ATLAS NEUROENGINEERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATLAS NEUROENGINEERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.478.625

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 26.06.2014 14225-0163-010
07/05/2012
ÿþV~

t 1I1! II I lIt 11111 Ill I I 11111 lI 1111

*12085100*

MMod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4 > chfcti nt: 'van e,,;,;-=

._,.. 2012

Fi r; r

Griffie

Ondernemingsnr: o`b45 ,'- 4 ? . G3

Benaming : ATLAS Neuroengineering

(voluit):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 3000 Leuven, Windmolenveldstraat 58/0101

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMINGEN

Tekst :

Uit een akte verleden voor Ann Wallays, geassocieerd notaris te Leuven op negentien april tweeduizend en twaalf, v66r registratie uitgereikt, met als enig doel te warden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat:

1. De heer AARTS Arno Agatha Albert, geboren te Geldrop (Nederland) op 24 februari 1980, wonende te 3000 Leuven, Windmolenveldstraat 58/0101.

2. De heer HOLZHAMMER Tobías, geboren te Passau (Duitsland) op 6 maart 1982, wonende te 79100 Freiburg (Duitsland), Kreuzkopfstrasse 4,

3. De heer TORFS Tom, geboren te Lier op 26 juni 1979, wonende te 1950 Kraainem, Josef Van Hovestraat 7.

4. De vennootschap naar Hongaars recht NEUROTRACK, met zetel te 1063 Boedapest (Hongarije), Sziv utca 45 5/4, met handelsregistercode 04-09-004892, Hongaars BTW-nummer 11996183-2-04, Europees BTW-nummer HU11996183,

5. De heer RUTHER Patrick Constantin, geboren te Konstanz (Duitsland) op 5 april 1966, wonende te 76199 Karlsruhe (Duitsland), Seewiesenaeckerweg 30.

6. De heer PAUL Oliver Marius, geboren te Zürich (Zwitserland) op 15 juni 1962, wonende te 79280 Au (Duitsland), Im Schlauch 4.

7, De heer PEREIRA NEVES Hercules, geboren te Belo-Horizonte (Brazilië) op 15 oktober 1961, wonende te 1320 Hamme-Mille, Vieux Chemin de Louvain 13.

8. De heer ORBAN Guy Angèle, geboren te Sint-Niklaas op 4 november 1945, wonende te 1950 Kraainem, Middenlaan 9.

een handelsvennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam "ATLAS Neuroengineering", waarbij voornoemde oprichters sub 3, tot en met 8, werden vertegenwoordigd door de heer AARTS Amo, voornoemd, ingevolge onderhandse volmachten de dato 10, 11, 16 en 19 april 2012, die aan de oprichtingsakte zijn gehecht.

" Maatschappelijke zetel:

te 3000 Leuven, Windmolenveldstraat 5810101.

" Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

- De commercialisatie van elektrische, elektronische,mechanische, optische en hydraulische biomedische systemen en apparaten (in het bijzonder in het domein van de neuroengineering), met inbegrip van alle grondstoffen, onderdelen, materialen, programmatuur en randapparatuur (zoals bijvoorbeeld communicatie- en meetapparatuur, controle- en navigatie-instrumenten, kabels, statieven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

en frames), alsmede, zonder beperking de exploitatie van alle octrooien,handelsmerken en vergunningen die verband houden met deze apparatuur;

- Het ontwikkelen, ontwerpen, assembleren, monteren, produceren en installeren van communicatieapparatuur (in het bijzonder in het domein van de neuro-engineering) om zodoende de informatie draadloos te kunnen doorsturen.

- Het verlenen van diensten, trainingen en advies en het verrichten van studies en creatieve inspanningen in diverse soorten speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van de electrofysiologie en toegepaste wetenschappen (fysica, astromomie, scheikunde, geneeskunde, biologie, biochemie, en zo verder).

Zij kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen (zoals met name ondermeer het stellen van garanties), deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins en tevens de functies van bestuurder en vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

" Maatschappelijk kapitaal:

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00), vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/achttienduizend zeshonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Bij de oprichting volledig volstort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de inbrengen in geld bij storting of overschrijving gedeponeerd werden op een bijzondere rekening bij KBC Bank, op naam van de vennootschap in oprichting "ATLAS Neuroengineering" zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 24 februari 2012.

" Boekjaar:

begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van huidig uittreksel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2013.

" Jaarvergadering:

wordt gehouden op op 31 mei van ieder jaar om 19 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste gewone jaarvergadering zal samenkomen in 2014.

" Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, Zij vermelden steeds deze hoedanigheid wanneer zij namens de vennootschap ondertekenen.

Werd benoemd tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer AARTS Arno, voornoemd, Werd benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur; de heer HOLZHAMMER Tobias, voornoemd,

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt, Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder,

De zaakvoerder(s) kunnen bijzondere machten toekennen aan elke mandataris,

Ingeval er twee of meer zaakvoerders aangeduid worden, zullen er minstens twee van hen handelen voor alle rechtshandelingen inzake de aan- of verkoop van onroerende goederen, de vestiging van een hypotheek en het aangaan van kredieten en finandieringen.

Wanneer de vennootschap optreedt als zaakvoerder of bestuurder van andere vennootschappen, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

" Winstverdeling - reserves:

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Na de door de wet voorgeschreven voorafneming voor de wettelijke reserve, beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van het saldo van de winst, dit op voorstel van de zaakvoerder(s).

Het tijdstip en de wijze van betaling van dividenden wordt eveneens door de zaakvoerder(s) bepaald. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het volstorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die vol ens de wet of de statuten niet moren worden ui " ekeerd.

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

s Voorbehouden aan het  rfgr Staatsblad



" iqüidâtiésáidó-______--_r__

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

 % Niet-aanstelling commissaris:

Op zicht van het financieel plan hebben de oprichters verklaard geen commissaris te benoemen. Bijzondere volmacht werd gegeven aan Arno Aarts, voornoemd, alsook aan de heer Pieter Kestens, accountant, met kantoor te Wezemaal, Wezemaalplein 3 bus B met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de opgerichte vennootschap alle formaliteiten te verrichten bij een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en/of bij elke andere administratieve dienst.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Notaris Ann Wallays

Tegelijkertijd neergelegd:

uitgifte van oprichtingsakte, met volmachten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 30.08.2016 16529-0076-011

Coordonnées
ATLAS NEUROENGINEERING

Adresse
WINDMOLENVELDSTRAAT 58, BUS 0101 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande