AVIJELO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AVIJELO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.834.350

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.03.2014, NGL 03.04.2014 14083-0432-012
12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.07.2013, NGL 09.08.2013 13410-0351-012
10/05/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bet

az Be Sta:

" 11070138"

Neergelegd ter griffie diFe

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 8 APR. 2011 DF~GR!FFIER,

n re

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : AVIJELO

o %~S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3360 Bierbeek - Eikeboomlaan 3

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël JANSSEN, met standplaats te Bierbeek, op 26 april 2011, ter registratie aangeboden op het 2de kantoor der Registratie te Leuven, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende kenmerken :

* Maatschappelijke naam : AVIJELO

* Zetel : 3360 Bierbeek - Eikeboomlaan 3

* Oprichters:

De heer SCHELLENS Sidney Sascha Sirach Stanislaus Sean Sixtus Sibren Selwijn Samuel Sierou Sinclair Sint Stuart Sanctus, geboren te Leuven op 18 april 1968, en zijn echtgenote mevrouw VANDERHEYDEN Marleen Elisabeth Achille Victoire, geboren te Leuven op 6 januari 1969, samen wonende te Bierbeek, Eikeboomlaan 3.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de deponering van het gestort kapitaal geschied is volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen bij BNP PARIBAS FORTIS.

* Maatschappelijk kapitaal : tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00) verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

De heer SCHELLENS Sidney heeft ingeschreven op 50 aandelen, waarvan hij twee/vijfde volstort heeft; Mevrouw VANDERHEYDEN Marleen heeft ingeschreven op 50 aandelen, waarvan zij twee/vijfde volstort heeft;

* Samenstelling kapitaal : inbreng in speciën ten belope van honderdduizend euro (¬ 100.000).

* Boekjaar : begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven, om te eindigen op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2013.

* Reserves, winst, verdeling na vereffening: de algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Bij vereffening:

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

* Bestuur en vertegenwoordiging van de vennootschap:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De vennootschap wordt slechts geldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of verweerder door het gezamenlijk optreden van minstens twee zaakvoerders.

* Doel :

De vennootschap heeft als doel:

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen niet betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

CI Alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

D/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

EI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

FI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

G! Het waamemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

HI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

I/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

J/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

K/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

* Jaarvergadering - Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht:

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde donderdag van de maand juni om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping. De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht. De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

* benoeming zaakvoerders

De heer SCHELLENS Sidney en mevrouw VANDERHEYDEN Marseen, beiden voornoemd, werden in de oprichtingsakte benoemd tot zaakvoerders voor onbepaalde duur.

overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert 1 februari 2011, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit

onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

De eventuele bekrachtiging van aankopen van onroerend goed gedaan in naam van de in oprichting zijnde vennootschap -ook deze gedaan voor 1 februari 2011- zal het voorwerp uitmaken van een aparte beslissing van de algemene vergadering.

volmacht oprichtingsformaliteiten

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de B.V.B.A. FISCALIM, met zetel te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 96 bus 7-8.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Notaris Michaël Janssen

Tegelijkertijd neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015
ÿþ Moawom»a

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

2 '07- 2015 LEUVE N1 Griffie

iuisuiismiii i

*15111982*



ni













Ondernemingsnr : 0835.834.350

Benaming

(voluit) : AVIJELO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3360 Bierbeek  Eikeboomlaan 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG ONROEREND GOED

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Philippe MISSOUL, geassocieerd notaris te Bierbeek, op 13 juli 2015 cm 10 uur, dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid AVIJELO, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven,' ondememingsnurnmer 0835.834.350, volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing - Verslagen

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van voorlezing van de verslagen van de zaakvoerders en van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LUK OSTYN, bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerders. Deze verslagen werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit letterlijk het volgende

"5. BESLUIT

Tot besluit van mijn werkzaamheden verklaar ik, de Burgerlijke BVBA LUK OSTYN, bedrijfsrevisor te Leuven, vertegenwoordigd door de Heer Luk Ostyn, inzake de inbreng in natura overeenkomstig artikel 313 §1 van het Wetboek van Vennootschappen van het handelsgedeelte gelegen op de kelder, gelijkvloerse en de tussenverdieping, van het handelshuis gelegen te 3000 Leuven, Mechelsestraat 24, voor vrij van alle bevoorrechte of hypothecaire schulden, inschrijvingen en overschrijvingen hoegenaamd ook, behoudens een hypothecaire inschrijving voor een bedrag van 500.000 EUR in hoofdsom en 25.000 EUR als bijhorigheid ten voordele van BNP Paribas Fortis, in de BVBA AVIJELO, onder voorbehoud van niet uitwinning op basis van de voormelde bestaande hypothecaire inschrijving, dat:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de controle van inbreng in natura en quasi-inbreng en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) De beschrijving van de inbreng In natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)De voor de inbreng in natura door de partijen gekozen methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waarde waartoe deze methode van waardering leidt, ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura, door partijen gewaardeerd aan ¬ 2.500.000, bestaat uit 1.000 volledig volgestorte aandelen van de BVBA AVIJELO, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, Deze aandelen zullen deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf het begin van het lopend boekjaar. Na de kapitaalverhoging zal het kapitaal van de vennootschap ¬ 2.750.000 (= ¬ 250.000 + ¬ 2.500.000) bedragen en vertegenwoordigd worden door 1.100 aandelen (= 100 + 1.000).

Er zijn ons geen bijzondere voordelen bekend waarvan de inbrengers zouden genieten en die tot de werkelijke vergoeding zouden hebben bijgedragen.

Tenslotte herinneren wij er aan dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Leuven, 8 juli 2015

Burgerlijke BVBA LUK OSTYN,

Vertegenwoordigd door Luk OSTYN,

Bedrijfsrevisor,

Zaakvoerder"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

~ Een exemplaar van elk verslag zal worden neergelegd bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge De algemene vergadering keurt deze verslagen met eenparigheid van de stemmen goed.

Tweede beslissing - Kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met twee miljoen vijfhonderdduizend euro (2.500.000 ¬ ) teneinde het te brengen van tweehonderd vijftig duizend euro (250.000 ¬ ) op twee miljoen zevenhonderd vijftig duizend euro (2.750.000 ¬ ) door de creatie van duizend (1000) nieuwe aandelen op naam, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde fractiewaarde als de fractiewaarde van de bestaande aandelen, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf het begin van het lopende boekjaar.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door de inbreng van het hieronder beschreven onroerend goed en dat hiervoor;

-aan het eigen vermogen van de heer SCHELLENS Sidney, wonende te Bierbeek, Eikeboomlaan 3, vijfhonderd (500) nieuwe aandelen worden toegekend;

-aan het eigen vermogen van mevrouw VANDERHEYDEN Marleen, wonende te Bierbeek, Eikeboomlaan 3, vijfhonderd (500) nieuwe aandelen worden toegekend;

Deze nieuwe aandelen zijn volledig volstort.

Stemming : deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Derde beslissing - Inschrijving en volstorting

Vervolgens zijn voor mij notaris, verschenen, de echtgenoten SCHELLENS-VANDERHEYDEN, samen wonende te Bierbeek, Eikeboomlaan 3, hierna genoemd de `inbrengers', dewelke verklaren, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en verklaren inbreng te doen van de volle eigendom van het hierna beschreven goed:

Stad LEUVEN -- eerste kadastrale afdeling

In een handelshuis op en met grond en aanhorigheden en garage, gelegen aan de Mechelsestraat 24, gekadastreerd volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie A nummer 5771F voor een oppervlakte van vier are vijfentwintig centiare (4a 25ca):

Het handelsgedeelte, gelegen op het gelijkvloers, de tussenverdieping en de kelderverdieping, omvattende:

" in privatieve en uitsluitende eigendom:

o op het gelijkvloers: de inkomdeur van de winkel, de etalages, de winkelruimte zelf met centraal een trap naar de tussenverdieping, de opslagruimte/garage met poort naar de Schrijnmakersstraat en het platte dak boven de winkelruimte;

o op de tussenverdieping: burelenlopslaglhandeisruimte bereikbaar via de centraal gelegen trap in de winkelruimte op het gelijkvloers en het platte dak boven de winkelruimte.

o in de kelderverdieping: de volledige kelderruimte inclusief de keldertrap.

" in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: zevenenzestig/honderdsten (671100sten) in de

gemeenschappelijke delen waaronder de grond.

Zoals deze privatieve en gemene delen beschreven staan in de basisakte verleden voor notaris Philippe

Missoul op 17 mei 2015.

Voormelde goederen werden voorafgaandelijk geïdentificeerd door de Algemene Administratie van de

Patrimoniumdocumentatie op 1 juni 2015, referte MEOW-2015-DD-00213654. Het gereserveerde

perceelnummer van de gemeenschappelijke delen luidt sectie A 577 G P0000. Het gereserveerde

perceelnummer van het handelsgedeelte luidt sectie A 577 G P0001.

VERGOEDING

Als tegenprestatie voor deze inbreng worden aan:

-het eigen vermogen van de heer SCHELLENS Sidney vijfhonderd (500) nieuwe aandelen toegekend, die

volledig volgestort zijn;

-het eigen vermogen van de mevrouw VANDERHEYDEN Marleen vijfhonderd (500) nieuwe aandelen

toegekend, die volledig volgestort zijn;

Stemming : deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Vierde beslissing - Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhoging

De algemene vergadering verzoekt de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig

werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus

daadwerkelijk gebracht van tweehonderd vijftig duizend euro (250.000 ¬ ) op twee miljoen zevenhonderd vijftig

duizend euro (2.750.000 ¬ ) en is vertegenwoordigd door duizend honderd (1.100) aandelen, zonder vermelding

van de nominale waarde.

Vijfde beslissing - Wijziging van de statuten

De algemene vergadering beslist om artikel vijf van de statuten als volgt te wijzigen :

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van twee miljoen zevenhonderd vijftig duizend euro

(2.750,000 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door duizend honderd (1.100) aandelen op naam, zonder

vermelding van de nominale waarde."

Stemming : deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Zevende beslissing - Volmachten

De algemene vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerders voor de uitvoering van wat

voorafgaat.

Stemming : deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Vepr- Philippe Missoul, geassocieerd notaris te Bierbeek,

béhoude,~ ;Aan het Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van onderhavige buitengewone algemene

pelgisch taatsblad vergadering + gecoördineerde statuten + verslag van de zaakvoerders + verslag van de bedrijfsrevisor.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AVIJELO

Adresse
EIKEBOOMLAAN 3 3360 BIERBEEK

Code postal : 3360
Localité : BIERBEEK
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande