AUTOMOTIVE BOOST CONSULTING, AFGEKORT : ABC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTOMOTIVE BOOST CONSULTING, AFGEKORT : ABC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 812.050.544

Publication

28/07/2015
ÿþ, Ondernemingsnr; 0812.050.544

Benaming (voluit) : BOSMANS-DHONT

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Kamerijklaan 11

1700 DILBEEK

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING  WIJZIGING VAN DE BENAMING -WIJZIGING

VAN HET DOEL - BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDER -

VASTSTELLING VAN EEN DATUM VOOR DE GEWOONLIJKE ALGEMENE

:VERGADERING - OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET

BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

_: Tekst : Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jean-Philippe Claesen te Hoeilaart op 1 juni 2015,; geregistreerd op het registratiekantoor HALLE-AA op 03-06-2015. Register oba5 Boek Q(1Q Blad 000 Vak 6658; dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onderfirma BOSMANS-DHONT, met zetel te 1700 DILBEEK, Kamerijklaan 11, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen

1) Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met een bedrag van ACHTTIENDUIZEND HONDERD EURO (18.100,00 EUR) om het kapitaal van vijfhonderd euro (500,00 EUR) te verhogen tot achttienduizend :; zeshonderd euro (18.600,00 EUR) door incorporatie van een deel van de beschikbare overgedragen winst,; zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

2) Kennisname van navermelde verslagen.

a, het bijzonder verslag van de zaakvoerder, met een staat van activa en passiva afgesloten op 31 maart', 2015, opgesteld bij toepassing van artikel 776 en volgend van het Wetboek van Vennootschappen houdende toelichting van het voorstel tot omvorming van de vennootschap, en bij artikel 287 van het Wetboek van, Vennootschappen houdende toelichting van het voorstel tot wijziging van het doel, en

b. het verslag van de heer de heer Jean-Pierre Vandaele, bedrijfsrevisor, te Evere, Kolonel Bourgstraat 123-: 125 B14, opgemaakt op 1 juni 2015, over de staat waarop het actief en het passief van de vennootschap: warden samengevat, afgesloten op 31 maart 2015, hetzij minder dan drie maanden voor heden.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

" In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben de activa- en passivabestanddelen van de Vennootschap onder Firma BOSMANS - DHONT, zoals samengevat; in de boekhoudkundige staat afgesloten per 31 maart 2015 met een balanstotaal van 82.518,44 EUR, aan een:

controle onderworpen. i

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij dei omzetting van een vennootschap in een andere vennootschapsvorm, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het nettoactief heeft plaatsgehad.

Volgens de onderzochte boekhoudkundige staat, opgesteld door de zaakvoerder, bedraagt het nettoactief van: de vennootschap 30.912, 60 EUR op 31 maart 2015 en is hoger dan het maatschappelijk kapitaal."

3) De vergadering besluit de benaming van de vennootschap te vervangen door "Automotive Boost Consulting', afgekort: "ABC".

4) De vergadering besluit het doel van de vennootschap te vervangen met volgende tekst

3 De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen of voor rekening van derden, of: bij deelneming de uitbating van een garage, de klein- en groothandel en de aan- en verkoop van nieuwe en tweedehandse personenwagens, bedrijfswagens, vrachtwagens, motorvoertuigen, motorrijwielen, fietsen en toebehoren, alsmede van alle onderdelen en vervangingsstukken, het verhuren van allerhande voertuigen, aanhangwagens en caravans;

De uitbating van een servicestation, carwash, evenals de aan- en verkoop van alle smeermiddelen en brandstoffen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

~

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen oo

I~ir It

111111111RMOMMI1

~

1 6 JULI 2015

gri~~ie van cs,e Nedet" lantistelige

~~i~âlZfc vA'tn ~.z~,sr,:~Pxit#l.éaf Brussel

te re

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-bthouder4

aan het Belgisch Staatsblad

Het organiseren en voeren van de volledige administratieve organisatie voor bedrijven waaronder begrepen de toepassing van de multimedia.

Het geven van management, adviezen op het gebied van marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen.

Alle activiteiten die behoren tot het verstrekken van adviezen van bedrijfseconomische aard.

De vennootschap mag voorzien in supervisie, beheren, het raadgeven en controleren van filialen, van alle onroerende en roerende goederen, het beheren van vennootschappen in de meest uitgebreide zin. Het opnemen en uitoefenen van bestuursmandaten in vennootschappen evenals het vervullen van de functie van vereffenaar.

Het optreden als tussenpersoon in de handel als commissionair en in agentuur en makelaar.

Het beheer van beleggingen en van vermogen, alsmede het nemen van belangen in ondernemingen teneinde hun beheer te controleren of er deel in te hebben.

Het nemen van minderheids- en/of meerderheidsparticipaties in bestaande en/of nog op te richten ondernemingen, het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementstudies en technische studies, het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten.

De vennootschap mag bouwen, verbouwen voor rekening van derden, kopen en verkopen van alle roerende en onroerende goederen, het beheren van alle roerende en onroerende goederen, het optreden als agentuur en/of makelaar in onroerende goederen, het verrichten van expertises in de meest ruime zin van het woord. Het beheer van onroerend vermogen, de aankoop, verhuring, oprichting, verbouwing, verkoop, huur en onderhuur, erfpacht, concessie en uitbating onder gelijke welke vorm van alle handelsfondsen en alle andere onroerende en roerende rechten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

5) Benoeming van de heer Jan Bosmans ais statutaire zaakvoerder,

6) De jaarlijkse algemene vergadering wordt vastgesteld op de derde zaterdag van de maand juni om 10 uur.

7) De vergadering beslist éénparig de vennootschap onder firma om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij toepassing van artikel 775 en volgende van het wetboek van vennootschappen, zodat deze omzetting geen verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap, die onder de nieuwe vorm blijft bestaan.

De activiteiten en het maatschappelijk doet worden verdergezet zoals hiervoor bepaald. De activa en de passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en waardevermeerderingen blijven dezelfde en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de rekeningen, die door de vennootschap onder firma worden gehouden, voortzetten.

De vennootschap behoudt het nummer waaronder de vennootschap onder firma is ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap, weergegeven in het verslag van de zaakvoerder en in het bovenvermeld verslag van de bedrijfsrevisor, afgesloten per 31 maart 2015.

Aile verrichtingen, die sedert die datum werden gedaan door de vennootschap onder firma, worden geacht verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid wat betreft het opmaken van de maatschappelijke bescheiden.

Vervolgens beslist de vergadering éénparig de statuten van de vennootschap in haar nieuwe vorm en rekening houdend met voorheen genomen beslissingen als volgt vast te stellen :

"Artikel? : Rechtsvorm

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 2 : Naam

De vennootschap heeft de naam Automotive Boost Consulting", afgekort "ABC':

Artikel 3 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1700 Dilbeek, Kamerijklaan 11.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen de grenzen van het Vlaamse Gewest of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad, bij beslissing van de zaakvoering die dient te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, bijkantoren vestigen in België en in het buitenland.

Artikel : Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen of voor rekening van derden, of bij deelneming de uitbating van een garage, de klein- en groothandel en de aan- en verkoop van nieuwe en tweedehandse personenwagens, bedrijfswagens, vrachtwagens, motorvoertuigen, motorrijwielen, fietsen en toebehoren, alsmede van alle onderdelen en vervangingsstukken, het verhuren van allerhande voertuigen, aanhangwagens en caravans;

De uitbating van een servicestation, car-wash, evenals de aan- en verkoop van alle smeermiddelen en brandstoffen.

Het organiseren en voeren van de volledige administratieve organisatie voor bedrijven waaronder begrepen de toepassing van de multimedia.

Het geven van management, adviezen op het gebied van marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen.

Alle activiteiten die behoren tot het verstrekken van adviezen van bedrijfseconomische aard.

De vennootschap mag voorzien in supervisie, beheren, het raadgeven en controleren van filialen, van aile onroerende en merende goederen, het beheren van vennootschappen in de meest uitgebreide zin. Het



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

bhouden aan het Belgisch

Staatsblad



opnemen en uitoefenen van bestuursmandaten in vennootschappen evenals het vervullen van de functie van vereffenaar.

Het optreden als tussenpersoon in de handel als commissionair en in agentuur en makelaar.

Het beheer van beleggingen en van vermogen, alsmede het nemen van belangen in ondernemingen teneinde hun beheer te controleren of er deel in te hebben.

Het nemen van minderheids- en/of meerderheidsparticipaties in bestaande en/of nog op te richten ondernemingen, het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementstudies en technische studies, het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten.

De vennootschap mag bouwen, verbouwen voor rekening van derden, kopen en verkopen van alle roerende en onroerende goederen, het beheren van alle roerende en onroerende goederen, het optreden als agentuur en/of makelaar in onroerende goederen, het verrichten van expertises in de meest ruime zin van het woord.

Het beheer van onroerend vermogen, de aankoop, verhuring, oprichting, verbouwing, verkoop, huur en onderhuur, erfpacht, concessie en uitbating onder gelijke welke vorm van alle handelsfondsen en alle andere onroerende en roerende rechten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht

Artikel 5 : Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Artikel 6 : Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Artikel 7: Aandelen

De aandelen zijn op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register.

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort zal de uitoefening van de daarbij behorende rechten worden geschorst tot de aanwijzing van één enkele persoon als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

Ingeval van overlijden van een vennoot oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Artikel 8: Kapitaalverhogingen  voorkeurrecht

Het kapitaal van de vennootschap kan worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering, beraadslagend zoals voor een wijziging van de statuten.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen, te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dit kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd r`n een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hiervoor bepaald, kan slechts worden ingeschreven door de vennoten, de echtgenoot van vennoten, of bloedverwanten in de rechte opgaande of nederdalende lijn van vennoten, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die samen ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten.

Artikel 9 : Overdracht overgang van aandelen

De rechten van iedere vennoot in de vennootschap blijken slechts uit de oprichtingsakte, uit de akten houdende wijziging ervan en uit de regelmatige overdrachten van aandelen.

Het getal aandelen van iedere vennoot, met vermelding van de gedane stortingen, en de overdrachten en overgangen wegens overlijden met hun datum, worden ingeschreven in het register dat berust op de maatschappelijke zetel, waar elke vennoot of derde belanghebbende er kennis mag van nemen.

De overdrachten en overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van de vennoten.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, noch overgaan wegens overlijden, dan met de toestemming van de andere vennoten.

Deze instemming is evenwel niet vereist voor de overdracht of overgang wegens overlijden van de hoedanigheid van vennoot aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater en aan bloedverwanten in de rechte opgaande of nederdalende lijn.

De regelen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Bij overlijden hebben de overblijvende vennoten steeds een recht van voorkeur voor de overname van de aandelen toebehorende aan de overledene.

Ingeval van weigering van overdracht van aandelen onder levenden, zullen de belanghebbenden verhaal kunnen uitoefenen voor de bevoegde rechtbank, de weigerende vennoten behoorlijk gedagvaard.

Behoudens akkoord van de betrokken partijen, zullen de afkoopwaarde en de modaliteiten bepaald worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij, de wederpartij behoorlijk gedagvaard. Artikel 10 : Afkoop van aandelen

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet werden toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgelaten aandelen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod ii,t

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Zij mogen daarvan de afkoop vragen bij ter post aangetekend schrijven tot de zaakvoering van de' vennootschap gericht, en waarvan onmiddellijk door de zaakvoering aan de verscheidene vennoten afschrift wordt verzonden bij aangetekend schrijven.

Behoudens bijzondere overeenkomst onder de belanghebbenden, worden prijs en voorwaarden bepaald zoals geregeld in voorgaand artikel van de statuten. De vennoten onderling hebben een recht van voorkeur naar rato van het aantal aandelen dat zij bezitten,

De erfgenamen en legatarissen, zelfs minderjarigen en onbekwamen, zullen nooit het leggen van zegels of het opmaken van een inventaris kunnen eisen.

Artikel 11: Verkrijging van aandelen door derden  zekerheden

De vennootschap mag geen middelen voorschieten, leningen toestaan of zekerheden stellen met het oog op de verkrijging van haar aandelen door derden.

Artikel 12: Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, voor de duur die de vennoten vaststellen.

Ingeval er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, zullen zij samen een college van zaakvoerders vormen. Het college van zaakvoerders, gezamenlijk handelend, of de enige zaakvoerder, kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt, en vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn aangeduid zal ieder van hen, afzonderlijk handelend, alle handelingen kunnen stellen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap.

Voor de handelingen die geen deel uitmaken van het dagelijks bestuur zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd worden tegenover derden en in rechte door de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders.

ln alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

De zaakvoering mag zich onder haar persoonlijke verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoordigen in haar betrekkingen met derden door lasthebbers of afgevaardigden, op voorwaarde dat de lastgeving of afvaardiging speciaal weze, en van tijdelijke aard.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting moet dit meedelen aan de andere zaakvoerders voor het college van zaakvoerders een bestuit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van het college van

zaakvoerders dat de beslissing moet nemen, Ingeval de vennootschap een of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrekken zaakvoerder tevens die commissarissen van het strijdig belang op de hoogte brengen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor een in voorgaande alinea bedoelde tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor de in voormelde alinea bedoelde tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen. De tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in voormeld stuk.

De bezoldiging van de zaakvoerders en van de werkende vennoten zal worden vastgesteld door de algemene vergadering.

Indien de algemene vergadering zou beslissen het mandaat te vergoeden, dan kan dit zowel onder de vorm van een geldelijke toelage, ofwel via voordelen in natura.

Artikel 13: Controle

De controle op de verrichtingen van de vennootschap zal worden uitgeoefend volgens de bepalingen van artikels 130 foi 167 van het wefboek van vennootschappen,

Artikel 14 : Boeklaar jaarrekening en jaarverslag

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december volgend.

Ieder jaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede een jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

Indien vereist stellen de zaakvoerders bovendien een verslag op, waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Dit verslag bevat de inlichtingen voorzien in artikel 96 van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 15 : Algemene vergadering

Jaarlijks wordt op de zetel van de vennootschap of op elke andere in de oproepingsbrieven aangeduide plaats, een gewone algemene vergadering der vennoten gehouden, op de derde zaterdag van de maand juni, om 10 uur

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag worden gehouden.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

bbhouden aan het Belgisch

Staatsblad



De algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen en behandelt de' jaarrekening.

Na de goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting: Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening, en, wat verrichtingen betreft die strijdig zijn met de statuten of met dit wetboek, wanneer deze bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 16 : Stemrecht

ledere vennoot brengt zijn stem uit in persoon of bij gemachtigde, leder aandeel geeft recht op één stem. Niettegenstaande elke andersluidende bepaling kunnen noch de vennootschap, noch de in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap optredende personen het stemrecht uitoefenen dat is verbonden aan de aandelen die hen in pand zijn gegeven.

Artikel 17 : Openbaarmaking

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door toedoen van de zaakvoering bij de Nationale Bank van België worden neergelegd.

Tegelijk daarmee worden de stukken neergelegd bedoeld in artikel 100 van het wetboek van vennootschappen. Wanneer de vennootschap haar jaarrekening en jaarverslag in hun geheel of verkort op een andere wijze verspreidt zal zij zich schikken naar de voorschriften van artikels 104 en 105 van voormeld wetboek.

Artikel 18 : Winstverdeling

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reserve fonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Na deze afhouding besluit de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoering met meerderheid van stemmen over de bestemming die dit saldo moet krijgen.

De uit te keren winst is samengesteld uit de winst van het laatst afgesloten boekjaar, vermeerderd met de overgedragen winst alsmede de uitgevoerde afhoudingen op de uit te keren reserves en verminderd met de overgedragen verliezen en de wettelijke en onbeschikbare reserves gecreëerd bij toepassing van de wet en de statuten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zal dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepalingen moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij daarvan niet onkundig konden zijn, gezien de omstandigheden.

Artikel 19 : Verlies van kapitaal

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld op de zetel van de vennootschap. Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hg in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift ervan wordt verzonden samen met de oproepingsbrief. Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Is de algemene vergadering niet overeenkomstig deze bepaling opgeroepen wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Het ontbreken van het verslag bedoeld in dit artikel heeft de nietigheid van de beslissing van de algemene vergadering tot gevolg.

Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 20 : Verenicrinq der aandelen in een hand

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Artikel 21 : Gemeen recht ____

Voor Voor al wat in deze statuten niet is voonien, verwijzen de vennoten naar de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

SLOT- EN TIJDELIJKE BEPALINGEN.

In overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen, besluit de zaakvoerder te benoemen als vaste vertegenwoordiger, die in naam en voor rekening van de vennootschap, belast wordt met de uitvoering van het bestuursmandaat van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Automotive Boost Consulting" en dit voor zover voormelde vennootschap zou benoemd worden tot bestuurder en/of gedelegeerd bestuurder in:

- GOODWOOD MOTORS NV met zetel te 1150 Brussel, Langestraat 92, ondernemingsnummer 0841.340.980. De Heer Jan Bosmans voornoemd, verklaart dit mandaat van vaste vertegenwoordiger te aanvaarden,

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Jean-Philippe Claesen

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte

- verslag zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-b`èhouen aan het Belgisch Staatsblad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 31.08.2016 16572-0148-010

Coordonnées
AUTOMOTIVE BOOST CONSULTING, AFGEKORT : ABC

Adresse
KAMERIJKLAAN 11 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande