ATS MEDICAL BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATS MEDICAL BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.722.213

Publication

04/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.10.2010, GGK 01.02.2011, NGL 24.02.2011 11048-0297-028
04/01/2011
ÿþMoa 2.0

Lcon in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0899722213

ATS MEDICAL BELGIUM

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1831 Machelen (Diegem), Pegasuslaan, 5

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad









*ii000soa





Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

ea-,1

24DEC2010

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte : VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vijftien december tweeduizend en tien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ATS MEDICAL BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Machelen (Diegem), Pegasuslaan, 5, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op zesentwintig oktober tweeduizend en tien door de respectievelijke bestuursorganen van de overgenomen vennootschap en van de overnemende" vennootschap, en dat werd neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twaalf november tweeduizend en tien onder nummer 20101112-0164486.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "MEDTRONIC BELGIUM", met maatschappelijke zetel te Jette (1090 Brussel), Burgemeester Etienne Demunterlaan, 5, hierna 'de overnemende vennootschap', de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ATS MEDICAL BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 1831 Hachelen (Diegem), Pegasuslaan, 5, hierna 'de overgenomen vennootschap', bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één november tweeduizend en tien geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Anne Tilleux, woonstkeuze doende te 1000 Brussel,; Terhulpsesteenweg 120, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, tot uitvoering van de genomen beslissingen en teneinde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank der Ondernemingen te schrappen en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de genomen beslissingen.

VOLMACHT

Was vertegenwoordigd de hierna vermelde vennoot:

- de naamloze vennootschap "MEDTRONIC BELGIUM", met maatschappelijke zetel te Jette (1090 Brussel),

" Burgemeester Etienne Demunterlaan, 5, vertegenwoordigd door Mevrouw TILLEUX Anne Claude Marie Ghislaine, woonstkeuze doende te 1000 Brussel, Terhulpse-steenweg 120, ingevolge een onderhandse volmacht.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een volmacht).

Uitgereikt vóôr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd cle rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ATS MEDICAL BELGIUM

Adresse
PEGASUSLAAN 5 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande