ATLAS INVESCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATLAS INVESCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.904.031

Publication

06/03/2015
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hollestraat 6

1860 Meise

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Sabine Van Buggenhout te Wolvertem (Meise) op 13 februari 2015, ter registratie neergelegd op het 1sFB registratiekantoor te Vilvoorde, dat door:

De heer GENSTERBLUM Georq Norbert Myriam, echtgenoot van mevrouw DONEUX Catherine Christiane Alberte Ghislaine, geboren te Eupen op 3 juni 1966, nationaal nummer 68.06.03-041.78, wonende te

" 1860 Meise, Hollestraat 6~

sen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt

VORM EN NAAM.

De vennootschap heeft de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij heeft als naam "ATLAS Invesco". Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de initialen "BVBA".

ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1860 Meise, Hollestraat 6.

Hij kan bij gewone beslissing van de zaakvoerder in Vlaanderen of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht. Iedere verandering van de maatschappelijke zetel wordt door de zaakvoerder bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen, opslag- en werkplaatsen, in België of in het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of nog in samenwerking met derden alle handelingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met:

-alle vastgoedverrichtingen: aankopen, verkopen, huren, verhuren, leasing, verzekeren, ruilen, verpachten en verkavelen, uitbaten, financieren, valoriseren, en verbouwen, herstellen, hypothekeren, beheren van ails onroerende en roerende goeden, projectontwikkelingen, overnemen, overmaken, huren en verhuren van Handelsfondsen, alsook het bemiddelen en het begeleiden in de meest ruime zin bij dergelijke activiteiten en in het algemeen alle vormen van rentabiliseren van onroerende goederen:

-De makelarij van onroerende en roerende goederen en het beheer van een roerend en onroerend patrimonium

-De vennootschap kan alle financiële verrichtingen uitvoeren, zoals verwerven, door aankoop of anders, alle roerende warden, schuldvorderingen, aandelen en deelnemingen in elke financiële, industriële en handelsonderneming, alle handelingen van beheer, van portefeuille of van kapitaal, stellen, alle handelingen ten titel van borg, aval of eender welke waarborg

-aankoop en verkoop van diensten en studies;

-alle plaatsingen van kapitaal en het beheer van alle roerende goederen alsmede het nemen van participaties in om het even welke vennootschappen. Het toestaan van leningen voor zover de wettelijke voorschriften zulks toelaten;

-De vennootschap heft eveneens als doel het oprichten van-, het deelnemen in-, en het voeren van het bestuur over vennootschappen en andere ondernemingsvormen alsmede het verlenen van advies en bijstand in verband hiermede, een en ander met inbegrip van het aanvaarden en uitoefenen van alle vormen van mandaat van onder meer bestuurder, het ter beschikking stellen van lokalen, het optreden ais gevolmachtigde voor derden in het bestuur van hun handelsactiviteiten en organisatorische aangelegenheden, alsook het beleggen in onroerende goederen

-alle handels-, nijverheid, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doe die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, optreden als borgsteller voor derden.

Op de laatste blZ. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1L4. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GI~II IGIIIaVllllll

*15035515"

Qndememingsnr :  25-C8.309.

03/j

benaming (voluit) :ATLAS lnvesco

ia

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

mod 11.1

neergelegd/ontvangen op

2 4 FEB. 2815

ter griffie valedeederfandstalige rechtbank-y_~n f-ocpt.= dcf Brussel

un

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

-Het versenen van advies op gebied van roerende en onroerende goederen . -Het verlenen van advies op gebied van bedrijfsbeheer, namelijk maar niet uitzonderlijk op gebied van Inkoop/Procurement, 'Supply Chain' en Data Analytics'

-Het uitoefenen van onderzoeken, geven van adviezen en consulting, het uitoefenen van expertises in de meest ruime zin

Voorgaande opsomming is niet beperkend.

De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. Zij mag aile nijverheids-, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtsreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap mag op eender welke wijze belangen nemen in of deelnemen aan het bestuur van verrichtingen, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf te bevorderen, haar basisproducten te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap kan, in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele, verband met het bereiken van haar maatschappelijke doel.

De vennootschap zal alle industriële, commerciële en financiële handelingen mogen uitoefenen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met eenzelfde, gelijklopend op aanverwant doel dat van aard is de ontwikkeling van de onderneming te bevorderen, de verkoop van haar diensten en producten te vergemakkelijken of uit te breiden.

DUUR.

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van onvermogen van een vennoot.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdduizend euro (200.000,00 ¬ ), tot beloop van twintig procent (20 %) (veertigduizend euro (40.000,00 ¬ )), volstort in speciën bij de oprichting van de vennootschap. AANDEELHOUDERSREGISTER.

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer. Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend docr de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders,

Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen. KAPITAALVERHOGING.

Het maatschappelijk kapitaal kan worden verhoogd bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, in verhouding tot het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis van de vennoten wordt gebracht.

KAPITAALVERLAGING.

Het maatschappelijk kapitaal kan worden verlaagd bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

In de oproeping tot de algemene vergadering die over de vermindering van het kapitaal moet beslissen, wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze vermeld. OVERDRACHT VAN AANDELEN.

Derden kunnen niet intekenen op nieuwe aandelen en de aandelen van een vennoot mogen niet worden overgedragen onder de levenden of niet overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze toestemming is niet vereist wanneer de aandelen aan de personen voorzien in artikel 249 van het wetboek van vennootschappen, worden afgestaan.

Weigering van toestemming is niet vatbaar voor enig verhaal.

~ }

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennoten die zich verzetten tegen een afstand onder levenden of een overdracht van aandelen wegens'

overlijden, hebben zes maand tijd, te rekenen vanaf de dag van de weigering, om kopers ervoor te vinden. Bij

gebreke hiervan zijn zij verplicht zelf deze aandelen in te kopen ofwel hun verzet in te trekken.

De inkoopprijs wordt vastgesteld op basis van de laatst opgemaakte jaarrekening waarbij wordt rekening

gehouden met de eventuele meer- en minderwaarden die in de balans nog niet zouden zijn uitgedrukt en met

de evolutie van het vennootschapsvermogen sedertdien.

De prijs is betaalbaar ten laatste binnen het jaar te rekenen vanaf de dag van de inkoop.

In geen geval mag de afstanddoener de ontbinding van de vennootschap eisen.

ONDEELBAARHEID DER AANDELEN.

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel toebehoort aan verscheidene eigenaars wordt de uitoefening van de eraan verbonden

rechten geschorst tot dat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap ais eigenaar van het aandeel is

aangewezen.

Bij gebrek aan een andersluidende overeenkomst, worden de rechten verbonden aan een aandeel

uitgeoefend door de vruchtgebruiker van het aandeel.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan

niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

VACATURE.

Ais de betrekking van zaakvoerder openvalt, voorziet de algemene vergadering, beraadslagend onder de

voorwaarden voorzien voor wijziging van de statuten, in zijn vervanging. Zij bepaalt de termijn van de functie en

de bevoegdheden van de nleuwe zaakvoerder.

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, zal bij vooroverlijden van de zaakvoerder-vennoot, de

overgebleven vennoot automatisch de functie van zaakvoerder waarnemen.

BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER,

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te

stellen, die nodig of dienstig zijn voor verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Zij zijn bevoegd alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene

vergadering zijn voorbehouden.

HANDTEKENINGEN.

Aile akten die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een

ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig door iedere zaakvoerder, alleen handelend, ondertekend.

De rechtsvorderingen, hetzij als eisende hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap

door iedere zaakvoerder benaarstigd of vervolgd.

VERGOEDINGEN.

De algemene vergadering kan aan de zaakvoerders, buiten een vergoeding voor representatiekosten, reis-

en andere kosten, een vaste of veranderlijke vergoeding toekennen aan te rekenen op de algemene onkosten

van de vennootschap.

DAGELIJKS BESTUUR

De zaakvoerders mogen, aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van

hun bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen voor een tijdsduur die zij vaststellen.

CONTROLE.

De controle van de vennootschap wordt uitgeoefend in overeenstemming met het wetboek van vennoot-

schappen.

(JAAR)VERGADERINGEN.

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de 3de maandag van mei om 18 uur.

Als die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag.

De zaakvoerder kan een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de

vennootschap het vereist. Hij moet de algemene vergadering bijeenroepen op aanvraag van vennoten die

gezamenlijk ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangeduid in de oproepingen.

BIJEENROEPINGEN.

De algemene vergaderingen warden door de zaakvoerder bijeengeroepen.

De oproepingen warden gedaan bij aangetekende brief, gericht aan de vennoten minstens vijftien dagen

voor de vergadering op hun laatst aan de vennootschap bekende woonplaats. Zij vermelden de agenda.

Evenwel kunnen de bestemmelingen er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemmen om de

oproepingen via een ander communicatiemiddel te ontvangen,

Eenzelfde individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke afwijking is mogelijk voor de algemene vergadering van

obligatiehouders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

s ~

VERTEGENWOORDIGING.

Elke vennoot mag zich op de vergadering door een lasthebber laten vertegenwoordigen, op voorwaarde dat

laatstgenoemde zelf een vennoot is en het recht heeft de vergadering bij te wonen.

BUREAU.

Iedere algemene vergadering, zowel de jaarvergadering, als de buitengewone algemene vergadering, wordt

door de zaakvoerder voorgezeten, of bij diens ontstentenis, door de oudste aanwezige vennoot.

De voorzitter stelt een secretaris aan en de vergadering kiest de stemopnemers.

BERAADSLAG1NG.

Behoudens in de gevallen door de wet of de statuten voorzien, worden alle besluiten genomen bij

meerderheid van stemmen waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen, ongeacht het aantal

vertegenwoordigde aandelen.

STEMRECHT.

Ieder aandeel geeft recht op één stem, behalve wat door onderhavige statuten en de wet bepaald is voor de

aandelen zonder stemrecht. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als

aandelen.

Het uitoefenen van het stemrecht mag het voorwerp van overeenkomsten tussen aandeelhouders uitmaken,

zoals bepaald in het wetboek van vennootschappen.

MAATSCHAPPELIJK JAAR.

Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

JAARREKENING,

ieder jaar maakt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wet, voor zover de vennootschap daaraan is

onderworpen en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die op haar

toepasselijk zijn.

VERDELING VAN DE WINST.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en

afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming

van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van

het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het overblijvend saldo wordt ieder jaar ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die

eigenmachtig en bij gewone meerderheid van stemmen over de bestemming ervan zal beslissen.

ONTBINDING.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering

beraadslagend onder de voorwaarden vereist voor een statutenwijziging.

1. Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het

maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee

maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden

vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen

en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde

maatregelen.

ll. Wanneer het netto-actief gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de

ontbinding worden uitgesproken door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

III. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere

belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

VEREFFENING.

In geval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden en het tijdstip, geschiedt de vereffening

door de zorg van een zaakvoerder, handelend als vereffenaar, en bij zijn ontstentenis door de vereffenaars

benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheden

voorzien door de artikels 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen. Bij de vereffening zijn de

vennoten verplicht hun inbreng te volstorten.

VERDELING VAN HET NETTO-ACTIEF,

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening, wordt het beschikbaar overschot verdeeld

onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

KEUZE VAN WOONPLAATS.

Voor de uitvoering van de statuten, wordt door ieder in het buitenland gedomicilieerde vennoot,

zaakvoerder, commissaris of vereffenaar, woonstkeuze gedaan in de maatschappelijke zetel, waar alle

mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen, betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan.

GEMEEN RECHT.

Voor al hetgeen in de huidige statuten niet is voorzien, wordt er verwezen naar het wetboek van vennoot-

schappen; de bedingen die tegenstrijdig zijn met de gebiedende voorschriften van deze wetten, worden als niet

geschreven aanzien.

Voor het geval de vennootschap maar één vennoot tèlt, zal zij ambtshalve onderworpen zijn aan de

bepalingen van de eenpersoonsvennootschappen met beperkte aansprakelijkheid.

Daaruit blijkt onder meer dat aile voorrechten van de algemene vergadering uitgeoefend worden door de

enige vennoot, dewelke in geen geval zijn bevoegdheden die hij ten deze titel uitoefent, mag delegeren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

3 +

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1) Eerste boekjaar en jaarvergadering.

Het eerste boekjaar begint op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie

van de rechtbank van koophandel om te eindigen op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2016.

2) Kosten

De comparanten verklaren dat het totale bedrag van de aktekosten, die voor rekening van de vennootschap

komen wegens deze akte, ongeveer 1.350,00 ¬ (duizend driehonderd vijftig euro) bedragen.

3) Zaakvoerder

Vervolgens komen de aandeelhouders in algemene vergadering bijeen en beslissen met eenparigheid van

stemmen wat volgt:

Wordt tot niet-statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: voornoemde heer

GENSTERBLUM Georg, die zijn mandaat aanvaardt.

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

4) Commissaris

Gelet op het feit dat blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerste maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in de wettelijke bepalingen, wordt er beslist geen commissaris te benoemen.

5) Volmacht

De zaakvoerder verleent volmacht aan de naamloze vennootschap Etugest Accountancy te 1602 Sint-

Pieters-Leeuw, Pedestraat 91, met recht van indeplaatsstelling, tot het vervullen van aile formaliteiten die verschuldigd zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en alle belastingadministraties en onder meer met betrekking tot de aanvraag van een vestigingsattest, de inschrijving in de Kruispuntbank Ondernemingen en het desbetreffende ondernemingsloket en/of wijziging van deze inschrijving, en de aanvraag van een BTW-nummer, alsmede alle wijzigingen, doorhalingen, schrappingen bij deze instellingen en het uitvoeren van alle administratieve verrichtingen van de vennootschap.

6) Overname van verbintenissen

De comparanten verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het

Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de

vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit te rekenen vanaf 7 oktober 2014.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Sabine Van Buggenhout  notaris

Tegelijk neergelegd; uitgifte met bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 23.08.2016 16464-0508-014

Coordonnées
ATLAS INVESCO

Adresse
HOLLESTRAAT 6 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande