ATLANTIC REAL ESTATE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ATLANTIC REAL ESTATE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 435.481.597

Publication

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 10.06.2013 13162-0272-014
20/03/2013
ÿþMor Wafd 11.1

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Griffie

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 1 WIRT 2013

BRUME!,

tbir~

_

*130950

Ondernemingsnr : 0435.481.597

Benaming

(voluit) : ATLANTIC REAL ESTATE (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kasteel van Bever, Boechoutlaan 221, 1853 Strombeek Bever (volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslagen - benoemingen

Er blijkt uit de notulen van de algemene vergadering van 1 maart 2013 :

De algemene vergadering besluit tot het ontslag van volgende bestuurder :

- Eric Buschmann, wonende te 2610 Wilrijk, Sint-Bavostraat 5

De algemene vergadering benoemt tot 18 juli 2017 ais nieuwe bestuurder, met ingang van heden

- Bart Verhaeghe, wonende te 1880 Nieuwenrode, lpsvoordestraat 61

Er blijkt uit de notulen van de raad van bestuur van 1 maart 2013

De Raad van Bestuur besluit tot het ontslag als voorzitter van Jan Van Lancker, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Haaksdonkweg 13.

De Raad van Bestuur besluit tot de benoeming tot voorzitter van Bart Verhaeghe, wonende te 1880 Nieuwenrode, Ipsvoordestraat 61.

De vergadering machtigt de heer VERHOEYE Jan, en lof de heer DE WIT Sven, beiden kantoor houdend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25 en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 08.06.2012 12160-0032-014
13/01/2012
ÿþ. ~

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~iaoioaae+

eRusmer

Grne 0 2 JAN. 2012

Ondernemingsnr : 0435.481.597

Benaming

(voluit) : ATLANTIC REAL ESTATE

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : BOECHOUTLAAN 221, 1853 STROMBEEK-BEVER

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGIN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 23 december 2011, neergelegd. voor registratie, dat werd besloten:

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot kapitaalverhoging met achthonderddrieënvijftigduizend achthonderd; vijfenzeventig Euro (853.875,00 EUR) door inbreng in natura van de hierna beschreven goederen om het te: brengen van een miljoen tweehonderdnegentigduizend Euro (1.290.000,00 EUR) naar twee miljoen honderd drieënveertigduizend achthonderd vijfenzeventig Euro (2.143.875,00 EUR) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

En terstond heeft de aandeelhouder de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht UPLACE INTERNATIONAL, met zetel te 1720 Luxembourg, 8 rue Heine, hier vertegenwoordigd door de heer VERHAEGHE Bart, die alleenhandelend de vennootschap kan verbinden, verklaard zich te verbinden tot.. achthonderddrieënvijftigduizend achthonderd vijfenzeventig Euro (853.875,00 EUR) door inbreng in natura van een deel van haar schuldvordering op de vennootschap voor datzelfde bedrag zodat de inbreng volledig is. volstort.

TWEEDE RESOLUTIE:

1/ Omtrent de hierboven omschreven inbreng in natura heeft revisor Elswinde DE DEYNE BV o.v.v. BVBA,. vertegenwoordigd door Elswinde De Deyne, bedrijfsrevisor, met kantoor te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 27, een verslag opgesteld bij toepassing van artikel 602 § 1, W. Venn. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de Raad van Bestuur verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de vermogensbestanddelen die zullen worden ingebracht door UPLACE INTERNATIONAL SA beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.de voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de hierboven beschreven inbreng in natura van de schuldvordering van achthonderddrieënvijftigduizend achthonderd vijfenzeventig Euro (853.875,00 EUR) door UPLACE INTERNATIONAL SA zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar met een verhoging van de bestaande fractiewaarde per aandeel, niet overgewaardeerd is en logisch is in het kader van de financiële reorganisatie en herstructurering van de onderneming, doorgevoerd door partijen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden gezegd, dal ons verslag geen "fairness opinion" is."

2/ In een bijzonder verslag, krachtens zelfde artikel, heeft de raad van bestuur uiteen gezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Deze verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vergadering besluit met eenparigheid de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van deze verslagen daar de aandeelhouders erkennen er een exemplaar van te hebben ontvangen, en de inhoud ervan wel te kennen.

DERDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit het aantal aandelen van tienduizend (10.000) naar honderdduizend (100.000) te brengen zodat de aandelen thans toebehoren aan:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende noians. hetzij van de perso¬ o)n(en) bevoegd ¬ ie rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

aandeelhouder, de naamloze vennootschap MECHELEN LOGISTIC CENTER met zetel te 1853 Strombeek-Bever, Boechoutlaan 221, vertegenwoordigd door haar bestuurders, de heer VAN LANCKER Jan, wonende te Haaksdonkweg 13, 1880 Kapelle-op-den-Bos, België, en de heer LEMAHIEU Kristof, wonende te Vilvoordsesteenweg 51, 1860 Meise, België voor duizend (10) aandelen;

-De aandeelhouder, de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht UPLACE INTERNATIONAL, met zetel te 1720 Luxembourg, 8 rue Heine, hier vertegenwoordigd door de heer VERHAEGHE Bart, die alleenhandelend de vennootschap kan verbinden, voor negenennegentigduizend (99.990) aandelen;

De nieuwe tekst van artikel 5 luidt thans als volgt:

Artikel 5.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen honderd drieënveertigduizend achthonderd vijfenzeventig Euro (2.143.875,00 EUR). Het is verdeeld in honderdduizend (100.000) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdduizendste (11100.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot schrapping van de mogelijkheid van aandelen aan toonder in de statuten. De nieuwe tekst van artikel 7 luidt thans als volgt:

Artikel 7.

De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen voorzien door de wet.

De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de zetel van de vennootschap wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden.

" Elke titularis van effecten kan kennis nemen van het register. Elke titularis heeft recht op een certificaat overeenkomstig art. 465, lid 2, W. Venn.

VIJFDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt ondergetekende notaris, bewaarder van de minuut, om de gecodr-'dineerde tekst " van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZESDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt de heer VERHOEYE Jan, en lof de heer DE WIT Sven, beiden kantoor houdend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25 en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaats-stelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; verslag van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor; coördinatie; historiek;

Notaris Marc Van Nuffel

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ain(en) bevo-ead de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

08/08/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t tIII1 ttllI 11111 llII 1111111111 IItlI 1tI lift tilt

*uiaieio"

' Ondernemingsnr : 0435.481.597

Benaming

(voluit) : ATLANTIC REAL ESTATE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NV

Zetel : BOECHOUTLAAN 221,1853 STROMBEEK BEVER

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 18 juli 2011, neergelegd voor registratie, dat volgende besluiten werden genomen:

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot wijziging van artikel 16 van de statuten met betrekking tot de externe vertegenwoordigingsmacht van de vennootschap door invoeging van een verplicht tweehandtekeningsclausule, waarvan de tekst luidt als volgt:

Artikel 16. Externe vertegenwoordigingsmacht

a) Raad van bestuur

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de ven-'nootschap in alle handelingen in en buiten rechte. De vennootschap wordt ten aanzien van derden slechts rechtsgeldig verbonden door ofwel twee (2) bestuurders die gezamenlijk optreden ofwel door een gedelegeerde bestuurder en een bestuurder, die eveneens gezamenlijk optreden.

TWEEDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot wijziging van artikel 15 van de statuten met betrekking tot de externe vertegenwoordigingsmacht van het dagelijks bestuur van de vennootschap door vervanging van de tweede zin van dat artikel. De nieuwe tekst van artikel 15 luidt thans als volgt:

Artikel 15 : bevoegdheden

De raad van bestuur heeft alle machten om alle rechtshan-'de-'lingen te stellen die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waartoe volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur kan de vennootschap maar rechtsgeldig verte-genwoordigd worden door twee aangestelden die gezamenlijk optreden.

De raad mag de leiding van bepaalde taken van de vennootschap opdragen aan directeurs of lasthebbers en mag hun bevoegdheden en wedden bepalen.

DERDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit met ingang vanaf heden tot het ontslag van volgende bestuurders:

- De heer VERHAEGHE Bart, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder;

De heer VAN LANCKER Jan, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Haaksdonkweg 13,

De heer HENDRICKX Francis, wonende te 8300 Knokke, Zwinlaan 29A, appartement 27.

De vergadering besluit te benoemen als nieuwe bestuurders voor een duur van zes jaar, ingaande op heden:

- De heer LEMAHEEU Kristof, wonende te 1860 Meise, Vilvoordsesteenweg 51;

De heer VAN LANCKER Jan, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Haaksdonkweg 13,

De heer BUSCHMANN Eric, wonende te 2610 Antwerpen, Sint-Bavostraat 5;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I.

Voor-

baan hein Het mandaat is onbezoldigd.

aan het

Belgisch Overeenkomstig artikel 16 van de statuten wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee

Staatsblad bestuurders die gezamenlijk optreden of door een gedelegeerd bestuurder die samen met een andere bestuurder optreedt.

Vervolgens wordt deze vergadering even geschorst ten einde de benoemde bestuurders toe te laten zich in raad te verenigen. Na deze vergadering verzoekt de raad van bestuur mij akte te verlenen van de benoeming van de heer VAN LANCKER Jan als gedelegeerd bestuurder en als voorzitter van de raad van bestuur.

VIERDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt de heer VERHOEYE Jan, en lof de heer DE WIT Sven, beiden kantoor houdend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25 en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaats-.stelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; coördinatie; historiek;

Notaris Marc Van Nuffel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 30.05.2011 11136-0166-014
14/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 09.06.2010 10163-0027-013
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 15.06.2009 09249-0164-026
04/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 27.08.2008 08660-0067-027
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 26.06.2007 07327-0330-024
15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 10.06.2015 15164-0435-013
20/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.05.2005, NGL 16.06.2005 05272-4888-021
26/07/2004 : ME075697
03/06/2004 : ME075697
30/06/2003 : ME075697
21/05/2003 : ME075697
31/12/2002 : ME075697
21/03/2002 : ME075697
12/06/2001 : ME075697
17/06/2000 : ME075697
01/01/2000 : ME075697
02/12/1999 : ME075697
29/10/1996 : ME75697
27/07/1996 : ME75697
18/02/1995 : ME75697
22/10/1993 : LET157
22/10/1993 : LET157
01/01/1993 : LET157
01/01/1992 : LET157

Coordonnées
ATLANTIC REAL ESTATE

Adresse
KASTEEL VAN BEVER - BOECHOUTLAAN 221 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande