT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3300 Tienen, Delportestraat 60

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN » BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) op 4 maart 2013 dat: 1. Bertin Pascal Alois VERSTRAETE, geboren in Gent op 16 september 1977, wonende in 3300 Tienen, Delportestraat 60, 2. Driss EL AZEMMOUR1, geboren in Rabat op 11 september 1976, wonende in 3300 Tienen, Delportestraat 60, en 3. Geert Antoine Bernard BUYSSE, geboren in Leuven op 31 juli 1978, wonende in 1320' Beauvechain (Hamme-Mille), Vieux Chemin de Louvain 5, voor een onbepaalde duur een besloten. ' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten met de benaming ATELIER NIGHT LIGHT, met zetel in = 3300 Tienen, Delportestraat 60, en met een door geldinbreng gevormd kapitaal van 18.600,00 euro, volledig, geplaatst en op een op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap KBC Bank: geopende rekening gedeponeerd, als volgt: Bertin VERSTRAETE en Driss EL AZEMMOURI en Geert BUYSSE; plaatsen en volstorten elk 6.200,00 euro en ontvangt hiervoor elk 62 aandelen met stemrecht, zodanig dat het' kapitaal vertegenwoordigd is door 186 aandelen met stemrecht, elk met een gelijke fractiewaarde van 111 B6ste = van het kapitaal.

De vennootschap heeft ais doel: - voor eigen rekening of voor rekening van derden in deelneming of in vereniging met derden, het exploiteren en uitwerken, in België en in het buitenland, van de groothandel en de detáiihandeî, de-dirècle verkoop, de verkoop door reizigers, de verkoop per' opbod, de Import, de export, de vertegenwoordiging en de commissieverrichtingen in verband met antiek, brocanterie, lusters, girondoles, bouts de table, appliques, lampekappen, verlichting in het algemeen, geschenken, totaal decoratie, en tweedehandsartikelen in het algemeen en in de meest ruime betekenis van de woorden; - de restauratie vang antieke kroonluchters, 18e, 19e, 20ste eeuwse kroonluchters; - de creatie van nieuwe ontwerpen: creëren van; luchters,wandverlichting. Creaties verdelen via design- of decoratiewinkels; - rechtstreeks verkoop aan klant via eigen winkel; - het ontwerpen uitvoeren op vraag van klant; - het opmaken van vintage objecten en verkoop aan de klant; - de creatie van juwelen, spiegels, meubels en decoratie-objecten: - de restauratie van meubelen, politoeren, marquetterie, enzovoort; - de decoratie voor huis/etalage/beursstanden; - de detailhandel in verlichtingsartikelen in gespecialliseerde winkels; - de detailhandel in antiquiteiten in winkels; - het vervaardiging enn bewerking van ander glas (inclusief technisch glaswerk), De vennootschap mag alle handelingen stellen die: ermee betrekking hebben, zoals aankopen, transformaties, herstellingen, adviezen, restauraties,; expertises,vervoer en verkoop van alle artikelen, die kunnen verhandeld worden in het kader van del werkzaamheden van de vennootschap, evenals de levering van alle nodige of nuttige diensten ervoor. De vennootschap mag alle financiele, industriele, commerciele, roerende of onroerende handelingen verrichten, die; rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag belangen nemen bij; middel van inschrijving, inbreng,deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel, en in het algemeen alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen. De vennootschap mag zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die indien er meer dan één is, alleen de bevoegdheid hebben aile handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd 15.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden op elk van de volgende wijzen; a) door haar zaakvoerders, die indien er meer dan één is, alleen bevoegd zijn de vennootschap te verbinden, b) door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde-contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan.

Het mandaat van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anderszins beslist en

dan de hoegrootheid vande bezoldiging bepaalt.

Op de laatste blz. van Luik I vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de 'instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Niet-statutaire zaakvoerders zijn Bertin Verstràete, Driss ElAzemmouri, en Geert Buysse. Hun mandaten zijn van onbepaalde duur en niet bezoldigd, Elke zaakvoerder alleen is bevoegd de vennootschap te verbinden en te vertegenwoordigen.

Wordt of moet er geen commissaris worden benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks-: en controlebevoegdheid van een commissaris,

De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de derde dinsdag van juni om negentien uur. Er zijn geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bepaald.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2013 en omvat alle voorheen en in het bijzonder sedert 1 februari 2013 voor rekening van de vennootschap in oprichting gestelde verrichtingen en handelingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve ten minste één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen. Er zijn geen van de wet afwijkende bepalingen omtrent de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo vastgelegd,

Analytisch uittreksel

Joz Werckx Notaris

Mee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Voor,

behouden

aan hit

Belgisch

Staatsblad

K

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegemvoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 26.08.2015 15473-0113-010

Coordonnées
ATELIER NIGHT LIGHT

Adresse
LEUVENSESTRAAT 121 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande