AURILOG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AURILOG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.961.903

Publication

02/05/2013
ÿþ 1 Mod Word B1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo beha aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

(voluit) : AURILOG

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Bouchoutlaan 13 , 1780 Wemmel

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

)Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Antoinette LEONARD, geassocieerd Notaris te Wemmel op negentien april tweeduizend dertien dat de heer HERROELEN Pascal Prosper Louis Gustave, geboren te Vielsaim op 8 januari 1960, wonende te Wemmel, Bouchoutlaan 13. Rijksregister nummer 60.01.08-225.26 ondergetekende Notaris verzocht heeft om de stauten op te richten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AURILOG, waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op achttienduizend zeshonderd euros (¬ 18.600,00). Het kapitaal is volledig geplaatst, Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde op heden van elk honderd euro (¬ 100,00).

De heer Herroelen Pascal, boven vermelde oprichter, verklaart in te schrijven op alle honderd zesentachtig (186) aandelen en zich te verbinden tot inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) welk bedrag voor twee/derde volstort wordt;

De oprichter verklaart op aile aandelen ingeschreven en deze volstort te hebben ten belope van twee/derde zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Dit geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de Deutsche bank onder nummer 661-6603480-81 zoals blijkt uit het bewijs van deponering

De statuten vermelden hetgeen volgt :

Artikel 1.- Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam: "AURILOG".

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1780 Wemmel, Bouchoutlaan 13.

Hij kan, bij besluit van het bestuur, naar elke andere plaats in België worden overgebracht

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van het bestuur.

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in participatie met derden:

alle activiteiten die betrekking hebben op consulting en aile managementsactiviteiten, de verlening van diensten en de ontwikkeling van activiteiten ten bate van haar cliënten, onder meer op organisatorisch, logistiek, administratief, infomiatiek, juridisch en fiscaal vlak, door alle middelen en onder andere door de terbeschikkingstelling van materiële of personeelsmiddelen, dit allemaal met uitzondering van de activiteiten die door bijzondere wetgevingen worden gereglementeerd.

Het beheer van alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende vennootschappen of ondernemingen door rechtstreekse of onrechtstreekse participatie.

Raadgevingen voor zaken en management, het uitwerken van inforrnaticaprojecten en management projecten , raadgeving in strategie en logistiek en.kosten beheer voor bedrijven.

Zij kan eveneens het beheer en de exploitatie op zich nemen van gebouwen voor handels-en woongebruik; het verhuren, aankopen, verkopen, verbouwen van, en algemeen genomen, de handel in alle mogelijke onroerende goederen.

Zij kan alle burgerlijke, industriële, handels-, roerende of onroerende verrichtingen doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met één of andere afdeling van haar doel, of die van aard

_zouden.zijn.de_verwezenlijking_erv_an_uitie breiden _of  te vergemakkelijken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*13067695*

11111

Ondernerningsnr Benaming o5 2C 961 303

BRUSSEL

Griffie

22 AVR. 2fl13

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan op alle wijzen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard zou zijn de verwezenlijking van het hare te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met dergelijke vennootschappen of ondernemingen.

Zij mag zich borg stellen of personele of zakelijke zekerheden stellen ten bate van om het even welke, al dan niet verbonden, natuurlijke of rechtspersoon. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar uitoefenen.

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 5.- Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volstort ten belope van twee/derde bij de oprichting.

Artikel 6.- Wijziging van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden door besluit der algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten.

Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, moeten de nieuwe aandelen bij voorrang worden aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De openstelling van de inschrijving en het tijdvak waarin dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend zullen door de algemene vergadering worden bepaald en aangekondigd bij aangetekende brief verzonden aan Ieder vennoot.

Op de aandelen waarop aldus niet werd ingeschreven kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 7 - derde alinea van huidige statuten aangeduide personen of door elk andere persoon mits instemming van tenminste de helft van de vennoten die minstens drie vierden van het kapitaal bezitten.

Bij kapitaalvermindering moeten de oproepingen de modaliteiten en het doel van de voorgestelde vermindering vermelden.

Artikel 7.- Overdracht en overgang van aandelen.

Wanneer en zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze zijn aandelen geheel of gedeeltelijk afstaan in voordeel van om het even welke persoon.

Wanneer er verschillende vennoten zijn, mogen de aandelen niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten die het voorwerp zijn van de overdracht of overgang.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, zijn bloedverwanten in rechte, opgaande of nederdalende lijn of aan een andere vennoot.

De overdrachten en overgangen van aandelen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het registervan aandelen.

Artikel 8.- Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college. De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders vormen "het bestuur" van de vennootschap,

De algemene vergadering kan hen een jaarlijkse, vaste of veranderlijke, vergoeding toekennen.

Artikel 9,- Vertegenwoordiging jegens derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuur kan bijzondere machten toekennen aan iedere lasthebbers.

Artikel 10.- Controle.

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekeningen en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in deze rekeningen zal aan één of meer commissarissen worden opgedragen, benoemd voor drie jaar door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt bij elke benoeming door de algemene vergadering vastgesteld. De uittredende commissarissen zijn herkiesbaar.

Nochtans, bij afwijking van de eerste alinea van huidig artikel, is de benoeming van één of meer commissarissen niet verplicht, wanneer de vennootschap aan de wettelijke criteria beantwoordt.

Artikel 11. - Algemene vergaderingen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend; hij kan die niet overdragen.

ieder jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de laatste donderdag van de maand juni cm 11 uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, plaatsvinden.

k Voor,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het bestuur kan, bovendien, een algemene vergadering bijeenroepen telkens de belangen van de

vennootschap het vereisen.

ledere algemene vergadering wordt gehouden ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in

België, aangeduid in de oproepingen; deze gebeuren per aangetekende brief, verzonden vijftien dagen vôôr de

datum van de vergadering, en vermelden de agenda.

Artikel 12.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar,

Op deze laatste datum wordt de boekhouding afgesloten en stelt het bestuur de inventaris en de

jaarrekening op.

Artikel 13.- Winstverdeling.

Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aanleggen van het wettelijk

reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal beslissen over de aanwending van het overblijvend saldo.

Na goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de

zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Artikel 14.- Ontbinding - Vereffening,

Bij ontbinding om welke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de algemene vergadering één of meer

vereffenaars aanduiden, hun bevoegdheden en gebeurlijke vergoedingen en de wijze van vereffening bepalen.

Zij wordt niet ontbonden bij overlijden, onbekwaamheid, faillissement of kennelijk onvermogen van een

vennoot.

Artikel 15: Verdeling.

Na verwezenlijking van de activa en betaling van alle schulden of consignatie van de daartoe nodige gelden,

zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling der aandelen ten belope van hun afbetaald bedrag

en het overschot zal onder de vennoten worden verdeeld naar evenredigheid van het aantal aandelen die zij

bezitten.

Artikel 16.- Gemeen recht,

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar de wettelijke beschikkingen.

III, SLOTBEPALINGEN

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld, treft de comparant in uitvoering van de wettelijke en statutaire

voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve ,inwerkingstelling van de

vennootschap volgende beslissingen, en verlenen wij Notaris akte volgende verklaringen;

1) Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op heden en zal afgesloten worden op 31 december 2014.

2) De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

3) De oprichter verklaart het aantal zaakvoerders vast te stellen op één:

Hij verklaart als niet-statutair zaakvoerders te benoemen:

-De heer Herroelen Pascal, voomoemde oprichter, die aanvaardt.

Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

De oprichter verklaart door de ondergetekende notaris op de hoogte gebracht te zijn van de wettelijke

verbodsbepalingen en onverenigbaarheden met het uitoefenen van een mandaat in een vennootschap.

4) Daar de normen, vastgesteld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, volgens de verwachtingen niet overschreden zullen worden, wordt er thans geen commissaris benoemd.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

BVBA - SPRL Léonard & Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

Rue F. Robbrechtsstraat 33

1780 WEMMEL

Tél (02)460.46.10 - Fax (02)460.08.38

Tegelijk neergelegd : twee uitgiften

Opgemaakt te Wemmel op 19 april 2013

Op de laatste blz. van jZ ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.10.2015, NGL 20.10.2015 15653-0069-011

Coordonnées
AURILOG

Adresse
BOUCHOUTLAAN 13 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande