ATOMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATOMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 403.523.859

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.05.2014, NGL 17.07.2014 14309-0588-014
07/01/2014
ÿþl~ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIMSEL

26 DEC 2p13

Griffie

*1900 0 1

Ondernemingsnr : 0403.523.859

Benaming (valuit) : ATOMA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ltterbeeksebaan 71

1700 DILBEEK

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Pieter Van Hoestenberghe, met; standplaats te Jabbeke, lid van de maatschap "Van Hoestenberghe & Dewagtere" op 12.12.2013, dat de buitengewone algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder: de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Saskia Luteijn, Bedrijfsrevisor',; Hoogstraat 2d, 1730 Asse, hiertoe aangesteld door de zaakvoerders, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterIijk als volgt:

5. BESLUITEN

Ondergetekende, Saskia Luteijn, Bedrijfsrevisor burg. bvba, vertegenwoordigd door Saskia Luteln, bedrijfsrevisor, werd aangesteld door de zaakvoerders, mevrouw Chantal Vancanneyt en de heer Pierre-Michel: Vancanneyt om krachtens art, 313 van de Vennootschappenwet verslag uit te brengen over de voorgenomen; kapitaalverhoging door inbreng in natura van het gezamenlijk tegoed aan dividend van mevrouw Chantal; .; Vancanneyt en van de heer Pierre-Miche! Vancanneyt ten belope van 4320.000,00 ¬ , bij de BVBA ATOMA, gevestigd te 1700 Dilbeek, ltterbeeksebaan 71.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is: voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap: uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels, met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van' 10%.

Onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 25 november 2013 die beslist' !: heeft over de dividendenuitkering die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte schuldvordering op grond van; de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en; duidelijkheid.

De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch: verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura met een totale waarde van 4.320.000,00 ¬ bestaat uit 5 nieuwe; aandelen voor mevrouw Chantal Vancanneyt en

5 nieuwe aandelen voor de heer Pierre-Miche! Vancanneyt en de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zonder nominale waarde en mits een eventuele vergoeding aan de huwgemeenschap van de respectievelijke inbrengers indien daartoe een aanleiding bestaat.

INj willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende; de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess; opinion" is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

~-,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de vennoten van de vennootschap in het kader' van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden. Deze kapitaalverhoging kadert binnen art, 537 WIB 92,

Opgesteld te Asse, 26 november 2013.

Saskia Luteijn, BednjfsreviserBurg. BVBA

Saskia Luteijn

Bedr3jfsrevïsor"

Verslaq zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders.

Neerleg_ginq verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophanden

pitaalverhogínq

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van vier miljoen driehonderd twintig duizend euro (4.320.000,00 EUR) om het kapitaal te brengen van tweeënzestig duizend euro (62.000,00 EUR) op vier miljoen driehonderd tweeëntachtig duizend euro (4.382.000,00 EUR)) door inbreng in natura, mits oreatie en uitgifte van tien (10) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van vier miljoen driehonderd twintig duizend euro (4.320.000,00). Inbreng

Mevrouw Chantal Vancanneyt, te Sint-Pieters-Leeuw, Pepingensesteenweg 170, verklaren in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van twee miljoen honderd zestig duizend euro (2,160.000,00 EUR), bedrag dat voortkomt van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 25 november 2013.

De Heer Pierre-Michel Vancanneyt, te Sint-Pieters-Leeuw, Pelikaanberg 35, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van twee miljoen honderd zestig duizend euro (2.160.000,00 EUR), bedrag dat voortkomt van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 25 november 2013,

Ingevolge onderhavige inbrengen worden de verkregen nettobedragen  na inhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992 - van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierbovén beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en wordt geschat op vier miljoen driehonderd twintig duizend euro (4.320.000,00 EUR), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt enerzijds door een verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, en anderzijds door toekenning van tien (10) nieuwe kapitaalsaandelen op naam, en dit als volgt:

- ean mevrouw Chantal Vancanneyt worden vijf (5) nieuwe aandelen toegekend, uitgegeven aan de globale prijs van twee miljoen honderd zestig duizend euro (2.160.000,00 EUR);

- aan de heer Pierre-Miche! Vancanneyt worden vijf (5) nieuwe aandelen toegekend, uitgegeven aan de globale prijs van twee miljoen honderd zestig duizend euro (2.160.000,00 EUR).

Deze tien (10) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

gemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend,

TWEEDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans vier miljoen driehonderd tweeëntachtig duizend euro (4.382.000,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd en tien (1.510) aandelen.

De vergadering besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige teKst van artikel vijf van de statuten door volgende tekst

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vier miljoen driehonderd tweeëntachtig duizend euro (4.382.000,00 EUR) en is verdeeld in duizend vijfhonderd en tien (1,510) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die iedereen gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De hier aanwezige zaakvoerders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te' dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name alle medewerkers van Adfibodem, Pijkestraat 138, 9041 Gent.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, volmacht, verslag van het bestuursorgaan, verslag van de bedrijfsrevisor, gecoórdineerde tekst van de statuten en historiek van de vennootschap in één geheel.

P. Van Ffoestenberghe

Geassocieerd notaris

4./.." Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.05.2013, NGL 18.07.2013 13315-0053-015
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.05.2011, NGL 19.07.2011 11304-0568-015
29/04/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0403.523.859

Benaming

(voluit) : "S.A. PAPETERIES MOTTART, N.V." "FABRICATION

D'ARTICLES EN PAPIER ET CARTON"

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Rue Pierre Decoster, 110 te 1190 Forest

Onderwerp akte : OMZETTING

Uit een akte opgemaakt voor geassocieerd notaris Pieter Van Hoestenberghe te Jabbeke op 30 maart 2011,;

blijkt het volgende :

De buitengewone algemene vergadering heeft unaniem de volgende besluiten genomen :

Overeenkomstig artikel 783, derde lid van het Wetboek van Vennootschappen, gebeurt de publicatie van de akte integraal, behoudens deze van de nieuwe statuten die bij uittreksel gebeurt.

Heden dertig maart

TWEEDUIZEND EN ELF

Voor mij, Pieter Van Hoestenberghe, geassocieerd notaris der maatschap "Van Hoestenberghe 

Dewagtere en Van Hoestenberghe", te Jabbeke

Ten kantore.

IS BIJEENGEKOMEN :

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "S.A.

PAPETERIES MOTTART, N.V." "FABRICATION D'ARTICLES EN PAPIER ET CARTON'", met zetel te 1190

Forest, Rue Pierre Decoster 110, (ondememingsnûmmer 0403.523.859  BTW-BE 0403.523.859); opgericht bij:

akte opgemaakt door notaris Paul Nelson te Woluwe-Saint-Lambert op 12 november 1940, gepubliceerd in de

Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 november daarna, onder nummer 11933, en waarvan de statuten

herhaaldelijk gewijzigd zijn en het laatst blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Guy Dubaere te Jette.

op 8 februari 2002, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 april daarna, onder nummer;

20020409/273.

I. SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

De zitting wordt geopend om 16u 25 onder voorzitterschap van de heer Pierre Michel Vancanneyt,

nagenoemd.

Gezien het beperkt aantal aandeelhouders worden er geen andere leden in het bureau opgenomen.

Il. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Aandeelhouders

Zijn aanwezig de volgende vennoten, volgens hun verklaring, titularis van het hierna vermeld aantal;

aandelen:

1) De heer VANCANNEYT Pierre-Michel Luc Marie Georges Denis, geboren te Elsene op 8 september 1968:

(identiteitskaart nummer 590-7685210-23 - rijksregister nummer 68.09.08-319.59), echtgenoot van mevrouw:

LAGAE Isabelle, wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Pelikaanberg 35.

Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen blijkens huwcontract opgemaakt door notaris,

Paul Lommée te Zedelgem op 3 maart 2001, welk stelsel tot op heden niet gewijzigd werd, zo verklaard.

Titularis van zevenhonderdvijftig (750) aandelen "

2) Mevrouw VANCANNEYT Chantal Pascale Paule Josée Jeanne Rose Marie, geboren te Elsene op 20 maart 1970 (identiteitskaart nummer 590-7417614-50 - rijksregister nummer 70.03.20-442.61), echtgenote van: de heer JANUARIUS Stefaan, wonende te 1700 Dilbeek, Kerkwegstraat 55.

Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen blijkens huwcontract opgemaakt door: notaris Guy Debaere te Jette op 4 augustus 1994, welk stelsel tot op heden niet gewijzigd werd, zo verklaard. Titularis van zevenhonderdvijftig (750) aandelen

Titularissen van duizend vijfhonderd (1.500) aandelen, hetzij de totaliteit van de bestaande aandelen. Bestuurders

8_ 8 AFR 2011

ellUeSee

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De heer Pierre-Michel Vancanneyt en mevrouw Chantal Vancanneyt zijn alhier eveneens aanwezig in hun hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap.

III. UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER.

A. Agenda

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de

volgende agendapunten te beraadslagen en te besluiten :

1) Naamswijziging naar ATOMA

2) Zetelverplaatsing naar 1700 Dilbeek, Itterbeeksebaan 71.

3) Doelswijziging, met voorafgaande voorlezing van het verslag van de raad van bestuur de dato 30 maart 2011, met als bijlage de staat van activa en passiva de dato 31 december 2010

4) Omzetting van de rechtsvorm

a) Lezing verslagen

- Verslag van de raad van bestuur met toelichting betreffende de voorgenomen omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en van de bijgevoegde staat van actief en passief der vennootschap per 31 december 2010.

- Verslag de dato 24 maart 2011 van bedrijfsrevisor 'Saskia Luteijn Bedrijfsrevisor Burg. BVBA', vertegenwoordigd door mevrouw Saskia Luteijn, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 1730 Asse, Hoogstraat 2 d, over de staat waarop het actief en het passief van de vennootschap werd samengevat per 31 december 2010.

b) Beslissing tot omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - vaststelling omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam

c) Vaststelling van rechtswege ontslag bestuurders  benoeming zaakvoerder(s)

d) Goedkeuring en aanneming van nieuwe statuten, inclusief aanpassing statuten conform voorgaande

besluiten

4) Volmachten

B. Oproepingen van de bestuurders

De bestuurders verklaren afstand te doen van de termijnen en formaliteiten van bijeenroeping zoals

voorzien in de statuten en artikelen 533 en 535 van het Wetboek van vennootschappen.

C. Vaststellingen

1/ De voorzitter zet uiteen dat alle bestuurders van de vennootschap, te weten de heer Pierre-Michel Vancanneyt en mevrouw Chantal Vancanneyt, beiden voornoemd en beiden in deze hoedanigheid benoemd bij beslissing van de algemene vergadering, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 9 december 2010 onder nummer 20101209/178750, aanwezig zijn teneinde antwoord te geven op de vragen die hen eventueel door de vennoten worden gesteld met betrekking tot de agendapunten.

2/ De voorzitter deelt mee dat er thans duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

3/ De voorzitter stelt vast dat er op heden twee (2) vennoten, titularissen van de totaliteit van de aandelen aanwezig zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

4/ De voorzitter deelt mee dat de agendapunten, die statutenwijzigingen inhouden, drie vierden van de stemmen moeten verkrijgen om te worden aanvaard en dat de agendapunten die geen statutenwijziging inhouden een gewone meerderheid moeten verkrijgen om te worden aanvaard. Een beslissing tot omzetting van de rechtsvorm van de vennootschap vergt daarentegen een meerderheid van vier vijfden van de stemmen.

5/ De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

IV. VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat

ze geldig samengesteld is en bevoegd is om over de bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen en

te besluiten.

V, AFHANDELING VAN DE AGENDA

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten.

EERSTE BESLUIT - NAAMSWIJZIGING

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "ATOMA".

TWEEDE BESLUIT - ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Dilbeek, Itterbeeksebaan 71.

Aangezien de zetel van de vennootschap verplaatst wordt naar het Vlaamse Gewest dient overeenkomstig

de toepasselijke taalwetgeving de statuten in de Nederlandse taal te worden aangenomen, hetgeen hierna

geschiedt onder het vijfde besluit.

DERDE BESLUIT  DOELSWIJZIGING

De vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur van 30 maart 2011 overeenkomstig

artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen, met in bijlage de staat van activa en passiva van 31

december 2010, en ontslaat de voorzitter van voorlezing ervan.

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen en meteen aan te nemen in de

Nederlandse taal als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

- De productie en de handel in papierwaren en benodigdheden voor kantoor, school, muziek, fotografie,

gezelschapsspelen en voor het tekenen, zoals registers, boekjes, dossiers, kiasseurs, factuurboeken,

briefomslagen, briefpapier, tekenblokken en papier, schriften, etiketten, klasagenda's, muziekschriften,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

fotohoekjes, albums, lottospelen, perforators, diverse kartonwaren, enzovoort..., en in het algemeen al wat betrekking heeft op papierwaren en drukkerij- en kantoorbenodigdheden.

- het in binden van documenten.

De vennootschap mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling, inclusief de onderaanneming in het algemeen en de exploitatie van alle intellectuele rechten en industriele en commerciele eigendom;

Voor eigen rekening mag de vennootschap alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten uitvoeren zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen. Eveneens voor eigen rekening mag zij over gaan tot de aankoop en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan.

De vennootschap mag deelnemen aan het beheer en de vereffening van aanverwante ondernemingen of waarmee er een band van participatie bestaat en eender welke lening toestaan aan deze, ongeacht onder welke vorm of voor welke duur.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Bovenstaande opsomming is verklarend en niet limitatief.

De vennootschap kan slechts bovenstaande activiteiten uitvoeren voor zover aan alle wettelijke en reglementaire vereisten te voldoen.

Het doel van de vennootschap kan uitgebreid of beperkt worden bij wijze van statutenwijziging conform de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen."

VIERDE BESLUIT  OMZETTING VAN DE RECHTSVORM

A. Verslagen

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van de hoger vermelde verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor in verband met de omzetting van de rechtsvorm van de vennootschap, aangezien alle aanwezigen verklaren van de inhoud ervan op de hoogte te zijn daar zij op voorhand een exemplaar ervan ontvangen hebben.

Er wordt nochtans aan herinnerd dat de besluiten van het verslag de dato 24 maart 2011 van bedrijfsrevisor `Saskia Luteijn Bedrijfsrevisor Burg. BVBA', vertegenwoordigd door mevrouw Saskia Luteijn, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"V. BESLUITEN

ln overeenstemming met de bepalingen van art. 777 van het Wetboek van Vennootschappen hebben wij de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 december 2010, van de naamloze vennootschap PAPETERiES MOTTART GEORGES - FABRiCATION D'ARTiCLES EN PAPIER ET CARTON gecontroleerd en dit met het oog op de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2010 die de raad van bestuur van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Niet alle aspecten zijn in acht genomen die nodig zijn in het kader van de certifiëring van het getrouw beeld van de vennootschap.

Gezien de datum van onze aanstelling hebben wij de voorraden per 31 december 2010 fysisch niet kunnen controleren. De in de staat opgenomen voorraden bedragen 313.982,30 euro, zodat wij, omwille van bovenvermelde reden, geen zekerheid over de juistheid ervan konden bekomen.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, onder voorbehoud van de juistheid van de voorraden waarover wij ons niet kunnen uitspreken.

ln het raam van de voorgenomen verrichting kunnen wij besluiten dat onder voorbehoud van de juistheid van de voorraden :

" De staat van activa en passiva, afgesloten per 31 december 2010, een positief netto-actief

weergeeft van 4.615.687,99 euro dat als volgt is samengesteld: euro

Geplaatst kapitaal 62.000,00

Herwaarderingsmeerwaarden op materiële vaste activa 67.106,00

Wettelijke reserve 6.200,00

Beschikbare reserve 3.173.540,32

Overgedragen resultaat 31/12/2009 615.188,80

Resultaat boekjaar 31/12/2010 (1/1/2010-31/12/2010), bestemming nog te beslissen door de algemene vergadering 691.652,87

4.615.687,99

" Het eigen vermogen van de NV PAPETERIES MOTTART GEORGES - FABRiCATiON D'ARTiCLES EN PAPIER ET CARTON is hoger dan het wettelijk minimumkapitaal van 18.550,00 euro van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en is 4.553.687,99 euro hoger dan het maatschappelijke kapitaal dat in de staat van activa en passiva is opgenomen.

Opgesteld te Asse, 24 maart 2011.

Saskia Luteijn Bedrijfsrevisor Burg. BVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Getekend Saskia Luteijn Bedrijfsrevisor"

Het verslag van de raad van bestuur met bijgevoegde staat van actief en passief en het verslag van de bedrijfsrevisor, zullen samen met de akte omzetting worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

B. Besluit tot omzetting

De vergadering besluit vervolgens de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen, zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en bijgevolg de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen met ingang van heden en met behoud van de bestaande naam en zetel van de vennootschap, aangenomen overeenkomstig de voorgaande besluiten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ATOMA" is derhalve de voortzetting van de naamloze vennootschap onder dezelfde naam, waarbij aldus door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa-en passivaposten van de omgezette vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 december 2010, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor. Alle verrichtingen die vanaf heden worden gedaan door de vennootschap worden verricht voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderdheld wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en waardevermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer waaronder de naamloze vennootschap ingeschreven was bij de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette naamloze vennootschap.

Deze omzetting heeft tot gevolg dat de aandelen aan toonder omgezet worden in aandelen op naam.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de naamloze vennootschap "ATOMA" omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

C. Ontslag bestuurders -- benoeming zaakvoerders

1. De vergadering verleent voor zoveel als nodig ontslag aan de heer Pierre-Michel Vancanneyt en mevrouw Chantal Vancanneyt, beiden voornoemd, als bestuurders van de vennootschap. Hun mandaat neemt ingevolge de omzetting van de rechtsvorm van de vennootschap van rechtswege een einde.

De vergadering beslist zonder uitzondering noch voorbehoud algehele kwijting te verlenen aan de bestuurders van de om gezette naamloze vennootschap voor hun bestuur.

2. De heer Pierre-Michel Vancanneyt en mevrouw Chantal Vancanneyt, beiden voornoemd, worden hierbij door de vergadering tot gewone zaakvoerders aangesteld voor de duur van de vennootschap. Zij verklaren beiden de respectievelijke mandaten te aanvaarden en verklaren over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te beschikken om de respectievelijke mandaten te aanvaarden.

D. Aanneming nieuwe statuten

De vergadering besluit overeenkomstig artikel 782 van het Wetboek van Vennootschappen, en bijgevolg niet in achtneming van voorgaande besluiten, de statuten van de omgezette vennootschap als volgt vast te stellen:

1. Haam :

De vennootschap draagt de naam 'ATOMA'. Het betreft een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

2. Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Dilbeek, Itterbeeksebaan 71.

3. Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

- De productie en de handel in papierwaren en benodigdheden voor kantoor, school, muziek, fotografie, gezelschapsspelen en voor het tekenen, zoals registers, boekjes, dossiers, klasseurs, factuurboeken, briefomslagen, briefpapier, tekenblokken en papier, schriften, etiketten, klasagenda's, muziekschriften, fotohoekjes, albums, lottospelen, perforators, diverse kartonwaren, enzovoort..., en in het algemeen al wat betrekking heeft op papierwaren en drukkerij- en kantoorbenodigdheden.

- het inbinden van documenten.

De vennootschap mag aile handels-, industriële en financiële activiteiten en alle verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling, inclusief de onderaanneming in het algemeen en de exploitatie van alle intellectuele rechten en industriele en commerciele eigendom;

Voor eigen rekening mag de vennootschap alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten uitvoeren zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

uitbaten van onroerende goederen. Eveneens voor eigen rekening mag zij over gaan tot de aankoop en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan.

De vennootschap mag deelnemen aan het beheer en de vereffening van aanverwante ondernemingen of waarmee er een band van participatie bestaat en eender welke lening toestaan aan deze, ongeacht onder welke vorm of voor welke duur.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Bovenstaande opsomming is verklarend en niet limitatief.

De vennootschap kan slechts bovenstaande activiteiten uitvoeren voor zover aan alle wettelijke en reglementaire vereisten te voldoen.

Het doel van de vennootschap kan uitgebreid of beperkt worden bij wijze van statutenwijziging conform de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

4. Duur

De vennootschap bestaat vanaf haar oprichting voor onbepaalde duur.

5. Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00)

verdeeld in duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

6. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

* Zaakvoerders

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerd ers, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hemieuwen. * Bevoegdheid

leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. Dit zonder dat de voorzitter een doorslaggevende stem heeft.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

7. Algemene vergadering

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Ze beraadslaagt en beslist over alle za ken die de vennootschap aanbelangen. Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegen stemmen.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de eerste dinsdag van de maand mei om 15 uur ten maatschappelijke zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats.

De oproepingen voor de algemene vergadering gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

8. Boekjaar

Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De zaakvoerders stellen bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid indien de wet dit vereist. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

De jaarrekening wordt binnen de dertig dagen overeenkomstig de voorschriften van de artikelen 98, 100, 101, 102 en 874 van het Wetboek van vennootschappen neergelegd.

9. Winstverdeling

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

VIERDE BESLUIT - VOLMACHTEN

De comparanten geven bij dez volmacht, met recht

............ .____...._tUti _..aana..._.....r....__d. boem"_.,

ze met re van substitutie, aan: accountantskantoor "Adfibodem",

kantoorhoudend te 9041 Gent, Pijkestraat 138 om alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen die nodig zijn om de vennootschap in te schrijven in de B.T.W. administratie en het { ondememingsioket.

STEMMING.

Alle beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen.

SLUITING.

De agenda afgehandeld zijnde wordt de algemene vergadering geheven om vijf uur twintig.

FISCALE VERKLARINGEN.

Deze omzetting geschiedt onder de voordelen vervat in artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten

en artikel 11 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

RECHTEN OP GESCHRIFTEN (Wetboek diverse rechten en taksen)

De instrumenterende notaris bevestigt ontvangst van het bedrag van vijfennegentig euro (ê 95), ten titel van

recht op geschriften, waarvan kwijting, welk bedrag wordt betaald op aangifte van de instrumenterende notaris.

SLOTBEPALINGEN

De instrumenterende notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de

hand van hoger vermelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

i Comparanten bevestigen dat de instrumenterende notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten,

verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad heeft

verstrekt.

De gehele akte werd door mij, notaris, ten behoeve van comparanten toegelicht en integraal voorgelezen.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Aldus opgemaakt te Jabbeke.

Datum alsboven.

Nadat de akte integraal werd voorgelezen en toegelicht, hebben de comparanten met mij, notaris, getekend.

Pieter Van Hoestenberghe

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, verslag raad van bestuur, bijzonder verslag raad van bestuur, verslag bedrijfsrevisor, de coördineerde tekst van de statuten en historiek van de vennootschap

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/12/2010 : BL004624
20/07/2010 : BL004624
15/07/2009 : BL004624
16/02/2009 : BL004624
18/07/2008 : BL004624
30/07/2007 : BL004624
07/07/2006 : BL004624
03/09/2005 : BL004624
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.05.2015, NGL 17.07.2015 15312-0491-014
25/08/2004 : BL004624
27/07/2004 : BL004624
07/08/2003 : BL004624
10/08/2002 : BL004624
17/03/1999 : BL004624
08/01/1999 : BL004624
11/12/1998 : BL4624
01/01/1997 : BL4624
01/10/1996 : BL4624
18/07/1990 : BL4624
01/01/1988 : BL4624
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.05.2016, NGL 20.07.2016 16330-0161-014

Coordonnées
ATOMA

Adresse
ITTERBEEKSEBAAN 71 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande