AVANTI FASHION BELGIUM

Société en commandite simple


Dénomination : AVANTI FASHION BELGIUM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 807.410.875

Publication

08/02/2012
ÿþ Matl word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

Griffu 6 1 Jmt 2012

11II llII lIfl 11111 mii 111111111 nHiM

+iaassnse*

bet

Be Sta

Ondernemingsnr : 0807.410.875

Benaming

(voluit) : Avanti Fashion Belgium (in vereffening)

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel tL Jean Monnetlaan -1804 Vilvoorde

(volledig adres) tt

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

1. De Buitengewone Algemene Vergadering van 9 januari 2012 aanhoorde de voorlezing van het vonnis van de Rechtbank van Koophandel te Brussel van negen december tweedzuizend en elf, waarbij het verdelingsplan van de activa van de vennootschap onder de schuldeisers werd gehomologeerd. Dit vonnis en het bijhorend verdelingsplan wordt unaniem goedgekeurd.

2. Na het verslag over het beheer en de vereffening te hebben aanhoord, besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen:

a, dat zij de vereffeningsverrichtingen en de rekeningen van de vereffening goedkeurt;

b. dat zij de Gewone Commanditaire Vennootschap "C & A België", niet maatschappelijke zetel te 1804 Vilvoorde, Jean Monnetlaan 1 en ondernemingsnummer 0402.128.346, zonder voorbehoud noch beperking ontheft van haar functie als vereffenaar alsook haar vertegenwoordiger de heer Marc Van Severen volledige kwijting verleent.

De vergadering verklaart verder dat de vereffening wordt voltrokken, gelet op het feit dat bij haar weten alle passiva werden aangezuiverd, dat de activa reeds door de vennoten werden overgenomen, die zich hierbij er onvoorwaardelijk toe verbinden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen.

3. De vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat de vereffening van de vennootschap beëindigd Is en dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende vijf jaar bewaard worden door de Gewone Commanditaire Vennootschap "C & A België", voornoemd.

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering de dato negen januari 2012,

2. kopij van het vonnis van de Rechtbank Van Koophandel.

C & A België Comm.V , vereffenaar,

vertegenwoordigd door

de heer Marc André G. Van Severen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2011
ÿþ Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1.3 3Ult. 1011

Griffie

1flhINIIVIIIIII24]*I

+11116

bc

~ St

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

0807.410.875

Avanti Fashion Belgium (in vereffening)

Gewone Commanditaire Vennootschap Jean Monnetlaan, 1804 Vilvoorde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : Vereffening.

1. In de Buitengewone Algemene Vergadering van 27 mei 2011 aanvaardden de zaakvoerders en de aandeelhouders om de vennootschap te ontbinden vanaf heden; bijgevolg bestaat de vennootschap nog enkel voor haar vereffening. Alle stukken uitgaande van de vennootschap zullen vermelden dat zij in vereffening is.

2. Ernst & Young, Bedrijfsrevisoren bcvba, met zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2 en vertegenwoordigd door haar vennoot Marc Van Hoecke, handelend als bedrijfsrevisor van de gewone commanditaire vennootschap Avanti Fashion Belgium, heeft een schriftelijk verslag opgesteld op 6 mei tweeduizend en elf, zoals bepaald in artikel 181 § 1, derde lid, van het Wetboek van Vennootschappen. De besluiten van dit verslag voor deze vennootschap luiden als volgt:

"4. BESLUITEN":

In het kader van de voorgenomen ontbinding van de gewone commanditaire vennootschap Avanti Fashion Belgium heeft het college van zaakvoerders van de vennootschap een boekhoudkundige staat van activa en passiva opgesteld per 28 februari 2011, die rekening houdt met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap. Deze staat van activa en passiva afgesloten per 28 februari 2011 geeft een balanstotaal van ¬ 4.089.991 en een positief netto actief van ¬ 4.085.476.

Op basis van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij stellen dat deze staat de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het college van zaakvoerders met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Diegem, 6 mei Ernst & Young Bedrijfsrevisoren Bcvba

Commissaris

Vertegenwoordigd door

Getekend

Marc Van Hoecke

Vennoot

3. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen aan te stellen als vereffenaar van de vennootschap de Gewone Commanditaire Vennootschap "C & A België" met maatschappelijke zetel te 1804 Vilvoorde, Jean Monnetlaan 1 en ondernemingsnummer 0402.128.346, die voor de uitoefening van de vereffening wordt vertegenwoordigd door, de Heer Marc André G. Van Severen (identiteitskaart nummer: 5910740442-46 (rijksregister nummer: 62.09.26-087.13), wonend te 9200 Dendermonde, Weidestraat 9.

4. Dit mandaat is onbezoldigd. De vereffenaar verklaart dit mandaat te aanvaarden. De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voor de uitvoering van zijn opdracht en deze voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij machtiging moet krijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

5. In het bijzonder zal hij de macht hebben alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen. De vereffenaar zal zowel de roerende als de onroerende goederen van de vennootschap uit de hand mogen verkopen. Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden ' i3an ~Et - Belgiâth Staatsblad

6. Het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar werd ingediend bij de

Rechtbank van Koophandel te Brussel bevattende inventaris van:

1.Staat van actief en passief

2.Verslag bedrijfsrevisor

3.Verslag van het college van zaakvoerders

4.Notulen Buitengewone Algemene Vergadering

5.Verklaring op eer van de vereffenaar

6.Bewijs van goed zedelijk gedrag

Marc Van Severen

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AVANTI FASHION BELGIUM

Adresse
JEAN MONNETLAAN 1 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande