AVH CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AVH CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.614.658

Publication

10/09/2014
ÿþOncternemingsnr : 0895.614.658.

Benaming

(voluit) AVH CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Bertemsebaan 34, 3020 Veltem-Beisem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging fusievoorstel

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een geruisloze fusie door overneming tot stand te brengen waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de plichten) van de BVBA Dr. Susanne Flousmans als gevolg van een ontbinding zonder vereffening zal overgaan op de BVBA AVH CONSULT overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen.

De BVBA AVH CONSULT, gevestigd te 3020 Veltem-Beisem, Bertemsebaan 34 met ondernemingsnummer: 0895.614.658. Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden voor Notaris Gustaaf Huybrechs te Hove op 15/01/2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsbfad van 13/02/2008 daarna.

Overnemende vennootschap

De BVBA DR. SUSANNE HOUSMANS, gevestigd te 3020 Veltem-Beisem, Bertemsebaan 34 me ondernemingsnummer: 0833.509.914.

Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden voor Notaris Gustaaf Fluybrechs te Hove op 27/01/2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 07/02/2011 daarna.

Over te nemen vennootschap

Er wordt mandaat verleend aan de heer Werner Van den Keybus met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar aile formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrapping van de vennootschap, tevens om elle formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie.

Tegelijk hiermee neergelegd: het fusievoorstel

Alexander Van Hecke

zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I

morr won' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L.0

1 1; 2014

Griffie Rechfcik van Koophandel

Griffie

1111111.1111!11!!!!141

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/12/2014
ÿþ mod 1 i.1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*19219785

Griffie Rechtbank van Koophandel

te l.cut«

_ C~rif~ie

Ondememingsnr ; 0895.614.658

Benaming (voluit) :AVH CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bertemsebaan 34 te 3020 Veltem-Beisem

Onderwerp akte :Geruisloze fusie - overnemende vennootschap

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door Julie DE'I-iERD't, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE HERDT & MAES", met zetel te Hove, Leliestraat 41, op 17

november 2014, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `AVH CONSULT', met maatschappelijke zetel te 3020 Veltem-Beisem, Bertemsebaan 34, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder ondernemingsnummer BTW 6E0895.614.658., gehouden werd en dat volgende beslissingen genomen werden met éénparigheid van stemmen:

Voorafgaandelijke verklaringen:

1.Op 16 mei 2014 een fusievoorstel werd opgemaakt door de zaakvoerder van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "DR SUSANNE HOUSMANS" en "AVH CONSULT".

2. De fusievoorstellen werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven op respectievelijk 1 en 10 september 2014.

3. De neerlegging van de fusievoorstellen werd per mededeling bekendgemaakt in de bijlagen tot het'' Belgisch Staatsblad van respectievelijk 10 september 2014 onder nummer 14167364 en 19 september 2014 onder nummer 14172807e

Eerste besluit :beslissing tot fusie

De vergadering besluit de fusie goed te keuren van de vennootschap "DR. SUSANNE HOUSMANS" door middel van de overdracht van haar gehele vermogen aan de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AVH CONSULT", met alle rechten en verplichtingen, en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden, zodat voormelde opschortende voorwaarde als vervuld moet worden beschouwd.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a)De overdracht gebeurt op basis van de jaarrekening per 31 december 2013; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b)Vanuit boekhoudkundig oogpunt worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 januari 2014 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd;

c)overeenkomstig artikel 726 § 2 van het wetboek van vennootschappen, deze overneming geen aanleiding geeft tot enige toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de overgenomen vennootschap in bezit zijn van de overnemende vennootschap.

De vergadering stelt vast dat in het fusievoorstel geen melding wordt gemaakt van enig bijzonder voordeel toegekend aan enig lid van het bestuursorgaan van de te fuseren vennootschappen. De algemene voorwaarden van de overdracht:

- bij de overdracht bevinden zich geen onroerende goederen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

olod 11.1

overeenkomstig het fusievoorstel, worden alle handelingen door de overgen men vennóótschap verricht sinds 1 januari 2014, beschouwd als gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, op fast van deze laatste alle eventuele schulden te betalen, al haar verplichtingen en verbintenissen na te komen, ai de kosten, belastingen en hoegenaamde lasten voortspruitend uit de fusie te betalen en te dragen en haar te vrijwaren van alle vorderingen,

- de goederen van de overgenomen vennootschap gaan over in de staat waarin zij zich bevinden. De vergadering van de overnemende vennootschap verklaart volledig kennis te hebben van de overgedragen goederen en rechten en geen omstandige beschrijving meer te vereisen.

- de overdracht omvat het geheel van activa en passiva van het vermogen van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. SUSANNE HOUSMANS". De overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AVH CONSULT", in wier voordeel de overdracht is gebeurd, wordt in de plaats gesteld van alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

- In het algemeen omvat de overdracht alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke rechtsvorderingen, administratieve verhaalmiddelen, persoonlijke, zakelijke of andere waarborgen, waarvan de overgenomen vennootschap geniet of om enigerlei reden titularis van is, ten overstaan van derden, de administraties inbegrepen.

- de diverse vermogensbestanddelen van de over te nemen vennootschap worden tengevolge van deze fusie in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de over te nemen vennootschap die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden. Tweede besluit: Kennisname vrilwillia ontslag van en kwijting aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap.

De vergadering van de overnemende vennootschap neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, te weten:

De heer VAN HECKE Alexander Marcel Julien, geboren te Duffel op 21 maart 1978, wonende te 3020 Veltem-Beisem, Bertemsebaan 34

De vergadering beslist hem algehele décharge te verlenen over het door hem gevoerde beleid. Derde besluit: Bevoegdheden

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de besluiten genomen omtrent de voorgaande punten het vervullen van de verdere formaliteiten bij de fusie. Vierde besluit: wijziging van de statuten.

Ten gevolge van de genomen beslissingen, besluit de vergadering aan de statuten volgende wijziging aan te brengen, overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen, hetzij de bevestiging van de verplaatsing van de zetel van de gefusioneerde vennootschap en aanpassing van artikel 2 van de statuten.

Ingevolge beslissing van de algemene vergadering werd de zetel van de overnemende vennootschap verplaatst sedert 20 februari 2010 naar 3020 Veltem-Beisem, Bertemsebaan 34, Bijgevolg dient de tekst van artikel 2 van de statuten vervangen te worden door de volgende tekst: Artikel 2

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3020 Veltem-Beisem, Bertemsebaan 34.

De zetel mag overgebracht worden naar gelijk welke plaats in hetzelfde taalgebied in België of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan van de vennootschap, welke beslissing moet bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag ook bij eenvoudige beslissing van haar bestuursorgaan, administratieve zetels, bijhuizen, filialen en werkplaatsen oprichten."

Vijfde besluit: bevestiging van de benoeming van de zaakvoerder.

De vergadering besluit de benoeming van de statutaire zaakvoerder te bevestigen:

De heer VAN HECKE Alexander Marcel Julien, geboren te Duffel op 21 maart 1978, wonende te 3020 Veltem-Beisem, Bertemsebaan 34.

Hij bevestigt deze opdracht te aanvaarden en dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934.

Zesde besluit: vaststelling en coördinatie van de statuten.

Beslissing met eenparigheid van stemmen om de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AVH CONSULT" als volgt vast te stellen:

Naam: AVH CONSULT

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3020 Veltem-Beisem, Bertemsebaan 34.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

" het handelen ais tussenpersoon of in eigen naam in de aan- en verkoop, huur en verhuur van computermateriaal en  diensten, alsook van aile andere electrisch en niet-electrisch bureaumateriaal;

" het ontwikkelen, verhuren en verkopen van alle software;

Voor-

Eéhoudan

aan het

Belgisch

Staatsblad

77.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-eahoudeo aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

" de uitbating van een studie-, organisatie- en adviesbureau inzake computers, zowel hard-als software.

" Recruteren en plaatsen van 1T specialisten, zowel in dienstverband als zelfstandigen. Al het voorgaande in de breedst mogelijke zin.

De vennootschap zal alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met de hare, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg te stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Duur: onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen die elk 11100 e van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december

Reserves: Van de netto-winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Winstverdeling: Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen. Verdeling overblijvende saldo na vereffening: Na aanzuivering van aile schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over aile volledig afbetaalde aandelen. Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten. Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer VAN HECKE Alexander Marcel Julien, geboren te Duffel op 21 maart 1978, wonende te 3020 Veltem-Beisem, Bertemsebaan 34. De statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend. De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, ledere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder, Hij mag aile akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent (art.14). De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd.

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de laatste dinsdag van de maand mei om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft rechtop één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging voor onbekwamen, mag een vennoot zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon die zelf vennoot moet zijn en die in het bezit is van een bijzondere schriftelijke volmacht die de agenda van de vergadering bevat. Rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door personen die geen vennoten moeten zijn. Zevende en laatste besluit:Volmacht

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, met recht van indeplaatsstelling, teneinde bij de B.T.W., de Kruispuntbank van Ondernemingen en het Ondernemingsloket alie formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere wijzigingen en doorhalingen: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Global Account', gevestigd te 2000 Antwerpen, Bourlastraat 3 bus 6, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

6

, I.

Voor-

"behouden aan het Belgisch

Staatsblad

{

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Julie De Herdt, geassocieerd notaris te Hove

Tegelijk hiermee neergelegd:

voor eensluidend verklaard afschrift van de akte vóár registratie;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Op de laatste blz. van Luilç B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 08.08.2013 13412-0291-009
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 23.08.2012 12450-0112-009
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 23.06.2011 11205-0259-009
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.05.2010, NGL 17.06.2010 10192-0457-009
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.05.2009, NGL 02.07.2009 09356-0168-009
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 28.07.2015 15358-0401-011

Coordonnées
AVH CONSULT

Adresse
BERTEMSEBAAN 34 3020 VELTEM-BEISEM

Code postal : 3020
Localité : Veltem-Beisem
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande